2011 Aralık Anneleri

Bence koyma canım acık acık soylemıs cunku ısmını koyarsan bu sefer sen koydun dıe koyamayacak aklında kalacak pısman olacaktır sana guzel bır ısım buluruz Zeynebın yanına uzulme bak mesela bızım bır tanıdıgın kızının ısmı Zeynep Dilaydı nasılll Ben cok severım Dila ismini anlamını bilmiyorum gerçi ama yakısıo Zeynebe benden sadece ufak bı fıkır tatlım yıne dusunur arada soylerım sana fıkırlerımı

neslihancım iyi yapmışsın valla cnm bizide zorlayacak ama en iyi çözüm bu olacak sanırım..ayrıca benim eşimde sigara kullanıyor dediğin gibi ona geldimi para verebiliyorsa buna da versin dimi kadın tutma meselesi her gündeme geldiğinde ne gerek var ben sana yardım ederim diyor ama yardım etmeye gelincede yan çiziyor belkide biliyor beni kızdırdıgında herşeyi kendimin yapacagımı onun için baştan bikızdırıyor beni sonra ohh rahat ediyor herşey bitincede eee ben yapacaktım diyor

valla bilemedim cnm ya... Ablamın da neden böyle bi tepki verdiğini de anlamadım. Sanırım dediğin gibi o da benim iyiliğimi düşünüyor... Ama kararsızım işte. Aklınızda zeynepe uyan isim olursa yazın e mi???

ayy yok zubeyde hanımdeme bana...erkegı ultrasyona almıyolar yaaaa kocamızııı almıyolar namahrem sankı manyaklar töbe gitmem oraya :)) ılk doğumda bende ozelı tercıh edıyorum herşey ıstediğingibi oluyo gelenın gıdenın rahat gelıyo falan....benım eşimde daha bunu doğurmamışım ıkıncıyı düşünüyo du bı dedım bunu bı halledelım :))) onlara gore ne varkı dımı yaparlar tabı 3-4 tane :))))

benimde kızımın adı HİLAL olacak

CNM DİLANIN ANLAMI İçten gönülden sevenMİŞ. ASLINDA GÜZEL. FİKİRLERİNDEN BENİ MAHRUM BIRAKMA:)) HEM GÜZEL DE OLUR İLERDE KIZIMA KADINLAR KULÜBÜNÜN ORTAK KARARI İLE KOYDUK ADINI DERİM :))

cnm allah yardımcın olsun psikolojık olarak bu durumu aşmadan atlatman zor cnm bunu..demekki bilinç altında olumsuz düşünceler falan var bianda onlar devreye giriyor panik oluyorsun..doktorunla konuş bu durumu belki o yardımcı olabılır sana..bende 20 yaşında dogurdum ilk kızımı ya o yaşlarda cok zor oluyor aslında annelik oglumda 26 yaşındaydım herşey daha kolay gelmişti ama kızımdayken o aglardı ben aglardım bakıp bakıp napcam ben bunla derdim

bizimkiler tombik biraz canım,seninki iyi bence,bizim 31+4 de 1776 gr,32+3 de 2100 gr dı

oo bir haftada neredeyse 250 gr ben 31+0 da gitttğimde 1650 idi 32+0 da gittiğimden 1800 olmuştu ben de 150 gr iyi diyordum.Bakalım doktorumuz da iyi dedi iri bir bebek olmayacak dedi ama..ben de sizlerin kilolarını okuyunca beslenmiyor muyum yeterince diye endişeye kapılıyorum.

CNM DİLANIN ANLAMI İçten gönülden sevenMİŞ. ASLINDA GÜZEL. FİKİRLERİNDEN BENİ MAHRUM BIRAKMA:)) HEM GÜZEL DE OLUR İLERDE KIZIMA KADINLAR KULÜBÜNÜN ORTAK KARARI İLE KOYDUK ADINI DERİM :))

bence cok hoş geliyor kulaga zeynep dila ben sevdim bu ismi

benimde kızımın adı HİLAL olacak

hilal cok hoşuma gidiyor benimde adaş olurlar kızlarımız ne güzel

en iyisi yapmışsın canım bizimkide can değilmi..
gresunda günlüğü kaça geliyorlar ki?

dila bana da sıcak geldi. bakalım artık... nanancım sen de ben de inşallah buluruz güzel isimler...

Tamam canım ben yıne dusunucem senın ıcın ısım ama Zeynep Dilayıda düşün derimm
evet ankaradanerdeyse kar yağıcak...sen ankaranın neresındesın canım...neçok ankaralı var yaww nekaaaa guzell :)))))

Bende Ankaradayımmmm Buz gibi gerçekten donuyorum resmen bizde dün akşam yaktık kombiyi napalım donmaktan iyidir

İvett canım benımde cok hosuma gıttı soylenısı cok guzel bakalım Halime begenecek mı

sağol canım teşekkür ederim... benim akrnımda özellikle göbek deliğim akşamları bir iniyor bir kalkıyor sanki göbeğimden çıkacakmış gibi hissediyorum.... çok muhteşem bir duygu...
destina canım yorma kendini yavaş yavaş olur herşey.. kadın tut olsun bitsin.... kızım inşallah dönerde bende istediğim gibi normal doğum yapabilirim. ama hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim artık... o ağrıyı sormadım sanırım dediğin gibi enfeksiyondan oluyor...
halimem zeynep çok güzel bir isim illa 2 isim diyorsanda ece yada bir arkadaşımın dediği gbi dila koyabilirsin... ben dila ismine bayılıyorum da DD yeğenimin adı ben koymuştum keşke koymasaymışım.. şimdi kendi kızıma koyardım...
emvacilbiharinşallah döner.. sezeryandan çok ama çokkkkkk korkuyorum....
deryam bizim kızlar biraz topaç olacak sanırım..
luveyla çok geçmiş olsun... inşallah zamanında bebişini lucağına alırsın sağlıkla

bir haftada 250 de değil,6 günde 325 gr oluyoama önceleri de 3-4 gün geriden geliyodu,bu dönem dönem değişiyo galiba bi de dr. kalsiyum yazdı zaten inek gibiydim kalsiyuma pek ihtiyaç yoktu,dr. olsun bu haftalarda çok gerekli dedi yazdı,onun da etkisi olmuştur mutlaka,bi de hep soluma yatıyom,bebeğe daha fazla oksijen ve besin gidiyomuş öyle

dila bana da sıcak geldi. bakalım artık... nanancım sen de ben de inşallah buluruz güzel isimler...

inşllh halimecim zeynep dila da zeynep hilal de çok güzel isimler insan biranda kızını çağırdığını düşünüyorda kulağa ne kadar da hoş geliyor

sorma istanbulda soğuda bizde 2 gündür yaktık petekleri

daha ben almadım ya bişey aslında başlamak lazım birde ben diğer ıkı bebişlerimde cok çektim o göğüs ucu yarasını acısını hala hatırlarım inş bunda bişey olmaz önlem almak lazım ozamanlarda bilmiyordum böyle şeyler bakalım bu sefer birde böylesini deneyeyim fark olacak mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…