aynen fazla dediğimizde 2 tane :)))) hani demek istediğim okadar para vermeyeceğime göre ona gider marka alır ona para veririm hiç olmazsa marka olmuş olur neyse ben yine bu hafta gezeyim :)))))))))))
Peki doğumunda izin alabilecek mi
alcak canım.senelık ıznınden kullanıcak 1 hafta falan3gunde doğum ıznı var yeter galıba :)))
yeter cnm annen yakın ya, ben yatıyorum kızlar, hepinize Allah rahatlık versin
Of yaa illa erinme gecmisi oku ogrenmi diyorsunuzyokmu bilen ya luveyla nasil aloooooo
Of yaa illa erinme gecmisi oku ogrenmi diyorsunuzyokmu bilen ya luveyla nasil aloooooo
henüz doğurmadı cnm kontrol altındaymış şuanda ama kanaması devam ediyormuş
cnm hastanedeymis hala dogum olmamis doktor takibindeymis dua edllim ins
Sagol canim cevap verdigin icin.Rabbim evladini bagislasin luveylaya.Umarim hersey yoluna girer.Bu arada seninle gunlerimiz ayni :) safak 61 diyelim artik gece 12 oldu :)
Cevap verdigin icin sagol canim.Evet dualarimiz onunla insallah hersey yoluna girer..
aa ewet aynıymış ama günler geçmek bilmiyor yaa çok sabırsızlanıyorum ben
bende oyle artik bebek buyudukce sigmiyo icime tekmeler kuvvetlendi artik oda cikmak istiyo :) ama daha zamani var aman zamanlarinda dogsunlardaz biz bekliyelim yeter.Benim ikinci bebek olmasina ragmen cok merak ediyorum heyecanlaniyorum.senin ilkmi?
ewet cnm ilk olacak inş hepimiz sağlıkla kavuşalımda dediğin gibi beklemek önemli değil bi şekilde geçecek zman hadi ben kaçtm öpüyorm cnm senı ii bak kendine ve bebişinee
haftasonu park yatak almıştık oğluma buakşam eşim kurdu ayyy çokkk güzel yaaa eşimle bakıp bakıp duruyoruz müziğini dinleyip dinleyip duruyoruz daha bi heveslendik günler geçsin artık bebişler gelsinnnnnnnn
ayy cnm hic deme onu bende oglusumda daha ogelmeden travel system almistik onu kutusundan cikarip koyydum park yatakla birlikte odaya :))haftasonu park yatak almıştık oğluma buakşam eşim kurdu ayyy çokkk güzel yaaa eşimle bakıp bakıp duruyoruz müziğini dinleyip dinleyip duruyoruz daha bi heveslendik günler geçsin artık bebişler gelsinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?