kızlar reflü şikayetleri için çözüm bulan var mı aranızda ?
herkese merhaba doktordan geldim moralim çok bozuk
bebeğimin herşeyi iyi ama boynunda kordon varmış doktor bundan sonra her hafta konrtole geleceksin ve 38. haftada sezeryana alırız dedi
fazla ayakta kalma ani hareket yapma dedi ya herşey çok güzel gidiyordu birden bunları söyleyince çok kötü oldum
meğer aldığım kilolara kafayı takmam ne kadar saçmaymış bebeğim iyi olsun başka hiçbirşey istemiyorum
Merhaba bu konuda bende fikirsizim :Sve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?
cnm ya hoş geldin özlettin kendinibende bu su az olayını sadece bol suvu tüketmeyle alakalı olduğunu biliyorum :44:sen yinede ihmal etme cnm bizide habersiz bırakma
kız 10 saat msn deyim ben sen hep ç. dışı görünüyosun :44::44: bende saat farkı varya ondan gelemiyo zaar diyorum
çokkkk güzel canım
hoş geldin cnmbence gayet iyi cnm
cnm çok geçmiş olsun. sen doktora bakma, yani bak da çok canını sıkma. bütün doktorların önerdiği bol bol su iç ve sol tarafına yat, dinlen. e mi cnm??? bizi de habersiz bırakma...
:))))) kuzum ben genelde ç.dışı takılıyorum yahuuu:)) sen de öylesin sanırım ki hiç görmüyorum senii
Banyo yaptırırken falan üşütmesin diyebende böyle bir soba düşünüyorum .Günaydın Kızlarrr.İstanbulda hava buuuzz gibi.Kaloriferleri yaktık valla.Bebekleri yıkarken kullanmak için küçük bi elektrik sobası almak lazım mı acaba,oda sıcak olsun die.Bu sobalarda odada kı nemi bitiriyolar,çocukların burnu falan tıkanıyo onuda düşünüyorum ama,çok küçükken vücut ısılarını daha ayarlayamıyolar sobasız üşürler mi acaba die düşünüyorum.Siz ne düşünüyosunuz???
Aman salla tatlım ya benimkide iki haftadır yok bu akşam gene gıcık etti beni geldide daha strese girdimya ben hamileyken adamin huyu degisiyorrrr zaten takmiyorum
kendi bilirrrrrrrr
su cok onemli canim sutun 80% suuuuu nekadar su okadar sutttt zaten bebek anneden alacagini aliyor yemekle hic alakasi yok
Eki Görüntüle 273936 Eki Görüntüle 273937
selamlar Anne Adaylarına
Kolay doğumlar diliyorum .. bu şekerler de benim uğraşım
hoşbulduk :) benim çok fazla sanki darbe almışımda çürümüş gibi bir ağrı var kemiklerimde.normal bi durumsa önemli değil yeterki bebişler iyi olsun :) bu arada bu gebelik haftasını gösteren imzaları nasıl yapıyosunuz bende istiyorum :)
hoşbulduk :) benim çok fazla sanki darbe almışımda çürümüş gibi bir ağrı var kemiklerimde.normal bi durumsa önemli değil yeterki bebişler iyi olsun :) bu arada bu gebelik haftasını gösteren imzaları nasıl yapıyosunuz bende istiyorum :)
teşekkür ederiz halime teyzesi oglumun maşallahı var cabuk ögreniyor o konuda zorlamıyor benide ödev yapmak cok zor geliyor ona sıkılıyor
alışveriş konusunda sana bişey diyeyim mi 13 yıldır ne zaman kendime bişey alacam diye dışarı cıksam hep cocuklarıma alıp geri dönüyorum bebeğin dogsun bak daha ıyı anlayacaksın beni
Cnm ben de cevizliderede oturuyorum, balgat merkezde akropol var oraya gidiyorum, çok övdüler sen de düşünebilirsin ama orası da 1, 5...
merhaba kızlar,
deterjanı sormuş arkadaşlar, ben dalan roxy aldırıyorum bugün. yarın bebeğimin alışveriş de yapılsın, yıkayıp kaldıracağım artık.
haftasonu olunca tekredilmiş bir yer gibi oluyor burası çok sinir
bu arada acayip bir baş ağrısıyla kalktım resmen zonkluyor kafam ağrısından ağlıyorum o kadar yani ne yapıcam ben buna yaa...
herkese merhaba... aranıza yeni katılıyorum, inşallah bende aralık annesi olacağım 31+2 günlük hamileyim.çok samimi ve faydalı bir forum olmuş gerçekten, insan pek çok şey öğrenebiliyor birbirinden :))))
geçmiş olsun canım tansiyonunu ölçünmü gerçeten de herkesler nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?