2011 Aralık Anneleri

cnm port bebe mi bilmiyorum adını ama fistolu üzerinde civciv resimleri var işlemeli üzeri kız bundan hep alıyolar dedi bende aldım :26::26:

ay daha yeni haberim oldu luveyladan...

inşallah sağlıkla yapar doğumu..Allahım yardımcısı olsun..tanıyan arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın...

benimki düz beyaz işelemeli bişey resim bulursam yollarım sana

canım herkes nevresim mi götürcek hastaneye :26::26: ben sorduğumda bebek için sadece battaniye ve kıyafet gerekli dedilerdi. ben de aslında çok pimpirikliyimdir. yatamam öle her yerde. kendime de bi takım götürsem mi acaba?

bu arada kızlar anniş nerde haberi olan varmı? bayağıdır yok galiba? bi de renkgelsinhayata, imjuli falan vardı, noldu onlara???

teşkrler kızlar araba kullanmak tehlikeli gerçekten allah korusun yaa, herşey normalken birden dumanlar çıktı arabadan

teşkrler kızlar araba kullanmak tehlikeli gerçekten allah korusun yaa, herşey normalken birden dumanlar çıktı arabadan

aysuncum geçmiş olsun. dikkat et canım kendine. ben de aslında hala kullanıyorum araba. ama kullanmamak gerekirmiş artık. arabasız da olmuyoki

aysuncum geçmiş olsun. dikkat et canım kendine. ben de aslında hala kullanıyorum araba. ama kullanmamak gerekirmiş artık. arabasız da olmuyoki

bende kullanmıyorum artık ototbüslerde sürünüyorum şu ara ama korkuyorum ne yalan sölim otobüsler daha garanti geliyo bana :26:

dderyacım nerdeydin uzun zamandır yoktun galiba dimi? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26:

nasılsın canım? eşinle aranı düzelttin mi? bebişin nasıl?

ben buralardayım
tesadüfe bak ki ne zamandır girmiyordum, bugün bi bakayım dedim, senin mesajını gördüm

biz iyiyiz çok şükür, 32. hafatmız bitmek üzere. kontrolümüz ayın 26sında.
şimdilik geceleri uyuyamamak dışında bi sıkıntımız yok çok şükür.

bir de bir arkadaş yazmış adet sancıları gibi ağrılarım var diye, bir süredir benim de var, doktoruma sormuştum, normalmiş.

luveyla (leyla) ya çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. dilerim bebişine sağlıkla kavuşur.

Kızlar kendinize iyi bakın biz çıkıyoruz inşallah luveylaarkadaşımızdan iyi haberler alırız sizleri de bebişleri de öptükkkhepimiz birbirimize dua edelim inşallah

dderyacım nerdeydin uzun zamandır yoktun galiba dimi? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26:

nasılsın canım? eşinle aranı düzelttin mi? bebişin nasıl?

teşekkür ederim, hatırlanmak ne güzel :) uzun zamandır değil de çok sık yokum artık... dinleniyorum bol bol gizli sancılarım var çünkü :S eşimle aramız düzeldi çok şükür :) şimdi büyük bi heyecanla bade'mizi bekliyoruz. bade de çok yaramaz, çok hareketli, çok canımı yakıyor ama bu günlere de şükrediyorum. sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin de, ben çekerim o acıları diyorum. allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah!!!!

canım ben de geceleri pek uyuyamıyorum. alışcaz heralde bundan sonra tesadüfe bak. çok sevindim mesajını görünce. geçmişe baktım biraz ağustos ayında falan bayağı mesaj yazıyormuşsun sonra kaybolmuşsun. ben de merak etmiştim. iyi olmana çok sevindim. arada gel de meraklandırma bizi

çok geçmiş olsun canım

ben de bıraktım uzun süredir kullanmayı
eşim götürüp getiriyor
korkuyorum zaten şu direksiyon simidinden Allah korusun hepimizi

amin canım az kaldı hayırlısıyla o günleri bi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…