2011 Aralık Anneleri

güzel ama terliğim dimi :)
destinam benim normal doğum düşüncemde senin katkın çok büyük desteğin mükemmel sonsuz tşkler canım benim

cnm ben mecbur kalınmadıkça annelerin sezeryan olmalarına üzülüyorum mecburiyet karşısında boynumuz kıldan ince ama herşey normalken yazık yani hemde ilk bebekte hemen amelıyat olmak normal dogumun nımetlerınden faydalanmak varken inş kolaycacık olur dogumun saglıkla alırsın kızını kucagına bu dogum olayında psikolojı cok önemli nasıl düşünür hissedersen öyle yaşarsın.. bak deryayı bu konuda bende cok takdır ediyorum maşallah hep olumlu düşünüyor

haklısın canım sağlığımız el verdiği sürece tabi Allah mecbur bırakmasın tabi bu kadar hazırlamışken beynimi :))))))))
buarada benim oğlum oluyo kızım değil
derya arkadaşımızada maşallah

kızlar bugün maşallahınız var hızınıza yetişemiyorum valla 5 dk kızıma yemeğini yedirim dedim sayfaları oku oku bitiremedim
aralığa kadar kaç sayfa olucak Allah bilir

ayy cnm kusura bakma valla bebekler cok oldugundan karıştırıyorum artık kımın neyi olacaktı diye bide benim kızım olacagı için ondan kaptırdım kendımı sanırım

çok guzelmişş terliğinnnn canım gule gule kullan bende alıyımmı kız aynısından:))))

sağol canım..zaten mesela 600 verıyosunya onun200mu ne refakatçı parasıymışş ablam dedı ama geceleyın falan kım olursa olsun ses etmıyolarmış guzel bışey aslında :)

Ben de annemle eşim arasından eşimi seçiyorum, son kararım sanırım. Çünkü bebeğin altını falan hemşireler alıyomuş ya, wc de banyoda falan eşim daha ii olur gibime gelio. Bir de anneme git anne şunu al bunu al diyemem, eşim daha ii hizmet eder

ben hemşirelerin yardım ettıgını bılmıyodum eşimde kalabilir bak şimdi kafam karıştı :)))))):44::44::44:

cnm sen bu curumus gibi olan agrilarin icin gittinmi doktora

hayır daha gitmedim canım zaten 28inde randevum var nst ye gircem burdada herkes normal bende de oluyo diyince biraz rahatladım galiba o yüzden gitmedim ama en azından sağlık ocağına gidip ebeye sormayı düşünüyorum eğer git derse hemen gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…