- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
ınsallah saglıkladogar bebiş ,dualarım onunla..ama bebegın kılosu cok ıyı .
eşimin yeğeninin adı iremsu vallaha bilmiyom,diğer yeğeni sudenaz,naz ve suyu çok ekler oldu herkes bi süre sonra ortalık su ve nazlarla dolu olcak,bence suyu koyma ben rana cereni de düşünmüştüm,sonra beyzada karar kıldım,soyadımıza da uyuyo,beyza ceren bircan oluyo
eşimin yeğeninin adı iremsu vallaha bilmiyom,diğer yeğeni sudenaz,naz ve suyu çok ekler oldu herkes bi süre sonra ortalık su ve nazlarla dolu olcak,bence suyu koyma ben rana cereni de düşünmüştüm,sonra beyzada karar kıldım,soyadımıza da uyuyo,beyza ceren bircan oluyo
slmmmm kızlarrrr epeydirr yoktum raporluydum int de yok evde arızalıı umarım herkess iidir .luveyla yı okudumm ama üzüldüm umarım bebişide kendide saglıklı bi şekilde kurtulurrr .bizim 2 günümüz kaldı izne cıkıyoruumm carsambadan itibarennnn kısmetseeDDDoglusum ii allaha şükür bende iiyim biraz enfeksiyon var gecmedi gitti fitil kullanıyorum sürekli rahim agzında yara olusmuş bu sebeplee onun dısında herseyy yolunda oglum 2 kilo olmusss küçük sıpamm bnmmmmm
evet cnm kilosu çok iyi ama işte hiç suyu kalmamış offf ya bide devlette yanlız kalıyorum dedi ya içim içimi yiyo keşke yanında olsak bu kadar stres yapmam valla
walllaa bendee deli gibi stres oldum ne çantam hazır ne bebişin kıyafetlerini yıkadım ne odamız hazırr. Allah korusun erken doğum falan olsaa kala kalıcazz.ayın 1 inde ayrılıcam izine umarım sonrasında yetiştirebilrim herşeyi.yaa bidee mobiyanın teslim süresi falan var ellerinde yoka 20 güne falan teslim ediyolarmış bakalım daha bna tam karar veremedim ama içime sindi gibi
maşallah canım cogunu hazırlamıssın;ablam bana prima dedi;ama arkadasımda molfix dedi bende almadım daha
hayırr canım ne yazıkki yokk.onlarlaa 3000 e faan gelicek sanırım.tabii yatağına göre fan değişiyomuş ama ordaki yatak 300 falan demişti, kadın..pufff herşey para yaa.Allahtan bizde adetmişş bebk odasını kız tarafı alırmış. annem alıcak o yüzden.bidee ilk torun olucak o yüzden onlarda heveslii.yoksa biz hemen alamazdık muhtemelen 1 yıl sonra belki
walllaa bendee deli gibi stres oldum ne çantam hazır ne bebişin kıyafetlerini yıkadım ne odamız hazırr. Allah korusun erken doğum falan olsaa kala kalıcazz.ayın 1 inde ayrılıcam izine umarım sonrasında yetiştirebilrim herşeyi.yaa bidee mobiyanın teslim süresi falan var ellerinde yoka 20 güne falan teslim ediyolarmış bakalım daha bna tam karar veremedim ama içime sindi gibi
Canım valla artık elımızı hızlı tutsak hıc fena olmaz 2aydan dusuyoruz yavas yavas ne kaldı sunun surasında bırde mobılyacıların atlatma payını da ekleme lazım cunku cok atlatıyorlar yaa :18::18:
Canım ben molfıxı sakın almayın dıe duydum cok sızdırıomus aklında bulunsun
evet cnm kilosu çok iyi ama işte hiç suyu kalmamış offf ya bide devlette yanlız kalıyorum dedi ya içim içimi yiyo keşke yanında olsak bu kadar stres yapmam valla
maşallah oğluşunamesajm geldi mi,gönderilen kutusnda gözükmüyo da:26::26:
kızlar bi tanışımız yeni doğan bezi al mutlaka 1 paket en azından dedi,çünkü ilk zamanlar çok sulu kaka yapıyolarmış onlar çok iyi emiyomuş,çok ta güzel kremli oluyo diyo primanın,yani 3-3.5 kilo da olsa bi paket mutlaka alın diyo,ben alcam primanın 58 lisini,çok emiciymiş,zaten 2-5 kilo arası 1-2 paket alınabilir bence ilk 1-2 hafta rahat kullanılır diye düşünüyom
deryam o zaman burdan sorayım bu okunacak hatim varya okumadan önce kişilerin isimleii sayılacak mı ona göre soyleyeyim anneme oylese isimleri bana atarmısınn
kızlar bi tanışımız yeni doğan bezi al mutlaka 1 paket en azından dedi,çünkü ilk zamanlar çok sulu kaka yapıyolarmış onlar çok iyi emiyomuş,çok ta güzel kremli oluyo diyo primanın,yani 3-3.5 kilo da olsa bi paket mutlaka alın diyo,ben alcam primanın 58 lisini,çok emiciymiş,zaten 2-5 kilo arası 1-2 paket alınabilir bence ilk 1-2 hafta rahat kullanılır diye düşünüyom
canım biz aldık kampanya bitmiş dediler ama zorlayarak yatağı içinde 2760 a aldım tabi taksitle.... uyku seti banada vermediler başka yerden aldım...
bune yaaa neden kız tarafına düşüyormuş kiiii odasını almak.. hoş benimde kardeşim odanın yarı parasını verdiDD ama sırf kendi istediği için adetten falan değil...
ben prima yeni doğan 2-5 kilo aldım 58 li çok şirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?