2011 Aralık Anneleri

senden 2 hAfta tecrubelıyım :))))ben batıkentte bılgı tıp var oraya gıdıyorum memnunum kısmetsede orda doğum yapmak istiyorum..bende bı gıtseydım bızıde 2 haftada bı çağırır belkı...nst yı sorcam herkes gırmış belkı benda gırerım...sen hangısıne gıdıyorsun şekerım kontrolune

eeeee tecrübe konuşuyor ozaman
bende dikmendeyim 29 mayıs hastanesine gidiyorum :))) seninle aramda dağlar varmış mesafe olarak

bende dikmendeyim 29 mayıs hastanesine gidiyorum :))) seninle aramda dağlar varmış mesafe olarak

ben dıkmende oturuyorum kankıcım yaaaaaa.....29mayısa gıtcektım sevemedım orayı hatta dopumu orda yapıyım dedımde 1,5 falan dıyolar şok oldum gerçekmi.sen ordamı doğum yapıcan....

evet bundan sonra benım dedıklerımden çıkmak yok ben dıkmende oturuyorum kankıcım yaaaaaa.....29mayısa gıtcektım sevemedım orayı hatta dopumu orda yapıyım dedımde 1,5 falan dıyolar şok oldum gerçekmi.sen ordamı doğum yapıcan....

evet bundan sonra benım dedıklerımden çıkmak yok ben dıkmende oturuyorum kankıcım yaaaaaa.....29mayısa gıtcektım sevemedım orayı hatta dopumu orda yapıyım dedımde 1,5 falan dıyolar şok oldum gerçekmi.sen ordamı doğum yapıcan....

senin kontrol daha erkenmiş.cevabını burda da paylaş lütfen.benim de gözüm korkuyo.benimde haftaya tam 1 ay olucak kızımı görmeyeli.çok özledim kuzumu.

umarım öyle olur cuma günün iple çekiyorum

telas yapma hemen bebegın boynunda kordon olması engel degılmıs normal doguma bıle..
dınlen bol bol
normal doğum yapmak pek istemiyordum zaten bebişim iyi olsun yeter benim için
aysalhcanım moralini bozma daha günlerin var inşallah düzelir

aysalh,
her 4 gebeden 1inde kordon dolanması oluyormuş. canını sıkma. Allaha emanet et.sıkıntı olmaz inşallah.
şimdiye kadar herşey iyi gidiyordu birden böyle problem olunca ç-moralim bozuldu ama şimdi iyiyim bebeğim hareket ettikçe daha da iyi oluyorum
bu arada kızım 2150 olmuş doktor kilosu iyi boyu uzun dedi(boyunu söylemedi ama)
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

hayatım sen dikmende oturuyorsan batıkent te ne işin var :)))))
bende ilk 19 mayıs hastanesi ile başlamıştım ozaman 5 haftalıktım ismini vermicem o doktorun ama bir kere gittim birdahadaa tövbe ettim :))) 2 aylık olunca 29 mayıs hastanesinde yeşim hanıma devam ediyorum canım bende doktorumdan çok memnunum nerdeyse kankiyiz :))))))) orada normal doğum 1000 tl epiduralli normal doğum 1500 sezaryanda 1500 ben doğumu annemin yanında yapıcam yani istanbul da burda sadece eşim ve ben varız kimsemiz yok o nedenler istanbulda olucam 1 ay sonra

tipik haftasonu durumu bu... h.içi çok az kişi burda oluyor. tatsız tutsuz yanii :))

selam annişler nasılsınızzzepeydir giremedim topiğe bebişler nasıl

slm cnm... bizler iiyiz çok şükür. gün sayıyoruz işte.... sen nasılsın kuzucuğun nasıl???

Son düzenleme:
tamam cnm.dr.sorayım ne yazarsa sizede haber veririm.korseyle durmak çok rahat bana zor gelen içi yünlüydü.yazın ortasında giymiştim.çok terletiyodu.yoksa korse olmasaydı o kadar rahat edemezdim.

yünlü olması daha iyi kış kış üşümeyiz. senin şanssızlığın olmuş yazın giymen.

Cnm ben de cevizliderede oturuyorum, balgat merkezde akropol var oraya gidiyorum, çok övdüler sen de düşünebilirsin ama orası da 1, 5...

annişler ve bebişler benim oğlan uyku saatim geldi anne. tv konuşuyodu kapadım dedi. gidelim yatalım dedi. biz gider yatar. herkese iyi geceler.

selam herkese.bu konuyu görünce çok sevindim.sizlere sorum olacak.ben 32.haftadayım aralık 12 de doğum olacak ama çatılarımda ağrı basladı şimdiden yürümekte çok zorlanıyorum gece yatakta dönmekte bile zorlanıyorum sizlerde de oluyomu normal bi durum mu acaba. erken doğum olmasından endişeleniyorum.inş bi sorun olmaz.herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin

hoşgeldin :)) açıkçası benim çatı ağrım çok fazla değil ama geceleri yatakla kavga ediyorum resmen. en az 3 hamlede sağdan sola, ya da soldan sağa dönüyorum. zaten bunu 5 dk da bir yapıyorum... uykular artık çok zorlaştı yani....

ha bu arada çatı ağrısı da normalmiş. buradaki arkadaşlar öyle söylemişlerdi...

hoşbulduk :) benim çok fazla sanki darbe almışımda çürümüş gibi bir ağrı var kemiklerimde.normal bi durumsa önemli değil yeterki bebişler iyi olsun :) bu arada bu gebelik haftasını gösteren imzaları nasıl yapıyosunuz bende istiyorum :)

cnm ya seninle bazı konularda dertlerimiz aynı hee benimde eşim bazı şeyleri söylemeden kendiliğinden yapmaz hep dürtüklemek gerek ama insan bazen kendi düşünsün istiyor

teşekkür ederiz halime teyzesi oglumun maşallahı var cabuk ögreniyor o konuda zorlamıyor benide ödev yapmak cok zor geliyor ona sıkılıyor
alışveriş konusunda sana bişey diyeyim mi 13 yıldır ne zaman kendime bişey alacam diye dışarı cıksam hep cocuklarıma alıp geri dönüyorum bebeğin dogsun bak daha ıyı anlayacaksın beni

kızlar bugün adet sancıları gibi sancılarım var normalmi ya yine panikledim uzanıyorum geçiyo gibi kalkınca yeniden başlıyo sizce normalmi arkadaşlar

cnm bu haftalarda normal ben de 2 haftadır sancılar agrılar hep var doktorum yakın nerdeyse 2gunde bir doktorumdayım bu yuzden ama ne zaman baksa bebekte herşey normal cıkıyor

yünlü olması daha iyi kış kış üşümeyiz. senin şanssızlığın olmuş yazın giymen.

yün korseyi bende her ıkı dogumumdan sonra kullandım hem belini sıcak tutuyor hemde bel agrısını önlüyor cunku dogumdan sonra bel agrısı olabılıyor ve yün korse cok ıyı gelıyor bunda da yıne kullanıcam bana doktor vermemişti ama annem medıkalden almıştı belim cok agrıyınca medikallaerde bulunuyor yun korse deyınce veriyorlar

hoşgeldin cnm senin dediğin o çatı ağrısını bu hafta cok çektim ben böyle adım atamaz oldum gecen gün agrısından doktora gıttıgımde baktı bebek ıyı dedi rahım agzı kapalı dedi akıntın varmı deyınce epey var dedim ozaman içerde enfeksiyon var demekki o yapar bu agrıyı dedi ve antıbıyotıkle fıtıl verdı kullanıyorum belkı senınde öyle bırsey olabılır cnm oyuzden doktoruna danış derim

maşallah kızlar bize cocgumuz 30. haftalarda ve 3000 sayfayı geride bırakmışız

kasım ayı başlayınca heyecan daha da artacak buralarda bir bir başlıyacak bence dogum haberleri doguramıyanlarda sabırsızlanacak biz ne zaman doguracaz diye

hoşbuldum canım :) yaa bazen o kadar kötü oluyoki çürümüş gibi sanki adım atamaz oluyorum bende ama akıntım fazla değil ve rengi beyaz şeffaf gibi kaşıntıda arttı belki benimde enfeksiyon olabilir.bide sanki adet sancısı gibi ağrılarım başladı kasıklarımda bacaklarımda bile var.bende en kısa zamanda doktora gtmeyi düşünüyorum bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…