2011 Aralık Anneleri

evet canım çift yumurta ikiziydi 5. haftada kese vardı,10 gün sonra kayboldu eridi,o da enfeksiyona yol açtı az kalsın bu bebişimi kaybediyodum zor bi süreç geçirdim,sonra kendimizi toparladık bu günlere geldik Allahn izniyle,inş. sağ salim kavuşursun bebişlerine çok erken gelmezler inş. ablamın 2 zleri son 20 gün kala doğmuşlardı,biri 2500 biri 2100 gr dı,inş. seninkilerde 36. hatta 37. 38. haftayı görürler,iyice dinlen,Allah yardımcn olsun

canım zeynep tuğçe nasıl zeynep naz da hoş bence tabıı en son karar senın

Amiiinn canım sağolasın güzel dileklerin için, ikizler için 37-38.haftalar muhtemel ama üçüzler için imkansıza eşdeğer.. Tabi Allah bilir orasını en hayırlı zamanda gelirler inşallah...
Üzüldüm bebeklerinden birini kaybetmene canım, ama Allah sana diğerini bağışlamış iyi ki ona bişey olamamış.. evet öyle kendiliğinden kaybolma durumu varmış, ben üçüzü ilk öğrendiğimde tam bri bunalıma girmiştim ve Allah affetsiz biri kaybolsun diye beklemiştim bile. O ruhsal durumla saçmalamıştım işte öyle. Allah inşallah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın......

aminnnn,Allah herşeyin hayırlısını versin,cinsiyetleri ne,adları ne olcak bıcırların

kızlaaarrrr kasım annelerinden bir arkadaş doğurmuş geçen hafta 34+3 te ve bebeği 2 kilo olmasına rağmen küveze ihtiyaç duymamış şimdi çok iyiymiş durumu 1 haftalık olmuş :)

bende 33+4 üm bugün heyecan mı desem korku mu bilmiyorum dün gecede biraz adet sancısı gibi ağrım oldu hiç olmazdı normalde ve yanında kasılma oldu tabi hemen gidip hastane çantamı düzenledim. 2-5 kilo bebek bezi almıştım onu açtım içinden 10 tanesini koydum çantaya bir battaniye ekledim aklıma gelmedi yeni birşey.. biraz uzanınca geçti ağrılar neyseki.. benim muhtemel doğum tarihimi doktor satı değiştirerek bir hafta ileri almıştı geç döllenme var diye 8 aralık yapmıştı sonra doktorumu değiştirdim ben ve bu doktor aradaki fark kapanmış satı dikkate alıcaz muhtemel doğum tarihi 1 aralık dedi ama bana öyle geliyor ki o kadar beklemeyecek bebekim kasımda gelecek gibi geliyor bana.. hayırlısı olsun.

en iyisi yapmışsın canım bizimkide can değilmi..
gresunda günlüğü kaça geliyorlar ki?

canım giresunda günlük 60 tl. ama ben yarım gün çağırıyorum. yani her gelmeye 30 tl. yerleri süpürüp siliyo, buna ek olarak kirli halım varsa siliyo, ama bir tane falan. bazen de ek olarak camlarımı siliyo. ayda 3 kere çağırıyorum. 90 tl veriyorum. 10 günde bir evim tertemiz oluyo. ama biz zaten 2 kişiyiz. fazla kirlenmiyo.

Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani

Canımmmm cok guzel yaa bızde bır melek sende uc tane maşallahhh Allah nazardan korusunnn hayırlı vaktınde kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh

bence zeynep dila çok hoş

Annesi Zeynep Dila koyarsa isim annesi ben olcam kızımızın tabi anneside uygun görürse Bende bayıldım valla soyledıkce cok hosuma gıttı Zeynep Dila ismii

Kızlar boyle doguranları duydukca stres basıo benııı daha odası fln yok hastane cantamız hazır dııl camasırları yıkanmadııı napcaz yawww :18:

sizin orda iyiymiş yabizim burda tam güne 90a geliyorlar yarım güne belkı 50 derler ayda 4 kere gelse 200 yapacak benimki

Kızlar boyle doguranları duydukca stres basıo benııı daha odası fln yok hastane cantamız hazır dııl camasırları yıkanmadııı napcaz yawww :18:

he benim park yatak ta yok gidince alcaz,acil bi durum olurda hemen alamazsak bizimki 3-4 gün ana kucağında yatsın nolcak diyo,bakalım hayırlısı olsun,yok yok vaktinde doğurcaz görceksinizno panik

valla canım hazırlık yapmak lazım arkadaş hemen hastaneye gitmiş ilaçlar iğneler kar etmemiş illa gelecem demiş bebek :) iyi kötü birkaç parça eşya koy bir çantaya sen yinede ne olur ne olmaz eksikleri sonra da alırsın

anacım bu bebekler çok aceleci çıktılar yaw..

inşşş biraz daha bekler sağlıkla gelir... Lütfen dualarımızı ilet kendisine cnm..

luveyladan haber yok mu tüm geçmişi okudum bir haber yok
Allah yardımcısı olsun
ben de geçen hafta hastanedeydim ama onunki çok daha stresli
luveylayla görüşenler çok selam söylesin
hakkında hayırlısı olsun bebişini en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alsın inşallah

tekrardan merhaba kızlar;fıstıgımın kıyafetlerını utuledım ve cantamızı hazırladık ama içine hiç kıslık battaniye koyamadım teyzesı babaannesi almıs alma dedıler bana inşallah kızım erken gelmezde onlarıda koyarım cantasına;babasıda dert etme dıyo bişey olursa ben hemen alıp gelırım dıo canım benım.Ama cok zevklı ya ütülemek babasıda bende koklaya koklaya bı hal olduk heyecan bastı valla.Cuma olsada kızımızı gormeye gitsek.

ayyy maşallahhhhh
ne şekerdir onlar şimdi bıcır bıcır
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallahhhh

he benim park yatak ta yok gidince alcaz,acil bi durum olurda hemen alamazsak bizimki 3-4 gün ana kucağında yatsın nolcak diyo,bakalım hayırlısı olsun,yok yok vaktinde doğurcaz görceksinizno panik

bizde aldık ama daha gelmedi beklıoz bakalım normalde bu hafta içinde gelmesi gerekıyor

üçüzü olan arkadaş (s_gun'dü galiba) tebrik ediyorum bebişlerini ve seni. nasıl güzel bi duygudur. bi seferde 3 çocuk, ooooh, sonra kapat dükkanı, ömrünün sonuna kadar

neredesin firuze nasıl oldun canım? biraz daha iyisindir umarım.

destina78 fatmacım orda kadın da pahalıymış yaw. ama artık birazcık dişlerini sıkcak bu kocalar. dimi ama?

biz de zeynep koyucaz
ilk önce zeynep duru olsun demiştim sonra vazgeçmiştim
zeynep dila şimdi de hoşuma gitti
çift ismin bi zorluğu dezavantajı olmaz de mi
ben de mi zeynep dila koysam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…