Cnm bana hiç folik asit vermediler. Hamile kalmadan önce içerdim. Hamilelikte sadece Decavit verdiler 3 ay buna devam edeceğim. 4.ay kan düşüklüğüm olduğu için kan ilacı verecekler. Doktorum ilk 3 ay fazla ilaç vermekten yana değil.Hatta bayağı kansız olmama rağmen kan ilacı bile kullandırmıyor.Adı vitamin de olsa kimyasal bişey sende çok fazla sarılma herşeyin doğalı daha iyidir.
işte ben de bu yüzden tereddütte kaldım. kuzenim 4. sınıf tıp öğrencisi. yarın hocalarına soracak ben de ona göre davranıcam. tşk ederim bilgilendirdiğin için :)
ben izledim kocama daizletiyim dedim geçen gün izleyemedi kaçtı heheheheheh
korkak korkaaakkk :))) ben doğurcam o korkuyo :))))
Enee niye izleyemedin kız :)))kizlar fatmagulcuye cikti adimiz ama uyku bastirdi cok sukur oglumda iyi uyudu annesinide uyuttu :) taneem nazar ettin :) bak izleyemedIM
Eş durumundan kurtları izledimYa Rabbim neydi o taramalar falan Bana kalsa Trt1 yerden yükseği izlerdim Aşağıki hatunlar iyi geceler :)))
Enee niye izleyemedin kız :)))
ben de bu siteyi takip ediyorum..hem videoları hem de sitedeki bilgileri çok güzel..8.haftada kanama olabilir diye okudum bugün.Yarın 8 .haftama giriyorum..sizde bu haftada lekelenme tarzı bişey yaşadınız mı..
ilk hamileliğimde olmuştu .. 5 +1 de gittiğimizde 1 kese vardı ve ben inatla ikinci kesenin olup olmadığını sordum dr.a , o da " deli misin böylesi daha iyi , biz ikiz gebeliği hep riskli buluruz " demişti .. kendisi İzmirde güya iyi bir tüpbebek dr.u .. sonra 5+4de , eşimin ameliyat kontrolü için gittiğimiz bir hastanede ben de kad.doğ.a göründüm ve oğluşumun kalp atışlarını duyduk , ve bir de ne geöreli , ikinci bir kese dahaaaabizimkisi tüpbebek olduğu için rastlanılan bir durum ve bu kadar erken kalp atışının ve kesenin görünmesi de o yüzden o miniğim bizimle 9+6ya kadar , yani benim tam da şu an içinde bulunduğum gün ve haftaya kadar kaldı bizimle .. o gün gittiğimiz kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik .. zaten diğer keseye göre oldukçe küçük ve geriden geliyordu , beklenen bir şeydi , ama benim kabullenmem zor oldu .. halen onu anarım dualarımda ..
Bide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?
günaydın aralık anneleri hıdrelleziniz kutlu olsunbütün dilekleriniz kabul olsun hepinizi öpüyorum bebeişlerimizle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?