2011 Aralık Anneleri

sağol canım daha iyiyim işe gitmiyorum kadın programları izliyorum

annem geldi bugün halıları yıkamaya verdik yarın da temizlikçi her yanı yapacak
çantam falan her şeyim hazır bugün nevresim de yıkanınca yarın temizlikten sonra serilince evde hiçbişey kalmıyo

bende çok halsizlik var arada sancılarım yokluyo az zaman kaldı hissediyorum
artık haftada bir kontrole gidicem
hep uzanıyorum bol bol su içiyorum
önceden kendimi ne çok yoruyormuşum meğer

şimdi bebişimin keyfini çıkarıyorum ve cesaretli olma konusunda kendimi motive ediyorum doğum anını hayal ediyorum bebişim şöyle çıkacak diye hepsi normal diye sonunda bebişime kavuşucam diye

kuran okuyorum dua ediyorum bol bol
kitap okuyorum aileme zaman ayırabiliyorum
evim de tertemiz oluyor daha nolsun Allah'a şükrediyorum

Allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar bende 31 haftalık hamileyim.30 haftalıkken 1650 gr dı kızım.sizce küçük mü doğar?bebek bezi olarak her doğum yapan arkadaşım huggies organik pamukluyu önerdi sizler ne düşünüyorsunuz.hastane çantama benim için gecelik,emzirme sütyeni,alt iç çamaşırı,terlik,taç,tarak,terlik...kızım için iki takım biri 11 parçalı biri 5,penye ve polar battaniye,emzik,ıslak mendil,normal mendil koyacağım.kızımında benimde alt bezlerimiz eksik.kendimede onada nasıl bişey almalıyım?hangi marka?

çok üzüldüm ya Rabbim yar ve yardımcıları olsun!

inşş sağlıkla doğar ... allah ikisinede kolaylık versin inşş...

çok güzel canım... yatak ve uyku seti hediyesi varmı??????????????????

hayırr canım ne yazıkki yokk.onlarlaa 3000 e faan gelicek sanırım.tabii yatağına göre fan değişiyomuş ama ordaki yatak 300 falan demişti, kadın..pufff herşey para yaa.Allahtan bizde adetmişş bebk odasını kız tarafı alırmış. annem alıcak o yüzden.bidee ilk torun olucak o yüzden onlarda heveslii.yoksa biz hemen alamazdık muhtemelen 1 yıl sonra belki

Canım cok sekermıs valla bız henuz bakamadıkk ne zaman bakıcaz Allah bılır artık 2ay bıle kalmadı ve ben stres yapmaya basladım :18:

walllaa bendee deli gibi stres oldum ne çantam hazır ne bebişin kıyafetlerini yıkadım ne odamız hazırr. Allah korusun erken doğum falan olsaa kala kalıcazz.ayın 1 inde ayrılıcam izine umarım sonrasında yetiştirebilrim herşeyi.yaa bidee mobiyanın teslim süresi falan var ellerinde yoka 20 güne falan teslim ediyolarmış bakalım daha bna tam karar veremedim ama içime sindi gibi

Allah yardımcısı olsun ya,çok üzüldüm inş. herşey yolunda gider,belki de ilk bebişimiz geliyodur sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inş.

cnm ya heyecan bastı beni inş iyi olurlar ikiside rabbim saglıkla kavuştursun inş bebegine..luveyla kacıncı haftasındaydı biliyormusun:18::18:

kilosu çok iyi niye küçük doğsun canım ya,bak nette haftalara göre bebek kilosu yaz,normal olduğunu görürsün

aynen cnm daha hiçbirşeysi hazır deil onun içinde hiç içim rahat deil:18::18:

Benimde içim hiç rahat değil canım her hafta bu hafta bakmaya gıdıcez dıoruz gardolap ıcın bırsey cıkıo her seferınde bakalım bu hafta halledebılcekmııyız :18::18:

he benim park yatak ta yok gidince alcaz,acil bi durum olurda hemen alamazsak bizimki 3-4 gün ana kucağında yatsın nolcak diyo,bakalım hayırlısı olsun,yok yok vaktinde doğurcaz görceksinizno panik

Ayyy ınsallah canım yaa senın bu pozıtıf halıne bayılıyorum valla tebrık ettımmm senı

Haklısın canım hastane cantasını aldım Allahtan ıcıne koyulacaklarda hazır en azından bırkac parca koyayımda hazır olsun ne olur ne olmaz :18::18:

biz de zeynep koyucaz
ilk önce zeynep duru olsun demiştim sonra vazgeçmiştim
zeynep dila şimdi de hoşuma gitti
çift ismin bi zorluğu dezavantajı olmaz de mi
ben de mi zeynep dila koysam yaa

Vayy beee ne isim önerirmişimmm ayy bende kızım olsaydı koyardım heralde cok begendım cunku neyse 2.ye ınsallah

Allah yardımcısı olsun cnm yaa cok selam soyle bızlerden de bende aramak ısterım aslında bası sıkısıktır sımdı sen yınede bana cep nosunu verırmısın ozelden dunurcumm

Canım bız prıma premıum care aldık forumda en cok tavsıye edılen marka oydu kendıne de normal dogum olacaksa hasta bezı onerıyorlar sezeryanda orkıdın gece ıcın olanı yeterlı oluyormus

cnm ya heyecan bastı beni inş iyi olurlar ikiside rabbim saglıkla kavuştursun inş bebegine..luveyla kacıncı haftasındaydı biliyormusun:18::18:

cnm sat a göre 33 müş ama usg de 32 çıkmış,benm konuştuktan sonra yanaklarım nasıl alev alev yanıyo sürekli telde gözüm haber gelicek diye kızımda bende bol bol dua ediyoruz.

teşekkür ederim canım ama coğu kişi su eklemeyın dıyor bazen kararsız kalıyoruz sadece ceren mı olsa dıye ?:44:

eşimin yeğeninin adı iremsu vallaha bilmiyom,diğer yeğeni sudenaz,naz ve suyu çok ekler oldu herkes bi süre sonra ortalık su ve nazlarla dolu olcak,bence suyu koyma ben rana cereni de düşünmüştüm,sonra beyzada karar kıldım,soyadımıza da uyuyo,beyza ceren bircan oluyo

cnm sat a göre 33 müş ama usg de 32 çıkmış,benm konuştuktan sonra yanaklarım nasıl alev alev yanıyo sürekli telde gözüm haber gelicek diye kızımda bende bol bol dua ediyoruz.

oh iyi bari en azından 30lu haftalardaymış hayırlısı olsun inş bi haber alır almaz bizede haber ver cnm hatta cep nosunu özelden atabılırsen sevınırım en azından bi mesaj yazabılırız belkı ıyı gelır ona da

2.250 gr sa usg ye göre de 33 çıkması lazım,kilosu çok çok iyi gözüküyo,inş. sağ salim alır kucağına,sen de stres yapma sakin ol canım,stres hepimize zararlı

ınsallah saglıkladogar bebiş ,dualarım onunla..ama bebegın kılosu cok ıyı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…