ayy ayyy gece 12 den sonra 32. haftama giriyorum yuppiiiiiii
genelde elbise altınada tayt :))))))))
ama artık pantolon gerekiyor ben 1 tane alayım diyorum sende 4 tane varmış bravo valla
kızlar ben emzik almadım ne öneriyorsunuz
kız, komşum 32 haftalık doğum yapmıştı:) bursada fakültede. 2 gün sonra taburcu olmuşlardı. bebek de zayıftı tabii ama sağlıklıydı. kocaman oldu, okula başladı, bir de hiperaktivite teşhisi konmuş şimdi:)
eh kritik dönemi atlatıyorsun inşallah.yine de Allah tamamına, gününe erdirsin hepimizi..
haklısın canım. ben emzik hiç düşünmüyordum ama annem alışsın sonra rahat edersin diyor. bak işte, kaynana söylese hemen karşı gelirdim...ahh ah önyargılar..
eh 3. hamilelik olunca böyle oluyor cnmbir kot birde yünlü kumaş pantolon diğer hamileliklerimden kalma bundada havalar guzelken gunluk kanvas kumaş kullanıyordum ötekıler kalın dıye bırde haftasonu nıkahlar vardı mecburen tunik altına siyah kumaş pantolon aldım yoksa gerek yoktu hıç diğerleri yeterliydi
ben nuk un silikon damaklı emziğini kullandım hep diğerlerinde bundada teyzemiz almış bulunsun evde kullanırsa veririm ama her bebekte almıyor emzikkızım sadece uyuyacagı zaman alırdı oglum cok severdi ama haziranda doğan yiğenime hiç veremedik almadı
kullanmaya karar verdiysen şu damaklıklı olanlar rahat oluyormuş. ama marka bilmem ben.
Doğumdan sonra annen sizde falan kalacaksa, eşini tercih et. Biraz da annen gönüllü mü o önemli. Mesela bnm küçük kardeşim var okula giden, haftaiçine denk gelirse annemin evinde olmaması sorun olur. Bi de dedim ya annemi heryere yollayamam, hastane evrak işlerinden de anlamaz, eli ayağına dolaşır
cnm kesinlikleee hastanede bana verin dedimdediler sen bilirsin amaa cok gerek degil ama inan halaa faydasini goruyorum ben vermicektimde annem evde onlar ne bilir dedii verdi zorlaa oglum istemedigi halde suan 2 yasina yakin hala emio dis yapisini bozar diolar ama sonucta biberonda bozar ozaamn ben pek alakali bulmuyorum kaynimda cok emmis disleri cok guzel benimde duzgun cok sukur ins oglumada bise olmaz simdi bebegi raaht biraksin diee emzik konusunda :) biraktirmiorum bence ver cok rahat
eh 3. hamilelik olunca böyle oluyor cnmbir kot birde yünlü kumaş pantolon diğer hamileliklerimden kalma bundada havalar guzelken gunluk kanvas kumaş kullanıyordum ötekıler kalın dıye bırde haftasonu nıkahlar vardı mecburen tunik altına siyah kumaş pantolon aldım yoksa gerek yoktu hıç diğerleri yeterliydi
kullanmaya karar verdiysen şu damaklıklı olanlar rahat oluyormuş. ama marka bilmem ben.
canim turkiyede marka pek bilmiyorum (cocuk esyalarinda) ama avent varmi orda damakli degil ama bakkal emziginden de guzel :) ablama almanyada doktor damaksiz onermis anne gogusune benzer emzik onermis burdada hastanede verdikleri emzik ayni anne gogusune benziyor benim dedigim bu marka cok guzel nukda guzel tabi tartisilmaz bi marka kalitesiyle ama ben damaklidan yana degilim pek sen bilirsin
ben annemle aynı bınada yaşıyorum hemen2 kat ustumde :)))))))) hep bende kalıcak yanı şanşlıyım oyuzden sıkıntı yok bende
ben de ne olur ne olmaz aldım çünkü hemen vermezsen bi daha alışmıyomuş dediler.herks başka bişey diyo bende kararsızım kullanmak konusunda
ben annemle aynı bınada yaşıyorum hemen2 kat ustumde :)))))))) hep bende kalıcak yanı şanşlıyım oyuzden sıkıntı yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?