2011 Aralık Anneleri

oyle canim ya ALLAH RAZI OLSUN gercekten teklif etmeniz yetiyor sizi seviyoruuuuuum

tabi canımm hoşgeldin.bebişin kaç haftalık?

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim kısa zamanda cevapladığın içinn benim bebişim 6+6nın içinde :)) kesesini ve kendisini gördük miniminnak mercimek kdr ayın 23ünde Allah kısmet ederse kalp atışlarını duymak için gideceğizz Allah herkese bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh

ayyy ayy ayy kızlar bu ne canlı bir topik böyleee ee o zaman bir aralık annesi daha aranıza katılabilerrr miii acabaaa

Hoşgeldinn :)) Aaa inanmıyorum benimde 6+6 18 mart Sat değil mi ? Kese falan göründü mü kaç kez gittin doktora ? Bide neden 23 ü daha çook var 23 üne ben o zamana kadar çatlarım meraktan daha bir kere gittim başkada gitmedim çünkü Ha haaa ne kadarda sordum geldiğine pişman etmem umarım Ha haa kese görülmüş Dikkatsiz okumuşum ultrosoda mı gözüktü ?

Son düzenleme:

Cnm bana hiç folik asit vermediler. Hamile kalmadan önce içerdim. Hamilelikte sadece Decavit verdiler 3 ay buna devam edeceğim. 4.ay kan düşüklüğüm olduğu için kan ilacı verecekler. Doktorum ilk 3 ay fazla ilaç vermekten yana değil.Hatta bayağı kansız olmama rağmen kan ilacı bile kullandırmıyor.Adı vitamin de olsa kimyasal bişey sende çok fazla sarılma herşeyin doğalı daha iyidir.

hayirli olsun canim ins hep birlikte burda olan ve olmayan tum hamilelerin RABBIM KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN TUM ISTIYENLEREDE (AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. Adım mine kübracım memnun oldum.

az önce gebelik.org'den 3 aylık gebelik videosunu seyrettim. Doktor bey gayet açık bir şekilde herşeyi anlatmış. bence sizde seyredin. Bulantıları,istahsızlığın çocuğa zararı olup olmadığını. Neler yememek veya yemek gerektiğini vs... Mutlaka seyredin çok güzel.

Canım burada bir arkadaş yazmıştı ilk 3 ay kullanmayın bitkisel de olsa diye . Bbebeğe geçiyormuş. Ben de erken doğumumda Ender Saraç'ın aleoveralı bir krem tarifini yapmıştım. Birkaç ay önce aleoveranın da erken doğuma neden olabileceğini okudum benim belki o neden değildi ama sonra pişman oldum...

chnb canım nasılsınn.hep seni düşündümm.dualarım hep senin için tatlım

evet Chnbciğim inşallah iyisinzidir ?

AMİİİİİİN

Sağ olun bazen iyiyim bazen kötü boşlukta gibiyim salıyı bekliyorum salı günü renkli ultrason isteyecektim ama Starimu yazdı sanırım 1-2 den fazlası zararlı diye. Sabretmek ve dua etmwkten başka çarem yok... Bu arada biz seninle baştan yazışıyorduk derin vardı urfadan niye yazmıyor 1. sınıf okutuyordu.

aa olurmu böyle sorulara can kurbann canım benim işler baya karışık :) ben en son şubat 6da adet oldum sonrası gelmedi gittiii kan testi yaptım kaç kez negatif çıktı en son kavuştum bebişimee çok şükürrr doktor adet gecikmesinden dolayı geç döllenme olmuş dedi pzt doktora gittim 6+3 dedikk canım kesesinide kendisinide gördükk ama kalp atışlarını ancak 20gün sonra duyarz dedi bende yalnızca bir kez gittim doktora Allah tamamına erdirir inşallahh

Buseli kız ben senin ismini Busedir diye düşünüyordum :))) Memnun oldum

Chnb a öyleymiş mi sağ ol canım bırakayım o zaman sürmeyi bende . Allahım (CC.) salı günü güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah .
iyi akşamlar kızlar kociş geldi görüşrüük :)))

ben onlari ilk gebeligimde izledim tek izlemedigim sey :) normal dogum videosuydu

iyi akşamlar kızlar.. maşallah burası bayağı kalabalıklaşmış artık takip etmesi zor oluyor, yazdıklarınızı okuyup bitireyim diye saatler geçiyor, sonra bir şey yazamadan çıkıyorum :) ama olsun, inşallah aralığa kadar aynı kalabalıkla devam edeceğiz

ben pazartesi akşam kahverengi lekeler nedeniyle doktora gittim. doktorum ultrason sonrası bir sorun yok ama yine de progestana başlayalım dedi. 1 hafta da istirahat verdi. 3 gündür evde dinleniyorum. haftaya tekrar kontrole gideceğim. sürekli bir şey olur mu korkusu var içimde ama gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizde aynı kuşkular var. valla bu 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum :)

starimu, beni de listeye ekler misin? ben de henüz özel mesaj atamıyorum. sat 10 mart,yaş 32,kilo 72,istanbul,kalp atışı duyuldu

hepimize fasulyelerimizle sağlıklı, sabırlı günler

canımm geçmişş olsun dikkat et kendine valla bende çok sevdimm bu topiği gayet canlıı hep böyle olur inşallahh bu korkular hepimizde var Allah bebişlerimizi kendi kourusun kucaklarımıza almayı nasip etsinn..

canım bebek zaten 1 hafta geriden gelir başlarda sonra yetişir.doktorum dedi.inşallahhhhh sağlık önemlisi.

benim h.içi gittiğimde 7+4 olmalıydı dr 6+3 dedi buna göre 8 gün ama baktım ben ultrason çıktısını 6+2 diyo bebek için o zaman 9 gün fark var normalmiki ?????

benim h.içi gittiğimde 7+4 olmalıydı dr 6+3 dedi buna göre 8 gün ama baktım ben ultrason çıktısını 6+2 diyo bebek için o zaman 9 gün fark var normalmiki ?????

normal canım moralini bozma biraz geriden gelir sonradan yetişir.canını sıkma tatlım olumlu oll.bebişte mutlu olsunn

normal canım moralini bozma biraz geriden gelir sonradan yetişir.canını sıkma tatlım olumlu oll.bebişte mutlu olsunn

:))))) sağol cnm evet dimi yaa 9 gün normaldir normal:)))

bu arada kocam yakın bi arkadaşı var ona yumurtlamış bebişi e daha anneler bilmiyodu ama geçen gün midem bulanıyomuşta o yüzden açıklama yaparken demek zorunda kalmış bööööö gıcık oldum

ama sinirli değilim bebek var diye sakin olmaya çalışıyorum normalde sinirliyimdir de:)))

canim su an ultrason ciktisindaki haftalara itibar etmeyin pek. tam olarak olcum yapilamiyor. 2li test donemine gelene kadar tam guvenilir olmuyor. o zaman gelince zaten yeniden bir hafta belirleme yapiliyor.

hayirli olsun canim ins hep birlikte burda olan ve olmayan tum hamilelerin RABBIM KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN TUM ISTIYENLEREDE (AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN)

dünyanın en güzel dileği bence bu işte.... AMİİNNNNNN!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…