2011 Aralık Anneleri

slm kizlar.. benimde cati agrilarim cok ozellikle gece bi taraftan bi tarafa donerken, ayaga kalkip biraz yuruyunce geciyo ama o zaman da uykum dagiliyo.. demek ki bu zamanlarda hepimizin oluyu.. benimde moralimi insanlar cok bozuyo isim konusunda kizimin ismini Afra koymak istiyoruz ama herkes ilk duydugunda hic duymadik veya cok kaba diyolar, acik acik begenmedik diyolar bende vazgecmek istemiyorum bu dakikadan sonra zaten zor karar vermistik.. ole(

afra çok güzel bende düşündeüm ama diger çocuklarıma pek uymuyo ondan ben belinay diyorum bakalım
oglumun adı berkay kızım belemir buda belinay olsun manasıda hem peygamber çiçegi ve nehire vuran ay demek

ailem disinda ilk defa biri guzel dedi:) tesekkur ederim:) bende hep kisa isim olmasini istiyodum. belinay in anlami cok guzelmis :) hayirli olsun peygamber cicegi gibi hem kendi hem bahti guzel bi kiz olsun insaallah

ailem disinda ilk defa biri guzel dedi:) tesekkur ederim:) bende hep kisa isim olmasini istiyodum. belinay in anlami cok guzelmis :) hayirli olsun peygamber cicegi gibi hem kendi hem bahti guzel bi kiz olsun insaallah

teşekkür ederim canım bence olumsuzyorumları pek takma ya bende belmir ismini kızıma koyunca herkes çok tepki gösterdi ama şimdi herkes alıştı ve çok farklı buluyorlar bence sen in fikrin önemli sonuçta annesi sensin

evet bende esime ole diyorum onemli olan benim ne istedigim.. ama yinede insan bazen uzuluyo tepkilerden..

aramıza hoşgeldin canım.Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

ankarada oyle birsıs varkı sankı brazdan kar yağıcak dışarısıda buz gıbı....ınşallahh kar falan yağmaz aralık sonuna kadar :)))

kusura bakmazsan ben de begenmedım Afra ismini canım..afra tafra.. gıbı oluyor ama sız bılırsınız tabı ..

evim dalin kokuyo :) başladım bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya ayy çok zevkli :119::119::119:

gaviscon srup içiyorum cnm bir muddet rahatlatıyor tavsiye ederim

ben de rennie duo şurup kullanıyorum, bayağı rahatlatıo, bnm ki çok fena
bende gaviscon şurup kullanıyorum ama artık fayda etmiyo sanki benim önceden de reflü hastalığım vardı belkide o yüzden.istifra etmeden normale dönemiyorum dolayısıylede uyuyamıyorum.valla çok zor ama neyse ki az kaldı :)

hoşbuldum :)aynen yaa dönerken baya bi güç sarfettiğim ve canım yandığı için mutlaka uyanıyorum.yanlış anlamam canım çünkü ben de aynen senin gibi hissettim şuan yalnız olmadığıma sevindim :) ben süt içmiyorum sanırım yeteri kadar eşim çok kızıyo ama napimm çok zor geliyo.bundan sonra dikkat edicem bakalım faydası olacak mı :)

tşk ederim canım denicem şimdi inş olur :)

evim dalin kokuyo :) başladım bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya ayy çok zevkli :119::119::119:

pamuk 58 herkes genel olarak dalin sıvı deterjan yada dalan roxy diyor.bende dalin kokusunu severim bebeksi bebeksi olur ama çok yoğun mu kokuyor...memnun kaldın mı?ben galiba ikisini de alıp denicem...markette bidonundan kokladım dalini çok yoğun koktu burnuma kıyafetlerde de öyle mi?bende başlayacağım yıkamaya yarın...eminim çok keyiflidir

herkese selam

canım moralini bozma her şeyin hayırlısı olsun siz sağlıklı olun da..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinize hayırlı doğumlar

kızlaaarrr bişey diyecem

sütüm geldiii

dün iki kere üstüm ıslandı çok güzeldi

Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

benımkı tam hazır deıl ama sole yazım kendıme 1 pıjama ve 1 esofman takımı koydum (esofmanı hastaneden cıkarken gıymek ıcın) 2 tane atlet sıvı sabun terlık ıslak mendıl bana corap el havlusu bıde tabıkı kırmısı kurdele bebısıme 10 tane falan bez ıslak mendıl 2 tane hastane cıkısı (5li) 2 penye battanıye 1 polar batttanıye corap emzık mınık bıberon belkı llazım olar diye sımdılık bunlar daha aklıma geldıkce koyacam bıde hastaneye evım yakın basla eksık lazım bısı olursa esım gıder getırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…