2011 Aralık Anneleri

Bende araba kullanmayı bırakmadım,şuan için otururken sürerken bi sıkıntı yaşamıyorum ama son ayda kramp sancı vs.. acısından sürmemek gerek.Bakalım napcas.

herkese merhaba arkadaşlar geçmişe şöylee bir baktım luveyla ya üzüldüm ama bebişi 2kiloyu geçmiş allahın izniyle bişey olmaz benim doktor da cumartesi gittiğimizde şimdi bile alsak yaşar biraz küvezde kalır sadece demişti
bu arada 30.cüzü bitirdim biranönce hatim duasını da yapsak bebişler aceleci davranıyor
duayı nasıl yapacaz bilen var mı isim mi söyleyecez

bende normal doğum ıstıyorum ama bellıde olmaz valla..dıkmende oturuyorum kar kış gelıyo bız tam tepedeyız bı kar yağsa kaldım buralarda napıcm bılmıyorum ınşallahh kar yağmaz :) sezeryan olursa hıç olmazsa gunu bellı olmuş olur ona gore bırılerınde kalırım...o ıgneyı bende duydum ama belden vurdukları için sakıncalı dıyolar..herkes bışı dıyo amannnnnnnnn oofff bi doğursakta kurtulak allahın ıznıyle

Benim bugün doktor kontrolüm vardı,herşey yolundaymış hamdolsun.15 günde bebeğin kilosunda 500 gr artmış,boyuda 5 cm uzamış.Doktor ne yaptın 15 günde dedi,farklı olarak her gece ballı süt içtim dedim.Süper dewam et dedi.
Benim geceleri midem çok yanıyor,süt çok ii geldi her gece içtim,hem bana hem bebişime yaramış ballı süt.Toplamda da 11 kilo almışım bunada sevindim.Oğlumda 20 kg almıştım
Nst ye 35.hafta gireceksin dedi.Hastanenin odalarını gezdim çok zevkliydi bi an kendimi doğum yapmış yatarken hissettim.Allah hepimize göstersin inşallah o günleri.

canım masallah bebişine allah nazarlardan saklasın iyi büyütmüşsün. ben de çarşamba gitcem. en son 3 hafta önce gitmiştim. o zaman 1200 gramdı, bakalım benim kızım ne kadar büyümüş olcak. ben valla farklı hiçbişey yapmıyorum hatta bu aralar iyice pes ettim, hamilelikten önceki halim gibi yiyip içiyorum ne varsa. hiç dikkat etmiyorum. insallah kuzucuğum aralarından faydalı olanlarını seçip alıyodur :18::18:

slm arkadaşlar;
emzirme yastığından bahsediliyor hep nette okuyorum.kullanan oldu mu bundan önceki hamileliklerinde yada tavsiyesini alan oldu mu?ne düşünüyorsunuz bu konuda acep?

aytanem nasılsın canım? bebişin nasıl, bi ara biraz rahatsızdın sanırım, şimdi nasılsın?

slm arkadaşlar;
emzirme yastığından bahsediliyor hep nette okuyorum.kullanan oldu mu bundan önceki hamileliklerinde yada tavsiyesini alan oldu mu?ne düşünüyorsunuz bu konuda acep?

bana bi arkadaşım söyledi, o almış ve hiç kullanmamış, alma dedi. ben de almadım. tercih senin canım. bilmiyorum ki.

Hmn başlıyorum ballı süt içmeye, sütü severim ztn. Toplamda 2 kilo aldım, bebeğim 25 haftalıkken 740 gramdı Bu cumartesi dr kontrolü var, o zamana kadar ballı süt :128:

canım ben sezeryan olucam (önce keyfi idi şimdi mecburi oldu) tabi kimseye sezeryan ya da normal yap diye öneride bulunmam ama epidural iğnesinden korkma ben epidural anestezi aldımhiiçç korkulacak bir yanı yok ve o iğnenin sana zarar verebilmesi için vuran kişinin kör olması lazım valla anestezi uzmanı bir ark. böyle söyledi

ne güzel maşallah bebişine ben de sütü bol içiyorum ama bundan sonra ballı içeyim mümkün olduğu kadar erken zamanda kilo aldırmalıyım bebişime

ben de epidural normal istiyorum ama şu belden vurulan iğne felç bırakabilirmiş bir milim bile kaysa diyolar. bi de iğne vurulurken çok feci acıyomuş diyolar. sen ne düşünüyosun canım? tavsiye eder misin?

çehregül nasıl 2 kilo aldın şimdiye kadar kaç kiloyla başlamıştın sorması ayıp

ben tam 12 kilo aldım, bölüşelim mi?

canım hersey kısıden kısıye fark eder kımısının dıkıslı oluyor normal dogumu zorluk cekıyor onermıyor :)kımı sezeryandan sıkayetcı saglıklıca gelsınlerdee nasıl geldıklerının onemı yok :) ama ben doktora rısklı dedım epıdural ıcın oyle dıyolar dedıım oda boyle bıseyı ozaman bız neden goze alalım dedıı yanı ımza fılan bıle attırmadı hersey bana aıttır fılan dıye bılmıyorum kı cok sukur bıse olmadı duydugum epıdurallı olan kımsee bel agrısı ve bas agrısından baska bıse yasamadı canım sadece erkek doktorlar daha ıyı epıduralde dıyorlar bıde sezeryandada vuruyolar artık dımı

evet canım sezeryandada vuruyolar ama ben sezeryan olursam temellı bayıltmalarını ıstıyorum yarı olursam bu sefer çenem durmaz mudahale ederım doktora bılıyorum kendımı :)))))))) :18::18:

çehregül nasıl 2 kilo aldın şimdiye kadar kaç kiloyla başlamıştın sorması ayıp

ben tam 12 kilo aldım, bölüşelim mi?

Yaa neslihan sorma hayatım boyunca az kilo aldım diye üzüleceğim aklıma gelmezdi ama ben kiloluydum sorun orda sanırım, 72 den 74 e çıktım, orda çakılı kaldım, boyum da 1.70 lerde. Az kilo aldım diye sevinemedim, kursağimda kaldı, bebiş küçük hayırlısıyla :95: 2 kiloyu bulsa derin bi nefes alcam.

bende çok kılo aldım ama tam kaçla hamıle kaldım unuttuummmmm varmı boyle bışeyy:44::44:52 falandım heralde şimdi 67 kıloyum.bende çok aldım.karnım küçük benımde doktora sordum bebek iyi dedi iç karnın geniş dedı..maşallahh benım oğlan ıçerde halay çekıyo:)))))) benım karnım çok sert sızınkıler nasıl :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…