2011 Aralık Anneleri

gunaydın kızlarr ve seker bebısler

ayyyy oyleme deme :))) göz gore gore kesıyolar senı nasıl mudahale etmeyım acımadıgını bıldıgım halde acıyo falan derım :)))))))))en ıyısı uyumak

ay kız sorma bende tamamen bayıltmalarından korkuyorum napacaklarsa benm gozum acık yapsınlar dıyebu arada sımdılık sezeryanlık bı durum yok ınsallah normal olucakkk sormayın pek bı cesaretlıyım son anda nasıl olurum hec bı fıkrım yok

ayy canm aynı bız yalnız bız sabah 8,30 da beraber cıkıoz esım aksam en erken 10 da gelıo bazan daha gec benm koca erkek kuaforu ne zaman ısı bıtecegı bellı deıl bı pazarımız var Allah tan ondada sabahtan aksama kadar bas basa gezerız arada arkadaslara gıderız onun dısında aılelerden kımseye takılmıos aksam gezmesı falan

mutlu yıllar canımm bundan sonra hıc yalnız kalmassın hep bebısın olur yanında bu senede ıdare etcen bole sonraa hep en az 2 kısı

kızlar herkese günaydın. luveyladan haber yok mu? merak ettim.

bir de zuzuzu06 canım benim de başlarda midem çok bulanmıştı, 4 ay bittikten sonra geçmişti. bu aralar tekrar başladı. dün akşam yemekten sonra içim dışıma çıktı. galiba bebişler midemize baskı yaptığı için yemekler de hemen dışarı fırlıyo

kızlar inanmıyorum hemencik de 30 haftalık olmuşuz demeyi çok isterdim ama valla ne yalan söyliyim zaman hiç geçmek bilmedi. daha da nerden baksan 9-10 hafta var tabi zamanında gelsin de ben beklerim ama zaman da accık yardımcı olsa da hızlı geçse dimi ama

Günaydın tüm annişlerr,

yatıp kalkarken zorlanmaya - genzine acı sular gelmeye başladık hadi hayırlısı olsun..Sabahta çizmemi zor giydim galiba artık 44 bedenim :S

Doğum günün kutlu olsun canım

canım benm ilk 5 ay serum yemekten kollarım delik deşikti şuanda hala bulantılar devam ediyo, çok fazla değil ama haftanın 2 gunu mutlaka çıkartma yapıyorum, bulantım olmasa yanmasından duramıyorum, zaten geceleri uykuda yok,
kız yada erkek bebekle alakası yok cnm bende kız taşıyorum. beklicez sabredicez yapacak bişi yok

günaydın kızlar

deryam videonu izledim cnm çok güzell, ağlamasına bayıldım
bende kontrolümde cd isticem.
bu gece kabus gördüm, hala etkisindeyim :18::18::18:
luveyladan haber varmı ????

sağol canım,çok nazlı olcak galiba zilliben de sabaha kadar kabuslar gördüm kociş kızdı bi daha kanıta bakmak yok diye
luveyladan şimdilik bi haber yok,inş. herşey yolundadır

gunaydin kizlar..

anniscim dogum gunun kutlu olsun. en az iki yil yalniz kahvalti etmiiceksin dogum gunu sabahi merak etme :))

optuk tum bebisleri ve guzel anneliriniiii..

sagol canimm

sagol canimm evet insallah artik ikinci kizimla basbasa kutlariz.ama oda fazla kalmiyo yanimda 2 bucuk yasinda okula basliyo.en iyisi ben hic boz durmiyim :)

Doğum günün kutlu olsun canım

sagol canimm

gunaydin kizlar..

anniscim dogum gunun kutlu olsun. en az iki yil yalniz kahvalti etmiiceksin dogum gunu sabahi merak etme :))

optuk tum bebisleri ve guzel anneliriniiii..

hehehe evet canim en az iki sene sonra yine yalniz,diyorum ya ben en iyisi hic bos durmiyim ucuncuyude dusunuyorum zaten yapim gitsin valla bu arada sagol kuzucumm

ben eşimden önce çıkıyorum evden, o yuzden ayakkabılarımı ona giydiriyorum

hehehe evet canim en az iki sene sonra yine yalniz,diyorum ya ben en iyisi hic bos durmiyim ucuncuyude dusunuyorum zaten yapim gitsin valla bu arada sagol kuzucumm

3.cü ne güzel yaa..Ben ilkini nasıl doğurucam diye düşünüyorum Helal olsun kızlaarrrrr

Bu arada Face 'de eklemek istiyorum herkesi nasıl olucak ?

Leyladan aynen aktariyorum:
Gunaydin fatmacigm. Gecemiz iyiydi cok sukur. Kanamam azaldi. Bir hafta sonra bir aksilik olmasa 34. Haftalik olunca doguma alacaklar. Haftaya bugun insallah. Dua edin canim oncesinde bir aksilik olmasin da bebisim bir hafta daha gelìssin. Bol sut iciyorum, bal ve ceviz yiyiyorum bakalim. Dusundugun icin Cok tesekkur ederim canim. Telefondan nete girip yazilarinizi takip etmeye calisiyorum. Kizlar merak etmisler, durumumu ve sevgilerimi ilet canim. Annisin dogum gununu kutluyorum. Yarinda tulayuzun arkadasimizinmis onunkide kutlu olsun simdiden. Hayirli omurler diliyorum. Rahatsiz ve araba faciasi geciren arkadaslara cok gecmis olsun dileklerimi ilet canim. Biraz postaci gibi oldun ama iyiymis. Hakkini helal et.

Son düzenleme:

çok sevindim 8 gün 8 gündür en azından tam 34 haftalık olcak,inş. herşey yolunda gider,ilk bebişimiz geliyo galiba,hayırlısı olsun hakkımıza...

ay canimm duygulandim okuyunca.yazik ordan bile bizi dusunuyo.cok sagolsun.rabbim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin.insallah sorunsuzca su 8 gunu atlatirda bebegini guzelce kucagina alir.dualarimiz onunla.

AYYYY cnm benim nası da unutmamış zaten ağlamaya yer arıyorum ahanda sebep çok teşekkür ederim cnm sanada Allah'tan hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla gelsin inş kuzun çok öpüyorum kib

günaydın kızlaar..çok sewndm leyla için..dua etmeye devam edelim,inş hayırlı zamanda gelir bebişimiz

hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah.Rabbim yardımcıları olsun...
ANNİŞ mutlu yıllar canım;ailenle birliklte sağlıklı uzun ömürler geçirmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…