2011 Aralık Anneleri

cnm sende kendıne ıyı bak allah rahatlık versın

kızlar şu bebek çantaları nekadar gereksiz yere pahalı ya valla ben ayrıyeten nike marka alıcam hem marka olmuş olur hem kendimde kullanırım gayet güzel

AYYY konuya cvp ver dicmee kotu icerik bildire bastim hemn ciktimm:26:
buarada kaynanam ggelck ya dogumuma millet emzik istemis bende nie dedim acaba ama artik bende bolca hediye emzik gotururum :)

Iyi geceler kizlar, gecmisi okumaya takatim yok acaba luveyladan haberi olan varmi? nasil dogum yaptimi insallah bebekte luveylada iyidir...

ben çıktım hayatım :))))))))) gunduzlerı hep annemdeydım eşim avm de çalışıyo taaa 10:30da geliyo akşam...gelincede kendı bişiler yapıyodu yada annemden yemek ındırıyodum ıdare edıyoduk..

Haa o zaman tamam cnm, ne güzel eşi geç gelenlere özeniyorum, bnm ki öğretmen milli eğitimde, 3 te evde oluyo

Haa o zaman tamam cnm, ne güzel eşi geç gelenlere özeniyorum, bnm ki öğretmen milli eğitimde, 3 te evde oluyo

yok canım ya geç gelmesı ıyı değil aslında.bak şimdi 10:30gelıyo yemek ye falan fılan11i geçiyo...yatalım dıyene kadar2 oluyo..hep geç yatmaya alıştık sabah 10da gidiyo akşam 10da gelıyo haftada bırgun ıznı var..hiç doğru duzgun vakıt geçiremıyoruz ((

olsun olsun fazla çanta göz çıkarmaz olsun hepsinden olsn

aynen fazla dediğimizde 2 tane :)))) hani demek istediğim okadar para vermeyeceğime göre ona gider marka alır ona para veririm hiç olmazsa marka olmuş olur neyse ben yine bu hafta gezeyim :)))))))))))

Peki doğumunda izin alabilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…