2011 Aralık Anneleri

ben izledim kocama daizletiyim dedim geçen gün izleyemedi kaçtı heheheheheh

korkak korkaaakkk :))) ben doğurcam o korkuyo :))))

ben normal dogum yaptim esimde yanimdaydi :) ayrica hic oyle perde filanda yoktu amerikanin sisteminde catal da yok kendi dogumdan sonra yattigin odada dogum yapiyorsun cok guzeldi annemde dogumumdaydi tabiki arkasi donuktu :) bayilcakti kadin beni o sanciyla gordugunde odadan cikti ben geri cagirdim 2.bebegimide siddetle normal dogum istiyorummm:)

Son düzenleme:
kizlar fatmagulcuye cikti adimiz ama uyku bastirdi cok sukur oglumda iyi uyudu annesinide uyuttu :) taneem nazar ettin :) bak izleyemedIM

Kızlaaaaarr kımsecıkler yokmu yınemı duruldu bura 2 arkadass daha gorunuo ama :)

Son düzenleme:
Yagmursesı ablamızda burdaymıssss nasılmsss acabaa ? Bıde gercek kendı adını ogrensek bı sakıncası olurmuymusss ogrenelımmmm

Eş durumundan kurtları izledim Ya Rabbim neydi o taramalar falan Bana kalsa Trt1 yerden yükseği izlerdim Aşağıki hatunlar iyi geceler :)))

Oy maşallah Sumak Allahım(CC.) daha ne güzel haftalar göstersin :)))
Ben kaçtımmmmm Olbeycimmm görüşürüz :))

Son düzenleme:
Efeciğim orada mısın ?
Pofff sabahın saat 5 i oldu hala tık uykum yok :2: Ne olcak benim bu uyku düzenim Rabbim (CC.) yardım et!

Kız orda saat kaç bu arada :82:Sen hangi eyalettesin çok anlarmışım gibi bide sormaz mıyım

Herkeşlere Günaydınlar ve hayırlı cumalaaaarrrrr

ben de bu siteyi takip ediyorum..hem videoları hem de sitedeki bilgileri çok güzel..8.haftada kanama olabilir diye okudum bugün.Yarın 8 .haftama giriyorum..sizde bu haftada lekelenme tarzı bişey yaşadınız mı..

Ben de yarın 9. haftama giriyorum canım, lekelenmem olmadı hiç bu hafta, ben de okumuştum onu, olsaydı da endişelenmicektim ama olmadı da çok şükür

Nerdeyse benzer şeyler yaşamışız canım, benim de bir önceki hamileliğim ikizdi, 7. haftada birinin kalbi durdu, 9. haftada da diğerinin Allah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize de

Bide bişey daha soracağım benim suratım çok çirkinleşti sivilceler falan olur mu böyle hemen sizce ?

Benim de kusmaktan yüzümdeki kılcal damarlar çatladı ve çok çirkin duruyolar yüzüm haritaya döndü resmen, aynalara küstüm bi de sivilce değil de pütür pütür bişeyler çıktı alnımda falan

Son düzenleme:
günaydın aralık anneleri hıdrelleziniz kutlu olsun bütün dilekleriniz kabul olsun hepinizi öpüyorum bebeişlerimizle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum

günaydın aralık anneleri hıdrelleziniz kutlu olsun bütün dilekleriniz kabul olsun hepinizi öpüyorum bebeişlerimizle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum

Çok teşekkür ederiz canıııııııııımmm Allah her birimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…