2011 Aralık Anneleri

kızlar canta valiz bavul dert etmeyin bunları eşyalarınız ne içine sıgıyorsa ona koyun kımse sizin cantanıza bakmayacak emin olun

kızlar bu arada kardeşimde hamileydi ya benim bugün cinsiyeti öğrenmiş erkek olucakmış yeğenim ohhhh bi tek benm ki prenses içlerinde anneannesinin torunlar hep erkek kendimden çok sevindim ya yeğenime ALLAH ım mürvetini gösterir inş evlatlarımızın

bende kocacığımla akşam yemeğe gidicem o arada erken dönersem bi markete sokayımda bebek bezlerini kakalayayım

slm kızlar geçmişi yeni okudum.leyla arkadaşımıza çok üzüldüm.inş.inş.rahat bi doğum olur.bebişde kendide çabuk toparlanır.benim kızımda 32.haftada doğmuştu.2 kiloydu.5 gün sarılık yüzünden küvezde kaldı.
kızlar size bi sorum olcak.benim bu hafta adet sancıları gibi sancılarım oluyo bazen.arada rahim içinde sancılarım oluyo.yürüyemiyorum.sizlerdede varmı?dr.kontrolüm haftaya doktora gitsemmi bilemedim.

Öyle mi valla valizlerinden haberim yok, hediye giden çiçekler dikkatimi çekti

Cnm bebeğin yatağına örtü derken, altına sermek için pike gibi bişi mi

fistodan bebek kundakları oluyorya öyle bişey canım yatağına koycam yanlardan dışarıya sarkıtacam ve kenarlarına tülle süs yapacam yani yaptırcamDD
öyle plastik yatak görüntüsü hoşuma gitmiyor

milupaya şikayet yazdım niye göndermediniz bari antebe gönderin bundan sonra orda olcam yazdım,bi çöp gelmedi bana yavv,ben çıkıyom kızlar,hepinizi öptüm

cnm madem böyle bi riskin var bence en doğrusu gitmen olur benm böyle sorunlarımda olmadı cnm ya :26::26:

ben hazır aldım onu yani hastaneye onu götürücem altına sermek için var bi parça bebek içinede girebiliyo tulum gibi çok hafif bi yastığı var bide üzerine örtmek için battaniyesi bunu normalde puset içine koyup kullanabiliyomuşuzda.

nihalcim tam arnavutkasın be anacım heheheheh

evini çok merak ediyom haberin ola bigün foto çek bize çok kokoşsun yaaaawwww

walla bende çekçek valizim var.. Ona koymayı planlıyorum.. Herşey derli toplu olur.. E bir takım eşimede pijama koyacağım ilk gün olmasada 2.gün kalsın istiyorum yanımda bakalım hayurlısı artıkın..:) walla kimse bavula bakmaz baksada tın... O sağlıklı doğsunda gerekirse benim bavuşlum batsın:)

slm kızlar nasılsınız...luveyla için çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bebişi sağlıkla gelir inş.
benim başıma bugün çok kötü bi olay geldi çokkkk korktum sağlık ocağına gittim kontrole dönüşte arabada bi yanık kokusu filan bi baktım arabadan dumanlar çıkıyo hemen durdum indim kaçmaya başladım ..eşim işte kimse yok yanımda hemen kayınpederimi aradım geldi beni ewe bıraktı tabi arabayıda tamire götürmüş arabam conta yakmış hararet yapmış anlayacağınız 300 tl masrafı varmış ama çok korktum araba patlayacak sandım (lpg'li çünkü ) nasıl kaçıyom yolun ortasında koca göbüşümle çok komiktii..artık araba kullanmam

cnm özel hastaneye mi gidiyosun, ben de karaasız kaldım acaba eşim mi kalsa ii olu yanımda yoksa annem mi

ben bebişime ayrı çantasını hazırladım kendime de küçük seyahat çantasını hazırladım ama bence de çantanın nasıl olduğu çok önemli değil içindekiler tam hazır olsun yeter

cnm beni de güldürdün valla şaka bir yana artık fazla günlerimiz kalmadı dikkat et cnm bencede araba kullanmayı biraz ertele

canım bende ne oturuyorum ne de yürüyebiliyorum alttan çok ağrım var çıka çıka tam orada varis olunca inan gece hiç uyuyamadım çok ağrım oluyo bu aralar

ayy canım çok büyük geçmiş olsunn benim ödüm patlıyor lpg li araçalrdan.... allah korusunn

nihalcim tam arnavutkasın be anacım heheheheh

evini çok merak ediyom haberin ola bigün foto çek bize çok kokoşsun yaaaawwww
allah seni kız güldürdün beni yok valla o kadar kokoş değilim... evim sade öyyle merak edilecek bi yanı yok... birgün kahveye gel canlı görürsün... faceden bakarsan bazı fotolar var ama nasıl fikri verebilir bilemiyorum....

içine konan portbebe dediklerimi canım ondan da aldım fistolu... birde battaniye aldım yandan çıtçıtlı kundak oluyor... ama hastaneye onun gibi başka fistolu götürcem.. birde annem iğne oyalı bi kundak yapıyor onu götürcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…