2011 Aralık Anneleri

Kızlar bız yatıyoruz oglusla bıraz gecmıse bakalım dedık ama dayanamadık uykumuz geldı hepınıze ıyı geceler canlar

Destınacım sende hıc bozma moralını erkeklerın bazı seylerı gozune sokmak onları durtmek gerekıyor bunu sen daha ıyı bılırsın benden cok cok tecrubelısın onun ıcın bebısınıde gereksız yere uzme olur mu opuldunn

kocaman mucukkk herkeseee

Kadın çağırmak iyi fikir cnm, hadi bnm çocuk yok, ortalık dağılmıyo fazla, bi temizleyince bayağı gidiyo. Ama senin 2 çocuk varmış, yorarlar seni

sana da ıyı geceler cnm valla 13 yıldır ugrasıyorum bazı şeylerle değişmiyor işte cnm

kahvaltı falan hazırlar benımkıde sagolsun hafta sonlarıda ama bu süpürge işi bu aralar cok zor oluyor benım için bu haftam hep agrı sancılarla gecti bazen adım bıle atamıyorum oyuzden yardım bekledım ama anlayan kım

Kadın çağırmak iyi fikir cnm, hadi bnm çocuk yok, ortalık dağılmıyo fazla, bi temizleyince bayağı gidiyo. Ama senin 2 çocuk varmış, yorarlar seni

cocuk olmadımı öyle dagılmıyor ortalık ama benim evi bir gör hergün savaş alanına dönüyor birgün ellemesem ıkıncı gün içinden cıkmak zor oluyor bırde bu hafta hep rahatsız olunca ıyıce zıvanadan cıkmış durumdaydı ev neyseki o sinirle bir güç geldi bana heryeri sildim süpürdüm bir yandanda diyom bişey olsa daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım naparım sonra diye iyisimi biran önce hazır etmeye bakayım ben de bebişin eşyalarını

Ben de aynı durumdayım, ne hastane çantası ne bebiş kıyafetleri hiç bişi hazır değil. Allah sonumuzu hayreylesin. Cnm ben kaçar, kociş hadi yatalım diyo başımda dikilip duruyo iyi geceler cnm, yorulmuşsun bugün iyi dinlenmeye bak bu gece.

sana da ıyı geceler cnm bende yatayım sabah uyumak yok okulları var cocukların

herkese ıyı geceler kızlar allah rahatlık versinnn

süpürge işi benide çok zorluyorbende küçük süpürge aldım netten napım artık onunla alıvercem soba önünü yoksa her gün açamıyorum süpürgeyi alt kısma vuruyor ağrı otursam oturamıyom yatsam yatamıyom napıcam bilmem artık bir an önce doğursam diye bakıyom.yerden bile zor kalkıyom

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)

bidondan koklayınca ağır geliyor kokusu haklısın canım ama yıkayınca ağır koku yok çok güzel bebek gibi miss kokuyor tavsiye ederim canım....

cnm ben yazın bile saçlarımı kurutuyorum yoksa hemen baş agrısı yapıyor ve tüm günüm mahvoluyor geçmiş olsun bıdaha dıkkat et

sağol canım bundan sonra ders oldu zaten o gün acelem vardıda ondan kurutmadan çıkmıştım keşke kurutsaymışım gerçekten fazlasıyla çekiyorum acısnı şuanda...

aman canım eşine sinirlenipte yapma öle şeyler erken merken doğurursun sen üzülür pişman olursun sonra, dikkat et kendine... yardımcı tutabilecek bütçesi varsa eşinin acıma hiç tut bir kadın yorma kendini eminim senin için çok zorlayıcıdır iki çocukla.. biz bile iki kişi olduğumuz halde evde allahtan iki kişiyiz ev böyle hemen kirleniyor diyorum çocuk olunca napıcaz bakalmı diyorum temizlik yaptımmı gene uzun süre gidiyor ama gözüm eşimin üstünde masaya yanaş yere kırık dökme vs... sürekli evde gözüm üstümde oda kızıyor sürekli uyarıp durma dikkat ediyorum diye ufak tefek atışmalar yaşıyoruz bazen bizde :)

kızlar açılışı ben yapayım bugün
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINNNN YENİ BİR HAFTAYA EN GÜZEL DUYGULARLA SAGLIKLA SIHHATLE BAŞLAMANIZ DİLEĞİMLE

biz kızımla bugün bir hafta daha büyümüş olduk 31. haftamızda doldu 32ye başlıyoruz

cnm karar verdim bütçesini zorlayacak olsada ayarlıyacam inş..ben düşüneceğime birazda o düşünsün

Günaydınnn hepinize.
Hayırlı sıhatli bir hafta olsun inşallah.Ben bu haftaya paşamı görerek başlıcam,Öğleden sonra randevumuz var,doktorun yoğunluğundan 20 gün oldu görüşmeyeli,bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız oğlumun.

bana da az diyodu dr. bol su içmeye devam ettim günlük 3-4 lt sıvı tüketiyom ve her hafta armut alıyom pazardan o çok iyiymiş hakkaten düzeldi o zamandan beri suyu çok iyi diyo dr.

Kızlar bide haftasonu yenidoğan yoğun bakım ünitesi hakkında konuşmuşsunuz,çok çok önemli biz daha 9 ay önce kardeşimin bebeğinde yaşadık.Sorunsuz çok güzel bi hamilelik geçirdi ama sezaryenle olmasına rağmen bebeğin doğumu zor oldu,bebek doğumda su yutmuş,zatüreli doğdu yavrum.Doğumdan sonra yoğun bakıma girdi ve tam 13 gün sonra çıktı.10 gün boyunca solunum desteğiyle yaşadı.Eğer hastanede bu ünite olmasaydı,belkide kaybedecektik bebeği çünkü kendi nefes alamıyordu.O yüzden tercihiniz mutlaka yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastane olsun.Allah korusun ne olacağı belli olmaz.Tedbir bizden takdir Allah'tan inşallah.

hanımlar günaydın, bu hafta ile ben de 31. haftama başlamış oldum; ama çok halsizim halbuki şeker yüklemesi yapıldığında birkaç hafta önce kan değerlerim normal çıktı, doktorum demir hapı bile vermeye gerek duymadı... yine de çok halsizim

canım ben de öyleyim her kalkışımda sandalyeden kanepeden üstümü değişirken sağ ayağımın üstüne duramıyom hiç,çok ağrıyo benim 3 haftadır var artık alıştım bu ağrıyla yaşamaya,dr. herşeyin yolunda olduğunu vücudn doğuma hazırlandığını söyledi,bi de ben günlük merdiven inip çıkıyom,c... hayatım da çok renkli,galiba ondan

canım benim de karın ve kasıklarda sancı vardı,ultrasonda bişey çıkmadı tahlilde idrarda biraz bakteri çıktı,k..da da biraz çıktı buskopan kulan dedi sancılar için çok değil bol su iç dedi,su içiyom bol bol,ama kolay mı bebişler büyüdükçe bağırsaklar idrar torbası sıkışıyo düzenleri şaşıyo,ben de günde 2 kere çamaşır değişiyom azcık nemli kalsa kaşınıyo,hemen kuruluyom,doğuma kadar şu mantar yenilemezse bi daha yenilemez,çatı kemikleri de bebeğin kafasını oraya yasladığını,baskı yaptığını,vücudn doğuma hazırlık yaptığını gösterir

kızlar yaklasık bır aydır bebegımı gormemıstım.32+1 de kontrole gıttık . hersey normal dedı doktorumuz. ancak bana bıraz ırı geldı.
(ogluma kavusmama az kaldı ). ancak benım sormak ıstedıgım bısey var. bebegımın kılosu 2200 kg ve boyu 45 cm sızce cok mu fazla ?
ayrıca 32 haftalık calısabılır raporunu almak ıcın gıttıgımde kılınık bulgular dıye bır sey var raporda ve bebeğın tahmını kılosu 2517 kg ve hafta olarak 35+2 olarak gorunuyor. sızce bır sorun olurmu ?lutfen bılgı verırmısınız?
bugun ıtıbarı ıle bebegım 32+6 oldu.

canım bizim kız da 32+3 de 2100 gr geldi, boyu da dediğin gibi dr. biraz tombiş bi bebek dedi,çok ta şirin duruyodu elleri tombik tombik,merak etme herşey yolundadır ha 3.5 doğacak ha 4,o çıkacak ta bu mu çıkmayacak Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…