güle güle kullanın iyi günlerde giyinsin oğluşun canım alışveriş zaten harika bişey eşim beni zor çıkarıyor mağazadan zaten
ewet gerçekten çok güzel artık hiçbir eksiği kalmadı oğlumun ama daha kendime hiçbirşey almadım gecelik filan almam lazım neyse onlar kolay bebişin alışverişi bitti büyük bir yük kalktı üstümden...bide yıkayıp ütülesem tam olcak ozman resimleri koyarım
yaa benimde 24.haftadan beri sütüm geliyor aslında çok güzel bi duygu ama doğumdan önce gelmeseydi keşke ziyan oldu sütlerhem eşimde dokunamıyor artık uyarılmaya gelmiyo gögüsler daha çok süt geliyo we dolayısıyla artık eskisi gibi oynaşamıyoruz kocamla hee bide oğlumdan önce eşim baktmış oldu sütün tadına :26::26:
aynen canım bebeğimin kıyafetleri herşeyi tamam birtek ben kaldım 1 takım daha gecelik almam lazım alt iç çamaşırım terlik lohusa tacı v.s v.s zaten bunun sonu gelmez :))))))))))))) bende yıkadım oğlumun kıyafetlerini kurursa ütülerim artıkın :)
hayatim sendekide iyi cesaretmis sut kanallarinin erken calismasi ve rahimin uyarilmasi demek vucudun bebek dogumuna hazir olmasi demek erken doguma bile sebeb olabiliyor o neden le hicbirsekilde uyarilmamali gohussss....
bende birkeresinde esime anne suttu ile patates puresi yapmisdim evde yeterli sut yyokdu
ve esim cok lezetli olmus nasil yaptin diyince enson anne suttuyle yaptim dedim.adamcagiz 1hafta bisey yememisdiiii
haklısın cnm ama dedim yaa artık uyarılma filan yok malum süt geliyor ..bu arada püre iyi fikir gül gül öldüm yaa
hayatim sendekide iyi cesaretmis sut kanallarinin erken calismasi ve rahimin uyarilmasi demek vucudun bebek dogumuna hazir olmasi demek erken doguma bile sebeb olabiliyor o neden le hicbirsekilde uyarilmamali gohussss....
bende birkeresinde esime anne suttu ile patates puresi yapmisdim evde yeterli sut yyokdu
ve esim cok lezetli olmus nasil yaptin diyince enson anne suttuyle yaptim dedim.adamcagiz 1hafta bisey yememisdiiii
ya merak ettiğim bişey var sen çok lezzetli olmuş dedin anne sütü nasıl bişey tatlı mı tadı neye benziyor acaba..eşim bana ekşimsi diyo tadı güzel değilmiş :18:
ınanmıyorummmm
esım hayatta konusmazdı benle herhalde :)
.........
hatta boyle süt gelıyormuş fılan dedı özel anlarda evet dedım ne kadar ıgrenc bırsey dedı ..o zaman anladım durumu..
bır arkadasım dogum yaptı sezaryan oldu,bebişi emzırecek ama sütü pıhtılaşmış mı ne olmuş,esıne demısler sen em em em o acılsın .
odaya gıdıyorlarmıs adam emıyormus sonra bebegı dayıyorlarmış,uff cok kötü ben hayyatta yAPtırmam oyle bırsey ya ,hele eşim ölse yapmaz..
zaten boyle boyle olmus dedım koşa koşa gıttı gögüs pompası aldı ,sakın oyle bırsey ıle gelme bana dedı bunu kullan
kızımı emzırdıgım surece yanaşmayacak gogüslerime bellı..
ya merak ettiğim bişey var sen çok lezzetli olmuş dedin anne sütü nasıl bişey tatlı mı tadı neye benziyor acaba..eşim bana ekşimsi diyo tadı güzel değilmiş :18:
ınanmıyorummmm
esım hayatta konusmazdı benle herhalde :)
.........
hatta boyle süt gelıyormuş fılan dedı özel anlarda evet dedım ne kadar ıgrenc bırsey dedı ..o zaman anladım durumu..
bır arkadasım dogum yaptı sezaryan oldu,bebişi emzırecek ama sütü pıhtılaşmış mı ne olmuş,esıne demısler sen em em em o acılsın .
odaya gıdıyorlarmıs adam emıyormus sonra bebegı dayıyorlarmış,uff cok kötü ben hayyatta yAPtırmam oyle bırsey ya ,hele eşim ölse yapmaz..
zaten boyle boyle olmus dedım koşa koşa gıttı gögüs pompası aldı ,sakın oyle bırsey ıle gelme bana dedı bunu kullan
kızımı emzırdıgım surece yanaşmayacak gogüslerime bellı..
bu mıgde yanmalarım geçmiiiyyycekmıı yaaaaaaaaaaa
bu mıgde yanmalarım geçmiiiyyycekmıı yaaaaaaaaaaa
canim bol su ic ve yastigini yukselt cok ise yarar haberin olsunnn
Benimde şuan nasıl yanıyor bir bilseeen.Çok fenaa çok
evet akrapolu bılıyorum.ben batıkentı seçmemın nedenı ablam orda doğum yaptı gayet ıyıler ılgılıler çok rahat ettı,doktorumdanda memnunum.ya yakın bı yer bende ıstıyorum ama artık oraya başlamış bulundumhep eşimle gidiyorumzaten.hayırlısı çok acil olursa eşim 29mayısagötururum dıyo ya bakalım artık kader...
herkese merhaba... aranıza yeni katılıyorum, inşallah bende aralık annesi olacağım 31+2 günlük hamileyim.çok samimi ve faydalı bir forum olmuş gerçekten, insan pek çok şey öğrenebiliyor birbirinden :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?