2011 Aralık Anneleri

her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni

seninki de iyi aslında bir yandan, tüm masrafları peşin peşin yaptın daha bebek için 2 sene para harcamazsın

BEN DAHA YÜZÜNÜ SİLECEK O BEYAZ MENDİLLER BİLE ALMADIM YAAA
[/QUOTE]

ya o mendillerden bende almadım, sanırım çok lazım oluyomuş ihtiyaç listesinde var herkesin anneme dedim çıkınca alcak

ailesinin yanında yaşamıyordur kimsesi yoktur büyük ihtimalle yaşadığı şehirde eşinide erkek diye almazlar zaten

yok cnm öğlene kadarmış refakatçi saati öğlene kadar annesi geliyomuş sonra yanlızmış geceleri filan ama benm gibi olan hastalar var burda o yüzden biraz rahatım demişti.

yok cnm öğlene kadarmış refakatçi saati öğlene kadar annesi geliyomuş sonra yanlızmış geceleri filan ama benm gibi olan hastalar var burda o yüzden biraz rahatım demişti.

allah allah yaa o nasıl saçma bir şeymiş yaaa öğleden sonra ağrısı sancısı artsa zorlansa kalkmakta falan kim yardım edecek ona hem hiçbirşey olmasa bile yanında birisi olsun ister insan bu da yeni adetmiymiş devlte hastanelerinde

bak şimdi gene stresssssss aldı beni
luveyla için çok üzüldüm ama şükürki doğsada yaşayabilecek inşallah.
allah yardımcısı olsun, hepimizin yarımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin :26::26::26::26:

annen dediyse tamamdır canım alsınlar tabiki... ben sandım ki eşinin tarafı kız tarafına düşer dediler o yüzden anneler alıyor... o zaman sorun yok DD

aferim cok guzel bir konuya degindin ben bebislerimiz dogdundan sonra bikac bilgiyi biredip paylasacakdim
ewet ilik su ve pamuk eger kizariklik varsa zeytinyag surulur veyada kirmizilik biraz fazlaysa anne suttu ille pansuman en iyisiiiii
islak mendillerinde en iyisi olmali
ama HERZAMAN KURUTULMALIDIRRRRRRR

BUARADA LUVEYLAYA UZULDUM AMA yuce rabbim yardimcisi olurrrrr
ilk melegimiz mineden gelmisdi suan onlar kalbimizde minemize tekrar ayni duyguklari nasip etsin yuce rabbim
leylaninki ise ILK ARALIK BEBEGIMIZ OLACAKKKK abla abi olucak bizimkilereeeee

Evet canım hastaları 2şer 3er alıyolarmıs ultrason odasına bende gıttımde Zekaı Tahırede bır ara orda gordum gorumcem ıcın gıtmıstım sanırım o yuzden erkek almıolar

Canım annemde bana aynısını soyledı kaka yaptıgı zaman musluk altında sıcak suda yıkarız dedı mumkun oldugunca bende kullanmayı dusunmuyorum ıslak mendılı

Yaa neden yalnız ki, asıl devlette refakatçiolması lazım 1 tane yanında

Canım malesef cogu devlet hastanelerının kadın dogum bolumunde refakatcı kalamıo yanında

Arkadaşlar hastane çantamı hazırlıcam da, çanta dediğiniz nasıl bişi? Şu bebek için alınan pusetle takım olan çantalar mı yoksa küçük bi bavula falan mı koyuyorsunuz?

haftasonu bende primaa aldım markette yeni doğan yoktu bende 2 numara aldım bir paket... evde bulunsun diye..
birde ıslak mendil olarak pampers aldım e-bebekte 3lü paket 8 TL bir paketinde 56 yaprak varmış..

Tatlıslar bız kacıoruz kocıs geldı hepınızı optuk kendınıze cıcı bakın ıyı aksamlar sımdılık gorusmek uzere

Arkadaşlar hastane çantamı hazırlıcam da, çanta dediğiniz nasıl bişi? Şu bebek için alınan pusetle takım olan çantalar mı yoksa küçük bi bavula falan mı koyuyorsunuz?

canım çantanın nasıl olduğunun bi önemi yok, içine ihtiyacın olan şeyleri koyabileceğin birşey olsun yeter her ikisi de olur

bu konuda kesinlikle katılıyorum cnm sana özellikle ilk günlerde cildi cok hassas oldugu için en iyisi ılık su pamuk..ben kucuk bır tasa ılık su hazırlıyordum pamukla siliyordum bıraz buyuyunce direk muslugun altında yıkıyorum ıslam mendil ancak dışarda olursam kullanıyorum

hangi hastanede acaba sanırsam luveylada istanbulda oturuyordu hatta avrupa yakası diye aklımda kalmış ama:18:

canım çantanın nasıl olduğunun bi önemi yok, içine ihtiyacın olan şeyleri koyabileceğin birşey olsun yeter her ikisi de olur

Ya açıkcası bavul hazırlayım dedim de utanır mıyım ki orda, millet neye koyar bilemedim, bavul da sanki 1, 2 gün için abartı gibi durabilir ya da sanki tatile gidiyomuş gibi. Siz bavul mu ayarladınız?

Ya açıkcası bavul hazırlayım dedim de utanır mıyım ki orda, millet neye koyar bilemedim, bavul da sanki 1, 2 gün için abartı gibi durabilir ya da sanki tatile gidiyomuş gibi. Siz bavul mu ayarladınız?

ben küçük kırmızı bir seyehat çantasına koydum, açıkçası dışardan nasıl göründüğüde hiç umurumda değil..

ben bavul alacam yanıma canım.. nevresim takımı götürcem bebeğin yatağına da örtü götürcem tıkış tıkış olmaktansa bavul en iyisi....

ya cnm silivri tarafalarında annesinde kalıyodu da fatih sultan mehmetmi dedi :26:kanunu mi dedi hastaneye hatırlayamadım şimdi:26::26:

cnm niye utanıyosunki bak ebru gündeşe bir değil birden fazla valiz götürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…