Öyle deme zuzuzu, ben de ilaç içmeyi hiç sevmem hatta eşim duymasın ama vitamin ilacını bi gün içiyorum bi gün içmiyorum. Doktora laf arasında mide yanmalarım başladı demiştim o da tabi ki hmn rennie duo diye bi şurup yazdı istediğin kadar iç sana da bebişe de zararı yok dedi. Tabi ben reçeteyi koydum bi kenara, almadım ilacı. Geçen hafta artk dayanılmaz hale geldi yanmalar, istifra da edemem kolay kolay. Daynamadım reçeteyi buldum eşime nolur hmn al da gel dedim. Bi baktım 6 tane almış gelmiş, tanesi 1 lira bile değil dedi. Yemeklerden 1 saat sonra eğer yanma şiddetlenirse içiyorum, nane ve çikolata aromalı. Bayağı rahatlatıyo. Boşa beklemişim dedim.
canım boyle komple herkese nasıl cevap yazdın ben yapamıyorum bılmedıgım için :))) herkese ayrı ayrı cevap yazıp nasıl gönderılıyoooo aceppp:44::44::44:
gerçektenmı yaaaa ozaman perşembe gunu soyleyımde yazsın bı surup..ama sabah2 tane akşam 2 tane ilaç içiyorum(( hatta bıde şu ağrıları kessın dıye onceden ılaçç yazdı suda erıyenden tadı hıçmi hiç hoşuma gitmedı içmiyorum vallaa..allahtan ağrılarımda olmuyo kramplar falan bazen geceleyın oluyo geçiyo...ama şu mıgde için soyleyım barımede yazsın napıyım
Cnm neden eşinle daha rahat ettin? Avantaj ve dezavantaj?
cnm bende de felaket sekılde mıde yanması oluyor gaviscon surup içiyorum bende bebege zararı yok bıraz rahatlatıyor hatta şimdide bir kaşık içtim
gerçektenmı yaaaa ozaman perşembe gunu soyleyımde yazsın bı surup..ama sabah2 tane akşam 2 tane ilaç içiyorum(( hatta bıde şu ağrıları kessın dıye onceden ılaçç yazdı suda erıyenden tadı hıçmi hiç hoşuma gitmedı içmiyorum vallaa..allahtan ağrılarımda olmuyo kramplar falan bazen geceleyın oluyo geçiyo...ama şu mıgde için soyleyım barımede yazsın napıyım
Cnm neden eşinle daha rahat ettin? Avantaj ve dezavantaj?
cnm herkesin yorum yaptıgı yazının sag alt köşesinde alıntı ile cevapla yazıyorya onun yanında da bişey var cevap vereceklerimin yazısında o işaretin üstüne tıklıyorum sonra hepsine birden cevap veriyorum o işareti tıkladıgında o yazıyı alıntı yapıyor sana
benım eşimde kalsa ben annemı mutlaka kaldırcam yanımda çunkı geceleyın çoçuk ağlarsa falan ben ne anlarım eşim ne anlar panık oluruz annemm kesınlıkle kalcak yanı :)) annem eşin kalırsa ben napıyım dıyo ama ben ıllakıde kalıcaksın dıyorum çunkı eşim anlamazkı bende anlamammmmmm en ıyısı tecrubelı bırının yanında olması bu benım fıkrım bılmem ne kadar doğru :))
Cnm hakkaten neden sabah 2 akşam 2 ilaç içiyosun, ay ben de nefret ediyorum ilaçtan. Elevit verdi vitamin bi tane iç dedi ilk günler içtim sonra bıraktım, bol meyve yemeye çalışıyorum. Sonra da gyno ferro sanolu verdi kan ilacı, onu da aksata aksata içiyorum. Bu kadar...
İki refakatçiye izin var mı acaba?
benım eşimde kalsa ben annemı mutlaka kaldırcam yanımda çunkı geceleyın çoçuk ağlarsa falan ben ne anlarım eşim ne anlar panık oluruz annemm kesınlıkle kalcak yanı :)) annem eşin kalırsa ben napıyım dıyo ama ben ıllakıde kalıcaksın dıyorum çunkı eşim anlamazkı bende anlamammmmmm en ıyısı tecrubelı bırının yanında olması bu benım fıkrım bılmem ne kadar doğru :))
kızlar hastanede giymek için şu terliği aldım nasıl sizce
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133
guzelllll süperrrr tenkyou canımmm boylesı daha guzel ayy :)))
kızlar hastanede giymek için şu terliği aldım nasıl sizce
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133
cnm hastanede zaten hemşirelerde bişey olsa yardımcı oluyorlar bebeğin altını falan değiştirmesini onlar yapıyor emzirmeyide ilk etapta gösteriyorlar yardımcı oluyorlar cokta acemılık cekmıyorsun yanı bence annen hastanede yorulmasın ılk gunden senınle.. o dınlenık olsun kı eve cıkınca size daha ıyı bakabılsın bu benim fıkrım tabıkı..ben bebekte eve cıkınca annemde kalmıştım oyuzden hastanede kalmasını istemedim eşim yeterli oldu ıkıncı dogumumda zaten eve cıkınca da kımse kalmadı yanımda gunduzlerı gelıp gıdıyordu annem bunda artık gunduzlerı bıle gelebılecegını sanmıyorum bır hafta eşim izin alacak iş yerinden öyle geçirecez kısmetse..3. cocukta artık lohusalık yaşama şansım yok sanırım
şimdi toplam 4 tane ilacım var ben bunbu böldüm :)) balık hapım var,elevit var,coasprın var,bıde nerox b12 var.bu kadar dedıgım gıbı bıde suda erıyen var ıçmiyorum onu yeter gayrı dedım ya bune ılaç ılaç öğğ geldı :)))))))))))) ilaçlarını iç canım ıhmal etme mecbur alamadıgmız vıtamınlerı burdan alıyoruz işte yapcak bişi yok kan ılacını falan iç hergun
Ben de senin gibi tek tek yeni sekmelerde açarak cvp yazıyordum, ben de şimdi öğrendim :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?