slm kizlar.. benimde cati agrilarim cok ozellikle gece bi taraftan bi tarafa donerken, ayaga kalkip biraz yuruyunce geciyo ama o zaman da uykum dagiliyo.. demek ki bu zamanlarda hepimizin oluyu.. benimde moralimi insanlar cok bozuyo isim konusunda kizimin ismini Afra koymak istiyoruz ama herkes ilk duydugunda hic duymadik veya cok kaba diyolar, acik acik begenmedik diyolarbende vazgecmek istemiyorum bu dakikadan sonra zaten zor karar vermistik.. ole (
afra çok güzel bende düşündeüm ama diger çocuklarıma pek uymuyo ondan ben belinay diyorum bakalım
oglumun adı berkay kızım belemir buda belinay olsun manasıda hem peygamber çiçegi ve nehire vuran ay demek
ailem disinda ilk defa biri guzel dedi:) tesekkur ederim:) bende hep kisa isim olmasini istiyodum. belinay in anlami cok guzelmis :) hayirli olsun peygamber cicegi gibi hem kendi hem bahti guzel bi kiz olsun insaallah
hoşgeldin gerçeten güzel bi site bura senle nerdeyse aynı gebeligimiz benimde 30 haftalık bebeşinin cisiyeti ne ve ilk bebişinmi
teşekkür ederim canım bence olumsuzyorumları pek takma ya bende belmir ismini kızıma koyunca herkes çok tepki gösterdi ama şimdi herkes alıştı ve çok farklı buluyorlar bence sen in fikrin önemli sonuçta annesi sensin
evet ilk bebişim, cinsiyeti erkek ismide toprak alp olacak inşallah :)) sizinde mi ilk???
herkese merhaba... aranıza yeni katılıyorum, inşallah bende aralık annesi olacağım 31+2 günlük hamileyim.çok samimi ve faydalı bir forum olmuş gerçekten, insan pek çok şey öğrenebiliyor birbirinden :))))
slm kizlar.. benimde cati agrilarim cok ozellikle gece bi taraftan bi tarafa donerken, ayaga kalkip biraz yuruyunce geciyo ama o zaman da uykum dagiliyo.. demek ki bu zamanlarda hepimizin oluyu.. benimde moralimi insanlar cok bozuyo isim konusunda kizimin ismini Afra koymak istiyoruz ama herkes ilk duydugunda hic duymadik veya cok kaba diyolar, acik acik begenmedik diyolarbende vazgecmek istemiyorum bu dakikadan sonra zaten zor karar vermistik.. ole (
gaviscon srup içiyorum cnm bir muddet rahatlatıyor tavsiye ederim
bende gaviscon şurup kullanıyorum ama artık fayda etmiyo sanki benim önceden de reflü hastalığım vardı belkide o yüzden.istifra etmeden normale dönemiyorum dolayısıylede uyuyamıyorum.valla çok zor ama neyse ki az kaldı :)ben de rennie duo şurup kullanıyorum, bayağı rahatlatıo, bnm ki çok fena
bendende bi hosgeldin caniim :) aynenn benimde oylee yuruyemiorum bazen bacaklarimin sonlarinda afedersin amaa oraya varana kadaar kemiklerim nasil agrio sanki eline almis biri dovmus benii morarmis her bir yanim ozelliklee yatarken cikiorr ve uykumda bile uyaniorum doktor normal dedii anne karnindaki bbegide dogdugundaki gibi sutle beslemek lazim dedii bol sut ic bununla alakali olabilir dedi :26: bide na yalan soleyim ALLAH KIMSEYE VERMEESIN AGRI SIZI INS TUM SIFA ARAYANLARA GONDERSIN SIFA MELEKLERINI AMA TEK OLMADIGIMA SEVINDIM :) DAHA NORMAL BI DURUM GELDI SAKIN YANLIS ANLAMAA INS GECER AGRILARIN (AGRILARIMIZ) HEPIMIZIN
tşk ederim canım denicem şimdi inş olur :)cnm bi arkadaşi bize böyle anlatmıştı...
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
evim dalin kokuyo :) başladım bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya ayy çok zevkli :119::119::119:
herkese merhaba doktordan geldim moralim çok bozuk
bebeğimin herşeyi iyi ama boynunda kordon varmış doktor bundan sonra her hafta konrtole geleceksin ve 38. haftada sezeryana alırız dedi
fazla ayakta kalma ani hareket yapma dedi ya herşey çok güzel gidiyordu birden bunları söyleyince çok kötü oldum
meğer aldığım kilolara kafayı takmam ne kadar saçmaymış bebeğim iyi olsun başka hiçbirşey istemiyorum
kızlaaarrr bişey diyecem
sütüm geldiii
dün iki kere üstüm ıslandı çok güzeldi
Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?