2011 Aralık Anneleri

600 sezeryan 500 normal,peki akrapolun yoğunbakım servısı varmıymışşş...

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fatmaaaaaaaaaaaaaaa
gecmisi birakin sekerler 2 lafin bellini kiralimmmmmm yaaaa uykum yok kaburga kisimlarimda agri varrrrrrrrrr

kızlar reflü şikayetleri için çözüm bulan var mı aranızda ?
gaviskon şurup verdi doktorum iyi geliyor ,soğuk süt ,petibör,ve üzümde iyi geliyormuş ayrıca.
Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

yarım kollu öden düğmeli gecelik
uzun kollu önden düğmeli pijama takımı
1 tane terlik
2 tane çorap
2 tane külot
2 tane atlet
1 ince hırka
tarak,diş fırçası,kolanya,gögüs pedi 5 adet
bebiş için
1 tane hastane çıkışı
1 tane polar battaniye
1 tane zıbın takımı
1 tane badisiyle birlikte kadife tulum
1 tane dışarı kııyafeti takım(kazak,ceket,pantolu,patik,kışık şapka)
2 adet büyük çok amaçlı bez,2 tane mendil
3 adet çorap,1 adet patik,2 adet eldiven,2 adet şapka,2 adet mama önlügü,
ıslak havlu,biberon,emzik,emzik askısı,
bebek bezi 25 adet
şuan için çantamda bunlar var ,aklıma gelenleri yazdım ,belki eksik vardır tamamlıcam

cnm ben yazın bile saçlarımı kurutuyorum yoksa hemen baş agrısı yapıyor ve tüm günüm mahvoluyor geçmiş olsun bıdaha dıkkat et

evim dalin kokuyo :) başladım bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya ayy çok zevkli :119::119::119:

hadi gözün aydın kolay gelsin cnm

kızlaaarrr bişey diyecem

sütüm geldiii

dün iki kere üstüm ıslandı çok güzeldi

maşallah maşallah cnm

Ben dalinin sabun tozunu kullandım makineler için olanını memnun kaldım :) peki hastane çantası için neler hazırladınız kendiniz ve bebek için.hazırlayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

kızlar aralık annelerinin sayfasında ayrıca bununla ilgili bir topik var 20011aralık anneleri hastane cantası mı ne bı bakın isterseniz

güle güle kullanın inş aldıklarınızı cnm oğluşuna kavuştugunuzda

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fatmaaaaaaaaaaaaaaa
gecmisi birakin sekerler 2 lafin bellini kiralimmmmmm yaaaa uykum yok kaburga kisimlarimda agri varrrrrrrrrr

demetcim geldimmm senin süt muhabbetine de az gülmedim kız ölsem aklıma gelmez patates püresine anne sütü cocuklara yedirmek lazım vitamınlı olur aslında..bu arada eşlerinizin süt anneside olmuşsunuz kızlar cok güldüm hepinize

ay kızlar bendende ıyı geceler yaa direk cevaplara dalmışım ben selam bile vermeden bu sizin sütler aklımı aldı heralde

bu arada acayıp yorgunum yatmam lazım da bi bakayım sizlere dedim bugun eşimin kankası ve görümcemin oglu evlendi ıkı nıkah bır düğün yemegimiz vardı sabahtanda eşime kızıp yogun bır temızlık yaptım evde yani hiç dinlenmeden yorucu bır gün geçirdim ve eşime hala kızgınım oyuzden önce o uyusun öyle yatacam bende yatmadım onla bırlıkte

Hayırdır cnm eşine kızıp neden temizlik yaptın, ev çok dağınık falan diye laf mı attı

Yoğun bakım servisini sormadık, yeni doğan ünitesini sorduk varmış...

allahh oralara düşürmesın rabbım inşallahhh da sormakta lazımmış aslında..benımgıttıgımyerdede yokaslında ama bikere başlamışoldumoraya kısmerartık durum neyıgösterır :) belkıde son anda başka biyere gıderız bellı olmazkı bakıcaz artık

iyi gceler canim kendini fazla yormaaaa
bosver biraz esinde yardim ettsin laf carp
gecen ben esime en son nezaman banyo sildin dedim tamam yaparim dedi bakdim banyo yaptikdan sonra silmemis guzelce camasirsullu cifle silsim sonra akli basina geldi birak ben yapiyim yavruma yazik dedi
bazi seyleri soylemedn dusunemiyorlar yaaaaaa

Cnm aslına bakarsan ben de çok tereddütlü gittim, hani bi zübeyde hanım doğum evinde tüm teçhizatlar hazır, her türlü olağan üstü duruma uygun bi mekan... Ama oraya da azarlıyolar, kötü davranıyolar falan diye korkuttular beni. Eşim de ilk doğum kötü bi hatıra olarak kalmasın, beni doğumdan soğutmasın diye özel tercih edelim dedi. Kendisi daha 2 tane daha çocuk istiyo da beyefendi

Canım bende almayı dusunuyorum mınık bır elektrık sobası banyodan banyoya yakarım ısıtırım oyle yıkarım bebısı lazım bence ne olur neolmaz

bi turk kahvesı ne ıyı gıderdı ama yasakkk

Tatlım o zaman süt içelim birlikte olmaz mı bosver turk kahvesını

seker suan ellimde cayim va gel beraber olsun yaninada yapariz 1 kekkkkkk ohhhh missssssssss
Ohh afıyet olsun cnm ben bu saatte kek almayım saol sonra kek gıbı sıser kalırım

Canım yogun bakım unıtesıni mutlaka sor cok onemlıymıs ne olur ne olmaz Allah korusun

Hayırdır cnm eşine kızıp neden temizlik yaptın, ev çok dağınık falan diye laf mı attı

yok be cnm ben bu hafta hep rahatsızdımya sancılar agrılar falan bır haftadır süpürge acamadım ee malum evde ıkı cocuk var ve sagolsun aşırı dagınık ve pisler ev savaş alanına döndü bişey yapamayınca heryer oyun hamuru ufalanmış nar suları sıçramış tam zıvanadan cıkmıştı yani ben dedim eşime sen evdeyken beraber yapalım diye sen süpür ben sileyim falan dedim..birde nikah düğün falan vardıya kızımında saçı yapılacaktı tanıdık kuaför var önce onu oraya bırakta geldedim..neymiş onu oraya götürürse artık süpürmeyide ben yaparmışım iyi de dedim benmi götürüp geleyim zaten yogun bır gun olacak bugun ıkı sefer nasıl cıkıp geleyım en son sinirlendim senden iş isteyende kabahat deyip o sinirle tüm evi temizledim hiç dinlenmeden de dışarı cıktık tabi şuan yine sancım arttı ama onun umrunda deil..

Yaa bende de o huy var, sinirlenip kendimi hırpalıyorum bzn. Ama anlamıyo, illa gözüne sokacaksın, bize de misafir geleceği zmn yardım etsin diye gözünün içine bakıyorum, pc de oyun oynuyo, bi de ben ev süpürürken pişkin pişkin ayaklarını kaldırıp burası kaldı falan diyo, kamera şakası gibi adam yaaa...

selam hanımlar...nasılsınız???ya ben çok ağırlaştım :26::26::26:geceleri uyuyamıyorum dönemiyorum birden ağırlaştım bu haftalarda herkes böle mi acaba???penguen gibi bişi oldum paytak paytak yürüyom

cnm ya benimki söylesemde yapmıyor işte yapacak olsada binbir şeyle yapıyor birde bana bugun diyorkı herkes hamıle oluyormuş herkes temizliğini kendi yapıyormuş sen öle san dedim bir çok eş nasıl yardımcı oluyor eşlerine bilmiyorsun dedim..ya agrım sancım olmasa zaten keyfi iş istemem kı ondan cok kızdırdı bugun beni ya..benim başka yardımcımda yokkı ve cocuklarım gercekten cok dagınık ve pisler hergun bu evle baş etmek cok zor oluyor hiçbiride anlayış göstermiyor bana nasılsa arkalarını toplayan var hizmetci gibi görüyorlar sankı beni..hamile de olsam hastada olsam yıne herseyı kendım yapmalıyım..

kendileri birgün taşıyacak olsalar acaba bu bebeklerı naparlar geceleri rahat yatıp uyuyorlar hıc bızı düşünen yok bu kadın napıyor sabaha kadar diye..ya topu topu 9 ay nolacak sankı şu 9 ay bıraz fedakarlık gösterseler..
ama eve gelince dedim bundan sonra her pazartesi yarım gün kadın cagıracam madem sen yardımcı olmuyorsun bende kadın cagırırım sende parasını ödersin bu kadar basit dedim. onun kı cansa benım kıde can..

benimki de temizlik konusunda pek yardımcı olmuyor.hatta bazen diyorum ne olur dikkat et bak yapamıyorum diye.ama bundan sonra o evdeyken yapcam ki en azından yerleri silsin yada toz alsın.ne zaman temizlik yapsam o günüm ağrıyla geçiyor.bide sobayı kurduk elimde bez dolanıyom süreklisağolsun sofrayı kurup kaldırıyo o yönden iyiyiz demeden yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…