cnm kesinlikleee hastanede bana verin dedimdediler sen bilirsin amaa cok gerek degil ama inan halaa faydasini goruyorum ben vermicektimde annem evde onlar ne bilir dedii verdi zorlaa oglum istemedigi halde suan 2 yasina yakin hala emio dis yapisini bozar diolar ama sonucta biberonda bozar ozaamn ben pek alakali bulmuyorum kaynimda cok emmis disleri cok guzel benimde duzgun cok sukur ins oglumada bise olmaz simdi bebegi raaht biraksin diee emzik konusunda :) biraktirmiorum bence ver cok rahat
cnm en iyisinin avent in emzikleri olduğunu söylüyolar ama ikilisi satılıyo o da biraz pahalı 30 tlcikBen de bebeto nunkini aldım
Maşallah ne güzel, büyük kolaylık
cnm en iyisinin avent in emzikleri olduğunu söylüyolar ama ikilisi satılıyo o da biraz pahalı 30 tlcikben de bebeto nunkini aldım
cnm en iyisinin avent in emzikleri olduğunu söylüyolar ama ikilisi satılıyo o da biraz pahalı 30 tlcikben de bebeto nunkini aldım
cıdden mı 30 tl yuhhhh napmıslar yaaa ben burda 2 tanesını 6 dolara alıyorum ayyy keskee gelseydım getırırdım sızeınternetten bı baksanız yokmudur
ben emzık kullandırmak ıstıyorum çok yakışıyo bebeklere ya çok tatlı duruyo :)))))
kızlarrrrrr bişi sorcam sıze...33.haftama gırcem mıgde bulantılarım geçmedı yanı abartı değil ama sabahları falan halen iştahlı yıyemıyorum sızdede olan varmı....bıraz once yemek yeyım dedım eşimle yemek arası su içtim migdem bulandı çıkardım vallaa yanı hep olmuyo ama bilemedım..benım gıbı olanınız varmı halen mıgdesı bulanan:44::44::44:
kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum
bugun epey takıldım pcde yeterli bu kadar dünden cok yoruldugum için bugun yattıgım yerden ancak pcye takılabıldım bişey yapmadım gözlerim agrımaya başladı artık hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin muhabbetiniz bol olsun
benim büyük oğlumda almadı emzik,bunda yine şansımı denicem,doğum yapacağım hastanenin emzirme politikası var ve emzik vermek yasak.artık ewde denices şansımızı.bende 2 yaşına kadar emzik emmişim 1 tanede elimde yedek tutuyomuşum :))çok şükür dişlerimde hiçbir yamukluk sıkıntı yok.
kızlarrrrrr bişi sorcam sıze...33.haftama gırcem mıgde bulantılarım geçmedı yanı abartı değil ama sabahları falan halen iştahlı yıyemıyorum sızdede olan varmı....bıraz once yemek yeyım dedım eşimle yemek arası su içtim migdem bulandı çıkardım vallaa yanı hep olmuyo ama bilemedım..benım gıbı olanınız varmı halen mıgdesı bulanan:44::44::44:
bence de emzik çok şeker duruyo bebişlerde ama sağlık açısından iyiyse kullanmak lazım :) mide bulantıları çok zor yaa benim başlarda bile fazla olmadı koku hassasiyeti vardı o yüzden bulanıyodu bitek.yine de çıkarsam da kendimi zorlayıp yiyodum.arkadaşımda aynen senin gibiydi yemek yiyodu çıkarıyodu gidip bi daha yiyiyodu bebek beslensin diye Allah kolaylık versin canım
evet kuzucum aventler çok pahalı teklısıde 16 falan bence ılk zamanlar gerek yok pahalıya belkı bebek emmıycek ıstemıycek oyuzden basıtınden almakta fayda var..wee markanın okadar tatlı emzıklerı varkı bıberonları falan sulukları çok şeker ya..ben medıkalde çalıştım bızamanlar satıyoduk çok şeker şeyler var :)))
kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum
bugun epey takıldım pcde yeterli bu kadar dünden cok yoruldugum için bugun yattıgım yerden ancak pcye takılabıldım bişey yapmadım gözlerim agrımaya başladı artık hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin muhabbetiniz bol olsun
öyle canım hele ılk aylarımda oyle buyuk yardımı oldukı ne yemek yapabılıyodum ne bişey hep annemdeydım yukarı çıkıyorum akşama evıme ınıyorum çok ıyı oluyo..iyiki aynı bınadayız
cnm Allah yardımcın olsun benm yalnız ilk aylarda oldu bi daha da olmadı inşallah senindeki geçer canım birazdan namazımı kılıcam inşallah hepinize toplu dua ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?