Peki oranın fiyatı ne kdr cnm, aslında burası bile bize pahalı geldi (5 milyar olan hastaneler de var biz çok araştırdık) bi de biz öğretmeniz, etimiz belli budumuz belli ama ilk doğum diye brz fedakarlık yaptık, inşallah memnun kalırım da emeğimize değer :44:
gaviskon şurup verdi doktorum iyi geliyor ,soğuk süt ,petibör,ve üzümde iyi geliyormuş ayrıca.kızlar reflü şikayetleri için çözüm bulan var mı aranızda ?
Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)
iyi gecelerr tatlıslar bakıyorum sohbet koyu buguncay kahve ısteyen varmı :))
iyi gecelerr tatlıslar bakıyorum sohbet koyu buguncay kahve ısteyen varmı :))
yok canım ölçmedim dün saçlarımı kurutmadan topuz yaptım dışarı çıktım havada soğuktu sanırım onun acıısnı çekiyorum üşüttümmü ne sabah başımın ağrısın uykumdan uyandım kahvaltıdan öncede bir posta çıkarttım sabah sabah.. akılsız kafam birde kocamın çenesini çekiyorum söylenip duruyor saçlarımı kurutmadım diye ders olmuştur sana bu diye :) sabahtan beri başıma masaj yapıyor garibim ama yok geçmek bilmyior bu ağrı...
evim dalin kokuyo :) başladım bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya ayy çok zevkli :119::119::119:
kızlaaarrr bişey diyecem
sütüm geldiii
dün iki kere üstüm ıslandı çok güzeldi
Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)
slm kızlar..biz bugun alışverişe çıktık park yatak nıvea atta çantası ve bi kaç parça alınacaklar kalmıştı onları hallettik artık sadece yıkaması kaldı çok zevkliydi alışveriş yaaa çok cici şeyler aldık oğluşuma
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fatmaaaaaaaaaaaaaaa
gecmisi birakin sekerler 2 lafin bellini kiralimmmmmm yaaaa uykum yok kaburga kisimlarimda agri varrrrrrrrrr
600 sezeryan 500 normal,peki akrapolun yoğunbakım servısı varmıymışşş...
ay kızlar bendende ıyı geceler yaa direk cevaplara dalmışım ben selam bile vermeden bu sizin sütler aklımı aldı heralde
bu arada acayıp yorgunum yatmam lazım da bi bakayım sizlere dedimbugun eşimin kankası ve görümcemin oglu evlendi ıkı nıkah bır düğün yemegimiz vardı sabahtanda eşime kızıp yogun bır temızlık yaptım evde yani hiç dinlenmeden yorucu bır gün geçirdim ve eşime hala kızgınım oyuzden önce o uyusun öyle yatacam bende yatmadım onla bırlıkte
Yoğun bakım servisini sormadık, yeni doğan ünitesini sorduk varmış...
ay kızlar bendende ıyı geceler yaa direk cevaplara dalmışım ben selam bile vermeden bu sizin sütler aklımı aldı heralde
bu arada acayıp yorgunum yatmam lazım da bi bakayım sizlere dedimbugun eşimin kankası ve görümcemin oglu evlendi ıkı nıkah bır düğün yemegimiz vardı sabahtanda eşime kızıp yogun bır temızlık yaptım evde yani hiç dinlenmeden yorucu bır gün geçirdim ve eşime hala kızgınım oyuzden önce o uyusun öyle yatacam bende yatmadım onla bırlıkte
allahh oralara düşürmesın rabbım inşallahhh da sormakta lazımmış aslında..benımgıttıgımyerdede yokaslında ama bikere başlamışoldumoraya kısmerartık durum neyıgösterır :) belkıde son anda başka biyere gıderız bellı olmazkı bakıcaz artık
Günaydın Kızlarrr.İstanbulda hava buuuzz gibi.Kaloriferleri yaktık valla.Bebekleri yıkarken kullanmak için küçük bi elektrik sobası almak lazım mı acaba,oda sıcak olsun die.Bu sobalarda odada kı nemi bitiriyolar,çocukların burnu falan tıkanıyo onuda düşünüyorum ama,çok küçükken vücut ısılarını daha ayarlayamıyolar sobasız üşürler mi acaba die düşünüyorum.Siz ne düşünüyosunuz???
bi turk kahvesı ne ıyı gıderdı ama yasakkk
Ohh afıyet olsun cnm ben bu saatte kek almayım saol sonra kek gıbı sıser kalırımseker suan ellimde cayim va gel beraber olsun yaninada yapariz 1 kekkkkkk ohhhh missssssssss
allahh oralara düşürmesın rabbım inşallahhh da sormakta lazımmış aslında..benımgıttıgımyerdede yokaslında ama bikere başlamışoldumoraya kısmerartık durum neyıgösterır :) belkıde son anda başka biyere gıderız bellı olmazkı bakıcaz artık
Hayırdır cnm eşine kızıp neden temizlik yaptın, ev çok dağınık falan diye laf mı attı
yok be cnm ben bu hafta hep rahatsızdımya sancılar agrılar falan bır haftadır süpürge acamadım ee malum evde ıkı cocuk var ve sagolsun aşırı dagınık ve pisler ev savaş alanına döndü bişey yapamayınca heryer oyun hamuru ufalanmış nar suları sıçramış tam zıvanadan cıkmıştı yani ben dedim eşime sen evdeyken beraber yapalım diye sen süpür ben sileyim falan dedim..birde nikah düğün falan vardıya kızımında saçı yapılacaktı tanıdık kuaför var önce onu oraya bırakta geldedim..neymiş onu oraya götürürse artık süpürmeyide ben yaparmışım iyi de dedim benmi götürüp geleyim zaten yogun bır gun olacak bugun ıkı sefer nasıl cıkıp geleyım en son sinirlendim senden iş isteyende kabahat deyip o sinirle tüm evi temizledim hiç dinlenmeden de dışarı cıktık tabi şuan yine sancım arttı ama onun umrunda deil..
iyi gceler canim kendini fazla yormaaaa
bosver biraz esinde yardim ettsin laf carp
gecen ben esime en son nezaman banyo sildin dedim tamam yaparim dedi bakdim banyo yaptikdan sonra silmemis guzelce camasirsullu cifle silsim sonra akli basina geldi birak ben yapiyim yavruma yazik dedi
bazi seyleri soylemedn dusunemiyorlar yaaaaaa
Yaa bende de o huy var, sinirlenip kendimi hırpalıyorum bzn. Ama anlamıyo, illa gözüne sokacaksın, bize de misafir geleceği zmn yardım etsin diye gözünün içine bakıyorum, pc de oyun oynuyo, bi de ben ev süpürürken pişkin pişkin ayaklarını kaldırıp burası kaldı falan diyo, kamera şakası gibi adam yaaa...
cnm ya benimki söylesemde yapmıyor işte yapacak olsada binbir şeyle yapıyor birde bana bugun diyorkı herkes hamıle oluyormuş herkes temizliğini kendi yapıyormuş sen öle san dedim bir çok eş nasıl yardımcı oluyor eşlerine bilmiyorsun dedim..ya agrım sancım olmasa zaten keyfi iş istemem kı ondan cok kızdırdı bugun beni ya..benim başka yardımcımda yokkı ve cocuklarım gercekten cok dagınık ve pisler hergun bu evle baş etmek cok zor oluyor hiçbiride anlayış göstermiyor bana nasılsa arkalarını toplayan var hizmetci gibi görüyorlar sankı beni..hamile de olsam hastada olsam yıne herseyı kendım yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?