- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
ayyyy oyleme deme :))) göz gore gore kesıyolar senı nasıl mudahale etmeyım acımadıgını bıldıgım halde acıyo falan derım :)))))))))en ıyısı uyumak
yok canım ya geç gelmesı ıyı değil aslında.bak şimdi 10:30gelıyo yemek ye falan fılan11i geçiyo...yatalım dıyene kadar2 oluyo..hep geç yatmaya alıştık sabah 10da gidiyo akşam 10da gelıyo haftada bırgun ıznı var..hiç doğru duzgun vakıt geçiremıyoruz((
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
Slm bende seninle aynı haftadayım ve hala midem bulanıyor.Eskiden hemen hemen hergün kusardım.Şimdi haftada bir kusuyorum ama 1 haftalık gibi :) Çok şiddetli bulanıyor.Doktoruma sordum midenin hassas olmasından kaynaklı olabilir dedi.Birde erkek bebek olunca daha çok mide bulanır derler ne kadar doğru bilemem tabi :) Daha hareketli olduklarından mideye baskı artıyor o da mide bulantısı yapıyor.Ben iştahsızlıktan 8.aya kadar 5 kg aldım...
günaydın kızlar
deryam videonu izledim cnm çok güzell, ağlamasına bayıldım
bende kontrolümde cd isticem.
bu gece kabus gördüm, hala etkisindeyim :18::18::18:
luveyladan haber varmı ????
Günaydın tüm annişlerr,
yatıp kalkarken zorlanmaya - genzine acı sular gelmeye başladık hadi hayırlısı olsun..Sabahta çizmemi zor giydim galiba artık 44 bedenim :S
günaydın kızlar
annis doğum günün kutlu olsun, bebişinle sağlıklı mutlu yıllar cnm.
deryam videonu izledim cnm çok güzell, ağlamasına bayıldım
bende kontrolümde cd isticem.
bu gece kabus gördüm, hala etkisindeyim :18::18::18:
luveyladan haber varmı ????
gunaydın kızlarr ve seker bebısler
ay kız sorma bende tamamen bayıltmalarından korkuyorum napacaklarsa benm gozum acık yapsınlar dıyebu arada sımdılık sezeryanlık bı durum yok ınsallah normal olucakkk sormayın pek bı cesaretlıyım son anda nasıl olurum hec bı fıkrım yok
ayy canm aynı bız yalnız bız sabah 8,30 da beraber cıkıoz esım aksam en erken 10 da gelıo bazan daha gec benm koca erkek kuaforu ne zaman ısı bıtecegı bellı deıl bı pazarımız var Allah tan ondada sabahtan aksama kadar bas basa gezerız arada arkadaslara gıderız onun dısında aılelerden kımseye takılmıos aksam gezmesı falan
mutlu yıllar canımm bundan sonra hıc yalnız kalmassın hep bebısın olur yanında bu senede ıdare etcen bole sonraa hep en az 2 kısı
Doğum günün kutlu olsun canım
ben eşimden önce çıkıyorum evden, o yuzden ayakkabılarımı ona giydiriyorum
gunaydin kizlar..
anniscim dogum gunun kutlu olsun. en az iki yil yalniz kahvalti etmiiceksin dogum gunu sabahi merak etme :))
optuk tum bebisleri ve guzel anneliriniiii..
ben eşimden önce çıkıyorum evden, o yuzden ayakkabılarımı ona giydiriyorum
hehehe evet canim en az iki sene sonra yine yalniz,diyorum ya ben en iyisi hic bos durmiyim ucuncuyude dusunuyorum zaten yapim gitsin vallabu arada sagol kuzucumm
Leyladan aynen aktariyorum:
Gunaydin fatmacigm. Gecemiz iyiydi cok sukur. Kanamam azaldi. Bir hafta sonra bir aksilik olmasa 34. Haftalik olunca doguma alacaklar. Haftaya bugun insallah. Dua edin canim oncesinde bir aksilik olmasin da bebisim bir hafta daha gelìssin. Bol sut iciyorum, bal ve ceviz yiyiyorum bakalim. Dusundugun icin Cok tesekkur ederim canim. Telefondan nete girip yazilarinizi takip etmeye calisiyorum. Kizlar merak etmisler, durumumu ve sevgilerimi ilet canim. Annisin dogum gununu kutluyorum. Yarinda tulayuzun arkadasimizinmis onunkide kutlu olsun simdiden. Hayirli omurler diliyorum. Rahatsiz ve araba faciasi geciren arkadaslara cok gecmis olsun dileklerimi ilet canim. Biraz postaci gibi oldun ama iyiymis. Hakkini helal et.
Gunaydin fatmacigm. Gecemiz iyiydi cok sukur. Kanamam azaldi. Bir hafta sonra bir aksilik olmasa 34. Haftalik olunca doguma alacaklar. Haftaya bugun insallah. Dua edin canim oncesinde bir aksilik olmasin da bebisim bir hafta daha gelìssin. Bol sut iciyorum, bal ve ceviz yiyiyorum bakalim. Dusundugun icin Cok tesekkur ederim canim. Telefondan nete girip yazilarinizi takip etmeye calisiyorum. Kizlar merak etmisler, durumumu ve sevgilerimi ilet canim. Annisin dogum gununu kutluyorum. Yarinda tulayuzun arkadasimizinmis onunkide kutlu olsun simdiden. Hayirli omurler diliyorum. Rahatsiz ve araba faciasi geciren arkadaslara cok gecmis olsun dileklerimi ilet canim. Biraz postaci gibi oldun ama iyiymis. Hakkini helal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?