güzel ama terliğim dimi :)
destinam benim normal doğum düşüncemde senin katkın çok büyük desteğin mükemmel sonsuz tşkler canım benim
cnm ben mecbur kalınmadıkça annelerin sezeryan olmalarına üzülüyorum mecburiyet karşısında boynumuz kıldan ince ama herşey normalken yazık yani hemde ilk bebekte hemen amelıyat olmak normal dogumun nımetlerınden faydalanmak varkeninş kolaycacık olur dogumun saglıkla alırsın kızını kucagına bu dogum olayında psikolojı cok önemli nasıl düşünür hissedersen öyle yaşarsın.. bak deryayı bu konuda bende cok takdır ediyorum maşallah hep olumlu düşünüyor
Harikaymış zuzuzu, senin adına çok sevindim. :13:
haklısın canım sağlığımız el verdiği sürece tabi Allah mecbur bırakmasın tabi bu kadar hazırlamışken beynimi :))))))))
buarada benim oğlum oluyo kızım değil
derya arkadaşımızada maşallah
canım sen merak ettin koyayım çantanın resmini fiyatı 10 tl
Eki Görüntüle 274895 Eki Görüntüle 274896
haklısın canım sağlığımız el verdiği sürece tabi Allah mecbur bırakmasın tabi bu kadar hazırlamışken beynimi :))))))))
buarada benim oğlum oluyo kızım değil
derya arkadaşımızada maşallah
sağol canım..zaten mesela 600 verıyosunya onun200mu ne refakatçı parasıymışş ablam dedı ama geceleyın falan kım olursa olsun ses etmıyolarmış guzel bışey aslında :)
Ben de annemle eşim arasından eşimi seçiyorum, son kararım sanırım. Çünkü bebeğin altını falan hemşireler alıyomuş ya, wc de banyoda falan eşim daha ii olur gibime gelio. Bir de anneme git anne şunu al bunu al diyemem, eşim daha ii hizmet eder
çok guzelmişş terliğinnnn canım gule gule kullan bende alıyımmı kız aynısından:))))
kuşum sizlerde alın diye yolluyorum linkini alda tam kanki kanki dolaşalım
cnm sen bu curumus gibi olan agrilarin icin gittinmi doktoraçok tatlıymış gerçktensüperrrr
pamuk58canım terliğini çok beğendim güle güle kullan
cnm sen bu curumus gibi olan agrilarin icin gittinmi doktora
pamuk çantaya bittim bursa da bulabilsem kesinlikle alırdım hiç kaçırmazdım güle güle kullan bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?