2011 Aralık Anneleri

normal canım benim sağ kaburga kemiğim kilitleniyo bazen,minik bi alanda zaman geçiriyo bıcırlar onları da anlamak lazım

maşallah oğuşunaay ben 33 haftamı doldurdum az kaldı ya,heyecan bastı beni

desteğiniz için sağolun kızlar... sizi kocaman seviyoruz kızımla:)) Bİ DE BABASINA DANAIŞALIM BAKALIM DİLAYA NE DİCEK :)))

ne diyosun

bebişine maşallah

ayyyyy çok üzüldüm kızlar yaaaaaaa luveyla'ya (( inşallah herşey yolunda gider.ya çok nadir görülür böyle şeyler diyorlar ama nasıl denk geliyo anlamıyorum çok mu yormuş acaba kendini neden böyle şeyler olur ki??? kilosu iyi yine de bebeğin,ben de 2 kilo doğmuşum tam prematüre yani.sonraa sarılık olmuşum 1.750 e düşmüşüm.ama yaşama tutunmuşum.inşallah kritik dönemi atlatır.böyle şeyleri okuyunca insan çok üzülüyo.

sen çantanı hala hazırlamadın mı hadisenee

normal canım benim sağ kaburga kemiğim kilitleniyo bazen,minik bi alanda zaman geçiriyo bıcırlar onları da anlamak lazım

Evet canım haklısın valla ya onlarada anlayıs gostermek lazım kuzucuklarrr yaa daracık yerlerde ne hallere gırıyorlar kıyamam ben onlara

desteğiniz için sağolun kızlar... sizi kocaman seviyoruz kızımla:)) Bİ DE BABASINA DANAIŞALIM BAKALIM DİLAYA NE DİCEK :)))

Tabiki babayada danısmak lazım sor bakalım begenecek mı

Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani

sen çantanı hala hazırlamadın mı hadisenee

he he ben de hazırlamadım herşeyim antepte bebek bezi,hasta bezi,bebek şampuanı,kremi,boy gecelik alcam daha,doğurmadan kasımın 4 ünde(belki müdürden 1-2 gün izin alırsam kasımın 1-2 si gibi giderim) son kontrolümü antep te olcam,bebişin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyecem,yünlüleri var onarılacak düğme vs. dikilecek,kafamıza göre bi araba bulamadık,olmazsa burdan bi tanış arabayla bizi antebe bırakcak döncek,beni panik yaptırmayın lütfennndonu bile yok burda

arkadaşlar bu arada bir kısmınız bebeklerinin eşyalarını yıkamış,ellerinize sağlık.da nasıl kuruttunuz?bizim evde kurutma makinesi var o nedenle çamaşır kurutmalığı almak istemiyorum zebellah gibi oluyorlar ,üstelik küçük boyu da hiiiç yok!çözüm arıyorum şimdi,önerisi olan var mı??kurutma makinesine zaten atamam el kadar çıkıverir pamuklu ya bi de....ha bu arada zeynep isminin yanına melis de çok yakışır ) ben bayılıyorum bu isme.

Selam kızlar,

maşallahh nasıl gidiyo hamilelik ben tek bebekte çakşadım,çatı kemiklerim çok ağrıyo,önce ikizdi benim de şimdi bu halimi görünce 1 tane de böyle oldum,2 tane olsa biri sağdan biri soldan tepikler dururdu diye

Valla nasıl olsun zor gidiyo tabi ki, tek bebek gibi değil 27.haftamdayım özellikle geceleri ya da benim yattığım zamanlarda fıkır fıkır durmuyolar üçü ayrı yerden saldırıyo sırt ve kaburga ağrısı yaşıyorum, doğuma hazırlık kasılmaları başladı gibi sık sık kasılmam oluyo ben sizler gibi 39-40 ı falan göremicem, 36yı görürsek öpüp başımıza koyucaz hayırlısı olur inşallah....
Benim önce ikizdi derken tam anlayamadım, önce ikizdi birini mi kaybettin?

amın canım cumlemıze ınasallah

ayyy aynıymısız senlee bızde 32 ye basladık artık

evet senin ki erkek benim ki kız

deryacım sen hiç endişelenme okadar pozitif düşünüyorsun ki bence sen hem kolay dogum yapacan hemde zamanında dogum yapacan ben ınanıyorum

Selam kızlar,

maşallah size allah kolaylık versin

cnm ya bende de kurutma var ben kurutmaya atıp kurutmayı düşünüyorum artık hassas narin ayarında falan kuruturum diyorum ama biyandanda acaba demeden edemıyorum yinede küçülürmüki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…