ben küçük kırmızı bir seyehat çantasına koydum, açıkçası dışardan nasıl göründüğüde hiç umurumda değil..
ben bavul alacam yanıma canım.. nevresim takımı götürcem bebeğin yatağına da örtü götürcem tıkış tıkış olmaktansa bavul en iyisi....
ya cnm silivri tarafalarında annesinde kalıyodu da fatih sultan mehmetmi dedi :26:kanunu mi dedi hastaneye hatırlayamadım şimdi:26::26:
cnm niye utanıyosunki bak ebru gündeşe bir değil birden fazla valiz götürmüş
Cnm bebeğin yatağına örtü derken, altına sermek için pike gibi bişi mi
fistodan bebek kundakları oluyorya öyle bişey canım yatağına koycam yanlardan dışarıya sarkıtacam ve kenarlarına tülle süs yapacam yani yaptırcamDD
öyle plastik yatak görüntüsü hoşuma gitmiyor
cnm madem böyle bi riskin var bence en doğrusu gitmen olur benm böyle sorunlarımda olmadı cnm ya :26::26:slm kızlar geçmişi yeni okudum.leyla arkadaşımıza çok üzüldüm.inş.inş.rahat bi doğum olur.bebişde kendide çabuk toparlanır.benim kızımda 32.haftada doğmuştu.2 kiloydu.5 gün sarılık yüzünden küvezde kaldı.
kızlar size bi sorum olcak.benim bu hafta adet sancıları gibi sancılarım oluyo bazen.arada rahim içinde sancılarım oluyo.yürüyemiyorum.sizlerdede varmı?dr.kontrolüm haftaya doktora gitsemmi bilemedim.
fistodan bebek kundakları oluyorya öyle bişey canım yatağına koycam yanlardan dışarıya sarkıtacam ve kenarlarına tülle süs yapacam yani yaptırcamDD
öyle plastik yatak görüntüsü hoşuma gitmiyor
aferim cok guzel bir konuya degindin ben bebislerimiz dogdundan sonra bikac bilgiyi biredip paylasacakdim
ewet ilik su ve pamuk eger kizariklik varsa zeytinyag surulur veyada kirmizilik biraz fazlaysa anne suttu ille pansuman en iyisiiiii
islak mendillerinde en iyisi olmali
ama herzaman kurutulmalıdırrrrrrr
buarada luveylaya uzuldum ama yuce rabbim yardimcisi olurrrrr
ilk melegimiz mineden gelmisdi suan onlar kalbimizde minemize tekrar ayni duyguklari nasip etsin yuce rabbim
leylaninki ise ılk aralık bebegımız olacakkkk abla abi olucak bizimkilereeeee
walla bende çekçek valizim var.. Ona koymayı planlıyorum.. Herşey derli toplu olur.. E bir takım eşimede pijama koyacağım ilk gün olmasada 2.gün kalsın istiyorum yanımda bakalım hayurlısı artıkın..:) walla kimse bavula bakmaz baksada tın... O sağlıklı doğsunda gerekirse benim bavuşlum batsın:)
slm kızlar nasılsınız...luveyla için çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bebişi sağlıkla gelir inş.
benim başıma bugün çok kötü bi olay geldi çokkkk korktum sağlık ocağına gittim kontrole dönüşte arabada bi yanık kokusu filan bi baktım arabadan dumanlar çıkıyohemen durdum indim kaçmaya başladım ..eşim işte kimse yok yanımda hemen kayınpederimi aradım geldi beni ewe bıraktı tabi arabayıda tamire götürmüş arabam conta yakmış hararet yapmış anlayacağınız 300 tl masrafı varmış ama çok korktum araba patlayacak sandım (lpg'li çünkü ) nasıl kaçıyom yolun ortasında koca göbüşümle çok komiktii..artık araba kullanmam
slm kızlar geçmişi yeni okudum.leyla arkadaşımıza çok üzüldüm.inş.inş.rahat bi doğum olur.bebişde kendide çabuk toparlanır.benim kızımda 32.haftada doğmuştu.2 kiloydu.5 gün sarılık yüzünden küvezde kaldı.
kızlar size bi sorum olcak.benim bu hafta adet sancıları gibi sancılarım oluyo bazen.arada rahim içinde sancılarım oluyo.yürüyemiyorum.sizlerdede varmı?dr.kontrolüm haftaya doktora gitsemmi bilemedim.
slm kızlar nasılsınız...luveyla için çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bebişi sağlıkla gelir inş.
benim başıma bugün çok kötü bi olay geldi çokkkk korktum sağlık ocağına gittim kontrole dönüşte arabada bi yanık kokusu filan bi baktım arabadan dumanlar çıkıyohemen durdum indim kaçmaya başladım ..eşim işte kimse yok yanımda hemen kayınpederimi aradım geldi beni ewe bıraktı tabi arabayıda tamire götürmüş arabam conta yakmış hararet yapmış anlayacağınız 300 tl masrafı varmış ama çok korktum araba patlayacak sandım (lpg'li çünkü ) nasıl kaçıyom yolun ortasında koca göbüşümle çok komiktii..artık araba kullanmam
allah seni kız güldürdün beni yok valla o kadar kokoş değilim... evim sade öyyle merak edilecek bi yanı yok... birgün kahveye gel canlı görürsün... faceden bakarsan bazı fotolar var ama nasıl fikri verebilir bilemiyorum....nihalcim tam arnavutkasın be anacım heheheheh
evini çok merak ediyom haberin ola bigün foto çek bize çok kokoşsun yaaaawwww
cnm madem böyle bi riskin var bence en doğrusu gitmen olur benm böyle sorunlarımda olmadı cnm ya :26::26:
ben hazır aldım onu yani hastaneye onu götürücem altına sermek için var bi parça bebek içinede girebiliyo tulum gibi çok hafif bi yastığı var bide üzerine örtmek için battaniyesi bunu normalde puset içine koyup kullanabiliyomuşuzda.
cnm özel hastaneye mi gidiyosun, ben de karaasız kaldım acaba eşim mi kalsa ii olu yanımda yoksa annem mi
ayy canım çok büyük geçmiş olsunn benim ödüm patlıyor lpg li araçalrdan.... allah korusunn
allah seni kız güldürdün beni yok valla o kadar kokoş değilim... evim sade öyyle merak edilecek bi yanı yok... birgün kahveye gel canlı görürsün... faceden bakarsan bazı fotolar var ama nasıl fikri verebilir bilemiyorum....
doğru diyosun ben bi bakim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?