- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)
benımkı tam hazır deıl ama sole yazım kendıme 1 pıjama ve 1 esofman takımı koydum (esofmanı hastaneden cıkarken gıymek ıcın) 2 tane atlet sıvı sabun terlık ıslak mendıl bana corap el havlusu bıde tabıkı kırmısı kurdelebebısıme 10 tane falan bez ıslak mendıl 2 tane hastane cıkısı (5li) 2 penye battanıye 1 polar batttanıye corap emzık mınık bıberon belkı llazım olar diye sımdılık bunlar daha aklıma geldıkce koyacam bıde hastaneye evım yakın basla eksık lazım bısı olursa esım gıder getırır
ayyyy ne güzel yaaa çok güzel bi duygu olmalı
ahaha ben de şimdi gördüm yazacaktım :) sen benden önce doğrucan galiba :) yada benden çok :)principessa_ günümüz aynıymış 31+6
ben de şimdi valizi kapattım
bebişe:
2 takım hastane çıkışı, 1 kalın battaniye, yenidoğan ıslak mendili, bez(25)
kendime:
bir uzun kollu sabahlıklı gecelik, bir de kısa kollu gecelik
çorap, patik, 3 takım iç çamaşırı, terlik, diş macunu ve fırçası, hasta pedi(5), lohusa tacım,toka, tarak :) lens kullandığım için solüsyonum ve lens kabım. yastık kılıfı. lansinoh gögüs ucu kremi, zaten küçücük bişey.
refakatçime: yastık kılıfı, ıslak mendil, bisküvi
nüfus cüzdanım da eşimde kalabilir.
ben bunları hazırladım eksik bişeyim olursa yorum bekliyorum :)
nıye kımse bişey yazmıyooo
herkese merhaba... aranıza yeni katılıyorum, inşallah bende aralık annesi olacağım 31+2 günlük hamileyim.çok samimi ve faydalı bir forum olmuş gerçekten, insan pek çok şey öğrenebiliyor birbirinden :))))
ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)
principessa arkadaşım ben ocak annesiyim cnm dalinden mem nun kamışsın kokusu nasıl merak ettim bende bu aralar alacağım hangisi diye soruyordum kendime . Kokusuda güzelmi arkadaşım. Kolay gelsin bu arada
kızlaaaaaaaaaaaarrr
her yerim ağrıyoooo yaaaa
kızlaaaaaaaaaaaarrr
her yerim ağrıyoooo yaaaa
pamuk 58 herkes genel olarak dalin sıvı deterjan yada dalan roxy diyor.bende dalin kokusunu severim bebeksi bebeksi olur ama çok yoğun mu kokuyor...memnun kaldın mı?ben galiba ikisini de alıp denicem...markette bidonundan kokladım dalini çok yoğun koktu burnuma kıyafetlerde de öyle mi?bende başlayacağım yıkamaya yarın...eminim çok keyiflidir
kızlaaarrr bişey diyecem
sütüm geldiii
dün iki kere üstüm ıslandı çok güzeldi
kızlaaarrr bişey diyecem
sütüm geldiii
dün iki kere üstüm ıslandı çok güzeldi
slm kızlar..biz bugun alışverişe çıktık park yatak nıvea atta çantası ve bi kaç parça alınacaklar kalmıştı onları hallettik artık sadece yıkaması kaldı çok zevkliydi alışveriş yaaa çok cici şeyler aldık oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?