2011 Aralık Anneleri

Bide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?

mesajlardaki hareketlilik kesildi , kaldığım yerden devam edeyim geçmişi okumaya en iyisi

canim ben bilgilerimi sana ozelden yazmistimm :) amerikada yasiyorum ama istersen memnuniyetele tekrar yazabilirim :) gerci bn sana 20 mayisda versem bilgileri daha aciklayici olucak galiba :) doktor randevum ozmaana da

tanem canim dun sana nerdesin die sordum :) gecmisi okudunmu acep ?? ay mis yu dedim :)) nasilsin

Efeciim canım görmedim ki Kusura bakma nolur pc açılır açılmaz direkt aralık anneleri açılıyor kociş görmesin diye hemen kapatıyorum buraya üye olduğumu bilmiyor bir bilse sürekli dalga geçip beni ayar eder İyiyim hamdolsun tatlış ya sen nasılsın?
Nanan hediye olayı benide hala düşündürüyor üvey kayınvalidem ve anneciğime ne alsam :S

sen istanbulda mı oturuyorsun cnm. Ben avcıalr hospital'a gidiyorum. Bura hakkında bilgisi olan var mı? Muhtemelen doğumuda burda isteyebilirim. Çünkü evimden birkaç sokak ötede. Olumlu olumsuz bilgilerinizi rica ediceğim.

Fıstık anneler ve minik tanecikleri taşıyan güzellikler ha haaa akşam akşam süper bir selam oldu dermişim Keyifler nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yoktur kimsede

Her zaman yaptığın gibi süper bir selamlamayla geldin. Keyiflerimiz iyi sayılır gribi atlatamaya çalışıyorum. Senin keyfinin yerinde olduğu açık. Allah bozmasın cnm.

Ne güzel bende hep kalabalık aile ve çok çocuğum olsun isterdim. Ben 5 kardeşten biriyim gelçi ama mutluydum çok kardeş olmaktan. Hem topluluğun bir parçası olmayı hemde o toplulukta özel olmayı öğretiyor insana çok kardeş olmak. Ama maalesef 32 yaşında kısmet olursa ilk çocuğumu doğuracağım.

Allah kucağına almayoda nasip etsin inşallah cnm.Hepimizinkini. Aminnnnnnn

canim bende iyiyim yazmistim tek problem yemek yapamiyorum domates dahil her sebza midemi bulandiriyo ama isin garibi hazir pisip onume geldiginde bi nebze de olsa yiyebiliyorum canim ama kendim kesinlikle yapamiyorum bide bebek var evde :) cocuga corba yapmam lazim en azindan ama cok midem bulanio

kiz olacak annesi kiz guzelligini almis bilee :)
walla bilmiyorm nie ama benimde ole cildim bozuldu ama sadece yuzden
Oy bakalım kız belkide hh canım Ayy seninde kızın olsun oğluşun var zaten bide kız annesi olmak yakışır:)))
bence normal tum vucudun hormonlrn dengesi değisti
Sanırsammm. Karnınıza bişey sürüyor musunuz kızlar ben erken mi başladım bilmiyom nemlendirici süt sürüyorum şimdiden Rabbim (CC.) nasip ederse 9 ayda falan çatlamasın diye .
Buseliciğim !

Bide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?

canım 8 haftalık olduysan ciltte yağlanma oluyo.bu haftanın özellği aynı bende sivilelerim çıktı.normal yani

Ayy kıyamam kız yakın olsa yapardım ben sana :)) Ya da çorbacı ikimize birden yapardı ha haa

hayırlı akşamlar sevgi dolu anneler ben çıkıyorum hazırlanmam lazım yarına kadar kendinize cici bakın bebişlerinizin bir dediğini iki etmeyin Allaha emanet olun.sizi özlüyeceğim

dr dan geeelldiiim :)) çok şükür herşey yolundaymış...rüyam çıkmadı ççookk şükür!! bir sonraki randevumuz 5haziran,ense ölçümüde yapılacakmış bakalım bu bir ay nasıl geçecek?ben nasıl sabredeceğim?:26::26::26:

ay cnm Allah yardımcın olsun senin. Bide ufaklık olmasa. Siz gene kahvaltılık felan idare ederdiniz. Ben zaten evde yemek yapmıyorum. Çok geç eve döndüğümüzden gece 23 gibi.Dışarıdan yiyoruz mecbur. ;Ne kadar sağlıklı bilmem ama zaten mutfakta yemek yapmayı düşününce bile midem kalkıyor.

canım mAŞALLAHHvalla zor sabrediliyor aynen.bende 8 haftalığım amA DOKTORA CUMARTESİ GİTCEM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…