2011 Aralık Anneleri

canım 8 haftalık olduysan ciltte yağlanma oluyo.bu haftanın özellği aynı bende sivilelerim çıktı.normal yani
Canım 6+6 yım daha
Oy maşallah çok sevindimm senin adınada Rabbim(CC.) gidince banada bekleyen herkesede sevinmek nasip etsin inşallah :)))
Fatmagülcü Efee ay ben dizi izlerken çok ağlıyorum dün akşam Sakarya Fıratı izledim salya sümük Bu akşam bizde Kurtlar Vadisi izlenir eğer açmazsam eşim pcden tvbudan izliyor kıyamıyorum bende el mecbur açıveriyorum

canim benim ne guzel yine sizin disarda yeme sansiniz var burda ben disardada yiyemiyorum turk lokantasi pek yok olaninda yemeklerini ben begenmiyorm disardan yesek acaba domuz yagi kullanmislarmisdr helal kesimmidir cok sukur ki bi teyzemiz var burda hemserim dun ona gittim eve gelirken de yaptigi yemekten verdi dolma yapmis neyse esim glediginde yer o ama bana kahvalti yapmak bilee zor gelioo her peyniri yiyemiyorum sevdigim bi peynir var oda teksut onuda yarin alicam daha esimin izin gunu yarin burda yurume mesafesi yokki turk marketi evime 1 dkka arabayla :)

bu arada kizlarr adinizi soleseniz boyle burdaki nick le olmuyor ki :)) bak sonra oglumun adi fatmagulcu efeye cikiyor :)

canım mAŞALLAHHvalla zor sabrediliyor aynen.bende 8 haftalığım amA DOKTORA CUMARTESİ GİTCEM.

sağolasın tatlım bu arada drumu değiştirdim ben ve o 7+2sin dedi ( ben 8+1e hazırlanıyordum oysaki..ama olsun ,,geç olsunda sağlıklı,sıhhatli olsun bebişlerimz inş

chnb canım nasılsınn.hep seni düşündümm.dualarım hep senin için tatlım

sağolasın tatlım bu arada drumu değiştirdim ben ve o 7+2sin dedi ( ben 8+1e hazırlanıyordum oysaki..ama olsun ,,geç olsunda sağlıklı,sıhhatli olsun bebişlerimz inş

canım bebek zaten 1 hafta geriden gelir başlarda sonra yetişir.doktorum dedi.inşallahhhhh sağlık önemlisi.

Ne kadar güzel bir haber çok sevindim senin adına Folik asitin fazlasını vücut atıyor zaten diğer ilacın içindeki yeterli olmasa yazardı sanırım ayy bilemedim şimdi genede :S

ben de öyle düşündüm ama daha bikaç günlük folikn asitim var. başlamadım diğer ilaçlara. iyice araştırıp öyle başlicam. yoksa içim rahat etmicek sanırım. teşekkür ederim bu arada :) hepimizin bebeğine nazar değmesin inşallahhh

hayirli olsun canim ins hep birlikte burda olan ve olmayan tum hamilelerin RABBIM KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN TUM ISTIYENLEREDE (AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN)

ayyy ayy ayy kızlar bu ne canlı bir topik böyleee ee o zaman bir aralık annesi daha aranıza katılabilerrr miii acabaaa

bu arada folik asit ve decavite ne kadar devam edeceğimi sordum dr a...1ay dedi,sonra balık yağı vs başlıcaz dedi...bilginize...

Son düzenleme:
chnb canım nasılsınn.hep seni düşündümm.dualarım hep senin için tatlım
evet Chnbciğim inşallah iyisinzidir ?

AMİİİİİİN

Ah cnm valla seni tanıyınca gurbetin ne kadar kötü olduğunu yeni idrak ettim desem yeridir. Allah kolaylık versin cnm. Keşke alabilsen sana dolmada başka yemekler de yapıp gönderirdik valla. Allah o teyzeden de razı olsun. Benim işyerimin etrafında fazla yemek seçeneği yok. Bir komşu var burda arada kızını gönderip ağzımdan laf aldırıyor. Sonra bakıyorum yapmış göndermiş. Allah hepsinden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…