kizlar kibakin bizde cikiyoruuzbabamiz gelck az sonra yemek hazirlamaliyiz :))) buaradabizde saat 6 :) aksam sizi iyi uykular bize iyi aksamlarr
günaydın kızlar size bi haberim var ama ilk önce heyecan yapmayın olurmu?
Luveyla (leyla) cuma gününden beri hastanede yatıyomuş,bana cumartesi günü haber verdi amniyotik sıvısı tamamen bitmiş ve amniyotik banttan dolayı zaten en başından beri erken doğum rsiki varmış,cumartesi günü çokça kanaması vardı ama şükürler olsunki dün durdurmuşlar açılmayı ve sancılarıda şu an durdurmuşlar,bebeğide iyiymiş 5 dk bir usg ye girip durumu kontrol ediyolarmış,bebek 2250 gr olmuş durumuda gayet iyiymiş, ama doğumu geciktirmeye çalışıyolar şu an doğum yapana kadarda hastanede yatıcak bugünde yapabilir 1 aya da yapabilir,hepinize çok selamı hepinizden dua bekliyo arkadaşlar,belkdie topiğimizin ilk bebeği gelicek ALLAH ikisininde yardımcısı olsun inş.
kızlar hemen son haberleri vereyim leyla nın yine kanaması başlamış nst deymiş doktorlar doğum olacak demişler yüksek ihtimalle şimdi durumu değerlendirip kara vericeklermiş ama leyla çok fazla kanamam var galiba doğuma alıcaklar dedi ne olur dua edin olurmu.
allah üçünüde sana bağışlasın canım hoşgeldin aramıza....Selam kızlar,
Ben de aralık ayında alıcam inşallah bebiş(lerimi), üçüzlerimizi yani
ben de primanın 2,5-5 kilo yenidoğanını aldım 92 liydi sanırım 3 paket aldım 276 adet eder ahanda elimizde patladı o zaman artık ben bu ayki alışverişimde 10 kiloluklara bakcam hehehehe çünkü bi boy büyüğünden de baya almıştım
selam kızlarr
dün gece yine acle sancıyla gidice--çok şükür doğum değilmiş-- annem " seninki acele geleceğe benziyor, biz hazırlığımızı yapalım" dedi. sabah çıktık aldık her şeyi..emin de yıkadım, sabah ütüler kaldırırm. benim hastanelikler de hazırdı zaten. bir bezimizle ıslak mendilimiz kaldı.
ezcanede emzik şeklinde ateş ölçer gördüm. 13 tl. kararsız kaldım. siz ne dersiniz?
slm kızlar nasılsınız...luveyla için çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bebişi sağlıkla gelir inş.
benim başıma bugün çok kötü bi olay geldi çokkkk korktum sağlık ocağına gittim kontrole dönüşte arabada bi yanık kokusu filan bi baktım arabadan dumanlar çıkıyohemen durdum indim kaçmaya başladım ..eşim işte kimse yok yanımda hemen kayınpederimi aradım geldi beni ewe bıraktı tabi arabayıda tamire götürmüş arabam conta yakmış hararet yapmış anlayacağınız 300 tl masrafı varmış ama çok korktum araba patlayacak sandım (lpg'li çünkü ) nasıl kaçıyom yolun ortasında koca göbüşümle çok komiktii..artık araba kullanmam
Benim bugün doktor kontrolüm vardı,herşey yolundaymış hamdolsun.15 günde bebeğin kilosunda 500 gr artmış,boyuda 5 cm uzamış.Doktor ne yaptın 15 günde dedi,farklı olarak her gece ballı süt içtim dedim.Süper dewam et dedi.
Benim geceleri midem çok yanıyor,süt çok ii geldi her gece içtim,hem bana hem bebişime yaramış ballı süt.Toplamda da 11 kilo almışım bunada sevindim.Oğlumda 20 kg almıştım
Nst ye 35.hafta gireceksin dedi.Hastanenin odalarını gezdim çok zevkliydi bi an kendimi doğum yapmış yatarken hissettim.Allah hepimize göstersin inşallah o günleri.
Yaa neslihan sorma hayatım boyunca az kilo aldım diye üzüleceğim aklıma gelmezdi ama ben kiloluydum sorun orda sanırım, 72 den 74 e çıktım, orda çakılı kaldım, boyum da 1.70 lerde. Az kilo aldım diye sevinemedim, kursağimda kaldı, bebiş küçük hayırlısıyla :95: 2 kiloyu bulsa derin bi nefes alcam.
leyla adına çok züülüdm gerçekten umarım bebiş sabredebildiği kadar sabreder en azından 36. haftasına kadar felan.. neyse umarım sonunda ağlıkla alır bebişini kucağına leyla arkadaşımız topiğimizin ilk bebişide gelmiş olur böylelikle...
allah üçünüde sana bağışlasın canım hoşgeldin aramıza....
cinsiyetleri ne ?
tulay ne ettin kuzum sen fena stok yapmışsın gerçektensanki bebek doğunca bez kıtlığına gircekmişsin gibi allah seni ne etmeye emi... hala birde 10 kiloluklarına bakıcam diyorsun ne kadar hızlısın sen yaa bu arada oğlunun odası geldimi???
günaydın kızlar
oğlumun odası geldi cnm yerleştirdik kıyafetlerimizi dün de perdesini ütüledim kocam taksın bu akşam biter aaa ama halı bakcam ikeadan ancak o zaman foto koyabilirim :)))) biraz daha bekliceniz eklicem fotosunu bez depomuzu da çekeris hehehehe
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
Gunaydin kizlarrr
aaaa süper kutlarım cnm yeni yaşını benimde yarın doğum günüm:)))) takvimi özellikle kasımda bıraktım bu ay kocam ekimi görmesin diye ama kocam unutmamış yarın yemeğe çıkarıs dedi:) sevindim çünkü geçen yıl evlilik yıl dönümümüzü unutmuştu var öle vukaaaatları yani
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn
nice mutlu yıllara inşallahh
kızlarrrrrr bişi sorcam sıze...33.haftama gırcem mıgde bulantılarım geçmedı yanı abartı değil ama sabahları falan halen iştahlı yıyemıyorum sızdede olan varmı....bıraz once yemek yeyım dedım eşimle yemek arası su içtim migdem bulandı çıkardım vallaa yanı hep olmuyo ama bilemedım..benım gıbı olanınız varmı halen mıgdesı bulanan:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?