siddeetli olarak aksam 8 den sabah 6.30a kadar cektim sanci :)) sonra aldim epidural zaten epidural alacagim zaman suyum geldi 6.30 da vuruldum 11.30 da doguma girdim 12.36 da dogurdum :) bencede dusun arastir NORMAL DOGUMDADA tabiki RABBIM YARDIM EDIYOR KOLAYLIGINI MUTLAKA VERIR ERKEKLERIN BUNYESI O SANCIYI KALDIRAMAZMIS BILE :)
Benim bugün doktor kontrolüm vardı,herşey yolundaymış hamdolsun.15 günde bebeğin kilosunda 500 gr artmış,boyuda 5 cm uzamış.Doktor ne yaptın 15 günde dedi,farklı olarak her gece ballı süt içtim dedim.Süper dewam et dedi.
Benim geceleri midem çok yanıyor,süt çok ii geldi her gece içtim,hem bana hem bebişime yaramış ballı süt.Toplamda da 11 kilo almışım bunada sevindim.Oğlumda 20 kg almıştım
Nst ye 35.hafta gireceksin dedi.Hastanenin odalarını gezdim çok zevkliydi bi an kendimi doğum yapmış yatarken hissettim.Allah hepimize göstersin inşallah o günleri.
slm arkadaşlar;
emzirme yastığından bahsediliyor hep nette okuyorum.kullanan oldu mu bundan önceki hamileliklerinde yada tavsiyesini alan oldu mu?ne düşünüyorsunuz bu konuda acep?
Benim bugün doktor kontrolüm vardı,herşey yolundaymış hamdolsun.15 günde bebeğin kilosunda 500 gr artmış,boyuda 5 cm uzamış.Doktor ne yaptın 15 günde dedi,farklı olarak her gece ballı süt içtim dedim.Süper dewam et dedi.
Benim geceleri midem çok yanıyor,süt çok ii geldi her gece içtim,hem bana hem bebişime yaramış ballı süt.Toplamda da 11 kilo almışım bunada sevindim.Oğlumda 20 kg almıştım
Nst ye 35.hafta gireceksin dedi.Hastanenin odalarını gezdim çok zevkliydi bi an kendimi doğum yapmış yatarken hissettim.Allah hepimize göstersin inşallah o günleri.
canım ben sezeryan olucam (önce keyfi idi şimdi mecburi oldu) tabi kimseye sezeryan ya da normal yap diye öneride bulunmam ama epidural iğnesinden korkma ben epidural anestezi aldımhiiçç korkulacak bir yanı yok ve o iğnenin sana zarar verebilmesi için vuran kişinin kör olması lazım valla anestezi uzmanı bir ark. böyle söyledibende normal doğum ıstıyorum ama bellıde olmaz valla..dıkmende oturuyorum kar kış gelıyo bız tam tepedeyız bı kar yağsa kaldım buralarda napıcm bılmıyorum ınşallahh kar yağmaz :) sezeryan olursa hıç olmazsa gunu bellı olmuş olur ona gore bırılerınde kalırım...o ıgneyı bende duydum ama belden vurdukları için sakıncalı dıyolar..herkes bışı dıyo amannnnnnnnn oofff bi doğursakta kurtulak allahın ıznıyle
siddeetli olarak aksam 8 den sabah 6.30a kadar cektim sanci :)) sonra aldim epidural zaten epidural alacagim zaman suyum geldi 6.30 da vuruldum 11.30 da doguma girdim 12.36 da dogurdum :) bencede dusun arastir NORMAL DOGUMDADA tabiki RABBIM YARDIM EDIYOR KOLAYLIGINI MUTLAKA VERIR ERKEKLERIN BUNYESI O SANCIYI KALDIRAMAZMIS BILE :)
bende normal doğum ıstıyorum ama bellıde olmaz valla..dıkmende oturuyorum kar kış gelıyo bız tam tepedeyız bı kar yağsa kaldım buralarda napıcm bılmıyorum ınşallahh kar yağmaz :) sezeryan olursa hıç olmazsa gunu bellı olmuş olur ona gore bırılerınde kalırım...o ıgneyı bende duydum ama belden vurdukları için sakıncalı dıyolar..herkes bışı dıyo amannnnnnnnn oofff bi doğursakta kurtulak allahın ıznıyle
canım hersey kısıden kısıye fark eder kımısının dıkıslı oluyor normal dogumu zorluk cekıyor onermıyor :)kımı sezeryandan sıkayetcı saglıklıca gelsınlerdee nasıl geldıklerının onemı yok :) ama ben doktora rısklı dedım epıdural ıcın oyle dıyolar dedıım oda boyle bıseyı ozaman bız neden goze alalım dedıı yanı ımza fılan bıle attırmadı hersey bana aıttır fılan dıye bılmıyorum kı cok sukur bıse olmadı duydugum epıdurallı olan kımsee bel agrısı ve bas agrısından baska bıse yasamadı canım sadece erkek doktorlar daha ıyı epıduralde dıyorlar bıde sezeryandada vuruyolar artık dımı
çehregül nasıl 2 kilo aldın şimdiye kadarkaç kiloyla başlamıştın sorması ayıp
ben tam 12 kilo aldım, bölüşelim mi?
evet canım sezeryandada vuruyolar ama ben sezeryan olursam temellı bayıltmalarını ıstıyorum yarı olursam bu sefer çenem durmaz mudahale ederım doktora bılıyorum kendımı :)))))))) :18::18:
Yaa neslihan sorma hayatım boyunca az kilo aldım diye üzüleceğim aklıma gelmezdi ama ben kiloluydum sorun orda sanırım, 72 den 74 e çıktım, orda çakılı kaldım, boyum da 1.70 lerde. Az kilo aldım diye sevinemedim, kursağimda kaldı, bebiş küçük hayırlısıyla :95: 2 kiloyu bulsa derin bi nefes alcam.
Ayy çok alemsin, kız niye karışıyosun doktorun işine, yat keyfine bak :82:
ayyyy oyleme deme :))) göz gore gore kesıyolar senı nasıl mudahale etmeyım acımadıgını bıldıgım halde acıyo falan derım :)))))))))en ıyısı uyumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?