benım hastane ozel hiç karışmıyolar ıstersen oda dolsun ses çıkartmıyolar :))))))))) ablamda orda doğum yaptı rahattık
cok rahat duruyo gule gule kullan ins
kızlar hastanede giymek için şu terliği aldım nasıl sizce
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133
elmayı duymamıştım denıycem su içincede hafıflıyo ama sonra devam tabı..doktora desem şimdi ılaç yazcak zaten dunyanın vıtamın hapını ıçıyorum bıde bunun için ilaç içmek istemıyorum..elmayı denıycem canım sağolasın :)))
kızlar hastanede giymek için şu terliği aldım nasıl sizce
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133
kızlar ilk başlarda doğum konusunda stres yapmıştım hergün nasıl doğurucam diye stres yapıyordum kendi kendimi yiyodum ama şimdi kendimi öyle rahat bıraktımki sağlığım el verdiği sürece sorun yoksa eğer kesinlikle normal doğum yapıcam diye şartladım artık kendimi umarım herşey yolunda gider ve hepimiz çatır çatır doğururuz
hımm oylemı hemşirelerin yardım ettıgını bılmıyordum ozaman dediğin doğru ıkı kişinın yorulmasına gerek yok..eşim bırakıpta gıtmez benı ozaman annem gıdıp sabah gelıcek :)))
piştttt nıye pas vermıyon bakıyımmm
Tam duruma ve mekana uygun şık bi terlik... Güle güle kullan cnm, fiyatı da çok makul.
Peki ek ücret ödeniyo mu?
cok güzel güle güle kullan cnm
ıkı kışı kalmasına hıc gerek yok cnm tek kişi yeterli birde istersen zaten bebeği bebek odasına da alıyorlar sadece emzirmek içinde getiriyorlar annesine de ben ıkısınıde hıç vermedım bebek odasına yanımda tuttum bunuda vermıyecem inş sadece altını değiştirmeleri için yolluyordum bebek odasınahemşireler sık sık gelip bakıyorlar kontrol edıyorlar cnm yalnız bırakmıyorlar rahat ol
Pamuuuuk!!!! Ben haftaya dikmene gidip senin aldığın çantadan alcam, 29 mayıs hastanesinin önünde inip aşağı doğru brz yürüsem bulur muyum çantacıyı?
yok galıba ama tam bılmıyorum canımya yanlış bilgi vermeyım sana ama öğrenırım yazarım
yok galıba ama tam bılmıyorum canımya yanlış bilgi vermeyım sana ama öğrenırım yazarım
öğrendimmmmmm almıyorlarmış 600 sezeyan 500 normal..ablamla konuştumda şimdi o verdığın paranın içndeymış.bıde karışmıyolarmış kaç kişi kalırsa kalıyomuş
canım çarşamba randevum var doktoruma bebeğimi görücem sonunda evet dikmen caddesinde bende hava güzel olursa şayet aşşağıya doğru inerim ve adresi iyice alır sana söylerim ama bak hava güzel olursa ama sende bulabilirsin o caddede zaten bir ayakkabıcıda satılıyo bu çantalar
nasıl bi çanta merak ettim
cnm pamuk geçmiş sayfalarda bebek eşyaları için falan tatlı bi çanta paylaşmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?