ya bu konuda ben de takıldım.hugiess mi premium care mi, 3-6 mııııı 2-5 miiiii diye.evde 2-5lik huggies vardı şu milupanın yolladığı küçük paket ben de gittim premium care 3-6 kiloluk aldım iki tane 72lik.doktor biraz iri demişti çünkü artık gerekirse sonra 2-5lik de alırım ama gerek duymayız heralde.ıslak mendil de hugiess in yenidoğanından aldım yeşil paket iki tane üçü birarda paketten,kırkımız çıknca normal huggiese geçmeyi düşünüyorum.
milupanın yolladığımı hainler hiçbiri bişey göndermedi birsürü yere üye oldum,kesin ben antebe gider doğurrum sonra gelir adresime,aman göndermesinler onların olsun
1 paket mi aldın canım,ben 1 paket ondan 2 pakette 3-6 kg olandan alırım diye düşünüyom,migrosta 16 kasıma kadar 100 tl ve üzeri alışveriş yapana 100 tl değerinde moneypuan veriliyomuş,daha bişey almadım zaten şampuanı,kremi,deterjanı,hasta bezi vs.bi de şimdi indirim var bazı ürünlerde 2. si %50 indirimli,tam reklam oldu ama he he
ya bu konuda ben de takıldım.hugiess mi premium care mi, 3-6 mııııı 2-5 miiiii diye.evde 2-5lik huggies vardı şu milupanın yolladığı küçük paket ben de gittim premium care 3-6 kiloluk aldım iki tane 72lik.doktor biraz iri demişti çünkü artık gerekirse sonra 2-5lik de alırım ama gerek duymayız heralde.ıslak mendil de hugiess in yenidoğanından aldım yeşil paket iki tane üçü birarda paketten,kırkımız çıknca normal huggiese geçmeyi düşünüyorum.
çooook eskiden yollamışlardı ya canım burdaki pek çok kişiye gelmişti sanırım.içinde stiltea,tek kullanımlık pişik önleyici krem,huggiesin bezi ama içinde 8 tane var sanırım,cd filan vardı belki de o zamanlar ilk üç ayda filandık canım yaaa
ben hep 3-6 kg aldım diğer bebişlerimde kıloları 3640-3670ti 3-6 kg ıyı gelıyordu sanırım yıne öyle alırım bırde bence ilk etapta bir paket bez alın daha fazla lamayın onu bı kullanıp deneyın her bebegın cıldı farklı oluyor bırıne prıma ıyı gelıyorsa ötekıne ıyı gelmıyebılıyor oyuzden önceden stok yapmayın bez heryerde bulunuyor eşiniz bi yakınınız cıkar alır marketten zor bişey deil..nacizane tavsiyem kızlar size stoklamayın bezleri bir paket alın deneyin önce..
kızlar bi tanışımız yeni doğan bezi al mutlaka 1 paket en azından dedi,çünkü ilk zamanlar çok sulu kaka yapıyolarmış onlar çok iyi emiyomuş,çok ta güzel kremli oluyo diyo primanın,yani 3-3.5 kilo da olsa bi paket mutlaka alın diyo,ben alcam primanın 58 lisini,çok emiciymiş,zaten 2-5 kilo arası 1-2 paket alınabilir bence ilk 1-2 hafta rahat kullanılır diye düşünüyom
tmm canım teşekkür ederim
ben hep 3-6 kg aldım diğer bebişlerimde kıloları 3640-3670ti 3-6 kg ıyı gelıyordu sanırım yıne öyle alırım bırde bence ilk etapta bir paket bez alın daha fazla lamayın onu bı kullanıp deneyın her bebegın cıldı farklı oluyor bırıne prıma ıyı gelıyorsa ötekıne ıyı gelmıyebılıyor oyuzden önceden stok yapmayın bez heryerde bulunuyor eşiniz bi yakınınız cıkar alır marketten zor bişey deil..nacizane tavsiyem kızlar size stoklamayın bezleri bir paket alın deneyin önce..
kızlar hemen son haberleri vereyim leyla nın yine kanaması başlamış nst deymiş doktorlar doğum olacak demişler yüksek ihtimalle şimdi durumu değerlendirip kara vericeklermiş ama leyla çok fazla kanamam var galiba doğuma alıcaklar dedi ne olur dua edin olurmu.
evet senin ki erkek benim ki kız
deryacım sen hiç endişelenme okadar pozitif düşünüyorsun ki bence sen hem kolay dogum yapacan hemde zamanında dogum yapacan ben ınanıyorum
maşallah size allah kolaylık versin
cnm ya bende de kurutma var ben kurutmaya atıp kurutmayı düşünüyorum artık hassas narin ayarında falan kuruturum diyorum ama biyandanda acaba demeden edemıyorum yinede küçülürmüki
anladım canım haklsısın,başka arkadaşlar da böle demişti denemeden hangi çocuğa hangisinin iyi geldiği belli olmuyor diye ama migrosta kampanya var ya bi r ürün alana ikincisi yüzde 50 indirimli,ondan aldım ama kasada indirim filan görmedim hiç bi üründe,paşa paşa ödedim çıktım
halimem ;bizim kızımızın ismide ZEYNEP HİLAL olacak inş bizimde zeynebi oglum illa istedi bizde onu kırmadık babayla ablada hilal istedi bende ZEYNEP HİLAL olsun dedim kızımız olacagını ögrendiğimiz günden beri adı belli bir daha da değiştirmedik sanırım değiştirmek zorunda olsaydım bende zorlanırdım bu saattten sonra...ama üzülme zeynebin yanına bulursun yine güzel bir isim
kızlar hepinize merhaba,
geçmişi okudum baya birikmiş, hızınıza yetişemiyorum,
luveylaya çok üzüldüm allahım yardımcısı olsun, inş. bebekte oda sağlıklı bir şekilde bu sğreci atlatırlar
bu haber bana hiç iyi gelmedibirkaç gündür zaten ya zamanında doğmazsa diye düşünüyorum, hastane çantam hazır değil, alişveriş yapmadım, :18::18:
cnm kızının ismi çok güzelmiş benim ismimde hilal adaşım olacakmış kızınbende ismimi çok beğenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?