ayy yok zubeyde hanımdeme bana...erkegı ultrasyona almıyolar yaaaa kocamızııı almıyolar namahrem sankı manyaklar töbe gitmem oraya :)) ılk doğumda bende ozelı tercıh edıyorum herşey ıstediğingibi oluyo gelenın gıdenın rahat gelıyo falan....benım eşimde daha bunu doğurmamışım ıkıncıyı düşünüyo du bı dedım bunu bı halledelım :))) onlara gore ne varkı dımı yaparlar tabı 3-4 tane :))))
dila bana da sıcak geldi. bakalım artık... nanancım sen de ben de inşallah buluruz güzel isimler...
[sıze=3]slmmmm kızlarrrr epeydirr yoktum raporluydum int de yok evde arızalıı umarım herkess iidir .luveyla yı okudumm ama üzüldüm umarım bebişide kendide saglıklı bi şekilde kurtulurrr .bizim 2 günümüz kaldı izne cıkıyoruumm carsambadan itibarennnn kısmetsee:ddddoglusum ii allaha şükür bende iiyim biraz enfeksiyon var gecmedi gitti fitil kullanıyorum sürekli rahim agzında yara olusmuş bu sebeplee onun dısında herseyy yolunda oglum 2 kilo olmusss küçük sıpamm bnmmmmm[/sıze]
ben prima yeni doğan 2-5 kilo aldım 58 li çok şirin :)
luveyla , doktor dogum gerceklesebılır demiş ,şimdi kendi doktorunu beklıyormuş nihai kararı o verıcekmiş..
Sız endıselenmeyın benım hep erken dogum rıskım fılan vardı demıs dikkatlı olun fılan demiş..
Keske yakınında olsaydık ..
Valla nasıl olsun zor gidiyo tabi ki, tek bebek gibi değil 27.haftamdayım özellikle geceleri ya da benim yattığım zamanlarda fıkır fıkır durmuyolar üçü ayrı yerden saldırıyosırt ve kaburga ağrısı yaşıyorum, doğuma hazırlık kasılmaları başladı gibi sık sık kasılmam oluyo ben sizler gibi 39-40 ı falan göremicem, 36yı görürsek öpüp başımıza koyucaz hayırlısı olur inşallah....
Benim önce ikizdi derken tam anlayamadım, önce ikizdi birini mi kaybettin?
oyyy teyzeleri bizde 30 haftalık olmuşuz yaaaa:92::92::92::92::92::92:
slm kızlar bende 31 haftalık hamileyim.30 haftalıkken 1650 gr dı kızım.sizce küçük mü doğar?bebek bezi olarak her doğum yapan arkadaşım huggies organik pamukluyu önerdi sizler ne düşünüyorsunuz.hastane çantama benim için gecelik,emzirme sütyeni,alt iç çamaşırı,terlik,taç,tarak,terlik...kızım için iki takım biri 11 parçalı biri 5,penye ve polar battaniye,emzik,ıslak mendil,normal mendil koyacağım.kızımında benimde alt bezlerimiz eksik.kendimede onada nasıl bişey almalıyım?hangi marka?
demetçim senle hafta dönümlerimiz aynı ve aramızda bir hafta varpazartesileri cok seviyorum bennn
(luveylaya ulaşabılecegım i tel var mı cnm )
ben de primanın 2,5-5 kilo yenidoğanını aldım 92 liydi sanırım 3 paket aldım 276 adet eder ahanda elimizde patladı o zaman artık ben bu ayki alışverişimde 10 kiloluklara bakcam hehehehe çünkü bi boy büyüğünden de baya almıştım
kızlar hemen son haberleri vereyim leyla nın yine kanaması başlamış nst deymiş doktorlar doğum olacak demişler yüksek ihtimalle şimdi durumu değerlendirip kara vericeklermiş ama leyla çok fazla kanamam var galiba doğuma alıcaklar dedi ne olur dua edin olurmu.
tülay bebek bezinde kıtlık falan olmaz merak etme yaaa
her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni
yalnız mı kalıyomuşş off yalnız kalmak çok kötü yaaaama bebeğin kilosu iyiymiş 2 kiloyu geçen bebekten korkmuyoruz diyormuş doktorlar zaten bence birşey olmaz çünkü 7 ayı geçmiş artık inşallah sağlıkla gelir bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?