Valla nasıl olsun zor gidiyo tabi ki, tek bebek gibi değil 27.haftamdayım özellikle geceleri ya da benim yattığım zamanlarda fıkır fıkır durmuyolar üçü ayrı yerden saldırıyosırt ve kaburga ağrısı yaşıyorum, doğuma hazırlık kasılmaları başladı gibi sık sık kasılmam oluyo ben sizler gibi 39-40 ı falan göremicem, 36yı görürsek öpüp başımıza koyucaz hayırlısı olur inşallah....
Benim önce ikizdi derken tam anlayamadım, önce ikizdi birini mi kaybettin?
evet senin ki erkek benim ki kız
deryacım sen hiç endişelenme okadar pozitif düşünüyorsun ki bence sen hem kolay dogum yapacan hemde zamanında dogum yapacan ben ınanıyorum
inş. canım inş.çok şükür herşey yolunda gidiyo,16-17 gün sonra gideriz biz de,kendimi öyle motive ediyom,şu çatı ağrısını çektikçe süper süper herşey çok güzel olcak diyom,yoksa çok korkuyom çaktırma
valla bilemedim cnm ya... Ablamın da neden böyle bi tepki verdiğini de anlamadım. Sanırım dediğin gibi o da benim iyiliğimi düşünüyor... Ama kararsızım işte. Aklınızda zeynepe uyan isim olursa yazın e mi???
evet canım çift yumurta ikiziydi 5. haftada kese vardı,10 gün sonra kayboldu eridi,o da enfeksiyona yol açtı az kalsın bu bebişimi kaybediyodum zor bi süreç geçirdim,sonra kendimizi toparladık bu günlere geldik Allahn izniyle,inş. sağ salim kavuşursun bebişlerine çok erken gelmezler inş. ablamın 2 zleri son 20 gün kala doğmuşlardı,biri 2500 biri 2100 gr dı,inş. seninkilerde 36. hatta 37. 38. haftayı görürler,iyice dinlen,Allah yardımcn olsun
Amiiinn canım sağolasın güzel dileklerin için, ikizler için 37-38.haftalar muhtemel ama üçüzler için imkansıza eşdeğer.. Tabi Allah bilir orasını en hayırlı zamanda gelirler inşallah...
Üzüldüm bebeklerinden birini kaybetmene canım, ama Allah sana diğerini bağışlamış iyi ki ona bişey olamamış.. evet öyle kendiliğinden kaybolma durumu varmış, ben üçüzü ilk öğrendiğimde tam bri bunalıma girmiştim ve Allah affetsiz biri kaybolsun diye beklemiştim bile. O ruhsal durumla saçmalamıştım işte öyle. Allah inşallah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın......
en iyisi yapmışsın canım bizimkide can değilmi..
gresunda günlüğü kaça geliyorlar ki?
Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani
bence zeynep dila çok hoş
canım giresunda günlük 60 tl. ama ben yarım gün çağırıyorum. yani her gelmeye 30 tl. yerleri süpürüp siliyo, buna ek olarak kirli halım varsa siliyo, ama bir tane falan. bazen de ek olarak camlarımı siliyo. ayda 3 kere çağırıyorum. 90 tl veriyorum. 10 günde bir evim tertemiz oluyo. ama biz zaten 2 kişiyiz. fazla kirlenmiyo.
Kızlar boyle doguranları duydukca stres basıo benııı daha odası fln yok hastane cantamız hazır dııl camasırları yıkanmadııı napcaz yawww :18:
Kızlar boyle doguranları duydukca stres basıo benııı daha odası fln yok hastane cantamız hazır dııl camasırları yıkanmadııı napcaz yawww :18:
anacım bu bebekler çok aceleci çıktılar yaw..
inşşş biraz daha bekler sağlıkla gelir... Lütfen dualarımızı ilet kendisine cnm..
ayyyyy çok üzüldüm kızlar yaaaaaaa luveyla'ya(( inşallah herşey yolunda gider.ya çok nadir görülür böyle şeyler diyorlar ama nasıl denk geliyo anlamıyorum çok mu yormuş acaba kendini neden böyle şeyler olur ki??? kilosu iyi yine de bebeğin,ben de 2 kilo doğmuşum tam prematüre yani.sonraa sarılık olmuşum 1.750 e düşmüşüm.ama yaşama tutunmuşum.inşallah kritik dönemi atlatır.böyle şeyleri okuyunca insan çok üzülüyo.
Amiiinn canım sağolasın güzel dileklerin için, ikizler için 37-38.haftalar muhtemel ama üçüzler için imkansıza eşdeğer.. Tabi Allah bilir orasını en hayırlı zamanda gelirler inşallah...
Üzüldüm bebeklerinden birini kaybetmene canım, ama Allah sana diğerini bağışlamış iyi ki ona bişey olamamış.. evet öyle kendiliğinden kaybolma durumu varmış, ben üçüzü ilk öğrendiğimde tam bri bunalıma girmiştim ve Allah affetsiz biri kaybolsun diye beklemiştim bile. O ruhsal durumla saçmalamıştım işte öyle. Allah inşallah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın......
he benim park yatak ta yok gidince alcaz,acil bi durum olurda hemen alamazsak bizimki 3-4 gün ana kucağında yatsın nolcak diyo,bakalım hayırlısı olsun,yok yok vaktinde doğurcaz görceksinizno panik
biz de zeynep koyucaz
ilk önce zeynep duru olsun demiştim sonra vazgeçmiştim
zeynep dila şimdi de hoşuma gitti
çift ismin bi zorluğu dezavantajı olmaz de mi
ben de mi zeynep dila koysam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?