her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni
[QUOTE=tulayuzun;21340565]her zamanki gibi garantici olduğumdan:))))) burdada abartmışım toplamda 700 civarı sanırım bezimiz hehehe neyseki çocuğun bi dolabu çooookk derindi hepsini aldı ama artık almıyım yaaaa bak vazgeçirdin beni
Yaa neden yalnız ki, asıl devlette refakatçiolması lazım 1 tane yanında
seninki de iyi aslında bir yandan, tüm masrafları peşin peşin yaptın daha bebek için 2 sene para harcamazsın
ailesinin yanında yaşamıyordur kimsesi yoktur büyük ihtimalle yaşadığı şehirde eşinide erkek diye almazlar zaten
ailesinin yanında yaşamıyordur kimsesi yoktur büyük ihtimalle yaşadığı şehirde eşinide erkek diye almazlar zaten
yok cnm öğlene kadarmış refakatçi saati öğlene kadar annesi geliyomuş sonra yanlızmış geceleri filan ama benm gibi olan hastalar var burda o yüzden biraz rahatım demişti.
:)):): wallaaa canım annem ölee diyo yoksaa eşim aslındaa istemiyo ne gerek var ilerde biz kendimiz alırız falan diyee amaa.annemlerde çok heveslendilerr eee bende işten ayrılıcam bi kaç sene o yüzden bişi demedim anneme.ama tabi durumları olmasaydı izin vermezdim.
kızlar, evinizde daimi sıcak suyunuz varsa.. bebeklerin evdeyken popalarını nacizane olarak silmeyin derim.. iki dk musluk altında yıkayıverin hem pişik önlenir hem daha steril.. dışarıda ise ne olur olmaz mendil tabiki bulunsun ama ben gülsuyu pamuk veya ılık su pamuk taraftarıyım.. ha bir yerde olusunuz su olmaz ibşi olmaz o ayrı. ama en azından ben evdeyken pek mendile dayanmıım diyorum.. ablam ve annemde öle diyor.. arkadaşlarda yıkamışlar genelde..
hadi yaa bak bunu ilk defa duyuyorum ve çok şaşırdım. acaba hastaları içeri ikişer üçer falan mı alıyolar ki, neden erkek girmesi yasak Allah Allah :26:
Ultrasonu geçtim ben şahsen hastane izin verirse doğuma yanımda istiyorum eşimi, biraz korkağımdır da
kızlar, evinizde daimi sıcak suyunuz varsa.. bebeklerin evdeyken popalarını nacizane olarak silmeyin derim.. iki dk musluk altında yıkayıverin hem pişik önlenir hem daha steril.. dışarıda ise ne olur olmaz mendil tabiki bulunsun ama ben gülsuyu pamuk veya ılık su pamuk taraftarıyım.. ha bir yerde olusunuz su olmaz ibşi olmaz o ayrı. ama en azından ben evdeyken pek mendile dayanmıım diyorum.. ablam ve annemde öle diyor.. arkadaşlarda yıkamışlar genelde..
Yaa neden yalnız ki, asıl devlette refakatçiolması lazım 1 tane yanında
Arkadaşlar hastane çantamı hazırlıcam da, çanta dediğiniz nasıl bişi? Şu bebek için alınan pusetle takım olan çantalar mı yoksa küçük bi bavula falan mı koyuyorsunuz?
yok cnm öğlene kadarmış refakatçi saati öğlene kadar annesi geliyomuş sonra yanlızmış geceleri filan ama benm gibi olan hastalar var burda o yüzden biraz rahatım demişti.
canım çantanın nasıl olduğunun bi önemi yok, içine ihtiyacın olan şeyleri koyabileceğin birşey olsun yeter her ikisi de olur
Ya açıkcası bavul hazırlayım dedim de utanır mıyım ki orda, millet neye koyar bilemedim, bavul da sanki 1, 2 gün için abartı gibi durabilir ya da sanki tatile gidiyomuş gibi. Siz bavul mu ayarladınız?
Ya açıkcası bavul hazırlayım dedim de utanır mıyım ki orda, millet neye koyar bilemedim, bavul da sanki 1, 2 gün için abartı gibi durabilir ya da sanki tatile gidiyomuş gibi. Siz bavul mu ayarladınız?
ya cnm silivri tarafalarında annesinde kalıyodu da fatih sultan mehmetmi dedi :26:kanunu mi dedi hastaneye hatırlayamadım şimdi:26::26:bu konuda kesinlikle katılıyorum cnm sana özellikle ilk günlerde cildi cok hassas oldugu için en iyisi ılık su pamuk..ben kucuk bır tasa ılık su hazırlıyordum pamukla siliyordum bıraz buyuyunce direk muslugun altında yıkıyorum ıslam mendil ancak dışarda olursam kullanıyorum
hangi hastanede acaba sanırsam luveylada istanbulda oturuyordu hatta avrupa yakası diye aklımda kalmış ama:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?