2011 Aralık Anneleri

inş iyi gelir ama kabuklarıyla yeme bide mide onu hazmetmeye çalışmasın.sağlık ocağında ki ebe sık sık ve az ye dedi son gidişimde bana bide yatmadan en az 2 saat önce yemek yeme çay kahve falan içme hatta gerekirse su bile içme dedi ama tabi benim çok uç boyutta reflüm inş senin o kadar değildir :s

kızlar hastanede giymek için şu terliği aldım nasıl sizce

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133

cok güzel güle güle kullan cnm

hımm oylemı hemşirelerin yardım ettıgını bılmıyordum ozaman dediğin doğru ıkı kişinın yorulmasına gerek yok..eşim bırakıpta gıtmez benı ozaman annem gıdıp sabah gelıcek :)))

ıkı kışı kalmasına hıc gerek yok cnm tek kişi yeterli birde istersen zaten bebeği bebek odasına da alıyorlar sadece emzirmek içinde getiriyorlar annesine de ben ıkısınıde hıç vermedım bebek odasına yanımda tuttum bunuda vermıyecem inş sadece altını değiştirmeleri için yolluyordum bebek odasınahemşireler sık sık gelip bakıyorlar kontrol edıyorlar cnm yalnız bırakmıyorlar rahat ol

Pamuuuuk!!!! Ben haftaya dikmene gidip senin aldığın çantadan alcam, 29 mayıs hastanesinin önünde inip aşağı doğru brz yürüsem bulur muyum çantacıyı?

güzel ama terliğim dimi :)
destinam benim normal doğum düşüncemde senin katkın çok büyük desteğin mükemmel sonsuz tşkler canım benim

Pamuuuuk!!!! Ben haftaya dikmene gidip senin aldığın çantadan alcam, 29 mayıs hastanesinin önünde inip aşağı doğru brz yürüsem bulur muyum çantacıyı?

canım çarşamba randevum var doktoruma bebeğimi görücem sonunda evet dikmen caddesinde bende hava güzel olursa şayet aşşağıya doğru inerim ve adresi iyice alır sana söylerim ama bak hava güzel olursa ama sende bulabilirsin o caddede zaten bir ayakkabıcıda satılıyo bu çantalar

Tamam cnm bulurum büyük ihtimal, yürüme sakın havalar ii değil, ben bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…