- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
bende yavaş yavaş hazırlıyorum ama kırmısı kurdele hiç aklıma gelmemiştikırmızı yerine mavi bi tac almayı kurdeleli düşündüm ben oğluşumla maviş maviş olalım die çok şanslısın hastanenin yakın oluşu çok ii Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inş :)
kızlar açılışı ben yapayım bugün
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINNNN YENİ BİR HAFTAYA EN GÜZEL DUYGULARLA SAGLIKLA SIHHATLE BAŞLAMANIZ DİLEĞİMLE
biz kızımla bugün bir hafta daha büyümüş olduk 31. haftamızda doldu 32ye başlıyoruz
canim annenin yedigine bagli... aci tatli eksi olmasiiiiii tabi buyuklere gore igrenc bir tatdir benim suttumum masallahi vardi insallah bundada oyle olur
cild maskesi yapiyordum cilde cok iyi geliyor bebegin poposu pisik oldugunda kullaniyordum cldinde kucuk sivilce gibi seyler cikdiginda yuzunede suruyordum cokamacok iyi geliyor dr soylemisdi bana herseyine anne suttu kullandim diye bilirimmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy igrencccmisssssss arkadasinin olayiiiiiiii
gogus masaji,sut pompasi diye birsey varrrrr ben hic gogsumle oynanilmasindan hoslanmadigimm icin cok igrenc geldiiiiii
bunada cok az koymusdum 50cc kadarrr ama adam sok olmusduuuuuuu
aa belki de ondan.. süt içemiyorum pek.Hap ta verdi ama kullanmıyorum.Dikkat edeyim barii..kendim de fazla kilo almadım ki..6 kilo felan aldım.bir haftada 250 de değil,6 günde 325 gr oluyoama önceleri de 3-4 gün geriden geliyodu,bu dönem dönem değişiyo galiba bi de dr. kalsiyum yazdı zaten inek gibiydim kalsiyuma pek ihtiyaç yoktu,dr. olsun bu haftalarda çok gerekli dedi yazdı,onun da etkisi olmuştur mutlaka,bi de hep soluma yatıyom,bebeğe daha fazla oksijen ve besin gidiyomuş öyle
aa belki de ondan.. süt içemiyorum pek.Hap ta verdi ama kullanmıyorum.Dikkat edeyim barii..kendim de fazla kilo almadım ki..6 kilo felan aldım.
ben de çalışabilir raporu için gittiğimde 1800 çıktı kilosu bu da bana az geldi.
Sizinkiler kaçar kilo acaba?
inşllh halimecim zeynep dila da zeynep hilal de çok güzel isimler insan biranda kızını çağırdığını düşünüyorda kulağa ne kadar da hoş geliyor
sorma istanbulda soğuda bizde 2 gündür yaktık petekleri
ben 3 kılo dogsun ıstıyorum 3 olsun hadı 3.100 olsun
hatta 2.900 fılan da olabılır ..
kılolu olmasın hemen dogsun pırt dıye ıckıversın sonra toparlanır nede olsa
mutlaka kullan yoksa senden alır kalsiyumu alabildiği kadar ya dişerinden ya kemiklerinden,kalsiyum çok önemli,ihmal etme
kızlar bu arada geçen gün bbebek mobilası bakmaaya gittikk meltem mobilyanın bu modelini beğendim sizcee nasıll.2750 falan fiyatı nakitte 2500 ineriz dedilerr.
Meltem Modler | Bebek Odalar - Safari
kızlar bu arada geçen gün bbebek mobilası bakmaaya gittikk meltem mobilyanın bu modelini beğendim sizcee nasıll.2750 falan fiyatı nakitte 2500 ineriz dedilerr.
Meltem Modler | Bebek Odalar - Safari
bence 3.5 civarnda rahat olur senin kız,zaten 3.5 un altındaki bebekler çok zayıf duruyo ya,bizim topaç 4 ü bulcak heralde,hoşuma gidiyo bu durum ama dediğin gibi onun çıkması da var:18::18::18:çatı kemiklerimin ağrımasıyla avutuyom kendimi çok kolay olcak hiç korkma pat diye doğuracaksın diyeinş. öyle olur
doğru diyorsun yaa..ama bişi sorucam.,Kalsiyum hapı ne verdi doktor?bana suda eritilen bir hap verdi.Prospektüsünü okudum hamilelerde yapılan herhangi bir çalışma yoktur yazıyor.ben de tedirgin oldum.kullanamadım.Bir arkadaşım ostaocare hamileler için dedi alayım mı karar veremedim kaldı öyle..
ay olmasın o kadar anası 2.800 dogmus anasına ceksın ..ama hemen toparlanıyor oyle olan bebekler ıste..
4 olmaın zaten 4 ve üstü olan bebeklerde sorunlar cıkarmıs doktor bız ıstemeyız 4 ve cıvarı bebegı dedı o zamandır korkuyorum zaten 4e yakın olunca sezaryanla olurmuş
normal dogumu unut o zaman dedı ..
aman dedım..kolay dogum olsun ısterım hatta dıkişsiz olsun ıstıyorum ama bakalım nasıl olucak
3.100 olsun en fazla ya ama bakalım sımdı 45 gun var gunluk 20-30 gram alırlarmıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?