2011 Aralık Anneleri

leyla adına çok züülüdm gerçekten umarım bebiş sabredebildiği kadar sabreder en azından 36. haftasına kadar felan.. neyse umarım sonunda ağlıkla alır bebişini kucağına leyla arkadaşımız topiğimizin ilk bebişide gelmiş olur böylelikle...

Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani
allah üçünüde sana bağışlasın canım hoşgeldin aramıza....
cinsiyetleri ne ?

tulay ne ettin kuzum sen fena stok yapmışsın gerçekten sanki bebek doğunca bez kıtlığına gircekmişsin gibi allah seni ne etmeye emi... hala birde 10 kiloluklarına bakıcam diyorsun ne kadar hızlısın sen yaa bu arada oğlunun odası geldimi???

Hepsiburada.com : Medifine Emzikli Ateş Ölçer | Anne / Bebek / Çocuk

biz bunu aldık canım bir bak istersen yorumlarda gayet iyiydi... ayrıca koltuk altından digitalde alıcaz...

buarada dün geceden beri tam 50 sayfayı devirmişsiniz bu gün oku oku canım çıktı yapmayın kızlar bu kadar yaa...

günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz 31 haftalık olduk bugün cumartesi bebişimi, görmeye gittik hepinize el sallıyor çok tatlıydı oğlum aynı babasına benziyor babası evde oğlunun resmiyle geziyor

günaydın kızlaroleyyy şarıl şarıl yağmur yağıyo,sabah geç kaldım akşam kanıta baktım sürekli kabuslarla uğraştm sabaha kadar,eğilip çorabı da giyemiyom,zaten hava sıcak dedim,yolda yağmur bastırdı geri döndüm merdiven çıktım,şimdi ayağımda çorap yok ama iş yeri sıcak

geçmiş olsun canım ya,tam trejikomedik bi hikaye olmuş,iyi ki sana bişey olmamış,cana gelen mala gelsin

maşallah oğluna

Gunaydin kizlarrr

Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.

herkese günaydın kızlaarrrrrrrrr
sabah erken gelmiştim biraz tunalıda yürüyüş yapayım dedim
hava buzzzz gibi
zor attım kendimi işyerine
ankaraya kış geldi((

canım 2 kilosu bulması için 32 haftalık olması lazım hemencecik o kiloya ulaşmıyoki

aaaa süper kutlarım cnm yeni yaşını benimde yarın doğum günüm:)))) takvimi özellikle kasımda bıraktım bu ay kocam ekimi görmesin diye ama kocam unutmamış yarın yemeğe çıkarıs dedi:) sevindim çünkü geçen yıl evlilik yıl dönümümüzü unutmuştu var öle vukaaaatları yani

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn
nice mutlu yıllara inşallahh

Sagol canimmm.Benimki hatirladida bugun gec gelicek eve ne yapilirki o saatten sonra.Yemege gideriz o kadar.Pasta alip sinemaya falan gidemeyiz.Neyse bu seferlikte boyle olsun.Bu arada buraya uye olurken 18 ekim diye 18 eylul yapmisim onu bir duzeltemedim gitti.Neyse yarinda artik senin dogum gununu kutlariz canim

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara

tesekkur ederim canim.

en sonunda göbeğimi koydum sabah gizlice ara kabloyu arakladım biri bozulmuş eşim kullanıyodu,boşver koyup ta napcan ben akşam gönderrim mailine diyodu,nete tel. dan giriyo o da yavaş böyle yapmasam daha bir hafta sürerdi bu mesele

Son düzenleme:
günaydın kızlar
annis doğum günün kutlu olsun, bebişinle sağlıklı mutlu yıllar cnm.
deryam videonu izledim cnm çok güzell, ağlamasına bayıldım
bende kontrolümde cd isticem.
bu gece kabus gördüm, hala etkisindeyim :18::18::18:
luveyladan haber varmı ????

Slm bende seninle aynı haftadayım ve hala midem bulanıyor.Eskiden hemen hemen hergün kusardım.Şimdi haftada bir kusuyorum ama 1 haftalık gibi :) Çok şiddetli bulanıyor.Doktoruma sordum midenin hassas olmasından kaynaklı olabilir dedi.Birde erkek bebek olunca daha çok mide bulanır derler ne kadar doğru bilemem tabi :) Daha hareketli olduklarından mideye baskı artıyor o da mide bulantısı yapıyor.Ben iştahsızlıktan 8.aya kadar 5 kg aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…