Canım 6+6 yım dahacanım 8 haftalık olduysan ciltte yağlanma oluyo.bu haftanın özellği aynı bende sivilelerim çıktı.normal yani
Oy maşallah çok sevindimm senin adınadadr dan geeelldiiim :)) çok şükür herşey yolundaymış...rüyam çıkmadı ççookk şükür!! bir sonraki randevumuz 5haziran,ense ölçümüde yapılacakmışbakalım bu bir ay nasıl geçecek?ben nasıl sabredeceğim?:26::26::26:
Canım 6+6 yım daha
olsun canım her hamilelik farklı başlarda benimde çıktı sonradan çoğaldı.maşallahhkalp atışlarını duydun mu bebişinin.
canim benim ne guzel yine sizin disarda yeme sansiniz var burda ben disardada yiyemiyorum turk lokantasi pek yok olaninda yemeklerini ben begenmiyorm disardan yesek acaba domuz yagi kullanmislarmisdr helal kesimmidiray cnm Allah yardımcın olsun senin. Bide ufaklık olmasa. Siz gene kahvaltılık felan idare ederdiniz. Ben zaten evde yemek yapmıyorum. Çok geç eve döndüğümüzden gece 23 gibi.Dışarıdan yiyoruz mecbur. ;Ne kadar sağlıklı bilmem ama zaten mutfakta yemek yapmayı düşününce bile midem kalkıyor.
canım mAŞALLAHHvalla zor sabrediliyor aynen.bende 8 haftalığım amA DOKTORA CUMARTESİ GİTCEM.
Canım 6+6 yım daha
Oy maşallah çok sevindimm senin adınadaRabbim(CC.) gidince banada bekleyen herkesede sevinmek nasip etsin inşallah :)))
çook saola canım...Rabbim hekese sevindirici haberler almayı nasip etsin inş..Amiinn...
sağolasın tatlım bu arada drumu değiştirdim ben ve o 7+2sin dedi ( ben 8+1e hazırlanıyordum oysaki..ama olsun ,,geç olsunda sağlıklı,sıhhatli olsun bebişlerimz inş
Ne kadar güzel bir haber çok sevindim senin adınaFolik asitin fazlasını vücut atıyor zaten diğer ilacın içindeki yeterli olmasa yazardı sanırım ayy bilemedim şimdi genede :S
ben de öyle düşündüm ama daha bikaç günlük folikn asitim var. başlamadım diğer ilaçlara. iyice araştırıp öyle başlicam. yoksa içim rahat etmicek sanırım. teşekkür ederim bu arada :) hepimizin bebeğine nazar değmesin inşallahhh
Gitmedim daha tatlışCanım 6+6 yım daha
olsun canım her hamilelik farklı başlarda benimde çıktı sonradan çoğaldı.maşallahhkalp atışlarını duydun mu bebişinin. Komşu ilk erken gitmiş kanaması olmuş hastaneden dönünce kalp atışlarını duymayınca hemen doktor diğer türlü keseyi görmek için bakınca. İşte korktum bende bekliyorum o yüzden çünkü bende aynı hastaneye gideceğim . Bakalım kısmet olursa pzt gitmek istiyore :)))
Buseliciğim kıyamam bişey olmaz hijyenik yerlerdir oralar kalbini bozma .
Fatmagülcü E-feee :))) Hahaa adımı dur özelden atayım sana kociş görürse ahanda bu diye hemen çakar köfteyi :)))
Bişey daha soracağım ha haa sorularımda bir bitmedi sakız çiğnemek zaralı olur mu bebişlerimize ? Salyalı olur diye hatırlıyorum ama bileniniz var mı fıstıklar ?
haklısın canım.karından gözükür senin,alttan baktırma zaten bekle.Gitmedim daha tatlışKomşu ilk erken gitmiş kanaması olmuş hastaneden dönünce kalp atışlarını duymayınca hemen doktor diğer türlü keseyi görmek için bakınca. İşte korktum bende bekliyorum o yüzden çünkü bende aynı hastaneye gideceğim . Bakalım kısmet olursa pzt gitmek istiyore :)))
Fatmagülcü E-feee :))) Hahaa adımı dur özelden atayım sana kociş görürse ahanda bu diye hemen çakar köfteyi :)))
Bişey daha soracağım ha haa sorularımda bir bitmedi sakız çiğnemek zaralı olur mu bebişlerimize ? Salyalı olur diye hatırlıyorum ama bileniniz var mı fıstıklar ?
CANIM SAKIZ CIGNESENDE CIGNEMESENDE BEBEK SALYALI OLUYO BIZIMKI artik bebek degil kocaaa adam oldu :) hala salyasi var yani (13 ayligi doldurdu ) DISLER BITENE KADAR SALYA DEVAM HATAA ESIM DALGA GECIYOR SENIN SALYANLA ABDEST ALIRIM DIE:))Gitmedim daha tatlışKomşu ilk erken gitmiş kanaması olmuş hastaneden dönünce kalp atışlarını duymayınca hemen doktor diğer türlü keseyi görmek için bakınca. İşte korktum bende bekliyorum o yüzden çünkü bende aynı hastaneye gideceğim . Bakalım kısmet olursa pzt gitmek istiyore :)))
ama sakizla ilgili bi bilgim yok buarada benim adimda KUBRA :)
ayyy ayy ayy kızlar bu ne canlı bir topik böyleee ee o zaman bir aralık annesi daha aranıza katılabilerrr miii acabaaa
evet Chnbciğim inşallah iyisinzidir ?chnb canım nasılsınn.hep seni düşündümm.dualarım hep senin için tatlım
AMİİİİİİNben de öyle düşündüm ama daha bikaç günlük folikn asitim var. başlamadım diğer ilaçlara. iyice araştırıp öyle başlicam. yoksa içim rahat etmicek sanırım. teşekkür ederim bu arada :) hepimizin bebeğine nazar değmesin inşallahhh
canim benim ne guzel yine sizin disarda yeme sansiniz var burda ben disardada yiyemiyorum turk lokantasi pek yok olaninda yemeklerini ben begenmiyorm disardan yesek acaba domuz yagi kullanmislarmisdr helal kesimmidircok sukur ki bi teyzemiz var burda hemserim dun ona gittim eve gelirken de yaptigi yemekten verdi dolma yapmis neyse esim glediginde yer o ama bana kahvalti yapmak bilee zor gelioo her peyniri yiyemiyorum sevdigim bi peynir var oda teksut onuda yarin alicam daha esimin izin gunu yarin burda yurume mesafesi yokki turk marketi evime 1 dkka arabayla :)
ayyy ayy ayy kızlar bu ne canlı bir topik böyleee ee o zaman bir aralık annesi daha aranıza katılabilerrr miii acabaaa
ayy ayni soruyu sormusuzz :)tabi canımm hoşgeldin.bebişin kaç haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?