2011 Aralık Anneleri

bebişlerini görecek arkadaşlar ne mutlu size. heyecanınızı paylaşıyorum.

ben yazlıkları kaldırdım bile artık ince tunık ustunede hırka almadan gezemıyorum sadece arada sıcak basıyor.Hatta geceleri yorganla uyuyoruz yakında baslarız kombıyı yakmaya:)
biz de dün gece benim üşümelerim yüzünden doğalgazı açtık. vatana millete hayırlı olsun. ne kadar geç açsak o kadar iyi olacaktı ama hava birden soğudu.

çok çok çok geçmiş olsun. şimdi kafama takıldı. ne yapıyordur kim bilir. Allah yardımcısı olsun. konuşanlar bizden de selam söleyin. dualarımız onunla. inşallah biraz daha durur bebeğği acele etmez. en azından 36ya kadar dursa. kaçıncı haftada şu anda bilen var mı?

ben de çalışabilir raporu için gittiğimde 1800 çıktı kilosu bu da bana az geldi.
Sizinkiler kaçar kilo acaba?

inş. bulursunuz canım ya ben doğru dürüst bişey yapamıyom,ahh şuram çıktı ahh buram çıktı diyom sürekli,doğurana kadar bu ağrılar devam edecek heralde,ayva hem anneyi hem bebeği güzelleştirir derler bi de çok faydalı ama ben tadını hiç ama hiç sevmiyom,kociş te reçelini yaptı bana,o çok güzel oluyo yumuşacık oluyo ayvalar,5-6 karanfil de koyduk mis gibi kokuyo,artık doğurana kadar ondan yerim,kan şekerim düşüyo çünkü sabahları,elim ayağım titriyo,pekmez reçel yiyince kendime geliyom biraz,benim hamilelik ilerledikçe şekerim düşüyo,tokluk 110,100,89 diye zamanla düşüyo,bu kız beni yedi iyice rengim de soldu bugünlerde bayağı anasını çok yoruyo öğlene kadar acayip baş dönmesi halsizlik,düşük tansiyon,12-1 den sonra geçiyo neyseki

kızlar hepinize tekrar günaydın...
şu benim soruna hep birlikte el atalım istedim. aslında h.sonundan beri aklımda ama p.tesi olsun da herkesle paylaşayım diye bekledim...
şimdi bizim kızın adı 2 aydır belli... hatta facebook ta bile yazmış fikirlerinizi almıştım.
kızımın adı ZEYNEP ILGIN olacaktı. zeynep'i babası Ilgını'ı teyzesi koymuştu.
ben de bu isimlere kendimi çok alıştırmıştım. ama sorun şu ki; Ilgın ismini değiştirmem gerekiyor.
benim ablam henüz bekar. o ılgın ismini hep çok severdi. benden de bu ismi koymamı isteyince ben de ablamı mutlu etmek istedim ve kabul ettim.
ama onun da bi kızı olursa ilk ismi ILgın olacak diye de söz aldım. bunu duyan teyzemler bana kızdılar keşke kabul etmeseydin. onun çocuğu olur belki o koyar diye. ben de sadece ablamı düşünerek kabul etmiştim oysa ki... neyse... c.tesi akşam ablam durduk yere teyzemler haklı sanırım, kızının adını sen koy deyince kaldım ortada
bir de bi isme alıştıktan sonra yenisini bulmak çok zor oluyor. bi de 2 isim koymak istiyorum kızıma. seçeneği olsun die. çünkü benim adımın mübarekliği var ama ben küçüklüğümden beri hiç sevmedim ismimi... o yüzden kızıma zeynep'in yanına farklı bi isim koymak istiyorum ama kafam çok karıştı.
sırf bu yüzden eşimle de tartıştık. ablamlara kızmasın die ben vazgeçtim o isimden dedim... şimdi ben napim yaaaaaaaa????

Günaydın canlar sanki içime dogmuş gibi uyanır uyanmaz kkyı acıp bakayım bı dedım haber varmı dıe leyladanda kac gundur haber alamayınca merak etmıstım acıkcası Allah yardımcısı olsun İnşallah dogum gecikir bebiş zamanında gelir benim görümceminde dogumuna 1ay kala erken dogum rıskı acılması kasılmaları fln oldu ama durdurular drlar 10gun kala dogum yaptı ınsallah onunda oyle olur dualarımız Leylaylaaa

günaydın güzel anneler biz geldik biraz halsiziz son zamanlar dahada zormuş yatamıyorum yattımmı kalkamıyorum bel fıtığım var bahsetmiştim sol bacağım dizim ayak bileğim çok ağrıyor iki akşamdır ara ara sancılarım oluyor oğlum aşağıda kafayı ittirip duruyor bende konuşuyorum onunla daha vakit var dur acele etme ben sana geleceğin günü söylerim diyorum ayaklarımı kaldırıp yukarıya öyle yatıyorum biraz geçer gibi oluyor oda 10 dk bile yatamıyorum nefesim daralıyor 4 kasımda kontrol var oğlum şuan 2 kg geçmiştir 15 gün önce 1684 gremdı sezeryan olacağım için 15 aralığı beklemeyecem kasım sonuna doğru alın diyecem neyseki annem geliyor bu hafta doğuma kadar benimle o bana bakar biz herşeyimizi hazırladık sadece yıkanıp ütülenecek annem gelince temizliğimi yapacak sadece bebek şekerlerimiz ve sepetimiz kaldı onuda herşeyi hazır siparişi verilecek gelecek çok şükür eşim halleder onu ben evde bile dolaşacak gücü bulamıyorum kendimde sırf mecburi hareketler yoksa oda yok

halimem hoşgeldin cnm..ay kıyamam sen ayrı oldugun için şimdi eşinden bize ne kızıyorsundur kıymet bilmiyorlar diye ya benim kızdıgım şey kurdugu cümle oldu aslında herkes hamile kalıyormuş temizliğini falanda kendi yapıyormuş yani bunu bukadar basite indirebiliyor ama benim neler yaşadıgımı hissedemiyor ona canım sıkılıyor kı siz bılıyorsunuz ne kadar cok agrım sancım oldu bunlara ragmen böyle demesi üzdü beni

aaa evet sen bizden 1gün öndesin hadi hayırlısı bakalım hangisi önce dogacak

nanacım 3 cocukla ancak en ıyı sen beni anlarsın cnm bugune kadar yardımcı kımsem yoktu ama inş haftaya pazartesiden sonra en az haftada bir gün yarım gün gelebilecek birini bakıcam yoksa artık başedememeye başladım zorlanıyorum cok..bu da stres yapıyor bende
bu arada bende antıbıyotık kullanıyorum ve kaşıntılar başladı bununda öyle bir yan etkisi var işte offf
ben daha dogum konusunda cok düşünmemeye çalışıyorum cnm ötekiler nasıl dogduysa bu da bişekilde cıkacak kalmayacakya orda

Rabbim yardımcıları olsun hayırlı vakitte kurtulsun inşallah sağlıklı bir şekilde her ikiside.Daha erken dememek lazım ben kalkıp çantalarımı hazırlasam ıyı olacak

bende yıkadım ütüledim dolabına yerrleştirdim çantayı hazırlasam iyi olur son ana sıkışmak gb bir huyum vardır zaten.

az kaldı kavuşmamıza bebilere heyecan tavan bende

geçmiş olsunn bu enfeksiyon normal sanırım hamilelikte herkes yazmış çok zor sancısı ilaç haricinde yaptığınız bişeylr varmı

kendini yorma bu kadar zaten psikolojik olarak heryere yetmeye çalışarak beyin olarak yoluyoruz birde bedenen yıpranınca hastalıktan kurtulunmuyor canım iyi olmaya çalış yardımcı en iyisi gerçekten çok zor ev hanımlığı ben eşime diyorum bebek doğsun 2 sene sonra çalışacağım bende en azından yaptığım iş görünür böyle ne evlatlara ne eşe yaranılmıyor diyorum ne çalışması ben çokçocuk seviyorum dedi otur evde kendin doğur bak o zaman ddm ben çalışıp eve ekmek getiriim akşamada ayaklarımı uzatıp dinlenirim ddm

kızıyorum tabii yaaa :))) şaka bi yana valla onlarda bazen garipleşiyor. ben bazen söylüyordum eşime sen mi hamilesin ben mi diye?? :)))

bu arada benimki erken gelir heralde... nedense içimde sezeyan olacakmış gibi bi his var...

nasılsınız bakalım çok geçmişi okuyamadım ama luveyla hastanedeymiş geçmiş olsun umarım erken gelmez bebişi bizde geçen hafta dr gittik oğluşum 2100 gr normal doğum gözüküyor şimdilik :18: bebişimi çok merak ediyorum Allah cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin artık hep heycan dorukta dikkat edin kızlar kendinizi çok yormayın öptüm sizi ve bebişlerinizi

halimem ;bizim kızımızın ismide ZEYNEP HİLAL olacak inş bizimde zeynebi oglum illa istedi bizde onu kırmadık babayla ablada hilal istedi bende ZEYNEP HİLAL olsun dedim kızımız olacagını ögrendiğimiz günden beri adı belli bir daha da değiştirmedik sanırım değiştirmek zorunda olsaydım bende zorlanırdım bu saattten sonra...ama üzülme zeynebin yanına bulursun yine güzel bir isim

fatmacım günaydın. benim eşim de elini pek sürmez temizliğe. 4 yıldır evliyim, üç dört kere ancak yardım etmiştir. ama ben ilk üç sene uğraştım didindim, bi de burda evler büyük (giresunda), temizle temizle bitmiyor. tuttum bi kadın. şimdi herkes mutlu. bi tek parayı verirken biraz mutsuz oluyoruz çünkü maddi durumumuz bayağı bi sıkışık. ama eşim dese ki paramız yok, kadın çağırmayalım, ben de dicem ki sen sigara içmeyi biliyosun ama ayda 150 tl yapıyor. böle dicemi bildiği için ve benim de temizlik yapamıcamı bildiği için galiba hiç sesini çıkarmıyo, napıp edip ödüyoruz kadının parasını. sen de en azından 1 yıl kadın tutsan, sonrasında bebişin de büyümüş olur. sen bilirsin yine de. istanbulda da kadınlar çok para ister gibi geliyo allah yardımcınız olsun.

maşallah oğluna bizim kız da 32+3 de 2100 gr dı,inş. normal doğum olur benimki de artık kafası aşağıda inş. hep öyle kalır

bu arada luveylaya çoküzüldüm, rabbim hakkında hayırlısını versin. ama hatırlayan var mı kaç haftalıktı. dualarım onunla.

inşallah cnm yaa.....

nihallacım masallah kuzuna

ya arkadaşlar aklımda tutamadım başka giden varsa doktora hepinize maşallah.

benim kızım bi oynuyo karnımda, sanki içerde hafriyat çalışması var, karnım bi iniyo, bi çıkıyo, bakıp bakıp gülüyorum ama çok özledim kuzucuğumu. çarşamba nasipse görcez

öyle gelmesin. sen yine de çantaya yerleştir arkadaşım.

canım çok geçmiş olsun. yavrun da döner inşallah da güzel güzel normal doğumunu yaparsın. son dk dönen bebekler bile oluyor.

inşallah yardımcı gönlüne göre bulursun. kolay değil çocuklar ve hamileliğin sıkıntıları ile uğraşmak. üstüne ev işi. Allah yardımcın olsun. sendeki psikopatlık kadar olmasa da bazen ben de bana yardım etmeiğinde kötüü kötü bakıyorum.

ben de dün akşam yemekten sonra film izlerken ayva yiyeyim dedim boğazımdan geçmedi yaaa. eşim de reçelini yap öyle ye dedi. bakalım bugün reçel yapcaz herhalde. ne güzel senin eşin yapmış. ben kendim yapacağım. karanfiller aklımda bulunsun.

zor bir durum. bence koy gitsin. ablan seni düşündüğü için koyma deiş kendin karar ver diye. sen de abla bu isim çok içime sindi. başka bi şekilde düşünemiyorum kızımı de. o da koysun doğunca onun bebeği. hem ablanın fikirleri değişir evlenip çocuk sahibi olana kadar. belki de oğlu olur. sen koy koy.

kızlar herkese günaydınnn

lansinoh krem almıştım
bu sabah süreyim dedim ama kıvamı çok koyu geldi
deneyen var mı
benimki bozuk mu acaba((
bir de sadece ucuna mı süreceğiz tüm kahverengi bölgeye mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…