ayy canım çok büyük geçmiş olsunn benim ödüm patlıyor lpg li araçalrdan.... allah korusunn
allah seni kız güldürdün beni yok valla o kadar kokoş değilim... evim sade öyyle merak edilecek bi yanı yok... birgün kahveye gel canlı görürsün... faceden bakarsan bazı fotolar var ama nasıl fikri verebilir bilemiyorum....
içine konan portbebe dediklerimi canım ondan da aldım fistolu... birde battaniye aldım yandan çıtçıtlı kundak oluyor... ama hastaneye onun gibi başka fistolu götürcem.. birde annem iğne oyalı bi kundak yapıyor onu götürcem...
benimki düz beyaz işelemeli bişey resim bulursam yollarım sanacnm port bebe mi bilmiyorum adını ama fistolu üzerinde civciv resimleri var işlemeli üzeri kız bundan hep alıyolar dedi bende aldım :26::26:
benimki düz beyaz işelemeli bişey resim bulursam yollarım sana
benimki düz beyaz işelemeli bişey resim bulursam yollarım sana
teşkrler kızlar araba kullanmak tehlikeli gerçekten allah korusun yaa, herşey normalken birden dumanlar çıktı arabadan
teşkrler kızlar araba kullanmak tehlikeli gerçekten allah korusun yaa, herşey normalken birden dumanlar çıktı arabadan
aysuncum geçmiş olsun. dikkat et canım kendine. ben de aslında hala kullanıyorum araba. ama kullanmamak gerekirmiş artık. arabasız da olmuyoki
aysuncum geçmiş olsun. dikkat et canım kendine. ben de aslında hala kullanıyorum araba. ama kullanmamak gerekirmiş artık. arabasız da olmuyoki[/QUO
kızlar siz yine de dikkatli olun bence yavaştan araba kullanmayı erteleyin Allah sizleri de bebişlerinizide korusun
aysuncum geçmiş olsun. dikkat et canım kendine. ben de aslında hala kullanıyorum araba. ama kullanmamak gerekirmiş artık. arabasız da olmuyoki[/QUO
kızlar siz yine de dikkatli olun bence yavaştan araba kullanmayı erteleyin Allah sizleri de bebişlerinizide korusun
haklısın canım. ben de bırakayım artık bari
ayy canım çok büyük geçmiş olsunn benim ödüm patlıyor lpg li araçalrdan.... allah korusunn
allah seni kız güldürdün beni yok valla o kadar kokoş değilim... evim sade öyyle merak edilecek bi yanı yok... birgün kahveye gel canlı görürsün... faceden bakarsan bazı fotolar var ama nasıl fikri verebilir bilemiyorum....
doğru diyosun ben bi bakim bakalım
beyendim evini...ben artık evi sakinleştirmeye karar verdim zaten kocama da çocuk olunca kaldırcam inci boncuları demiştim e hadi artık diyo o da:)) gelsin kaldırcam çocukla zor oluyo zaten arkadaşlarımınkiler geliyo elinden hangisini alcamı şaşırıyom en iiyisi sakin ev
canım herkes nevresim mi götürcek hastaneye :26::26: ben sorduğumda bebek için sadece battaniye ve kıyafet gerekli dedilerdi. ben de aslında çok pimpirikliyimdir. yatamam öle her yerde. kendime de bi takım götürsem mi acaba?
bu arada kızlar anniş nerde haberi olan varmı? bayağıdır yok galiba? bi de renkgelsinhayata, imjuli falan vardı, noldu onlara???
dderyacım nerdeydin uzun zamandır yoktun galiba dimi? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26:
nasılsın canım? eşinle aranı düzelttin mi? bebişin nasıl?
ben buralardayım
tesadüfe bak ki ne zamandır girmiyordum, bugün bi bakayım dedim, senin mesajını gördüm
biz iyiyiz çok şükür, 32. hafatmız bitmek üzere. kontrolümüz ayın 26sında.
şimdilik geceleri uyuyamamak dışında bi sıkıntımız yok çok şükür.
bir de bir arkadaş yazmış adet sancıları gibi ağrılarım var diye, bir süredir benim de var, doktoruma sormuştum, normalmiş.
luveyla (leyla) ya çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. dilerim bebişine sağlıkla kavuşur.
teşekkür ederim, hatırlanmak ne güzel :) uzun zamandır değil de çok sık yokum artık... dinleniyorum bol bol gizli sancılarım var çünkü :S eşimle aramız düzeldi çok şükür :) şimdi büyük bi heyecanla bade'mizi bekliyoruz. bade de çok yaramaz, çok hareketli, çok canımı yakıyor ama bu günlere de şükrediyorum. sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin de, ben çekerim o acıları diyorum. allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah!!!!
haklısın canım. ben de bırakayım artık bari
çok geçmiş olsun canım
ben de bıraktım uzun süredir kullanmayı
eşim götürüp getiriyor
korkuyorum zaten şu direksiyon simidinden Allah korusun hepimizi
ben hala kullanıyorum, son aya kadarda kullanıcam heralde, geçende bir gün işe otobüsle gelmek zorunda kaldım yağmur falan mafetti beni yavaş yavaş gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?