Kızlar sıze bırsey danısıcam ya benım bıdık bazen canımı cok yakıo gogsumun altında ayakları vardı en son gıttıgımızde halada oyle sanırım gogsumun altına bı dayıyo ayaklarını nefes alamıyorum dogrulamıyorum dogruldukca batıo normal mıdır ? Insan korkuo bazen kasılma mı acaba fln dıe bazende bı vuruo neye ugradıgımı sasırıyorum pek guclu sanırsam benım bebık
kızlar günaydın...
biz geldik.. aktarma raporumuzu artık.. dr. amcamız kontrol etti.. halen doğum poziyonundayız 28. haftadan beri:) 1545 ge olmuşuz.. dr amca 3500 bulur dedii.. bizde ii dedik.. önce çok tombul olmasın normal olmaz dedi.. sonra sezeryan olacağımı hatırladı.. 2 kere daha 2 haftada bir kontrole gidicez daha sonra haftada 1 kısmetse...
çok öptük sizi.. azıcık işlerimize bakalım..
Tamam canım ben yıne dusunucem senın ıcın ısım ama Zeynep Dilayıda düşün derimm
Bende AnkaradayımmmmBuz gibi gerçekten donuyorum resmen bizde dün akşam yaktık kombiyi napalım donmaktan iyidir
İvett canım benımde cok hosuma gıttı soylenısı cok guzel bakalım Halime begenecek mı
sağol canım teşekkür ederim... benim akrnımda özellikle göbek deliğim akşamları bir iniyor bir kalkıyor sanki göbeğimden çıkacakmış gibi hissediyorum.... çok muhteşem bir duygu...
destina canım yorma kendini yavaş yavaş olur herşey.. kadın tut olsun bitsin.... kızım inşallah dönerde bende istediğim gibi normal doğum yapabilirim. ama hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim artık... o ağrıyı sormadım sanırım dediğin gibi enfeksiyondan oluyor...
halimem zeynep çok güzel bir isim illa 2 isim diyorsanda ece yada bir arkadaşımın dediği gbi dila koyabilirsin... ben dila ismine bayılıyorum daDD yeğenimin adı ben koymuştum keşke koymasaymışım.. şimdi kendi kızıma koyardım...
emvacilbiharinşallah döner.. sezeryandan çok ama çokkkkkk korkuyorum....
deryam bizim kızlar biraz topaç olacak sanırım..
luveyla çok geçmiş olsun... inşallah zamanında bebişini lucağına alırsın sağlıkla
inşllh halimecim zeynep dila da zeynep hilal de çok güzel isimler insan biranda kızını çağırdığını düşünüyorda kulağa ne kadar da hoş geliyor
sorma istanbulda soğuda bizde 2 gündür yaktık petekleri
günaydın kızlar size bi haberim var ama ilk önce heyecan yapmayın olurmu?
Luveyla (leyla) cuma gününden beri hastanede yatıyomuş,bana cumartesi günü haber verdi amniyotik sıvısı tamamen bitmiş ve amniyotik banttan dolayı zaten en başından beri erken doğum rsiki varmış,cumartesi günü çokça kanaması vardı ama şükürler olsunki dün durdurmuşlar açılmayı ve sancılarıda şu an durdurmuşlar,bebeğide iyiymiş 5 dk bir usg ye girip durumu kontrol ediyolarmış,bebek 2250 gr olmuş durumuda gayet iyiymiş, ama doğumu geciktirmeye çalışıyolar şu an doğum yapana kadarda hastanede yatıcak bugünde yapabilir 1 aya da yapabilir,hepinize çok selamı hepinizden dua bekliyo arkadaşlar,belkdie topiğimizin ilk bebeği gelicek ALLAH ikisininde yardımcısı olsun inş.
ne diyosun
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
umarım hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir....
geçmişi okumadım birazdan bakacam...
cumartesi dr.kontrolüne gittim....
kızım 1918 gram olmuş.... dr makat geliş görünüyor dedi .3 hafta önce baş gelişti dönmüş geçen hafta döndüğünü hissetmiştim ben.....
bu durumda sezeryan görünüyor ama dönerse normal doğum dedi....
idrar yollarımda enfeksiyon geçmemekle birlikte artmış aksef 500 mg lık bir antibiyotik verdi... perşembe tekrar idrar tahlili yapacak ve 32 hafta çalışabilir raporu alacağım....
nst ye de bağlandım... 20 dk sürdü kalp atışları gayet iyimiş..... grip aşını sordum doktora yapmalarını özellikle söylemiyorum ama soran olursa yaptırın diyorum hem sizi hemde bebeği korur dedi babasıda yaptırsın dedi.. bende gidip hemen yaptırdım... geçen sene 2 kere ağır grip geçirmiştim en azından tedbirini aldım kendimceDD
hee birde kuzum hastane çıkışını ve birkaç parça eşyasını yıkadım evin içine astım... ne büyük bir heyecanmış yarabbim.. eşyaları asarken kalbim yerinden fırlayacaktı nerdeyse... çok mutlu oldum...
bizden bu kadar şimdilik... hepinizi öpüyoruz.....
anacım bu bebekler çok aceleci çıktılar yaw..
inşşş biraz daha bekler sağlıkla gelir... Lütfen dualarımızı ilet kendisine cnm..
bizim burası dun cok soguktu ama sımdı gunuk guneslık..
ben herseyını tamamladım ama cantaya koymadım ..
cantaya koyacaklarımı kenara ayırdım sardım bı guzel ama koyunca cantaya hemen doguracakmısım gıbı gelıyor
normal canım benim sağ kaburga kemiğim kilitleniyo bazen,minik bi alanda zaman geçiriyo bıcırlar onları da anlamak lazım
desteğiniz için sağolun kızlar... sizi kocaman seviyoruz kızımla:)) Bİ DE BABASINA DANAIŞALIM BAKALIM DİLAYA NE DİCEK :)))
sen çantanı hala hazırlamadın mı hadisenee
Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani
desteğiniz için sağolun kızlar... sizi kocaman seviyoruz kızımla:)) Bİ DE BABASINA DANAIŞALIM BAKALIM DİLAYA NE DİCEK :)))
halimemmm :) zeynep melis de çok güzel,zeynep bade ya da
maşallahh nasıl gidiyo hamilelik ben tek bebekte çakşadım,çatı kemiklerim çok ağrıyo,önce ikizdi benim de şimdi bu halimi görünce 1 tane de böyle oldum,2 tane olsa biri sağdan biri soldan tepikler dururdu diye
amın canım cumlemıze ınasallah
ayyy aynıymısız senlee bızde 32 ye basladık artık
he he ben de hazırlamadım herşeyim antepte bebek bezi,hasta bezi,bebek şampuanı,kremi,boy gecelik alcam daha,doğurmadan kasımın 4 ünde(belki müdürden 1-2 gün izin alırsam kasımın 1-2 si gibi giderim) son kontrolümü antep te olcam,bebişin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyecem,yünlüleri var onarılacak düğme vs. dikilecek,kafamıza göre bi araba bulamadık,olmazsa burdan bi tanış arabayla bizi antebe bırakcak döncek,beni panik yaptırmayın lütfennndonu bile yok burda
Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani
arkadaşlar bu arada bir kısmınız bebeklerinin eşyalarını yıkamış,ellerinize sağlık.da nasıl kuruttunuz?bizim evde kurutma makinesi var o nedenle çamaşır kurutmalığı almak istemiyorum zebellah gibi oluyorlar ,üstelik küçük boyu da hiiiç yok!çözüm arıyorum şimdi,önerisi olan var mı??kurutma makinesine zaten atamam el kadar çıkıverir pamuklu ya bi de....ha bu arada zeynep isminin yanına melis de çok yakışır) ben bayılıyorum bu isme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?