2011 Aralık Anneleri

evet canım bıkere gıtmıştım çunkı bıdahada gıtmem dedım hem kalabalık hemde eşlerı içerialmıyolar göremıyolar çoçuklarını..birinın işitam bıtmeden dığerı gelıyo hazırlanıyo hiçççs sevmedım.......benımgıttıgım yer doğuma almıyo panık oluyorlarmış ama çogu yer kabul edıyo..benım arkadaşımın eşi doğuma gırmışsezeryanla doğum yapmış kocası 1 hafta kendıne gelememışşşş bilemıyorum artık :)))

cok garıpmıs benım esım normal dogum yaptım gırdı hemde bebısın cıkısını hepsını gordu :) hıc mıdesı bulanmadı cok sukur bıde oglusumun gobegını kestı babası bence guzel bı bag oluyo aralarında sımdı esım gobegını kesstı dıee ebesıyım havalarında :))) tabiki su var her es farkli kimi babalarda kimi annelerde oluo dokunamama ben altini alamiodum annem veesim ilgilenioodu herhalde Rabbim dagina gore kar verio

Son düzenleme:

vallla ıy cesaret gobegını falan kesmış tebrıkler :))))) benımeşimde gırmek ıstıyo ama almıylar içeri eşimde illaa gırcem dıyo bılmıyorum napcazzzz:44::44:

vallla ıy cesaret gobegını falan kesmış tebrıkler :))))) benımeşimde gırmek ıstıyo ama almıylar içeri eşimde illaa gırcem dıyo bılmıyorum napcazzzz:44::44:

bencede israr etsin ben yurtdisinda yasiyorum esim yok dedi gobegini kesmeye doktor israr etti kesti sonunda ama ELH ben bakamazdim dogum videosunu bilee simdi ona soruorumkafasi nasil cikti diee ilginctir bendeilk defa duydum babalarr doguma girince hatta gobegini kessince bise olmuo amaepidural vurulurken gostermiolarmis dayanamaz die yeni duydum bi ark. dogum yapti ole demisler :)

Cnm ben de yanımda dursun istiyorum, sordum tamam dedi ama bak baş ucumda duracaksın meraklı melahatlık yapıp aşağı tarafa geçmek yok dedim, tamam dedi. Sadece yanımda elimi tutstn istiyorum ama bakalım

Cnm peki sen rahatsız olmadın mı, ben istemem görmesini... :26:

canım cok gecmiş olsun ama cok guldum ya bırden hayal ettım koca gobeklerımızle kactıgımızı

bende suremıyorum araba ,kızım ıcımde sıkısıyor artık ,dıreksıyon kemer rahatsız edıyor ..dogumdan sonraya artık

Epidurali belden vurmuyolar mı neden onu göstermiyolarmış

Cnm peki sen rahatsız olmadın mı, ben istemem görmesini... :26:
normalde cok utanirimama inan o anda hersey degisti yanimda istedim bide burda catal olayi filan yokben kendime dogru cektimbacaklarimi sadece yani ortudeyoktu elimi bile tutsa gorurdu zaten oyle oldu onumegecip izlemedi ona ben rahatsiz olmayi birak sinirlenirdim:) sen ne istiosuin normal mi olcak ??

Evet cnm normal olmasını çok istiyorum, benim de ilk doğumum nasıl oluyo bilmiyorum ama, çatala çıkarım ve perde koyarlar önüme diye hayal ettim, eşim de hiç bişi görmez diye düşündüm ama bakalım ne olacak :44:

burda catal yok dogumhane yok kendi odanda doguruyosun :) yani dogumdan sonra yatacagin odada beni odadan odaaya gecirdiler ama normalde oyle yani burdaki sistemde esiinin gormemesi imkansiz arkasini donmesi gerekioo ee zaten onuda ben istemem benim yanimda elimi tuttu o arada hersey goruldu normal dogum burda her skildee sezeryan istedim yapmadilar iyikide yapmamislaarr bidaha dogurmicam dediim ama bak oglum 2 yasinda degil daha 19 aylik bi kardesi oluyo :) cook guzel bi duygu normal dogum ben epidural normal dogum yaptim cok rahatti ins RABBIMGONLUNE GORE VERSIN SENINDE HERKESINDE :) ben suan sezeryandan korkuyorum hele epidural sezeryan uyanikken kesiolarr :S

slm kızlar...lüvaylaya çok üzüldüm..Rabbim hayırlısını versin inş yaa

Cnm epidural normal doğumda sancı çekmeden normal doğum yapıosn de mi, hiç mi bişi hissetmedin. Bnm gittiğim hastanede epidural ve normal aynı fiyat ama ben normali seçeceğim sanırım. Belden uyuşunca bebeğin ilerlemesi zor oluyomuş, anne hissetmiyo ya ıkınırken... Öyle mi?

walla canim acik konusayim ben epidurali bayaa gec aldim 10 cmde dogururken 8 cmde yani nerdeyse dogurackken epidural aldim herkes nie aldin az daha doguruyomussun desede ben cok memnunum iyiki almisim ALLAH a sukur bi aksilik olmadi ama epidural almadan onceee o sancidaaan duramiodum ne zaman aldim epidurali rahatladim annee hissetmio ikinirken olurmu yani tamam agri hissetmiyosun ama doktorr sana soruyo afeddersin kabiz olmus gibi bi baski hissediyosun iste ozaman bebek geelioo yani ikinman gerekioo konusa konusaa doguruyosun yani gerci ikinmaktan firsat olmuyor ama ins :) bi terslik olmaz ben epidural normal isticem sana kalmis tabiki

ben bunu brz düşüneyim. ama dedikleri doğru, sanırım sancının çoğunu çekmişsin ama en azından doğum anında rahatlamışsın..

ben bunu brz düşüneyim. ama dedikleri doğru, sanırım sancının çoğunu çekmişsin ama en azından doğum anında rahatlamışsın..
siddeetli olarak aksam 8 den sabah 6.30a kadar cektim sanci :)) sonra aldim epidural zaten epidural alacagim zaman suyum geldi 6.30 da vuruldum 11.30 da doguma girdim 12.36 da dogurdum :) bencede dusun arastir NORMAL DOGUMDADA tabiki RABBIM YARDIM EDIYOR KOLAYLIGINI MUTLAKA VERIR ERKEKLERIN BUNYESI O SANCIYI KALDIRAMAZMIS BILE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…