2011 Aralık Anneleri

hadi yaa bak bunu ilk defa duyuyorum ve çok şaşırdım. acaba hastaları içeri ikişer üçer falan mı alıyolar ki, neden erkek girmesi yasak Allah Allah :26:
Ultrasonu geçtim ben şahsen hastane izin verirse doğuma yanımda istiyorum eşimi, biraz korkağımdır da

luveyla , doktor dogum gerceklesebılır demiş ,şimdi kendi doktorunu beklıyormuş nihai kararı o verıcekmiş..

sız endıselenmeyın benım hep erken dogum rıskım fılan vardı demıs dikkatlı olun fılan demiş..

keske yakınında olsaydık ..

cnm nerelerdesin ya sordum sordum kimsede cvp vermedi dedim heralde ya işten çıktı yada bişey oldu allah göstermesin habersiz bırakma ya yeterrrrrrr kalbimmmm dayanmıyooo benmmm

ben prima yeni doğan 2-5 kilo aldım 58 li çok şirin :)

ben de primanın 2,5-5 kilo yenidoğanını aldım 92 liydi sanırım 3 paket aldım 276 adet eder ahanda elimizde patladı o zaman artık ben bu ayki alışverişimde 10 kiloluklara bakcam hehehehe çünkü bi boy büyüğünden de baya almıştım

ayyyy dün konuştuğumuzda normal olsun diye bekliyolar demişti ama madem kesesi yırtık suyu kalmamış neden bekletiyolarki kıza kesin bişeyde sölemiyolarki bizde ne olduğunu bilelim :18:

kızlar selam

luvelyayı okudum şimdi
allahım onun ve bebişinin hakkınd ahayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah amin

Ayyy ne tatlı, Allah üçünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar, evinizde daimi sıcak suyunuz varsa.. bebeklerin evdeyken popalarını nacizane olarak silmeyin derim.. iki dk musluk altında yıkayıverin hem pişik önlenir hem daha steril.. dışarıda ise ne olur olmaz mendil tabiki bulunsun ama ben gülsuyu pamuk veya ılık su pamuk taraftarıyım.. ha bir yerde olusunuz su olmaz ibşi olmaz o ayrı. ama en azından ben evdeyken pek mendile dayanmıım diyorum.. ablam ve annemde öle diyor.. arkadaşlarda yıkamışlar genelde..

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor.html
Cnm ben bu linki takip ediyorum, burda huggiesi önermiyolar, cırt cırtları kağıtmıymış ne, bebeğin cildini tahriş ediyomuş sanırım.

tülay bebek bezinde kıtlık falan olmaz merak etme yaaa

ben de huggies yenidoğan almıştım iki paket 2-5 kilo, içinde 80 taneden 160 tane var, yanında da 3er paket yenidoğan ıslak mendili vardı. yenidoğan ıslak mendilleri zaten su ve mendilden oluşuomuş. bizim evde de sürekli sıcak su da yok. o yüzden ben ıslak mendil kullancam. ablam da bunu kullanmış, arada primaya geçiyoduk, hiç pişik olmadı dedi. ama molfix sakın alma bi kere denedik, ilk ve tek sefer o zaman pişik oldu dedi. bilgilerinize canlarım...

kızlar arkadaşın durumunu yeni gördüm mesajlardan Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin

Son düzenleme:
tülay bebek bezinde kıtlık falan olmaz merak etme yaaa

her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni

[QUOTE=tulayuzun;21340565]her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni[/QUOTE]

BEN DAHA YÜZÜNÜ SİLECEK O BEYAZ MENDİLLER BİLE ALMADIM YAAA

her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni

seninki de iyi aslında bir yandan, tüm masrafları peşin peşin yaptın daha bebek için 2 sene para harcamazsın

Yaa neden yalnız ki, asıl devlette refakatçiolması lazım 1 tane yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…