2011 Aralık Anneleri

Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

ben de şimdi valizi kapattım

bebişe:
2 takım hastane çıkışı, 1 kalın battaniye, yenidoğan ıslak mendili, bez(25)

kendime:
bir uzun kollu sabahlıklı gecelik, bir de kısa kollu gecelik
çorap, patik, 3 takım iç çamaşırı, terlik, diş macunu ve fırçası, hasta pedi(5), lohusa tacım,toka, tarak :) lens kullandığım için solüsyonum ve lens kabım. yastık kılıfı. lansinoh gögüs ucu kremi, zaten küçücük bişey.

refakatçime: yastık kılıfı, ıslak mendil, bisküvi

nüfus cüzdanım da eşimde kalabilir.

ben bunları hazırladım eksik bişeyim olursa yorum bekliyorum :)

Son düzenleme:

bende yavaş yavaş hazırlıyorum ama kırmısı kurdele hiç aklıma gelmemişti kırmızı yerine mavi bi tac almayı kurdeleli düşündüm ben oğluşumla maviş maviş olalım die çok şanslısın hastanenin yakın oluşu çok ii Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inş :)

arkadaşa sordum bunları yazdı
anne için: gecelik en az 2 tane
pijama
iç çamaşırı
çorap
göğüs pedi
kadın pedi
emzirme sütyeni
terlik
diş fırçası
diş macunu
tarak

bebek için:
zıbın
tulum
body
eldiven
şapka
battaniye
çorap
bez
ıslak mendil
küçük biberon
emzik
ağız mendili
yelek
silikon bebek kaşığı

bide bazı hastaneler bebe şampuanı istiyormuş nedendir anlamadım

nıye kımse bişey yazmıyooo

cnm valla öğlen yazmışsın ben akşam gördüm. ama sanırım henüz bi cevap alamamışsın. ben dalan roxy yi migrostan aldım... haberin olsun...

hoşgeldin cnm....

ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

principessa arkadaşım ben ocak annesiyim cnm dalinden mem nun kamışsın kokusu nasıl merak ettim bende bu aralar alacağım hangisi diye soruyordum kendime . Kokusuda güzelmi arkadaşım. Kolay gelsin bu arada

principessa arkadaşım ben ocak annesiyim cnm dalinden mem nun kamışsın kokusu nasıl merak ettim bende bu aralar alacağım hangisi diye soruyordum kendime . Kokusuda güzelmi arkadaşım. Kolay gelsin bu arada

kokusu da güzeldi sabun sabun kokuyo lavantalısını kullandım.bide bişey önerdiler bana büyükler bebek çantasının içine minik sabunlardan koy kokusu sinsin güzel koksun hastanede demişti:) sana da kolay gelsin arkadaşım :)

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

aysalh'cım moralini bozma canım. daha zaman var, o kordonlar bi dolanır bi açılır. bizimde karnımızda neler oluyo bilmiyoruzki. doktora gidene kadar belki de açılıyodur. tamam mı canım. öptüm seni ve bebişini.

canım ben dalin matik aldım ve dalinin kocaman bir bidon yumuşatıcısını aldım ben çok memnun kaldım çamaşırları hem yumuşacık oldu hemde evimin heryerine dağıldı o güzel bebek kokusu hemen doğurasım geldi eşim eve geldi kokuyu takip ediyor ıslak ıslak bebeğinin kıyafetlerini kokluyodu çok güzel ve çok zevkli sanada şiddetle tavsiye ederim tatlım

slm kızlar..biz bugun alışverişe çıktık park yatak nıvea atta çantası ve bi kaç parça alınacaklar kalmıştı onları hallettik artık sadece yıkaması kaldı çok zevkliydi alışveriş yaaa çok cici şeyler aldık oğluşuma

güle güle kullanın iyi günlerde giyinsin oğluşun canım alışveriş zaten harika bişey eşim beni zor çıkarıyor mağazadan zaten

yaa benimde 24.haftadan beri sütüm geliyor aslında çok güzel bi duygu ama doğumdan önce gelmeseydi keşke ziyan oldu sütler hem eşimde dokunamıyor artık uyarılmaya gelmiyo gögüsler daha çok süt geliyo we dolayısıyla artık eskisi gibi oynaşamıyoruz kocamla hee bide oğlumdan önce eşim baktmış oldu sütün tadına :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…