2011 Aralık Anneleri

aynen fazla dediğimizde 2 tane :)))) hani demek istediğim okadar para vermeyeceğime göre ona gider marka alır ona para veririm hiç olmazsa marka olmuş olur neyse ben yine bu hafta gezeyim :)))))))))))

gez gez canım ben artık gezemiyorum benim yerimede gez ben de hastane için sabahlık almak istiyorum kendime ama çarşı pazar gezecek halim yok bu aralar:S

haftasonu park yatak almıştık oğluma buakşam eşim kurdu ayyy çokkk güzel yaaa eşimle bakıp bakıp duruyoruz müziğini dinleyip dinleyip duruyoruz daha bi heveslendik günler geçsin artık bebişler gelsinnnnnnnn

henüz doğurmadı cnm kontrol altındaymış şuanda ama kanaması devam ediyormuş

Sagol canim cevap verdigin icin.Rabbim evladini bagislasin luveylaya.Umarim hersey yoluna girer.Bu arada seninle gunlerimiz ayni :) safak 61 diyelim artik gece 12 oldu :)
cnm hastanedeymis hala dogum olmamis doktor takibindeymis dua edllim ins

Cevap verdigin icin sagol canim.Evet dualarimiz onunla insallah hersey yoluna girer..

aa ewet aynıymış ama günler geçmek bilmiyor yaa çok sabırsızlanıyorum ben

aa ewet aynıymış ama günler geçmek bilmiyor yaa çok sabırsızlanıyorum ben

bende oyle artik bebek buyudukce sigmiyo icime tekmeler kuvvetlendi artik oda cikmak istiyo :) ama daha zamani var aman zamanlarinda dogsunlardaz biz bekliyelim yeter.Benim ikinci bebek olmasina ragmen cok merak ediyorum heyecanlaniyorum.senin ilkmi?

kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin ,,nazlı kocam bırakmıyor gidelim bakalım

bende oyle artik bebek buyudukce sigmiyo icime tekmeler kuvvetlendi artik oda cikmak istiyo :) ama daha zamani var aman zamanlarinda dogsunlardaz biz bekliyelim yeter.Benim ikinci bebek olmasina ragmen cok merak ediyorum heyecanlaniyorum.senin ilkmi?

ewet cnm ilk olacak inş hepimiz sağlıkla kavuşalımda dediğin gibi beklemek önemli değil bi şekilde geçecek zman hadi ben kaçtm öpüyorm cnm senı ii bak kendine ve bebişinee

ewet cnm ilk olacak inş hepimiz sağlıkla kavuşalımda dediğin gibi beklemek önemli değil bi şekilde geçecek zman hadi ben kaçtm öpüyorm cnm senı ii bak kendine ve bebişinee

amin canim insallah.ilk bebegi beklemek daha zor :)) bende opuyorum seni.gorusuruz sende iyi bak kendinede bebisinede.. iyi geceler..

güle güle kullan canım oğluşun uslu uslu uyusun içinde :)))))))))
artık heyecanlar kasımda çok yoğun olacak bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy cnm hic deme onu bende oglusumda daha ogelmeden travel system almistik onu kutusundan cikarip koyydum park yatakla birlikte odaya :))

kizlar kibakin bizde cikiyoruuzbabamiz gelck az sonra yemek hazirlamaliyiz :))) buaradabizde saat 6 :) aksam sizi iyi uykular bize iyi aksamlarr

selam kizalr uyku tutmadi
kaburgam agriyorrrr
bulasik yikadim evi topladim
ellimde cayim
sizinle muhhabbet etmeye geldimmmmmmmm

gece kuşları selamlar :) aktif bebeklerimiz uyutmadı tabi bizi :) ha bu arada 3.250 ytlye migrostan aldığım hastane terliğimi ekliyorum :)

www.kangurum.com.tr: Migros Sanal Market , ZILEY SABO 36/44 sonuçta atmalık :)

bi de almayı düşündüğüm battaniyeler zara home'dan ama karar veremiyorum ,polar ve de çoook kaygan ipek gibi.bebek içinden kayar mı acaba???

Kids Dots Fleece Blanket - Blankets - BEDROOM - Portugal

Kids Babou Blanket - Blankets - BEDROOM - Portugal

New Born Raso Fleece Blanket - Blankets - BEDROOM - Portugal

sizce hangisi mantıklı ???dediğim gibi kaygan olmasını anlayamadım.

bu arada korbell çöp kutusu aldım ve cok da hoşuma gitti.kızlar çöp poşeti bile çok güzel kokuyo ya!!!bi de 2li göbek filesi aldım ya,nasıl kullanırım hiç fikrim yok.bulunsun işte :)))hah bi de bebek için kulak çubugu ve de çıt çıt makas aldım.tarakların fırçaların da hiçbirini beğenemediiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…