2011 Aralık Anneleri

güle güle kullanın iyi günlerde giyinsin oğluşun canım alışveriş zaten harika bişey eşim beni zor çıkarıyor mağazadan zaten

ewet gerçekten çok güzel artık hiçbir eksiği kalmadı oğlumun ama daha kendime hiçbirşey almadım gecelik filan almam lazım neyse onlar kolay bebişin alışverişi bitti büyük bir yük kalktı üstümden...bide yıkayıp ütülesem tam olcak ozman resimleri koyarım

aynen canım bebeğimin kıyafetleri herşeyi tamam birtek ben kaldım 1 takım daha gecelik almam lazım alt iç çamaşırım terlik lohusa tacı v.s v.s zaten bunun sonu gelmez :))))))))))))) bende yıkadım oğlumun kıyafetlerini kurursa ütülerim artıkın :)

hayatim sendekide iyi cesaretmis sut kanallarinin erken calismasi ve rahimin uyarilmasi demek vucudun bebek dogumuna hazir olmasi demek erken doguma bile sebeb olabiliyor o neden le hicbirsekilde uyarilmamali gohussss....
bende birkeresinde esime anne suttu ile patates puresi yapmisdim evde yeterli sut yyokdu
ve esim cok lezetli olmus nasil yaptin diyince enson anne suttuyle yaptim dedim.adamcagiz 1hafta bisey yememisdiiii

ohh mis gibi kokmuştur bende belki güneş açar diyorum ama bi umut işte bekliyorum hem daha 2 ay var doğuma son 1 ay kala yıkayıp hazırlarım ben çantamı

haklısın cnm ama dedim yaa artık uyarılma filan yok malum süt geliyor ..bu arada püre iyi fikir gül gül öldüm yaa

haklısın cnm ama dedim yaa artık uyarılma filan yok malum süt geliyor ..bu arada püre iyi fikir gül gül öldüm yaa

ben 2hafta boyunca adamiim yuzunu gorunce gulmekden kendime gelemiyordum is yerindede gulluyordummarkadaslar ne oldu yine dediklerinde anlattim kahkaha tufani kopmusduuuu odur budur benim yaptigim pureyii yemez hamilelik donemiimde yaptim sadece azicik tadina bakdi

ya merak ettiğim bişey var sen çok lezzetli olmuş dedin anne sütü nasıl bişey tatlı mı tadı neye benziyor acaba..eşim bana ekşimsi diyo tadı güzel değilmiş :18:

ınanmıyorummmm

esım hayatta konusmazdı benle herhalde :)

.........

hatta boyle süt gelıyormuş fılan dedı özel anlarda evet dedım ne kadar ıgrenc bırsey dedı ..o zaman anladım durumu..

bır arkadasım dogum yaptı sezaryan oldu,bebişi emzırecek ama sütü pıhtılaşmış mı ne olmuş,esıne demısler sen em em em o acılsın .

odaya gıdıyorlarmıs adam emıyormus sonra bebegı dayıyorlarmış,uff cok kötü ben hayyatta yAPtırmam oyle bırsey ya ,hele eşim ölse yapmaz..

zaten boyle boyle olmus dedım koşa koşa gıttı gögüs pompası aldı ,sakın oyle bırsey ıle gelme bana dedı bunu kullan

kızımı emzırdıgım surece yanaşmayacak gogüslerime bellı..

ya merak ettiğim bişey var sen çok lezzetli olmuş dedin anne sütü nasıl bişey tatlı mı tadı neye benziyor acaba..eşim bana ekşimsi diyo tadı güzel değilmiş :18:

benım eşimde bikeresınde oyle oldu meğerse sütümgelıyormuş baktım adam kaçıyo nereye dedım banyoya gıttı ağzından boşalttı :))))) tadı kötuymuüşşşş artıkdokunmuyo bıle :))))

arkadaşlar biraz önce geçmişi okudum
öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
deterjan konusunda ben oğlumun kıyafetlerini dalan roxy toz sabun ile yıkadım ve ütüledim çantamıda hazırladım mis gibi kokuyolarreal hipermarkaetten satın aldım bulamayan arkadaşlar bakabilirler
çantamı da hazırladım
kendim için
2 tk pijama
1 gecelik
terlik
yemeni
çorap
atlet
sütyen
külot
hasta bezi
el havlusu
ıslak mendil
diş macunuve fırçası
ayna toka tarak ve kolonya
oğlum için
2 tk hastane çıkışı
2 battaniye
emzik
bebek bezi
ıslak mendil
puset ve peluş battaniyesi de araba da duruyo sezaryen ile doğum yapacağım için biraz ayrıntılı hazırladım hepinize kolay gelsin şimdilik bizim hazırlıklar bitmiş durumda
kızlar aklıma gelen mesajları cevapladım inşallah faydası olur

ya kızlar süpersiniz gülmekten kasıldım erken doğum yaptıracaksınız bizlere gözlerimden yaş geldi valla allahta sizi güldürsün bi avazda doğurun inşallah

canim annenin yedigine bagli... aci tatli eksi olmasiiiiii tabi buyuklere gore igrenc bir tatdir benim suttumum masallahi vardi insallah bundada oyle olur
cild maskesi yapiyordum cilde cok iyi geliyor bebegin poposu pisik oldugunda kullaniyordum cldinde kucuk sivilce gibi seyler cikdiginda yuzunede suruyordum cokamacok iyi geliyor dr soylemisdi bana herseyine anne suttu kullandim diye bilirimmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy igrencccmisssssss arkadasinin olayiiiiiiii
gogus masaji,sut pompasi diye birsey varrrrr ben hic gogsumle oynanilmasindan hoslanmadigimm icin cok igrenc geldiiiiii
bunada cok az koymusdum 50cc kadarrr ama adam sok olmusduuuuuuu

Peki oranın fiyatı ne kdr cnm, aslında burası bile bize pahalı geldi (5 milyar olan hastaneler de var biz çok araştırdık) bi de biz öğretmeniz, etimiz belli budumuz belli ama ilk doğum diye brz fedakarlık yaptık, inşallah memnun kalırım da emeğimize değer :44:

Hoşgeldin cnm, insan burda bazen kimseyle paylaşamadığı şeyleri paylaşıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…