şekerim senin maşallah ın var 33. haftandasın aramızda 2 hafta var :) benimde randevum çarşamba günü tam 1 ay olack çok özledim oğluşumubundan sonra 2 haftada bir görüşücez doktorumla sen hangi hastaneye gidiyosun aynen canım Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
kızlar hafta sonu olunca kaçarlar biz hafta sonu gelsede buluşsak diyos :)))))))
senden 2 hAfta tecrubelıyım :))))ben batıkentte bılgı tıp var oraya gıdıyorum memnunum kısmetsede orda doğum yapmak istiyorum..bende bı gıtseydım bızıde 2 haftada bı çağırır belkı...nst yı sorcam herkes gırmış belkı benda gırerım...sen hangısıne gıdıyorsun şekerım kontrolune
eeeee tecrübe konuşuyor ozaman
bende dikmendeyim 29 mayıs hastanesine gidiyorum :))) seninle aramda dağlar varmış mesafe olarak
bende dikmendeyim 29 mayıs hastanesine gidiyorum :))) seninle aramda dağlar varmış mesafe olarak
sanada Allah yardımcın olsun canım aramızda birkaç gün varmış seninle demekki buzamanlar da başlaması normal kendime geldim valla nasıl korkmuştum eminim rengimde gitmiştir :)))))))) merak ediyorum normal doğum sancım geldiğinde paniklemeden nasıl doğurucam :))))))
bende bu hafta sorayım çarşamba doktorumla görüşücem bebeğimi 1 aydır görmüyorum sanki ayrı kalmışım :))))))))
umarım öyle olur cuma günün iple çekiyorumaysalh kullanıcısından alıntı
herkese merhaba doktordan geldim moralim çok bozuk
bebeğimin herşeyi iyi ama boynunda kordon varmış doktor bundan sonra her hafta konrtole geleceksin ve 38. haftada sezeryana alırız dedi
fazla ayakta kalma ani hareket yapma dedi ya herşey çok güzel gidiyordu birden bunları söyleyince çok kötü oldum
meğer aldığım kilolara kafayı takmam ne kadar saçmaymış bebeğim iyi olsun başka hiçbirşey istemiyorum
canım hiç sıkma canını..
bi sonraki kontrollerinde kordon yer değiştirmiş olacaktır..hep öyle kalacak değil ya..
normal doğum yapmak pek istemiyordum zaten bebişim iyi olsun yeter benim içintelas yapma hemen bebegın boynunda kordon olması engel degılmıs normal doguma bıle..
dınlen bol bol
aysalhcanım moralini bozma daha günlerin var inşallah düzelir
şimdiye kadar herşey iyi gidiyordu birden böyle problem olunca ç-moralim bozuldu ama şimdi iyiyim bebeğim hareket ettikçe daha da iyi oluyorumaysalh,
her 4 gebeden 1inde kordon dolanması oluyormuş. canını sıkma. Allaha emanet et.sıkıntı olmaz inşallah.
evet bundan sonra benım dedıklerımden çıkmak yok ben dıkmende oturuyorum kankıcım yaaaaaa.....29mayısa gıtcektım sevemedım orayı hatta dopumu orda yapıyım dedımde 1,5 falan dıyolar şok oldum gerçekmi.sen ordamı doğum yapıcan....
bızde ıyıyız kuzum napalım gun sayıyoruz işte hastane randevum var perşembe gunu geçmiyo gunler sankı....aylardır kontrole gıtmıyor gıbıyım :)) allah hepimizin yardımcısı olsun kankıcım sağlıklıca kucağımıza almayı nasıp etsın..bu arada herkeşler nerde bılıyormusun sankı toplaşıp bıyere gıtmıişlerrrrrrrr
selam annişler nasılsınızzzepeydir giremedim topiğe bebişler nasıl
tamam cnm.dr.sorayım ne yazarsa sizede haber veririm.korseyle durmak çok rahat bana zor gelen içi yünlüydü.yazın ortasında giymiştim.çok terletiyodu.yoksa korse olmasaydı o kadar rahat edemezdim.
evet bundan sonra benım dedıklerımden çıkmak yokben dıkmende oturuyorum kankıcım yaaaaaa.....29mayısa gıtcektım sevemedım orayı hatta dopumu orda yapıyım dedımde 1,5 falan dıyolar şok oldum gerçekmi.sen ordamı doğum yapıcan....
yünlü olması daha iyi kış kış üşümeyiz. senin şanssızlığın olmuş yazın giymen.
selam herkese.bu konuyu görünce çok sevindim.sizlere sorum olacak.ben 32.haftadayım aralık 12 de doğum olacak ama çatılarımda ağrı basladı şimdiden yürümekte çok zorlanıyorum gece yatakta dönmekte bile zorlanıyorum sizlerde de oluyomu normal bi durum mu acaba. erken doğum olmasından endişeleniyorum.inş bi sorun olmaz.herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
hoşgeldin :)) açıkçası benim çatı ağrım çok fazla değil ama geceleri yatakla kavga ediyorum resmen. en az 3 hamlede sağdan sola, ya da soldan sağa dönüyorum. zaten bunu 5 dk da bir yapıyorum... uykular artık çok zorlaştı yani....
ha bu arada çatı ağrısı da normalmiş. buradaki arkadaşlar öyle söylemişlerdi...
bugün alışveriş merkezinde işimiz bitince oturduk bi yerde yemek siparişi verdik. oğlan da parkta arabalarla oynuyordu hemen yan tarafta. eşim ellerimi tuttu . güzel romantik bir bakışla bana ilk ellerimi tuttuğunda neler hissettiğini anlattı. ben de elini bıraktım ve yanağıma dayadım masada. o gün de böyle yapmıştın dedi. ben de duygulandım mı nedir ağlamaya başladım. ağla diye demedim dedi. ben sulu gözüm bilirsin dedim. sen çocuğa bak dedim. ama ağladığım şey o romantik anı hatırlayınca şimdi üzerinden geçen zamanının bizden alıp götürdükleriydi. içimden de o köprüden ne sular aktı dedim ama hayat böyle mi yapıyor insanı bilmem ki. bana deli divane aşık olan bir adamdı yıllar önce kocam. şimdi de çok sever. ama o eski ilgi kalmıyor tabi hayat mücadelesinin içinde. en korktuğum şey monotonlaşmak derdim önceden ona. ve gittikçe monotonlaştığımızı hissediyorum . keşke benim sevgili kocam da bu siteye üye olsa da yazdıklarımı okusa ama ben bilmesem ve ona göre tavır alsa.
bazen bunu çok istiyorum. ben onunla bu konuları konuşurum o da anlayışla karşılar ama ben istedim diye yapar. oysa ben isteyince kıymeti olmuyor o düşünüp yapsa bazı şeyleri. amaaaaaaaaaaan benim de canım sıkılınca adama sarıyorum. ben çıkayım kızlar görüşürüz.
ay cnm benim yaa... sıkma nolur canını. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
bayılıyorum ilgili annelere :) ben hep köy yerinde öğretmenlik yaptım ya da yatılı okulda, o kadar çok istedim ki ilgili veli ama nerdeeeee:)) ama yine de Allah yardımcın olsun tabii... 1. sınıf zor. yakın olsaydık halime teyzesi yardım ederdi...
cnm sıkma canını. bazen nedense enteresan tepkiler verebiliyor insanlar... umarım anlamıştır seni kırdığını...
cnm benim, toptan bebek eşyaları satan bi yer bul ve oraya gir. emin ol kendini kaybedeceksin. ben öyle oldum mesela... hatta o kadar çok şey aldım ki hala kendimi durduramıyorum. 2 gündür kendime diye alışverişe çıkıyorum ama bebeğe alıp geri dönüyorum. geçen gün de eşime alışveriş yaptım. annelik böyle bişey mi yaa??? insan kendini düşünemiyoor nedense... :)))
kızlar bugün adet sancıları gibi sancılarım var normalmi ya yine panikledimuzanıyorum geçiyo gibi kalkınca yeniden başlıyo sizce normalmi arkadaşlar
yünlü olması daha iyi kış kış üşümeyiz. senin şanssızlığın olmuş yazın giymen.
selam herkese.bu konuyu görünce çok sevindim.sizlere sorum olacak.ben 32.haftadayım aralık 12 de doğum olacak ama çatılarımda ağrı basladı şimdiden yürümekte çok zorlanıyorum gece yatakta dönmekte bile zorlanıyorum sizlerde de oluyomu normal bi durum mu acaba. erken doğum olmasından endişeleniyorum.inş bi sorun olmaz.herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
hoşgeldin cnm senin dediğin o çatı ağrısını bu hafta cok çektim ben böyle adım atamaz oldum gecen gün agrısından doktora gıttıgımde baktı bebek ıyı dedi rahım agzı kapalı dedi akıntın varmı deyınce epey var dedim ozaman içerde enfeksiyon var demekki o yapar bu agrıyı dedi ve antıbıyotıkle fıtıl verdı kullanıyorum belkı senınde öyle bırsey olabılır cnm oyuzden doktoruna danış derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?