2011 Aralık Anneleri

ben de üç aşamada sağdan sola soldan sağa dönüyorum yatakta. paytak paytak ve ağır ağır yürüyorum. komik bir haldeyiz.

bazı bebekler daha yapılı olabilir. bu sizin genetiğinize de bağlı bence. sıkma canını.

günaydın kızlarhava serin biraz ohhhhhhhh serinledim sonunda
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dondum ben yaaa.
izmirdeyim ama hava birden soğudu. ctesi gezdik mis gibi havada. pazar evdeydik donduk. pazartesi hamile kıyafetimin üzerine eşimin hırksaını giyip geldim okula. benimkiler olmuyor da bana

ben yazlık tuniklerimi giyiyom halen,biraz daha soğusa ki 10 gün sonra falan mevsimlik tuniklerim var,antep te sıcak kasımın başında ora gidecez,üstüme şal örtsem yeter,beni hararet basıyo hamilelikten bi de ondan üşümüyom

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl?ben bugün fıstıgımın kıyafetlerını ütüleyecem ama bi türlü yerimden kalkıp başlayamıyorum yorgun hissediom kendimi.30.haftalardan sonra hamile oldugumu anlamaya basladım yavas yavas bakalım kızım ne kadar oldu bizimde cuma günü randevumuz var çok özledim kuzumu

ben yazlıkları kaldırdım bile artık ince tunık ustunede hırka almadan gezemıyorum sadece arada sıcak basıyor.Hatta geceleri yorganla uyuyoruz yakında baslarız kombıyı yakmaya:)

günaydın kızlar size bi haberim var ama ilk önce heyecan yapmayın olurmu?
Luveyla (leyla) cuma gününden beri hastanede yatıyomuş,bana cumartesi günü haber verdi amniyotik sıvısı tamamen bitmiş ve amniyotik banttan dolayı zaten en başından beri erken doğum rsiki varmış,cumartesi günü çokça kanaması vardı ama şükürler olsunki dün durdurmuşlar açılmayı ve sancılarıda şu an durdurmuşlar,bebeğide iyiymiş 5 dk bir usg ye girip durumu kontrol ediyolarmış,bebek 2250 gr olmuş durumuda gayet iyiymiş, ama doğumu geciktirmeye çalışıyolar şu an doğum yapana kadarda hastanede yatıcak bugünde yapabilir 1 aya da yapabilir,hepinize çok selamı hepinizden dua bekliyo arkadaşlar,belkdie topiğimizin ilk bebeği gelicek ALLAH ikisininde yardımcısı olsun inş.

güzel bir hafta geçirmek dileğiyle inşallah. bu hafta hep güzel haberler alalım bebişlerimizden çevremizdeki insanlardan ve sağlığımızdan....

ben sinüzit olmuşum. cumdan beri başım ağrıyor. dün iyice şiddetlendi. yüzüm dişlerim elmacık kemiklerim de ağrıyor başımla birlikte. eşime yalvardım dün akşam ağrı kesici alayım diye. izin vermedi dayanmaya çalış dedi ve masaj yaptı başıma. gece de doğru düzgün uyuyamadım. başıma tülbentler sarıp dolandım cennet mahallesindeki pembe gibi.

bizim oğlan da altına kaçırmış gece. hemen fark edip üzerini değiştirdik çarşafları değiştirdik eşimle. bu gibi durumlarla ara ara karşılaşıyoruz. üşüyor mu anlayamadım.

Rabbim yardımcıları olsun hayırlı vakitte kurtulsun inşallah sağlıklı bir şekilde her ikiside.Daha erken dememek lazım ben kalkıp çantalarımı hazırlasam ıyı olacak

geçmiş olsun canım dikkat et kendıne havalr sogumaya başladı;oğlunda üşüyor olabılır benım kardesımde öleydi bıraz havalr sogudumu altına kacırırdı.

allah yardımcısı olsun ya ,,kılosu ıyı bebegın yıne de ..doktorum bız 2 kıloyu gecen bebekten korkmayız demıştı bana cuma gunu..
saglıkla zamanında gelsın ınsalalh.

cok gecmıs olsun ,kendıne ezıyet etme agrı kesıcı iç..ben gunde 2 tane ıctıgımı bılırım..3 tane de ıcılebılırmıs..yoksa dayanmak cok zor

hakkında hayırlısı olsun arkadaşımızın bebişin kilosu iyiymiş neyseki doğsa da yaşar Allhn izniyle ama inş. vaktini bekler bebecik,Allah yardımcısı olsun

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
umarım hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir....
geçmişi okumadım birazdan bakacam...
cumartesi dr.kontrolüne gittim....
kızım 1918 gram olmuş.... dr makat geliş görünüyor dedi .3 hafta önce baş gelişti dönmüş geçen hafta döndüğünü hissetmiştim ben.....
bu durumda sezeryan görünüyor ama dönerse normal doğum dedi....
idrar yollarımda enfeksiyon geçmemekle birlikte artmış aksef 500 mg lık bir antibiyotik verdi... perşembe tekrar idrar tahlili yapacak ve 32 hafta çalışabilir raporu alacağım....
nst ye de bağlandım... 20 dk sürdü kalp atışları gayet iyimiş..... grip aşını sordum doktora yapmalarını özellikle söylemiyorum ama soran olursa yaptırın diyorum hem sizi hemde bebeği korur dedi babasıda yaptırsın dedi.. bende gidip hemen yaptırdım... geçen sene 2 kere ağır grip geçirmiştim en azından tedbirini aldım kendimceDD

hee birde kuzum hastane çıkışını ve birkaç parça eşyasını yıkadım evin içine astım... ne büyük bir heyecanmış yarabbim.. eşyaları asarken kalbim yerinden fırlayacaktı nerdeyse... çok mutlu oldum...
bizden bu kadar şimdilik... hepinizi öpüyoruz.....

bizim burası dun cok soguktu ama sımdı gunuk guneslık..

ben herseyını tamamladım ama cantaya koymadım ..

cantaya koyacaklarımı kenara ayırdım sardım bı guzel ama koyunca cantaya hemen doguracakmısım gıbı gelıyor

maşallah kızınakuzularımızın kilosu gayet iyi

geçmiş olsun arkadaşımıza umarım saglıkla sıhhatle uygun bır zamanda dünyaya gelır dualarımız onunla..

cnm maşallah kızına..benimkide baş aşağı durumdayken gecen gittiğimde ayaklar aşagıdaydı normaldır dedi doktor daha değişir duruşu dedi erken yani dogum pozisyonu için cnm..sendeki sancı agrılarda enfeksiyondanmış demekkı bende antıbıyotık kullanıyorum geçmiş olsun cnm sanada

günaydın cnm :))) sen niye kocana kızıp kendini heder ediyorsun ki yaa??? hem kocana da kızma yazıkkkkk :) ayrı kalınca böyle oluyor işte daha yeni toparlandın bu arada, daha çok kendini yormamaya bak. kadın fikri de süper bence

bu arada bebişlerimiz arasında 1 gün var :)))

cnm verilen raporda son adet tarihine bakıyorlar... merak etme hiçbir şey olmaz inşallah...

cnm yaa... senn de bizden slm söyle... dualarımız onunla...

maşallah cnm kızına... bebişlerimiz hep sağlıklı olurlar inşallah...

günaydınn fedakar anneler ve onların akıllı bebeklerine :) ben doğururum ddm ama olmadı temizlikten konuşulmuş haftasonu sanıırm benimde 3 çocuk var ramazan bayramına kadar haftada 3 yarım gün yardımcı geliyordu şansıma esas ağırlaştığım zamanlarda bayramdan beri kendim uğraşmaya çalışıyorum çok zor gerçekten ya benim çocuklarda çok dağınıklar sağolsunlar. birinin ağzına lokma ver hepsi banada banada der sırayla birinin odasını topla diğeri onun odasını topluyosun ama der kendi odasını toplamaz yemekte çoğunluk evin hizmetçisi gb ben sonradan yerim yemeği haftada 2 kere akşam eşimi arayıp canım şunu istiyor dışarı gtrrmsn diyorum halbuki yorulup yemek yapacak hal kalmadığındn diyorum düzgün ir yardımcıda bulamadıkki eşim sağolsun gazetesini bile okuyunca yere bırakır gdr ama yardımcı konusunda ayarla diyor olmaz dmyr allah razı olsunda ben bulamadım yeni birini ümraniye taraflarında haftada yada 3 yada 5 yarım gün gelebilecek aylıklı olarak çalışacak güvenilir birini tanıyrosanız yazarsanız sevinirim.he bu arada unuttum benim bademciklerim şişti aynı zamanda öksürüyorum ve gribim felaket bir şekilde doğum yapmış olsaydım dikiş filan kalmazdı sanırıp öksürük aksırıktan aynı zamanda idrarımda zatürre mikrobu çıktı doğum sancısı gb sancılarım o yüzdenmiş antibiyotik tedavisine başladık cumartesi oturamıyordum ya ayakta ya yataktaydım şimdi o konuda iyiyim ama bu saferde antibiyotik yüzünden felaket kaşınıyor ve yeşil sarı akıntım glyr. doktorum pazartesiye sancın geçmezse nts ve alttan muayeneye gel dd.ya ben alttan çok korkuyorum o koltuğa çıkınca tansiyonum tamamen düşüyor ve bayılma moduna geçiyorum. doktorda bu durumda bakamam düzelince gel diyor nolcak ya beni uyutupta çıkarsalar o masaya birde bende hastaneye grnce başladı tansiyon düşmesi bayılcak gb oluyorm elim ayağım boşalıyor. doğum fobisimi var acaba ya ben doğumu nasıl yapacam diye uykularım kaçıyor ağlamak glyr içimden hatta o kadara abartıyorum ki korkuyu biranda eşime nefret duyuyorum o anda senin yüzünden diyorum içimden beni hamile bıraktığı için adama kötü kötü bakıyormuşum o an farkında olmadan neden öyle bakıyon deyince kendime glyrm ıyy iyice psikopata bağladım ben kendimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…