2011 Aralık Anneleri

ayy ayyy gece 12 den sonra 32. haftama giriyorum yuppiiiiiii

kız, komşum 32 haftalık doğum yapmıştı:) bursada fakültede. 2 gün sonra taburcu olmuşlardı. bebek de zayıftı tabii ama sağlıklıydı. kocaman oldu, okula başladı, bir de hiperaktivite teşhisi konmuş şimdi:)

eh kritik dönemi atlatıyorsun inşallah.yine de Allah tamamına, gününe erdirsin hepimizi..

genelde elbise altınada tayt :))))))))
ama artık pantolon gerekiyor ben 1 tane alayım diyorum sende 4 tane varmış bravo valla

eh 3. hamilelik olunca böyle oluyor cnm bir kot birde yünlü kumaş pantolon diğer hamileliklerimden kalma bundada havalar guzelken gunluk kanvas kumaş kullanıyordum ötekıler kalın dıye bırde haftasonu nıkahlar vardı mecburen tunik altına siyah kumaş pantolon aldım yoksa gerek yoktu hıç diğerleri yeterliydi

Son düzenleme:
kızlar ben emzik almadım ne öneriyorsunuz

ben nuk un silikon damaklı emziğini kullandım hep diğerlerinde bundada teyzemiz almış bulunsun evde kullanırsa veririm ama her bebekte almıyor emzik kızım sadece uyuyacagı zaman alırdı oglum cok severdi ama haziranda doğan yiğenime hiç veremedik almadı

ayy Allah korusun arkadaşım zamanında gelsin bebişlerimiz
benimde geçen sene hiperaktif öğrencim vardı tüm öğretmenler şikayetçiydi bana senin sırrın ne diyolardı :) ona sorumluluk veriyordum çünkü oturduğu yerde duramayan bir çocuktu bende mikail canım sen tahtada çık konuşan olursa dersimi dinlemeyen olursa yaz sınıf senindir diyodum ohh rahattım

haklısın canım. ben emzik hiç düşünmüyordum ama annem alışsın sonra rahat edersin diyor. bak işte, kaynana söylese hemen karşı gelirdim...ahh ah önyargılar..

cnm kesinlikleee hastanede bana verin dedimdediler sen bilirsin amaa cok gerek degil ama inan halaa faydasini goruyorum ben vermicektimde annem evde onlar ne bilir dedii verdi zorlaa oglum istemedigi halde suan 2 yasina yakin hala emio dis yapisini bozar diolar ama sonucta biberonda bozar ozaamn ben pek alakali bulmuyorum kaynimda cok emmis disleri cok guzel benimde duzgun cok sukur ins oglumada bise olmaz simdi bebegi raaht biraksin diee emzik konusunda :) biraktirmiorum bence ver cok rahat

ben hamileliğin başından beri giymeye başladım nerdeyse kot olanı çok rahat hala onu kullanıyorum bide bayram için kumaş almıştım onu da düğün nikah falan öyle zamanlarda giyiyorum.doğumdan sonrada kiloları atana kadar giyicez galiba:)

nuk güzelmiş evet ama dediğin gibi her çocuk almıyo emzik ama alıştırana kadar uğraşırım artık :)

ben annemle aynı bınada yaşıyorum hemen2 kat ustumde :)))))))) hep bende kalıcak yanı şanşlıyım oyuzden sıkıntı yok bende

ben de ne olur ne olmaz aldım çünkü hemen vermezsen bi daha alışmıyomuş dediler.herks başka bişey diyo bende kararsızım kullanmak konusunda

kızlar ben emzik almadım ne öneriyorsunuz

canim turkiyede marka pek bilmiyorum (cocuk esyalarinda) ama avent varmi orda damakli degil ama bakkal emziginden de guzel :) ablama almanyada doktor damaksiz onermis anne gogusune benzer emzik onermis burdada hastanede verdikleri emzik ayni anne gogusune benziyor benim dedigim bu marka cok guzel nukda guzel tabi tartisilmaz bi marka kalitesiyle ama ben damaklidan yana degilim pek sen bilirsin

yani 3 hamilelik tecrübe konuşuyor burda :))) sende en iyisini yapmışsın güle güle kullan şeker

bu gidişle 2 tane alıcam herhalde
evet canım burda da avent marka var nuk da güzeldi yakından görmüştüm ama alayımmı almayayımmı kalsın demiştim ama gider alırım yedek yedek kullanırım herhalde :)))

ben annemle aynı bınada yaşıyorum hemen2 kat ustumde :)))))))) hep bende kalıcak yanı şanşlıyım oyuzden sıkıntı yok bende

ayyy masALLAH NE GUZEEL CANIM KISKANDIM SENI :) BEN ABIMI 2 YIL OLDU GORMEDIM((( ANNEMLE BABAM GELDI YANIMAONLARIDA HAMILELIKTEN 1 AY ONCE GORDUM

bende hiç verme taraftarı deildim ilk kızımda annem ısrar etti öyle verdim ama faydası oluyor ya cunku bebekte hep emme refleksi oluyor doysada aranıyor öyle durumlarda emzik emmesi rahatlatıyor bebeği..diğer ıkı cocugumda agız yapılarında bozukluk olmadı bırde öyle kocaman emzikler kullanmadım hiç nukun kiler hoş oluyor cok buyuk deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…