- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
günaydın kızlarhava serin biraz ohhhhhhhh serinledim sonunda
ben de üç aşamada sağdan sola soldan sağa dönüyorum yatakta. paytak paytak ve ağır ağır yürüyorum. komik bir haldeyiz.selam hanımlar...nasılsınız???ya ben çok ağırlaştım :26::26::26:geceleri uyuyamıyorum dönemiyorum birden ağırlaştım bu haftalarda herkes böle mi acaba???penguen gibi bişi oldum paytak paytak yürüyom
bazı bebekler daha yapılı olabilir. bu sizin genetiğinize de bağlı bence. sıkma canını.kızlar yaklasık bır aydır bebegımı gormemıstım.32+1 de kontrole gıttık . hersey normal dedı doktorumuz. ancak bana bıraz ırı geldı.
(ogluma kavusmama az kaldı ). ancak benım sormak ıstedıgım bısey var. bebegımın kılosu 2200 kg ve boyu 45 cm sızce cok mu fazla ?
ayrıca 32 haftalık calısabılır raporunu almak ıcın gıttıgımde kılınık bulgular dıye bır sey var raporda ve bebeğın tahmını kılosu 2517 kg ve hafta olarak 35+2 olarak gorunuyor. sızce bır sorun olurmu ?lutfen bılgı verırmısınız?
bugun ıtıbarı ıle bebegım 32+6 oldu.
serinmiiii ankara buzzzzzzzzzz, sne neredesin cnıam?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlarhava serin biraz ohhhhhhhh serinledim sonunda
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dondum ben yaaa.
izmirdeyim ama hava birden soğudu. ctesi gezdik mis gibi havada. pazar evdeydik donduk. pazartesi hamile kıyafetimin üzerine eşimin hırksaını giyip geldim okula. benimkiler olmuyor da bana
ben yazlık tuniklerimi giyiyom halen,biraz daha soğusa ki 10 gün sonra falan mevsimlik tuniklerim var,antep te sıcak kasımın başında ora gidecez,üstüme şal örtsem yeter,beni hararet basıyo hamilelikten bi de ondan üşümüyom
günaydın kızlar size bi haberim var ama ilk önce heyecan yapmayın olurmu?
Luveyla (leyla) cuma gününden beri hastanede yatıyomuş,bana cumartesi günü haber verdi amniyotik sıvısı tamamen bitmiş ve amniyotik banttan dolayı zaten en başından beri erken doğum rsiki varmış,cumartesi günü çokça kanaması vardı ama şükürler olsunki dün durdurmuşlar açılmayı ve sancılarıda şu an durdurmuşlar,bebeğide iyiymiş 5 dk bir usg ye girip durumu kontrol ediyolarmış,bebek 2250 gr olmuş durumuda gayet iyiymiş, ama doğumu geciktirmeye çalışıyolar şu an doğum yapana kadarda hastanede yatıcak bugünde yapabilir 1 aya da yapabilir,hepinize çok selamı hepinizden dua bekliyo arkadaşlar,belkdie topiğimizin ilk bebeği gelicek ALLAH ikisininde yardımcısı olsun inş.
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle inşallah. bu hafta hep güzel haberler alalım bebişlerimizden çevremizdeki insanlardan ve sağlığımızdan....
ma
ben sinüzit olmuşum. cumdan beri başım ağrıyor. dün iyice şiddetlendi. yüzüm dişlerim elmacık kemiklerim de ağrıyor başımla birlikte. eşime yalvardım dün akşam ağrı kesici alayım diye. izin vermedi dayanmaya çalış dedi ve masaj yaptı başıma. gece de doğru düzgün uyuyamadım. başıma tülbentler sarıp dolandım cennet mahallesindeki pembe gibi.
bizim oğlan da altına kaçırmış gece. hemen fark edip üzerini değiştirdik çarşafları değiştirdik eşimle. bu gibi durumlarla ara ara karşılaşıyoruz. üşüyor mu anlayamadım.
Luveyla (leyla) cuma gününden beri hastanede yatıyomuş,bana cumartesi günü haber verdi amniyotik sıvısı tamamen bitmiş ve amniyotik banttan dolayı zaten en başından beri erken doğum rsiki varmış,cumartesi günü çokça kanaması vardı ama şükürler olsunki dün durdurmuşlar açılmayı ve sancılarıda şu an durdurmuşlar,bebeğide iyiymiş 5 dk bir usg ye girip durumu kontrol ediyolarmış,bebek 2250 gr olmuş durumuda gayet iyiymiş, ama doğumu geciktirmeye çalışıyolar şu an doğum yapana kadarda hastanede yatıcak bugünde yapabilir 1 aya da yapabilir,hepinize çok selamı hepinizden dua bekliyo arkadaşlar,belkdie topiğimizin ilk bebeği gelicek ALLAH ikisininde yardımcısı olsun inş.
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle inşallah. bu hafta hep güzel haberler alalım bebişlerimizden çevremizdeki insanlardan ve sağlığımızdan....
ben sinüzit olmuşum. cumdan beri başım ağrıyor. dün iyice şiddetlendi. yüzüm dişlerim elmacık kemiklerim de ağrıyor başımla birlikte. eşime yalvardım dün akşam ağrı kesici alayım diye. izin vermedi dayanmaya çalış dedi ve masaj yaptı başıma. gece de doğru düzgün uyuyamadım. başıma tülbentler sarıp dolandım cennet mahallesindeki pembe gibi.
bizim oğlan da altına kaçırmış gece. hemen fark edip üzerini değiştirdik çarşafları değiştirdik eşimle. bu gibi durumlarla ara ara karşılaşıyoruz. üşüyor mu anlayamadım.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
umarım hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir....
geçmişi okumadım birazdan bakacam...
cumartesi dr.kontrolüne gittim....
kızım 1918 gram olmuş.... dr makat geliş görünüyor dedi .3 hafta önce baş gelişti dönmüş geçen hafta döndüğünü hissetmiştim ben.....
bu durumda sezeryan görünüyor ama dönerse normal doğum dedi....
idrar yollarımda enfeksiyon geçmemekle birlikte artmış aksef 500 mg lık bir antibiyotik verdi... perşembe tekrar idrar tahlili yapacak ve 32 hafta çalışabilir raporu alacağım....
nst ye de bağlandım... 20 dk sürdü kalp atışları gayet iyimiş..... grip aşını sordum doktora yapmalarını özellikle söylemiyorum ama soran olursa yaptırın diyorum hem sizi hemde bebeği korur dedi babasıda yaptırsın dedi.. bende gidip hemen yaptırdım... geçen sene 2 kere ağır grip geçirmiştim en azından tedbirini aldım kendimceDD
hee birde kuzum hastane çıkışını ve birkaç parça eşyasını yıkadım evin içine astım... ne büyük bir heyecanmış yarabbim.. eşyaları asarken kalbim yerinden fırlayacaktı nerdeyse... çok mutlu oldum...
bizden bu kadar şimdilik... hepinizi öpüyoruz.....
kızım 1918 gram olmuş.... dr makat geliş görünüyor dedi .3 hafta önce baş gelişti dönmüş geçen hafta döndüğünü hissetmiştim ben.....
idrar yollarımda enfeksiyon geçmemekle birlikte artmış aksef 500 mg lık bir antibiyotik verdi... perşembe tekrar idrar tahlili yapacak ve 32 hafta çalışabilir raporu alacağım....
nst ye de bağlandım... 20 dk sürdü kalp atışları gayet iyimiş..... grip aşını sordum doktora yapmalarını özellikle söylemiyorum ama soran olursa yaptırın diyorum hem sizi hemde bebeği korur dedi babasıda yaptırsın dedi.. bende gidip hemen yaptırdım... geçen sene 2 kere ağır grip geçirmiştim en azından tedbirini aldım kendimceDD
hee birde kuzum hastane çıkışını ve birkaç parça eşyasını yıkadım evin içine astım... ne büyük bir heyecanmış yarabbim.. eşyaları asarken kalbim yerinden fırlayacaktı nerdeyse... çok mutlu oldum...
ay kızlar bendende ıyı geceler yaa direk cevaplara dalmışım ben selam bile vermeden bu sizin sütler aklımı aldı heralde
bu arada acayıp yorgunum yatmam lazım da bi bakayım sizlere dedimbugun eşimin kankası ve görümcemin oglu evlendi ıkı nıkah bır düğün yemegimiz vardı sabahtanda eşime kızıp yogun bır temızlık yaptım evde yani hiç dinlenmeden yorucu bır gün geçirdim ve eşime hala kızgınım oyuzden önce o uyusun öyle yatacam bende yatmadım onla bırlıkte
kızlar açılışı ben yapayım bugün
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINNNN YENİ BİR HAFTAYA EN GÜZEL DUYGULARLA SAGLIKLA SIHHATLE BAŞLAMANIZ DİLEĞİMLE
biz kızımla bugün bir hafta daha büyümüş olduk 31. haftamızda doldu 32ye başlıyoruz
kızlar yaklasık bır aydır bebegımı gormemıstım.32+1 de kontrole gıttık . hersey normal dedı doktorumuz. ancak bana bıraz ırı geldı.
(ogluma kavusmama az kaldı ). ancak benım sormak ıstedıgım bısey var. bebegımın kılosu 2200 kg ve boyu 45 cm sızce cok mu fazla ?
ayrıca 32 haftalık calısabılır raporunu almak ıcın gıttıgımde kılınık bulgular dıye bır sey var raporda ve bebeğın tahmını kılosu 2517 kg ve hafta olarak 35+2 olarak gorunuyor. sızce bır sorun olurmu ?lutfen bılgı verırmısınız?
bugun ıtıbarı ıle bebegım 32+6 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?