2011 Aralık Anneleri

Benim büyük oğlumda almadı emzik,bunda yine şansımı denicem,doğum yapacağım hastanenin emzirme politikası var ve emzik vermek yasak.Artık ewde denices şansımızı.Bende 2 yaşına kadar emzik emmişim 1 tanede elimde yedek tutuyomuşum :))çok şükür dişlerimde hiçbir yamukluk sıkıntı yok.

kızlarrrrrr bişi sorcam sıze...33.haftama gırcem mıgde bulantılarım geçmedı yanı abartı değil ama sabahları falan halen iştahlı yıyemıyorum sızdede olan varmı....bıraz once yemek yeyım dedım eşimle yemek arası su içtim migdem bulandı çıkardım vallaa yanı hep olmuyo ama bilemedım..benım gıbı olanınız varmı halen mıgdesı bulanan:44::44::44:

cnm en iyisinin avent in emzikleri olduğunu söylüyolar ama ikilisi satılıyo o da biraz pahalı 30 tlcik Ben de bebeto nunkini aldım

cıdden mı 30 tl yuhhhh napmıslar yaaa ben burda 2 tanesını 6 dolara alıyorum ayyy keskee gelseydım getırırdım sıze ınternetten bı baksanız yokmudur

kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum
bugun epey takıldım pcde yeterli bu kadar dünden cok yoruldugum için bugun yattıgım yerden ancak pcye takılabıldım bişey yapmadım gözlerim agrımaya başladı artık hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin muhabbetiniz bol olsun

cnm en iyisinin avent in emzikleri olduğunu söylüyolar ama ikilisi satılıyo o da biraz pahalı 30 tlcik ben de bebeto nunkini aldım

bebeğim doğsun onun ağzını iyice öpücem :)))))))))))) sana emzik almak için kızlarla nasıl konuşuyoduk diye
ben iyice bakayım ama herkes nuk taraftarı ama avent te avent yani hadi bakalım

cıdden mı 30 tl yuhhhh napmıslar yaaa ben burda 2 tanesını 6 dolara alıyorum ayyy keskee gelseydım getırırdım sıze ınternetten bı baksanız yokmudur

evet kuzucum aventler çok pahalı teklısıde 16 falan bence ılk zamanlar gerek yok pahalıya belkı bebek emmıycek ıstemıycek oyuzden basıtınden almakta fayda var..wee markanın okadar tatlı emzıklerı varkı bıberonları falan sulukları çok şeker ya..ben medıkalde çalıştım bızamanlar satıyoduk çok şeker şeyler var :)))

ben emzık kullandırmak ıstıyorum çok yakışıyo bebeklere ya çok tatlı duruyo :)))))

bence de emzik çok şeker duruyo bebişlerde ama sağlık açısından iyiyse kullanmak lazım :) mide bulantıları çok zor yaa benim başlarda bile fazla olmadı koku hassasiyeti vardı o yüzden bulanıyodu bitek.yine de çıkarsam da kendimi zorlayıp yiyodum.arkadaşımda aynen senin gibiydi yemek yiyodu çıkarıyodu gidip bi daha yiyiyodu bebek beslensin diye Allah kolaylık versin canım

sanada iyi geceler Allah rahatlık versin

bencede dısle cok alakası yok bak sendede olmamıs:) cok ılgınc emzık veerkmk yasak :26: Gece uykularında yanı emzırıp yerıne koydugunda hemen yıne ıstıolarr sadece emmek ıcın amaa ac oldugundan deıl ıste o zamanlarr emzık cok ıı oluyoo uykusuzluga cozum :)) agladıgında susturucuu

cnm Allah yardımcın olsun benm yalnız ilk aylarda oldu bi daha da olmadı inşallah senindeki geçer canım birazdan namazımı kılıcam inşallah hepinize toplu dua ederim

sağol canım.inşallahh bıdaha olmaz çok zor yaa..geçmişti halbukı yenıden başladı :44::44:

dedıgın gıbı ya almazsa dımı okadar para verılırmıı anaaam altın degerınde o emzık kaybolsa ınsan aglar

iyi geceler canım Allah rahatlık versin

kızlar bende çıkyorum artık hepinize hayırlı geceler inşallah gece iyi uyursunuz yatmadan hepinize dua edicem inşallah hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…