2011 Aralık Anneleri

herkese merabalar kızlarrr
goldenblack07sende hoşgeldin cnm

hoşbulduk çok iyi hissettim bu sitede kendimi.kıyaslamalar yapmak yada bilgi alışverişinde olmak iyi geliyor...bebek kordonu en uzunu 50 cm olurmuş ve birçok pozisyonda birçok annenin bebeği kordona dolaşık olurmuş.yani yerin darlığı bebeğin büyüklüğü düşünülürse çokta zor bişe değil kordona dolanmak.bir kez dolanması değil iki kez dolanması çok büyük risk.onu da vücudunu takip ederek önleyebilirsin.tansiyonun düşermiş,miden bulanırmış ve el ve ayak uçların morarırmış.kendini kotrol et sık sık arkadaşım her hafta kontrole gitmekte iyi tabi.canını sıkıpta suratsız bi bebeiş getirme dünyaya...

yasmin doktorun mu önerdi hamileleik sonrası korseyi iyi fikir aslında ani hareketleri kısıtlar böylece daha az ağrı çekilir.kilolar kalsada olur yeter ki bi an önce toparlanalım.normal korselerden farklı değil mi o?doktor kendimi yazıyor yoksa talep mi ediyorsun?

cnm.benim doğum sonrası dr.karnımı kasıktan başlayım gögüs altına kadar sarmıştı.3.gün kontrolde açınca çok ağrım oldu.bana kendi yazdı medikalden aldım.böyle yünlü sert bi korseydi.yazın ortasında giydirid diye ne söylenmiştim adamakorse varken hiç yatmadımyemeğimide yaptım.oğlum 4 yaşındaydı onda ben baktım.haftaya kontrole gidince dr.sorucam tekrar giydirilermi diye

bize de tavsiye et markasını modelini de biz de kullanalım toparlanalım. korse ile durmak zor oluyor mu bi de?

kızlar bugün adet sancıları gibi sancılarım var normalmi ya yine panikledim uzanıyorum geçiyo gibi kalkınca yeniden başlıyo sizce normalmi arkadaşlar

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
bebişimizin tüm kıyafetlerini yıkadık, dalin sıvı deterjan kullandım. çok memnunum. çantasına varana kadar neyi varsa yıkadım. hastaneye çantasını götürmeyeceğim, batmasın diye:) hurca koymayı düşünüyorum.
bu arada göbüşüm iyice çıktı. hafta sonu beşiğine bakıcaz. park yatak alacağım.

kızlar bugün adet sancıları gibi sancılarım var normalmi ya yine panikledim uzanıyorum geçiyo gibi kalkınca yeniden başlıyo sizce normalmi arkadaşlar

gayet normal, bende de oluyor arada. yatınca geçiyorsa, düzenli değilse sorun yok.kendini korkutma, ilk başıma geldiğinde panik olduk. acile gittik, alttan muayene ettiler, pişman oldum

gayet normal, bende de oluyor arada. yatınca geçiyorsa, düzenli değilse sorun yok.kendini korkutma, ilk başıma geldiğinde panik olduk. acile gittik, alttan muayene ettiler, pişman oldum

öncelikle sana geçmiş olsun canım insan ister istemez panik oluyo ama içimi rahatlattın çok sağol en korktuğum alttan muayene zaten :18: ozaman sesimi kesip oturayım canım çok tşk ederim ya sağol çok kafama takmıştım bugün

geçmiş olsun canım sanada panıkleme bencede ara ara olabılır artık zaman yaklaşıyo dıkkat et kendıne dınlen bol bol çok iş yapma yorma kendını fazla ok :)

geçmiş olsun canım sanada panıkleme bencede ara ara olabılır artık zaman yaklaşıyo dıkkat et kendıne dınlen bol bol çok iş yapma yorma kendını fazla ok :)

evet kankacım haklısın aslında bugünde çok yormadım desem yeridir ama ilk defa bugün başıma gelince panikledim son aylarda neyapıcaz bilmiyorum demekki dayanıklı değilim
sen nasılsın bebiş nasıl

evet kankacım haklısın aslında bugünde çok yormadım desem yeridir ama ilk defa bugün başıma gelince panikledim son aylarda neyapıcaz bilmiyorum demekki dayanıklı değilim
sen nasılsın bebiş nasıl

bızde ıyıyız kuzum napalım gun sayıyoruz işte hastane randevum var perşembe gunu geçmiyo gunler sankı....aylardır kontrole gıtmıyor gıbıyım :)) allah hepimizin yardımcısı olsun kankıcım sağlıklıca kucağımıza almayı nasıp etsın..bu arada herkeşler nerde bılıyormusun sankı toplaşıp bıyere gıtmıişlerrrrrrrr

bize de tavsiye et markasını modelini de biz de kullanalım toparlanalım. korse ile durmak zor oluyor mu bi de?
tamam cnm.dr.sorayım ne yazarsa sizede haber veririm.korseyle durmak çok rahat bana zor gelen içi yünlüydü.yazın ortasında giymiştim.çok terletiyodu.yoksa korse olmasaydı o kadar rahat edemezdim.

bu hafta bende de başladı.ara ara oluyo.hafta ya kontrolüm var gidince dr.söylicem.inş.normaldir.

şekerim senin maşallah ın var 33. haftandasın aramızda 2 hafta var :) benimde randevum çarşamba günü tam 1 ay olack çok özledim oğluşumu bundan sonra 2 haftada bir görüşücez doktorumla sen hangi hastaneye gidiyosun aynen canım Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

kızlar hafta sonu olunca kaçarlar biz hafta sonu gelsede buluşsak diyos :)))))))

sanada Allah yardımcın olsun canım aramızda birkaç gün varmış seninle demekki buzamanlar da başlaması normal kendime geldim valla nasıl korkmuştum eminim rengimde gitmiştir :)))))))) merak ediyorum normal doğum sancım geldiğinde paniklemeden nasıl doğurucam :))))))
bende bu hafta sorayım çarşamba doktorumla görüşücem bebeğimi 1 aydır görmüyorum sanki ayrı kalmışım :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…