oyle canim ya ALLAH RAZI OLSUN gercekten teklif etmeniz yetiyor sizi seviyoruuuuuumAh cnm valla seni tanıyınca gurbetin ne kadar kötü olduğunu yeni idrak ettim desem yeridir. Allah kolaylık versin cnm. Keşke alabilsen sana dolmada başka yemekler de yapıp gönderirdik valla. Allah o teyzeden de razı olsun. Benim işyerimin etrafında fazla yemek seçeneği yok. Bir komşu var burda arada kızını gönderip ağzımdan laf aldırıyor. Sonra bakıyorum yapmış göndermiş. Allah hepsinden razı olsun.
tabi canımm hoşgeldin.bebişin kaç haftalık?
ayy ayni soruyu sormusuzz :)
ayyy ayy ayy kızlar bu ne canlı bir topik böyleee ee o zaman bir aralık annesi daha aranıza katılabilerrr miii acabaaa
Hoşgeldinn :)) Aaa inanmıyorum benimde 6+6hoşbulduk canım çok teşekkür ederim kısa zamanda cevapladığın içinn benim bebişim 6+6nın içinde :)) kesesini ve kendisini gördük miniminnak mercimek kdrayın 23ünde Allah kısmet ederse kalp atışlarını duymak için gideceğizz Allah herkese bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh
ben de öyle düşündüm ama daha bikaç günlük folikn asitim var. başlamadım diğer ilaçlara. iyice araştırıp öyle başlicam. yoksa içim rahat etmicek sanırım. teşekkür ederim bu arada :) hepimizin bebeğine nazar değmesin inşallahhh
hayirli olsun canim ins hep birlikte burda olan ve olmayan tum hamilelerin RABBIM KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN TUM ISTIYENLEREDE (AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN)
biraz geçmişe bakalım
Canımmmm Allah yardımcın olsun ve bu bebeğini sana bağışlasın sağlıkla .. dualarım seninle , inşallah güzel haberlerle dönersin haftaya
Sağ olasın canım. Salıyı bekliyorum hiç uyuyamıyorum bugün okulda çok sinirliydim hiçyapmadığım şey bugün ortak sınav yaptık kaç tane öğrenciyi azarladım. Sonra da özür diledim...
ay hazimsizlik için tanıdık eczacıma sordum ne alayım diye.. bekunisi verdi.. öldüm öldüm dirildim.. mide sorunu olmayan biriyim.. yatmadan 1 saat önce iç dediydi.. sabaha zor çıkardım.. saat 5 gibi bağırsaklarım yerinden kopuyor gibi oluyordu... ama doktor onu uygun gördüyse bir bildiği var demek ki...
Kabızlık için bir arkadaşın (iZMİR'DE PROFTU)dulcolax diye hap vermiş yan etkisi yokmuş sabah akşam içiyordu ikiz hamileydi.Herkese tavsiye etmişti.
32 yaşındayım Rabbim bağışlasın evlatlarım 12 yaşında oğlum kızlarım 8 ve 3 yaşlarında
Sen mükemmel bir annesin seni okudukça ben olabilir miydim öyle bir anne diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Allah sana ve evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin eşinle birlikte...
Fıstık anneler ve minik tanecikleri taşıyan güzellikler ha haaa akşam akşam süper bir selam oldu dermişimKeyifler nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yoktur kimsede
Maşallah sana. Bu topiğin neşeli yüzüsün sen. Allah gönlüne göre versin her şey.
Sanırsammm. Karnınıza bişey sürüyor musunuz kızlar ben erken mi başladım bilmiyom nemlendirici süt sürüyorum şimdiden Rabbim (CC.) nasip ederse 9 ayda falan çatlamasın diye .
Buseliciğim !
chnb canım nasılsınn.hep seni düşündümm.dualarım hep senin için tatlım
evet Chnbciğim inşallah iyisinzidir ?
AMİİİİİİN
Hoşgeldinn :)) Aaa inanmıyorum benimde 6+618 mart Sat değil mi ? Kese falan göründü mü kaç kez gittin doktora ? Bide neden 23 ü daha çook var 23 üne ben o zamana kadar çatlarım meraktan daha bir kere gittim başkada gitmedim çünkü Ha haaa ne kadarda sordum geldiğine pişman etmem umarım
az önce gebelik.org'den 3 aylık gebelik videosunu seyrettim. Doktor bey gayet açık bir şekilde herşeyi anlatmış. bence sizde seyredin. Bulantıları,istahsızlığın çocuğa zararı olup olmadığını. Neler yememek veya yemek gerektiğini vs... Mutlaka seyredin çok güzel.
iyi akşamlar kızlar.. maşallah burası bayağı kalabalıklaşmış artık takip etmesi zor oluyor, yazdıklarınızı okuyup bitireyim diye saatler geçiyor, sonra bir şey yazamadan çıkıyorum :) ama olsun, inşallah aralığa kadar aynı kalabalıkla devam edeceğiz
ben pazartesi akşam kahverengi lekeler nedeniyle doktora gittim. doktorum ultrason sonrası bir sorun yok ama yine de progestana başlayalım dedi. 1 hafta da istirahat verdi. 3 gündür evde dinleniyorum. haftaya tekrar kontrole gideceğim. sürekli bir şey olur mu korkusu var içimde ama gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizde aynı kuşkular var. valla bu 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum :)
starimu, beni de listeye ekler misin? ben de henüz özel mesaj atamıyorum. sat 10 mart,yaş 32,kilo 72,istanbul,kalp atışı duyuldu
hepimize fasulyelerimizle sağlıklı, sabırlı günler
canım bebek zaten 1 hafta geriden gelir başlarda sonra yetişir.doktorum dedi.inşallahhhhh sağlık önemlisi.
ben onlari ilk gebeligimde izledim tek izlemedigim sey :) normal dogum videosuydu
benim h.içi gittiğimde 7+4 olmalıydı dr 6+3 dedi buna göre 8 gün ama baktım ben ultrason çıktısını 6+2 diyo bebek için o zaman 9 gün fark var normalmiki ?????
normal canım moralini bozma biraz geriden gelir sonradan yetişir.canını sıkma tatlım olumlu oll.bebişte mutlu olsunn
:))))) sağol cnm evet dimi yaa 9 gün normaldir normal:)))
bu arada kocam yakın bi arkadaşı var ona yumurtlamış bebişi e daha anneler bilmiyodu ama geçen gün midem bulanıyomuşta o yüzden açıklama yaparken demek zorunda kalmış bööööö gıcık oldum
ama sinirli değilim bebek var diye sakin olmaya çalışıyorum normalde sinirliyimdir de:)))
canim su an ultrason ciktisindaki haftalara itibar etmeyin pek. tam olarak olcum yapilamiyor. 2li test donemine gelene kadar tam guvenilir olmuyor. o zaman gelince zaten yeniden bir hafta belirleme yapiliyor.
hayirli olsun canim ins hep birlikte burda olan ve olmayan tum hamilelerin RABBIM KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN TUM ISTIYENLEREDE (AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?