Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani
halimemmm :) zeynep melis de çok güzel,zeynep bade ya da
bence zeynep dila çok hoş
canım zeynep tuğçe nasıl zeynep naz da hoş bence tabıı en son karar senın
Annesi Zeynep Dila koyarsa isim annesi ben olcam kızımızın tabi anneside uygun görürseBende bayıldım valla soyledıkce cok hosuma gıttı Zeynep Dila ismii
biz de zeynep koyucaz
ilk önce zeynep duru olsun demiştim sonra vazgeçmiştim
zeynep dila şimdi de hoşuma gitti
çift ismin bi zorluğu dezavantajı olmaz de mi
ben de mi zeynep dila koysam yaa
Cnm inan dila ılgından daha güzel, anlamı da güzelmiş. Ilgının anlamını bilmiyorum ama konya nın ilçesi olan ılgın gelio aklıma
hayır daha gitmedim canım zaten 28inde randevum var nst ye gircem burdada herkes normal bende de oluyo diyince biraz rahatladım galiba o yüzden gitmedim ama en azından sağlık ocağına gidip ebeye sormayı düşünüyorum eğer git derse hemen gidicem
Zuzuzu ikisi de kalsın, nasıl olsa sorun olmuyomuş.
evet oylede olabılırde hanı bırısı boştan yere uykusuz kalmasın dıye şeyettırdım şimdide :))))
selam kızlarr
dün gece yine acle sancıyla gidice--çok şükür doğum değilmiş-- annem " seninki acele geleceğe benziyor, biz hazırlığımızı yapalım" dedi. sabah çıktık aldık her şeyi..emin de yıkadım, sabah ütüler kaldırırm. benim hastanelikler de hazırdı zaten. bir bezimizle ıslak mendilimiz kaldı.
ezcanede emzik şeklinde ateş ölçer gördüm. 13 tl. kararsız kaldım. siz ne dersiniz?
bu arada lüveyladan haber yok di mi daha???
hepinize de ii akşamlar....
aynisi bende war da :) merak ettim acaba bisededimi die ama ben sordum normalmis
Doğru söylüyorsun elevit neyse de, o önemli. O da sabah sabah zırrr aç içilio. Sabah sabah canımı sıkıyo
onunda etkisi olabilir bende kilolu hamile kaldim suana kadar bi 9 kg filan aldim sanirim :) ama yinede kilolu hamile kalinca zor oluyoo cok sukur ins bbebisler iyi olsundademekki herkesde olmasa da çoğumuzda var bebek doğuma hazırlık yapıyomuş dr öyle demiş arkdaşa bide ben biraz kilolu hamile kaldım acaba vücut ağırlığından mı bu kadar ağırlaştım diyorum çünkü iyice penguen gibi oldum
bu ferro sanol beni ishal yapmıştı. bıraktım, pekmez içiyorum artık.. umarım bişey olmaz...
ama ishalim tehlikeli düzeydeydi... nerdeyse suyunu bitircekti kızımın...
kızlar hamile pantolonu almak istiyorum sizler aldınızmı ya artık kışlık şeylerde zorlanıyorum
onunda etkisi olabilir bende kilolu hamile kaldim suana kadar bi 9 kg filan aldim sanirim :) ama yinede kilolu hamile kalinca zor oluyoo cok sukur ins bbebisler iyi olsunda
sen daha kullanmıyormusun hamıle pantolonu
bende 4tane var hamile pantolonu ıkısı eskı hamılelıklerımden cok rahat oluyor baska pantolon gıymem mumkun deil zaten sıgmam içine
cnm yinede gecmis olsun dikkat et sen bence simdi alma bide emzik tutmazsa bebek bosuna almis olursun
bende 10 kilo aldım aslında başlarda iyiydim ay da 1 kilo bile almıyodum ama son aylarda hızlı kilo alınıyo.bence de ne ağrı ne kilolar önemli değil kim ne derse desin bebişler iyi olsunda önemli olan bu :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?