mesajlardaki hareketlilik kesildi , kaldığım yerden devam edeyim geçmişi okumaya en iyisi
Bide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?
bence normal tum vucudun hormonlrn dengesi değistiBide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?
Ha haa inşallah Nanancım . Rabbim o güzel günleri yaşatsın bizlere .
Uyudum uyandım hatta bir haftadır ilk kez yemek pişirdim kendime geldimKocişte gelince şaşıracak
arkadaşlar aslında bir sağlıkçı olarak sizlere bir saptama yapayım:
kadın doğum hastaneleri elbette ki günde onlarca doğum yaptıran hastaneler olduğu için tecrübe çok daha fazladır..oradaki ebeler bile kadın doğum dr.ları kadar bilgili olmuşlardır..ancak tabii hasta sayısının fazla eleman sayısının yetersiz olması sebebiyle hizmet kalitesi düşer..
tıp fakülteleri herhangi bi komplikasyonda hemen müdehale eden prof. ve doç.ları sebebiyle tercih edilebilir..
özel hastaneler ilgi,alaka ve temizlik yönünden daha avantajlıdır..ben bir özel hastane çalışanı olarak kendi hastanemde kontrollerime devam ediyorum ama doğum olayım nerde olur bilemiyorum..özel hastanelerde eleman sirkülasyonu çok fazla..tecrübeli ebe ve hemşire bulmak zor..yeni mezun elemanlar kendini yetiştirmek için özel hastaneleri basamak olarak kullanır..sonra da devlete atanıp giderler..ve doğuma hazırlayan,doğum eyleminin başladığına karar veren de bu ebeler..yani dr. son anda ortaya çıkıyor..o yüzden isim yapmış özeller dışında kendi hastanemde dahil diğer özellere hiç güvenmiyorum..
Fıstık anneler ve minik tanecikleri taşıyan güzellikler ha haaa akşam akşam süper bir selam oldu dermişimKeyifler nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yoktur kimsede
bugun anneler günü hediyelerini kabule başladım. çok çocğu olması insanın ne güzel kızım okulda kermesten çok şık bir yüzük ve toka almış yavrum okulda cep sinemasında annler günü programında ağlamış gözleri şişmiş kıyamam ya oğluşumda 1 ay öncesinde buz patenine gitmek üçün para istemişti ve 2 gün sonra tekrardan baktım kumbarasında biriktiriyor bana hediye bayağı buyk olacak galiba buyudukçe hediyelrde buyuyo.kıyamam ya heyecanları yeter rabbim annelik gb güzelliği herkese yaşatsın. 10 evladım olsa 11. ciye ilki gb heyecanını yaşarım heralde
herkese merhaba:)) dünden beri çoookkk mutluyum. hatta fırsat bulup yazamadım bile :) bebeğimin kalbi atıyor. gelişimi normal. herşey yolunda dedi doktor:)) çookkk şüküür.... size haber vereyim dedim.
bu arada dün folik plus ım bitti yeniden yazın dedim doktoruma. sürekli halsiz olduğumu ve tansiyonumun düşük olduğunu da söyledim.o da bana gynoferon adlı bir ilaç yazdı. içerisinde yeterince folik asiti olan demir ilacıymış. bir de decavit adlı multivitamin ve mineral kombinasyonu olan ilacı yazdı ve artık ayriyeten folik asit içmene gerek yok dedi. nedense içime sinmedi. sizce ne yapmalıyım???
Efeciim canım görmedim kiKusura bakma nolur pc açılır açılmaz direkt aralık anneleri açılıyor kociş görmesin diye hemen kapatıyorum buraya üye olduğumu bilmiyor bir bilse sürekli dalga geçip beni ayar eder İyiyim hamdolsun tatlış ya sen nasılsın?
Nanan hediye olayı benide hala düşündürüyor üvey kayınvalidem ve anneciğime ne alsam :S
Oy bakalım kız belkide hh canımkiz olacak annesi kiz guzelligini almis bilee :)
walla bilmiyorm nie ama benimde ole cildim bozuldu ama sadece yuzden
Sanırsammm. Karnınıza bişey sürüyor musunuz kızlar ben erken mi başladım bilmiyom nemlendirici süt sürüyorum şimdiden Rabbim (CC.) nasip ederse 9 ayda falan çatlamasın diye .bence normal tum vucudun hormonlrn dengesi değisti
Bide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?
ben de anneme ve kayınvalideme hediye almak istiyorum farklı hediye önerisi olan varmı
canim bende iyiyim yazmistim tek problem yemek yapamiyorum domates dahil her sebza midemi bulandiriyo ama isin garibi hazir pisip onume geldiginde bi nebze de olsa yiyebiliyorum canim ama kendim kesinlikle yapamiyorum bide bebek var evde :) cocuga corba yapmam lazim en azindan ama cok midem bulanio
Ayy kıyamam kız yakın olsa yapardım ben sana :)) Ya da çorbacı ikimize birden yapardı ha haa
canim bende iyiyim yazmistim tek problem yemek yapamiyorum domates dahil her sebza midemi bulandiriyo ama isin garibi hazir pisip onume geldiginde bi nebze de olsa yiyebiliyorum canim ama kendim kesinlikle yapamiyorum bide bebek var evde :) cocuga corba yapmam lazim en azindan ama cok midem bulanio
dr dan geeelldiiim :)) çok şükür herşey yolundaymış...rüyam çıkmadı ççookk şükür!! bir sonraki randevumuz 5haziran,ense ölçümüde yapılacakmışbakalım bu bir ay nasıl geçecek?ben nasıl sabredeceğim?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?