kendileri birgün taşıyacak olsalar acaba bu bebeklerı naparlar geceleri rahat yatıp uyuyorlar hıc bızı düşünen yok bu kadın napıyor sabaha kadar diye..ya topu topu 9 ay nolacak sankı şu 9 ay bıraz fedakarlık gösterseler..
ama eve gelince dedim bundan sonra her pazartesi yarım gün kadın cagıracam madem sen yardımcı olmuyorsun bende kadın cagırırım sende parasını ödersin bu kadar basit dedim. onun kı cansa benım kıde can..
Kızlar bız yatıyoruz oglusla bıraz gecmıse bakalım dedık ama dayanamadık uykumuz geldı hepınıze ıyı geceler canlar
Destınacım sende hıc bozma moralını erkeklerın bazı seylerı gozune sokmak onları durtmek gerekıyor bunu sen daha ıyı bılırsın benden cok cok tecrubelısın onun ıcın bebısınıde gereksız yere uzme olur mu opuldunn
kocaman mucukkk herkeseee
benimki de temizlik konusunda pek yardımcı olmuyor.hatta bazen diyorum ne olur dikkat et bak yapamıyorum diye.ama bundan sonra o evdeyken yapcam ki en azından yerleri silsin yada toz alsın.ne zaman temizlik yapsam o günüm ağrıyla geçiyor.bide sobayı kurduk elimde bez dolanıyom süreklisağolsun sofrayı kurup kaldırıyo o yönden iyiyiz demeden yapar
Kadın çağırmak iyi fikir cnm, hadi bnm çocuk yok, ortalık dağılmıyo fazla, bi temizleyince bayağı gidiyo. Ama senin 2 çocuk varmış, yorarlar seni
cocuk olmadımı öyle dagılmıyor ortalık ama benim evi bir gör hergün savaş alanına dönüyor birgün ellemesem ıkıncı gün içinden cıkmak zor oluyor bırde bu hafta hep rahatsız olunca ıyıce zıvanadan cıkmış durumdaydı ev neyseki o sinirle bir güç geldi bana heryeri sildim süpürdüm bir yandanda diyom bişey olsa daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım naparım sonra diyeiyisimi biran önce hazır etmeye bakayım ben de bebişin eşyalarını
Ben de aynı durumdayım, ne hastane çantası ne bebiş kıyafetleri hiç bişi hazır değil. Allah sonumuzu hayreylesin. Cnm ben kaçar, kociş hadi yatalım diyo başımda dikilip duruyoiyi geceler cnm, yorulmuşsun bugün iyi dinlenmeye bak bu gece.
sana da ıyı geceler cnm valla 13 yıldır ugrasıyorum bazı şeylerle değişmiyor işte cnm
kahvaltı falan hazırlar benımkıde sagolsun hafta sonlarıda ama bu süpürge işi bu aralar cok zor oluyor benım için bu haftam hep agrı sancılarla gecti bazen adım bıle atamıyorum oyuzden yardım bekledım ama anlayan kım
pamuk 58 herkes genel olarak dalin sıvı deterjan yada dalan roxy diyor.bende dalin kokusunu severim bebeksi bebeksi olur ama çok yoğun mu kokuyor...memnun kaldın mı?ben galiba ikisini de alıp denicem...markette bidonundan kokladım dalini çok yoğun koktu burnuma kıyafetlerde de öyle mi?bende başlayacağım yıkamaya yarın...eminim çok keyiflidir
cnm ben yazın bile saçlarımı kurutuyorum yoksa hemen baş agrısı yapıyor ve tüm günüm mahvoluyor geçmiş olsun bıdaha dıkkat et
cocuk olmadımı öyle dagılmıyor ortalık ama benim evi bir gör hergün savaş alanına dönüyor birgün ellemesem ıkıncı gün içinden cıkmak zor oluyor bırde bu hafta hep rahatsız olunca ıyıce zıvanadan cıkmış durumdaydı ev neyseki o sinirle bir güç geldi bana heryeri sildim süpürdüm bir yandanda diyom bişey olsa daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım naparım sonra diyeiyisimi biran önce hazır etmeye bakayım ben de bebişin eşyalarını
aman canım eşine sinirlenipte yapma öle şeyler erken merken doğurursun sen üzülür pişman olursun sonra, dikkat et kendine... yardımcı tutabilecek bütçesi varsa eşinin acıma hiç tut bir kadın yorma kendini eminim senin için çok zorlayıcıdır iki çocukla.. biz bile iki kişi olduğumuz halde evde allahtan iki kişiyiz ev böyle hemen kirleniyor diyorum çocuk olunca napıcaz bakalmı diyorum temizlik yaptımmı gene uzun süre gidiyor ama gözüm eşimin üstünde masaya yanaş yere kırık dökme vs... sürekli evde gözüm üstümde oda kızıyor sürekli uyarıp durma dikkat ediyorum diyeufak tefek atışmalar yaşıyoruz bazen bizde :)
Selam tatlı anneciklerSizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır suKocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?
selam herkese.bu konuyu görünce çok sevindim.sizlere sorum olacak.ben 32.haftadayım aralık 12 de doğum olacak ama çatılarımda ağrı basladı şimdiden yürümekte çok zorlanıyorum gece yatakta dönmekte bile zorlanıyorum sizlerde de oluyomu normal bi durum mu acaba. erken doğum olmasından endişeleniyorum.inş bi sorun olmaz.herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
hoşbuldum canım :) yaa bazen o kadar kötü oluyoki çürümüş gibi sanki adım atamaz oluyorum bende ama akıntım fazla değil ve rengi beyaz şeffaf gibi kaşıntıda arttı belki benimde enfeksiyon olabilir.bide sanki adet sancısı gibi ağrılarım başladı kasıklarımda bacaklarımda bile var.bende en kısa zamanda doktora gtmeyi düşünüyorum bakalım ne çıkacak
evet yaa gece boyu uyuyamadım inanamadım
kızlar yaklasık bır aydır bebegımı gormemıstım.32+1 de kontrole gıttık . hersey normal dedı doktorumuz. ancak bana bıraz ırı geldı.
(ogluma kavusmama az kaldı ). ancak benım sormak ıstedıgım bısey var. bebegımın kılosu 2200 kg ve boyu 45 cm sızce cok mu fazla ?
ayrıca 32 haftalık calısabılır raporunu almak ıcın gıttıgımde kılınık bulgular dıye bır sey var raporda ve bebeğın tahmını kılosu 2517 kg ve hafta olarak 35+2 olarak gorunuyor. sızce bır sorun olurmu ?lutfen bılgı verırmısınız?
bugun ıtıbarı ıle bebegım 32+6 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?