2011 Aralık Anneleri

milupanın yolladığımı hainler hiçbiri bişey göndermedi birsürü yere üye oldum,kesin ben antebe gider doğurrum sonra gelir adresime,aman göndermesinler onların olsun

Özellikleri:

Prima Premium Care ile bebeğinizin narin cildine mükemmel koruma ve eşsiz bir yumuşaklık sağlayacaksınız.

Eşsiz Bal Peteği Tabakası
Prima`daki eşsiz bal peteği tabakası sadece idrarı değil sıvı kakayı da emerek bebeğinizin cildinden uzaklaştırır, mükemmel koruma sağlar.

Absorbaway Teknolojisi:
Prima Premium Care ürünlerinde ikinci bir emici tabaka bulunur.
Bu tabaka katı-sıvı her türlü ıslaklığı içine hapsederek mükemmel koruma ve kuruluk sağlar.

Pamuk Gibi Yumuşak Dokunuş:
Anne dokunuşundan sonra bebek cildine temas eden en yumuşak dokunuş Prima Care ile.
Premium Care üretilirken annenin kriterlerini dikkate alınarak ve hem iç hem de dış yüzeylerde en yumuşak malzemeler kullanıldı.

Primaya Özgü Koruyucu Krem Tabakası:
Bebek bezlerinin cild ile temas eden bölgelrine extra krem sürmenize gerek kalmadı!
Çünkü Premium Care bebek bezlerinin üzerine cildi koruyan bir losyon tabakası koyuldu.
Daha yumuşak koruma için Prima Premium Care bezleri aloe veralı losyun içerir.

Esnek Yan Bantlar:
Prima Premium Care bezlerdeki esnek yan bantlar sayesinde bez bebeğinizin belini tam olarak sararken rahatlığından ödün vermez.
Premium Care,in yan bantları diğer bezlere kıyasla çok daha esnektir.

milupanın yolladığımı hainler hiçbiri bişey göndermedi birsürü yere üye oldum,kesin ben antebe gider doğurrum sonra gelir adresime,aman göndermesinler onların olsun

çooook eskiden yollamışlardı ya canım burdaki pek çok kişiye gelmişti sanırım.içinde stiltea,tek kullanımlık pişik önleyici krem,huggiesin bezi ama içinde 8 tane var sanırım,cd filan vardı belki de o zamanlar ilk üç ayda filandık canım yaaa

evet canım bir paket aldım ben ne kadar gideceğini tahmin edemedim o yüzden almadım başka duruma göre alırım dedim bitince. migros kampanyası iyiymiş bakmak lazım ama ben şampuan deterjan flan da aldım kremim yok ama daha. hasta bezide annem getirecek gelirken

ben hep 3-6 kg aldım diğer bebişlerimde kıloları 3640-3670ti 3-6 kg ıyı gelıyordu sanırım yıne öyle alırım bırde bence ilk etapta bir paket bez alın daha fazla lamayın onu bı kullanıp deneyın her bebegın cıldı farklı oluyor bırıne prıma ıyı gelıyorsa ötekıne ıyı gelmıyebılıyor oyuzden önceden stok yapmayın bez heryerde bulunuyor eşiniz bi yakınınız cıkar alır marketten zor bişey deil..nacizane tavsiyem kızlar size stoklamayın bezleri bir paket alın deneyin önce..

bana hiçbişey gelmedi bi çöp bile,adres te doğru eminim yani,her türlü evrak doğru adrese geliyo da bitek bunlar mı gelmiyo,şans işte

bende prima care aldım ..2-5 kılo ıkı paket aldım ..

cok kullanılıyormus cunku ..3-6 da 1 paket aldım..

ama ıslak mendılı kesınlıkle unıbaby alacagım sadece pamuk ve su dan olusuyor..

herkes cok övüyor bakalım menmun kalacakmıyız bız de..

anladım canım haklsısın,başka arkadaşlar da böle demişti denemeden hangi çocuğa hangisinin iyi geldiği belli olmuyor diye ama migrosta kampanya var ya bi r ürün alana ikincisi yüzde 50 indirimli,ondan aldım ama kasada indirim filan görmedim hiç bi üründe,paşa paşa ödedim çıktım

Bizde 1paket aldık premıum careden 2-5kg aldık zaten yeter ılk etapta bakalım bebıse ıyı gelecek mı gelırse devam ederız

tmm canım teşekkür ederim

Rıca ederım tatlımmm

Canım huggıes numune olarak bızede geldı bızde 1paket premıum care aldık 58li 2-5kg olanından yeter zaten basta kullanmaya

işte bu yeni doğan hem kremliymiş cildini nemlendiriyomuş,hem daha emiciymiş,ilk zamanlar sulu kaka yapıyolarmış,kullanan arkadaş mutlaka alın 1 paket göreceksiniz ne kadar güzel olduğunu dedi,3 kiloda olsa 4 kilo da,1 paket alın içinde 58 tane var zaten gideceği 7-8 gün zaten,o sürede 5 kiloyu geçmeyecek ya bu bebişler

Son düzenleme:

Rabbim yardımcıları olsun inşalllahh

slm kızlar ben kurutmaya atmaya kıyamadım ya bişey olursa diye acele etmeyin ben bi gün bi makine yıkadım ertesi gün akşamına kadar kurudu onları ütüleyene kadar diğer makineyi astım bi sonraki gün için böle böle hem insan da çok yorulmuyo bence atmayın kurutmaya az parada vermiyos çünki bari bi kez giysinler

her üründe yok indirim canım,neyse almışsn artık,benim elimde de numune olsaydı denerdim en azından hainler bi çöp göndermediler bana

canım daha önce böyle bir konu açılmıştı yazmıştım. 1 numara kullanmayan bilemez. Ben bebeğim 3300 doğmasına rağmen 40 gün falan 1 numara kullandım çünkü 2 ile çok farklı. Bebek ilk doğduğunda çok sık ve sıvı kaka yapıyor. Benimki 10 kere yapıyordu. 1numaranın gözenekli yapısı var, sıvı dışkıyı daha güzel içine çekiyor. Hemen değiştiriyorsyn tabi ama o anda rahatsız etmiyor. Sonra 2'ye geçtik, çok farklılar.

diyor birisi...

kızlar hepinize merhaba,

geçmişi okudum baya birikmiş, hızınıza yetişemiyorum,

luveylaya çok üzüldüm allahım yardımcısı olsun, inş. bebekte oda sağlıklı bir şekilde bu sğreci atlatırlar

bu haber bana hiç iyi gelmedi birkaç gündür zaten ya zamanında doğmazsa diye düşünüyorum, hastane çantam hazır değil, alişveriş yapmadım, :18::18:

cnm kızının ismi çok güzelmiş benim ismimde hilal adaşım olacakmış kızın bende ismimi çok beğenirim

Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (23 üye ve 9 ziyaretçi)

kubrafatih, mardin4747, cgdmmmt, adule, deryam160510, pokim, yarenhande, mojo75, Sumak, tulayuzun, ozgedoruk, 0obeatriceo0, iremhazal, nicko, destina78, letta, remainder, cntz_06, neredesinfiruze, saskinkedi5, essu, nihalla, quLyun,

nası kalabalıkız bugun yaaa

Son düzenleme:

canım dur panik yapma ya o 32+6 da sen daha 30 olmamışsın,sakin ol sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…