2011 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun çok sıkma canını üzülme bebişide üzme o döndükçe kordonda çözülür umarım canım... doktorun söylediklerini yap hareketlerini iyi takip et bebişinin en ufak şüphen olsa bile doktora gitmekten çekinme... kendine ve bebişe iyi bak....

kızlar reflü şikayetleri için çözüm bulan var mı aranızda ?

rennie tablet kullanıyorum soda içiyorum canım rahat gaz çıkarttığın için sanırım apız yoluyla rahatlatıyor.. ...

Aysalh çok geçmiş olsun kalbini ferah tut . Hepimizin bebişleri hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah .
İyi geceler tatlı annecikler

ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?
Merhaba bu konuda bende fikirsizim :S

Banyo yaptırırken falan üşütmesin diyebende böyle bir soba düşünüyorum .
ya ben hamileyken adamin huyu degisiyorrrr zaten takmiyorum
kendi bilirrrrrrrr
su cok onemli canim sutun 80% suuuuu nekadar su okadar sutttt zaten bebek anneden alacagini aliyor yemekle hic alakasi yok
Aman salla tatlım ya benimkide iki haftadır yok bu akşam gene gıcık etti beni geldide daha strese girdim

bendende bi hosgeldin caniim :) aynenn benimde oylee yuruyemiorum bazen bacaklarimin sonlarinda afedersin amaa oraya varana kadaar kemiklerim nasil agrio sanki eline almis biri dovmus benii morarmis her bir yanim ozelliklee yatarken cikiorr ve uykumda bile uyaniorum doktor normal dedii anne karnindaki bbegide dogdugundaki gibi sutle beslemek lazim dedii bol sut ic bununla alakali olabilir dedi :26: bide na yalan soleyim ALLAH KIMSEYE VERMEESIN AGRI SIZI INS TUM SIFA ARAYANLARA GONDERSIN SIFA MELEKLERINI AMA TEK OLMADIGIMA SEVINDIM :) DAHA NORMAL BI DURUM GELDI SAKIN YANLIS ANLAMAA INS GECER AGRILARIN (AGRILARIMIZ) HEPIMIZIN

cnm bi arkadaşi bize böyle anlatmıştı...

gebelik çizelgesi yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

çok ödev vermese keşke öğretmeni... çok çabuk sıkılıyorlar çünkü çocuklar bu dönemde... ama oğluna maaşallahh... valla adam olacak çocuk daha 1. sınıfta belli ediyor kendini :))

alışveriş olayına da gelince, sanırım çok haklısın... ben bundan sonra rüküş mü olucam yoksaaa:))

Cnm ben de cevizliderede oturuyorum, balgat merkezde akropol var oraya gidiyorum, çok övdüler sen de düşünebilirsin ama orası da 1, 5...

evet akrapolu bılıyorum.ben batıkentı seçmemın nedenı ablam orda doğum yaptı gayet ıyıler ılgılıler çok rahat ettı,doktorumdanda memnunum.ya yakın bı yer bende ıstıyorum ama artık oraya başlamış bulundumhep eşimle gidiyorumzaten.hayırlısı çok acil olursa eşim 29mayısagötururum dıyo ya bakalım artık kader...

merhaba kızlar,

deterjanı sormuş arkadaşlar, ben dalan roxy aldırıyorum bugün. yarın bebeğimin alışveriş de yapılsın, yıkayıp kaldıracağım artık.

selam arkadaşlar yaaa dün acile gittim midem çok kötüydü hem bulantı hem çok agırıyordu serum filan verdiler aranızda mide agrısı çeken varmıydı bebegide buarad31 hafatlık görünüyo ama benim hesabı ma görede 30 olması lazım olsun ya sevindim

herkese merhaba... aranıza yeni katılıyorum, inşallah bende aralık annesi olacağım 31+2 günlük hamileyim.çok samimi ve faydalı bir forum olmuş gerçekten, insan pek çok şey öğrenebiliyor birbirinden :))))

haftasonu olunca tekredilmiş bir yer gibi oluyor burası çok sinir
bu arada acayip bir baş ağrısıyla kalktım resmen zonkluyor kafam ağrısından ağlıyorum o kadar yani ne yapıcam ben buna yaa...

haftasonu olunca tekredilmiş bir yer gibi oluyor burası çok sinir
bu arada acayip bir baş ağrısıyla kalktım resmen zonkluyor kafam ağrısından ağlıyorum o kadar yani ne yapıcam ben buna yaa...

geçmiş olsun canım tansiyonunu ölçünmü gerçeten de herkesler nerde

hoşgeldin gerçeten güzel bi site bura senle nerdeyse aynı gebeligimiz benimde 30 haftalık bebeşinin cisiyeti ne ve ilk bebişinmi

geçmiş olsun canım tansiyonunu ölçünmü gerçeten de herkesler nerde

yok canım ölçmedim dün saçlarımı kurutmadan topuz yaptım dışarı çıktım havada soğuktu sanırım onun acıısnı çekiyorum üşüttümmü ne sabah başımın ağrısın uykumdan uyandım kahvaltıdan öncede bir posta çıkarttım sabah sabah.. akılsız kafam birde kocamın çenesini çekiyorum söylenip duruyor saçlarımı kurutmadım diye ders olmuştur sana bu diye :) sabahtan beri başıma masaj yapıyor garibim ama yok geçmek bilmyior bu ağrı...

bide şu çizelgeyi yapabilsem daha güzel olacak hepsini yapıyorum profilde çizelgede kaydet yapınca kaydetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…