koy nolcak ben de beyza ceren koycam
bizim de ceren su alcak
üçüzü olan arkadaş (s_gun'dü galiba) tebrik ediyorum bebişlerini ve seni. nasıl güzel bi duygudur. bi seferde 3 çocuk, ooooh, sonra kapat dükkanı, ömrünün sonuna kadar
neredesin firuze nasıl oldun canım? biraz daha iyisindir umarım.
destina78 fatmacım orda kadın da pahalıymış yaw. ama artık birazcık dişlerini sıkcak bu kocalar. dimi ama?
ne diyosun
kızlar hemen son haberleri vereyim leyla nın yine kanaması başlamış nst deymiş doktorlar doğum olacak demişler yüksek ihtimalle şimdi durumu değerlendirip kara vericeklermiş ama leyla çok fazla kanamam var galiba doğuma alıcaklar dedi ne olur dua edin olurmu.
sizinki de çok hoş ceren çok sempatik geliyo bana
kızlar hemen son haberleri vereyim leyla nın yine kanaması başlamış nst deymiş doktorlar doğum olacak demişler yüksek ihtimalle şimdi durumu değerlendirip kara vericeklermiş ama leyla çok fazla kanamam var galiba doğuma alıcaklar dedi ne olur dua edin olurmu.
çok güzel canım... yatak ve uyku seti hediyesi varmı??????????????????
Canım cok sekermıs valla bız henuz bakamadıkk ne zaman bakıcaz Allah bılır artık 2ay bıle kalmadı ve ben stres yapmaya basladım :18:
slm kızlar bende 31 haftalık hamileyim.30 haftalıkken 1650 gr dı kızım.sizce küçük mü doğar?bebek bezi olarak her doğum yapan arkadaşım huggies organik pamukluyu önerdi sizler ne düşünüyorsunuz.hastane çantama benim için gecelik,emzirme sütyeni,alt iç çamaşırı,terlik,taç,tarak,terlik...kızım için iki takım biri 11 parçalı biri 5,penye ve polar battaniye,emzik,ıslak mendil,normal mendil koyacağım.kızımında benimde alt bezlerimiz eksik.kendimede onada nasıl bişey almalıyım?hangi marka?[/QUOTE
maşallah canım cogunu hazırlamıssın;ablam bana prima dedi;ama arkadasımda molfix dedi bende almadım daha
slm kızlar bende 31 haftalık hamileyim.30 haftalıkken 1650 gr dı kızım.sizce küçük mü doğar?bebek bezi olarak her doğum yapan arkadaşım huggies organik pamukluyu önerdi sizler ne düşünüyorsunuz.hastane çantama benim için gecelik,emzirme sütyeni,alt iç çamaşırı,terlik,taç,tarak,terlik...kızım için iki takım biri 11 parçalı biri 5,penye ve polar battaniye,emzik,ıslak mendil,normal mendil koyacağım.kızımında benimde alt bezlerimiz eksik.kendimede onada nasıl bişey almalıyım?hangi marka?
aynen cnm daha hiçbirşeysi hazır deil onun içinde hiç içim rahat deil:18::18:
he benim park yatak ta yok gidince alcaz,acil bi durum olurda hemen alamazsak bizimki 3-4 gün ana kucağında yatsın nolcak diyo,bakalım hayırlısı olsun,yok yok vaktinde doğurcaz görceksinizno panik
valla canım hazırlık yapmak lazım arkadaş hemen hastaneye gitmiş ilaçlar iğneler kar etmemiş illa gelecem demiş bebek :) iyi kötü birkaç parça eşya koy bir çantaya sen yinede ne olur ne olmaz eksikleri sonra da alırsın
biz de zeynep koyucaz
ilk önce zeynep duru olsun demiştim sonra vazgeçmiştim
zeynep dila şimdi de hoşuma gitti
çift ismin bi zorluğu dezavantajı olmaz de mi
ben de mi zeynep dila koysam yaa
slm kızlar bende 31 haftalık hamileyim.30 haftalıkken 1650 gr dı kızım.sizce küçük mü doğar?bebek bezi olarak her doğum yapan arkadaşım huggies organik pamukluyu önerdi sizler ne düşünüyorsunuz.hastane çantama benim için gecelik,emzirme sütyeni,alt iç çamaşırı,terlik,taç,tarak,terlik...kızım için iki takım biri 11 parçalı biri 5,penye ve polar battaniye,emzik,ıslak mendil,normal mendil koyacağım.kızımında benimde alt bezlerimiz eksik.kendimede onada nasıl bişey almalıyım?hangi marka?
cnm ya heyecan bastı beni inş iyi olurlar ikiside rabbim saglıkla kavuştursun inş bebegine..luveyla kacıncı haftasındaydı biliyormusun:18::18:
teşekkür ederim canım ama coğu kişi su eklemeyın dıyor bazen kararsız kalıyoruz sadece ceren mı olsa dıye ?:44:
cnm ya heyecan bastı beni inş iyi olurlar ikiside rabbim saglıkla kavuştursun inş bebegine..luveyla kacıncı haftasındaydı biliyormusun:18::18:
cnm sat a göre 33 müş ama usg de 32 çıkmış,benm konuştuktan sonra yanaklarım nasıl alev alev yanıyo sürekli telde gözüm haber gelicek diye kızımda bende bol bol dua ediyoruz.
cnm sat a göre 33 müş ama usg de 32 çıkmış,benm konuştuktan sonra yanaklarım nasıl alev alev yanıyo sürekli telde gözüm haber gelicek diye kızımda bende bol bol dua ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?