kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum
bugun epey takıldım pcde yeterli bu kadar dünden cok yoruldugum için bugun yattıgım yerden ancak pcye takılabıldım bişey yapmadım gözlerim agrımaya başladı artık hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin muhabbetiniz bol olsun
Eşinle sorun oluyo mu cnm hiç, mesela hep anneme çıktık dedin ya?
kızlar şu bebek çantaları nekadar gereksiz yere pahalı ya valla ben ayrıyeten nike marka alıcam hem marka olmuş olur hem kendimde kullanırım gayet güzel
buyrun avent emzik modelleri :)))))))))
http://www..kk..kk..kk..kk..kk..kk....VENT&pk_id=8&gclid=CNHc1KLG8KsCFQV-mAodUmNMHw
pamuk daha kaç tane çanta alıcan
kankıcımm bu adres açılmıyooooo
ben çıktım hayatım :))))))))) gunduzlerı hep annemdeydım eşim avm de çalışıyo taaa 10:30da geliyo akşam...gelincede kendı bişiler yapıyodu yada annemden yemek ındırıyodum ıdare edıyoduk..
google yaz hayatım avent emzikleri diye açılan linklere bak
Haa o zaman tamam cnm, ne güzel eşi geç gelenlere özeniyorum, bnm ki öğretmen milli eğitimde, 3 te evde oluyo
koleksiyon yapıyomuşum
hani bir tane de nike olsun diyorum belki buna sığmaz diğerini kullanırım diye şeyettiydim
koleksiyon yapıyomuşum
hani bir tane de nike olsun diyorum belki buna sığmaz diğerini kullanırım diye şeyettiydim
olsun olsun fazla çanta göz çıkarmaz olsun hepsinden olsn
kız sen benı gulmekten öldürecennapcan birsuru çantayıııı :))))))))))
yok canım ya geç gelmesı ıyı değil aslında.bak şimdi 10:30gelıyo yemek ye falan fılan11i geçiyo...yatalım dıyene kadar2 oluyo..hep geç yatmaya alıştık sabah 10da gidiyo akşam 10da gelıyo haftada bırgun ıznı var..hiç doğru duzgun vakıt geçiremıyoruz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?