2011 Aralık Anneleri

amın canım cumlemıze ınasallah

ayyy aynıymısız senlee bızde 32 ye basladık artık

yazdıklarınızı okuyunca yıllar önce cuma saati kana7 sanırım bir hoca sorulan soruları okuyup yanıtlıyordu biri sormuş ( hocam ben eşimin sütünden yanlışlıkla içtim süt kardeşmi oluyoruz artık nikah düşmeyecekmi bize ) diye sormuş babam annem filan izliyorduk çok utanmıştım o zamanlar :)

kızlar göğüs ucu kremı kullanmaya basladınızmı basladıysanız ne kadar zamanda suruyorsunuzz

ben daha almadım bu ara alıcam ınsallah ama ne kadar kullancam sımdı baslasammı bılemıyorum:44::44::44:

ben 3 kılo dogsun ıstıyorum 3 olsun hadı 3.100 olsun

hatta 2.900 fılan da olabılır ..

kılolu olmasın hemen dogsun pırt dıye ıckıversın sonra toparlanır nede olsa

kızlar göğüslerin uyarılması tehlikeli demişsiniz de ben ne dersem diyeyim eşim dinlemiyo beni,hamileliğin başından beri eskisi gibi elleri sürekli orda,yoksa uyuyamıyomuşama çok şükür hiç bişey olmadı süt de gelmedi ağzına hiç,bişey olmaz deyip devam ediyo Allah sonumuzu hayretsin ama nette kadın öncesinde bu duruma alışıksa bi zararı yoktur diyo biz de öyle oldu yani,inş. herşey yolunda gitmeye devam eder

aa belki de ondan.. süt içemiyorum pek.Hap ta verdi ama kullanmıyorum.Dikkat edeyim barii..kendim de fazla kilo almadım ki..6 kilo felan aldım.

ben de çalışabilir raporu için gittiğimde 1800 çıktı kilosu bu da bana az geldi.
Sizinkiler kaçar kilo acaba?

cnmm bende gittiğimde 1725 çıkmış 32+0 da ama benim kuzucumm küçük birazcıkk 4-5 gün kadar.ama merak etme büyürrr.ben başta çok telaş yapmıştım ama dr meraklanmana gerek yok dedi.her bebeğin bi büyüme kapasitesi varmışş. napalım bizimkilerde birazcıkk minikk olucaklarr

yakılmayacak gibi değil ki evlerin içi buz gibi valla usutup hasta olmaktansa oturalım evımızde sıcak sıcak

ben 3 kılo dogsun ıstıyorum 3 olsun hadı 3.100 olsun

hatta 2.900 fılan da olabılır ..

kılolu olmasın hemen dogsun pırt dıye ıckıversın sonra toparlanır nede olsa

bence 3.5 civarnda rahat olur senin kız,zaten 3.5 un altındaki bebekler çok zayıf duruyo ya,bizim topaç 4 ü bulcak heralde,hoşuma gidiyo bu durum ama dediğin gibi onun çıkması da var:18::18::18:çatı kemiklerimin ağrımasıyla avutuyom kendimi çok kolay olcak hiç korkma pat diye doğuracaksın diyeinş. öyle olur

mutlaka kullan yoksa senden alır kalsiyumu alabildiği kadar ya dişerinden ya kemiklerinden,kalsiyum çok önemli,ihmal etme

doğru diyorsun yaa..ama bişi sorucam.,Kalsiyum hapı ne verdi doktor?bana suda eritilen bir hap verdi.Prospektüsünü okudum hamilelerde yapılan herhangi bir çalışma yoktur yazıyor.ben de tedirgin oldum.kullanamadım.Bir arkadaşım ostaocare hamileler için dedi alayım mı karar veremedim kaldı öyle..

kızlar bu arada geçen gün bbebek mobilası bakmaaya gittikk meltem mobilyanın bu modelini beğendim sizcee nasıll.2750 falan fiyatı nakitte 2500 ineriz dedilerr.
Meltem Modler | Bebek Odalar - Safari

Canım cok sekermıs valla bız henuz bakamadıkk ne zaman bakıcaz Allah bılır artık 2ay bıle kalmadı ve ben stres yapmaya basladım :18:

ay olmasın o kadar anası 2.800 dogmus anasına ceksın ..ama hemen toparlanıyor oyle olan bebekler ıste..

4 olmaın zaten 4 ve üstü olan bebeklerde sorunlar cıkarmıs doktor bız ıstemeyız 4 ve cıvarı bebegı dedı o zamandır korkuyorum zaten 4e yakın olunca sezaryanla olurmuş
normal dogumu unut o zaman dedı ..

aman dedım..kolay dogum olsun ısterım hatta dıkişsiz olsun ıstıyorum ama bakalım nasıl olucak

3.100 olsun en fazla ya ama bakalım sımdı 45 gun var gunluk 20-30 gram alırlarmıs .

Kızlar sıze bırsey danısıcam ya benım bıdık bazen canımı cok yakıo gogsumun altında ayakları vardı en son gıttıgımızde halada oyle sanırım gogsumun altına bı dayıyo ayaklarını nefes alamıyorum dogrulamıyorum dogruldukca batıo normal mıdır ? Insan korkuo bazen kasılma mı acaba fln dıe bazende bı vuruo neye ugradıgımı sasırıyorum pek guclu sanırsam benım bebık

cal-d-vita canım
Uyarılar/Önlemler:
Arterioskleroz ve kalp hastalığı, hafif ve orta derecede böbrek yetmezliği, hafif hiperkalsiürisi veya böbrek taşı hikayesi olan hastalarda dikkatli kullanılmalıdır. Diyabetiklere uygundur.

Gebelik ve Emzirme Döneminde Kullanımı:

Bu ürün hamilelik esnasında ve emziren annelerde kullanılabilir.

Son düzenleme:

ne bileyim yeğenim 3.100 gr dı ben elime almaya korktum minnacık geldi gözümehi hi ben 4.5 un üstündeymişim doğduğumda kordon da boynuma dolanmış annem 3 gün yuvarlanmış durmuş damda temmuzn 1 inde,normal doğurmuş ama zor olmuş,ama iyi düşünelim 4 kilo doğurup ta doğumu çok kolay geçenler de var,bu son ana kadar muallakta olan bişey 10 cm açıklık olursa inş. hiçbi sorun çıkmaz,anam 10 çocuk doğurmuş hepsi de tombikmiş,Allah hepimize kolay doğumlar versin inş.

kızlar günaydın...

biz geldik.. aktarma raporumuzu artık.. dr. amcamız kontrol etti.. halen doğum poziyonundayız 28. haftadan beri:) 1545 ge olmuşuz.. dr amca 3500 bulur dedii.. bizde ii dedik.. önce çok tombul olmasın normal olmaz dedi.. sonra sezeryan olacağımı hatırladı.. 2 kere daha 2 haftada bir kontrole gidicez daha sonra haftada 1 kısmetse...

çok öptük sizi.. azıcık işlerimize bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…