2011 Aralık Anneleri

Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani

maşallah cnm :)))

halimemmm :) zeynep melis de çok güzel,zeynep bade ya da

bence zeynep dila çok hoş

canım zeynep tuğçe nasıl zeynep naz da hoş bence tabıı en son karar senın

Annesi Zeynep Dila koyarsa isim annesi ben olcam kızımızın tabi anneside uygun görürse Bende bayıldım valla soyledıkce cok hosuma gıttı Zeynep Dila ismii

biz de zeynep koyucaz
ilk önce zeynep duru olsun demiştim sonra vazgeçmiştim
zeynep dila şimdi de hoşuma gitti
çift ismin bi zorluğu dezavantajı olmaz de mi
ben de mi zeynep dila koysam yaa

Cnm inan dila ılgından daha güzel, anlamı da güzelmiş. Ilgının anlamını bilmiyorum ama konya nın ilçesi olan ılgın gelio aklıma

çehregül; cnm Ilgın büyük pembe çiçekli bi ağaç adı :))
:)))) çok çok sağolun... ben de sevdim dilayı:)) ama daha babişkoya soramadım. çok yoğun beyfendi bugün (
burcucum; koyarsam eğer cidden isim annesi seni ilan edicem:)) neredesinfiruze; tabii ki koy cnm:) adaş adaş gezer bizim kızlar. ama ben de duru yu düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim. demek ki zevkler benziyor.alp_se,lizzie,deryam size de çok çok tşk ederim...

Son düzenleme:

aynisi bende war da :) merak ettim acaba bisededimi die ama ben sordum normalmis

selam kızlarr

dün gece yine acle sancıyla gidice--çok şükür doğum değilmiş-- annem " seninki acele geleceğe benziyor, biz hazırlığımızı yapalım" dedi. sabah çıktık aldık her şeyi..emin de yıkadım, sabah ütüler kaldırırm. benim hastanelikler de hazırdı zaten. bir bezimizle ıslak mendilimiz kaldı.

ezcanede emzik şeklinde ateş ölçer gördüm. 13 tl. kararsız kaldım. siz ne dersiniz?

evet oylede olabılırde hanı bırısı boştan yere uykusuz kalmasın dıye şeyettırdım şimdide :))))

Doğumdan sonra annen sizde falan kalacaksa, eşini tercih et. Biraz da annen gönüllü mü o önemli. Mesela bnm küçük kardeşim var okula giden, haftaiçine denk gelirse annemin evinde olmaması sorun olur. Bi de dedim ya annemi heryere yollayamam, hastane evrak işlerinden de anlamaz, eli ayağına dolaşır

kızlar hamile pantolonu almak istiyorum sizler aldınızmı ya artık kışlık şeylerde zorlanıyorum

cnm yinede gecmis olsun dikkat et sen bence simdi alma bide emzik tutmazsa bebek bosuna almis olursun

aynisi bende war da :) merak ettim acaba bisededimi die ama ben sordum normalmis

demekki herkesde olmasa da çoğumuzda var bebek doğuma hazırlık yapıyomuş dr öyle demiş arkdaşa bide ben biraz kilolu hamile kaldım acaba vücut ağırlığından mı bu kadar ağırlaştım diyorum çünkü iyice penguen gibi oldum

onunda etkisi olabilir bende kilolu hamile kaldim suana kadar bi 9 kg filan aldim sanirim :) ama yinede kilolu hamile kalinca zor oluyoo cok sukur ins bbebisler iyi olsunda

kızlar hamile pantolonu almak istiyorum sizler aldınızmı ya artık kışlık şeylerde zorlanıyorum

sen daha kullanmıyormusun hamıle pantolonu

bende 4tane var hamile pantolonu ıkısı eskı hamılelıklerımden cok rahat oluyor baska pantolon gıymem mumkun deil zaten sıgmam içine

onunda etkisi olabilir bende kilolu hamile kaldim suana kadar bi 9 kg filan aldim sanirim :) ama yinede kilolu hamile kalinca zor oluyoo cok sukur ins bbebisler iyi olsunda

bende 10 kilo aldım aslında başlarda iyiydim ay da 1 kilo bile almıyodum ama son aylarda hızlı kilo alınıyo.bence de ne ağrı ne kilolar önemli değil kim ne derse desin bebişler iyi olsunda önemli olan bu :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

sen daha kullanmıyormusun hamıle pantolonu

bende 4tane var hamile pantolonu ıkısı eskı hamılelıklerımden cok rahat oluyor baska pantolon gıymem mumkun deil zaten sıgmam içine

genelde elbise altınada tayt :))))))))
ama artık pantolon gerekiyor ben 1 tane alayım diyorum sende 4 tane varmış bravo valla

cnm yinede gecmis olsun dikkat et sen bence simdi alma bide emzik tutmazsa bebek bosuna almis olursun

haklısın canım. ben emzik hiç düşünmüyordum ama annem alışsın sonra rahat edersin diyor. bak işte, kaynana söylese hemen karşı gelirdim...ahh ah önyargılar..

kesinlikle...onun saçının teline dünyanın 0bedenleri feda olsun...bi sıkıntı olsa, aklımıza kilo mu gelecek?..dikkat edelim tabii ama tek mesele bu olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…