2011 Aralık Anneleri

rabbim luveylaya sabırlar versin sağlıkla yavrusuna kavuşsun insallah. of ya. luveyla 32+6'daymış. şimdi baktım da. daha 50 günü varmış :44:

ınsallah saglıkladogar bebiş ,dualarım onunla..ama bebegın kılosu cok ıyı .

evet cnm kilosu çok iyi ama işte hiç suyu kalmamış offf ya bide devlette yanlız kalıyorum dedi ya içim içimi yiyo keşke yanında olsak bu kadar stres yapmam valla

slmmmm kızlarrrr epeydirr yoktum raporluydum int de yok evde arızalıı umarım herkess iidir .luveyla yı okudumm ama üzüldüm umarım bebişide kendide saglıklı bi şekilde kurtulurrr .bizim 2 günümüz kaldı izne cıkıyoruumm carsambadan itibarennnn kısmetseeDDDoglusum ii allaha şükür bende iiyim biraz enfeksiyon var gecmedi gitti fitil kullanıyorum sürekli rahim agzında yara olusmuş bu sebeplee onun dısında herseyy yolunda oglum 2 kilo olmusss küçük sıpamm bnmmmmm

anladım canım aslında haklısın acaba ne koysak ki yanına ek off ya kızımın sonradan anne bunu mu koydunuz demesını ıstemıyorum ne zormus su ısım konusu

deryamm sana özelden msj attım alduınmı cnmm okunacak hatimle ilgilii

maşallah oğluşunamesajm geldi mi,gönderilen kutusnda gözükmüyo da:26::26:

evet cnm kilosu çok iyi ama işte hiç suyu kalmamış offf ya bide devlette yanlız kalıyorum dedi ya içim içimi yiyo keşke yanında olsak bu kadar stres yapmam valla

ay canım ya ınsallah saglıkla alır kucagına bızden bol bol selam soyle dualarımızın onla oldugun soyle ..

hatta numarasını verırsen ozelden sevınırım canım

sana nasıl ulastı o ,bırsey olsa ulasamam ben buraya herhalde ya ancak esıme fılan derım gır yaz dıye

Canım valla artık elımızı hızlı tutsak hıc fena olmaz 2aydan dusuyoruz yavas yavas ne kaldı sunun surasında bırde mobılyacıların atlatma payını da ekleme lazım cunku cok atlatıyorlar yaa :18::18:

maşallah canım cogunu hazırlamıssın;ablam bana prima dedi;ama arkadasımda molfix dedi bende almadım daha

Canım ben molfıxı sakın almayın dıe duydum cok sızdırıomus aklında bulunsun

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem ,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil,potendia

hatim listesindeki isimler canım,son kez buraya yazayım

luveylaya çok üzüldüm,canım cüzlerini de hevesli hevesli hemen okumuştu.ama bebişinin kilosu da haftası da ii Allahım inşallah sorunsuz bi doğum nasip eder onlara,dualarımız onunla...demetcim senden haberlerini bekliyoruz.

canım biz aldık kampanya bitmiş dediler ama zorlayarak yatağı içinde 2760 a aldım tabi taksitle.... uyku seti banada vermediler başka yerden aldım...
bune yaaa neden kız tarafına düşüyormuş kiiii odasını almak.. hoş benimde kardeşim odanın yarı parasını verdi DD ama sırf kendi istediği için adetten falan değil...

kızlar bi tanışımız yeni doğan bezi al mutlaka 1 paket en azından dedi,çünkü ilk zamanlar çok sulu kaka yapıyolarmış onlar çok iyi emiyomuş,çok ta güzel kremli oluyo diyo primanın,yani 3-3.5 kilo da olsa bi paket mutlaka alın diyo,ben alcam primanın 58 lisini,çok emiciymiş,zaten 2-5 kilo arası 1-2 paket alınabilir bence ilk 1-2 hafta rahat kullanılır diye düşünüyom

tmm canım teşekkür ederim

yalnız mı kalıyomuşş off yalnız kalmak çok kötü yaaa ama bebeğin kilosu iyiymiş 2 kiloyu geçen bebekten korkmuyoruz diyormuş doktorlar zaten bence birşey olmaz çünkü 7 ayı geçmiş artık inşallah sağlıkla gelir bebek..

ben prima yeni doğan 2-5 kilo aldım 58 li çok şirin :)

ya bu konuda ben de takıldım.hugiess mi premium care mi, 3-6 mııııı 2-5 miiiii diye.evde 2-5lik huggies vardı şu milupanın yolladığı küçük paket ben de gittim premium care 3-6 kiloluk aldım iki tane 72lik.doktor biraz iri demişti çünkü artık gerekirse sonra 2-5lik de alırım ama gerek duymayız heralde.ıslak mendil de hugiess in yenidoğanından aldım yeşil paket iki tane üçü birarda paketten,kırkımız çıknca normal huggiese geçmeyi düşünüyorum.

:)):): wallaaa canım annem ölee diyo yoksaa eşim aslındaa istemiyo ne gerek var ilerde biz kendimiz alırız falan diyee amaa.annemlerde çok heveslendilerr eee bende işten ayrılıcam bi kaç sene o yüzden bişi demedim anneme.ama tabi durumları olmasaydı izin vermezdim.

ben prima yeni doğan 2-5 kilo aldım 58 li çok şirin :)

1 paket mi aldın canım,ben 1 paket ondan 2 pakette 3-6 kg olandan alırım diye düşünüyom,migrosta 16 kasıma kadar 100 tl ve üzeri alışveriş yapana 100 tl değerinde moneypuan veriliyomuş,daha bişey almadım zaten şampuanı,kremi,deterjanı,hasta bezi vs.bi de şimdi indirim var bazı ürünlerde 2. si %50 indirimli,tam reklam oldu ama he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…