2011 Aralık Anneleri

ohhhh be bir hafta daha bekleyecek bebiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın merakla iyi haberlerini bekliyorduk çok şükür

günaydın güzel anneler ve bebişleri doğum günü olan arkadaşın doğum gününü kutluyorum benim oğlan hafızamın yarısını kullandığı için yazana kadar unuttum biz sanırım iyiyiz yani oğlum iyi annesi onu içinde tutabilmek için sürekli yatıyor ya da uzun süre hareket etmiyor tutabildiğim yere kadar tutacam sıpamı enfeksiyon yüzünden sancılarım oluyor oda doğumu tetikliyor ahhhh ahhhhh balayında kaptığım enfeksiyon ömrü billah bırakmayaccak yakamı bu gidişle allah büyük ne zaman yazdıysa o zaman doğar oğlum hepinizi öpüyoruz

yaa h.sonuda düğün vardı kızlar amcamın torununun sünneti, herkes oynarken yengem kalktı yani sünnet olan çocuğun babaannesi para attı bende bir ağlama ama görseniz çoğu kişide hamile olduğumdan beri beni ilk kez görüyodu ,eşimle hemen lavaboya gittim noldu tülay diyo amcam olsaydı yengem para atmazdı diye ağlıyorum düşünsenize çok kötü oldum yaaa baya makyajım falan gitti millette demiştir noldu acaba diye olur olmaz şeye ağlar oldum yaaaa bi de biz düzelmezsek çocuklardan sonra naparız bu şekilde yaaaaa ben böle değildim sonradan oldum hehehehe gerçi şimdi bile amcam ölmeseydi diyip içip cız ediyo yine ağlıyabilirim(((

Canım benim inşallah güzel yavrun 1 hafta daha sabreder sonrasında hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.Yediğin şeylerin hepsi çok faydalı,yanına birde kuru incir ekleyebilirsin,oda hızlı besler bebeği.Löp löp et olsun inşallah bebeğinee.Allah'a emanet olun.

Ahh canım ya oluyo bu duygusallık hepimizde.Bende geçen gece hiç izlemediğim bi dizide kadını ağlarken gördüm,meğer kadının gögsü alınmış ayy ben bi ağla bi ağla.Hadi senin gene amcan ağlarsın bana ne oluyo acaba.İyice sıyırdımm

annişciiim doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle nice mutlu güzel senelere inşallah..

AY LUvelyacım iyi olduğunuza çok sevindik 334. hafta 33. haftadan iyidir sonuçta :))

allah minnoşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ay kızlar ufaktan başlıyor muyuz neeeee:18::18::18:

annişcim doğumgünün kutlu olsun

gececiler ya biriniz efeeye söyler misiniz özel mesajlarını silsin günlerdir ona ulaşmaya çalışıyorum

tünaydın kızlar hepinize bugün hava yine cok soguk istanbulda bütün gece yagmur yağdı bizde kızımla yağmurun sesini dinledik yarı uyur yarı uyanık

maşşallah ogluna cnm

annisim dogum günün kutlu olsun cnm nice güzel yaşlara erişesin daha inş

Face'de sizi nasıl ekleyebilirim kızlar?

cnm facede 2011aralık anneleri grubu var orayı ekle

sorma cnm ya bizimde haftasonu eşimin arkadaşı evleniyordu cocuk nıkah masasında evet deyince benimde gözlerim bir doldu sanki evladımı evlendiriyom sanır gören zor sildim gözlerimi kimse görmeden ayy cok komık bı durum oldu..evlendıgım gunden beri o arkadaşının evlenmesını beklıyorduk 13yıldır sonunda gercek olunca cok duygulandım sanırım

luveyladan güzel haberler almak cok güzel 34.hafta dogan bebekler pek küvezede girmiyorlar inş saglıkla kavuşur bebişine..

söylerim cnm akşama denk gelirsek merak etme

inş. geçecektir canım havalar da serinledi sıcak tetikliyo enfeksiyonu,az kaldı inş. herşey yolunda olcak

merhabalarrrr kızlarrrr nsl sınız?????luveylaya cok sevindimm yaww allah evladını onaa bgışlasınn inşş hayırlısıylaa haftaya güzel bi şekilde doğumunu da yaparrrrr

gunaydınnn guzel annelerrrrrrrrr annış doğum gunun kutlu olsun canımnıcemutluyılara ailenlesevdıklerınle hep mutlu olman dılegıyle hoşçakall

facedebende bulamıyorum ocak çıkıyo nasıl bulcamsızlerıı yardımmm please :))):26::26:

neyseki 1 hafta daha büyücek bebiş, inşallah sağ salim doğar.

Doğum günün kutlu olsun Annis prensesinle ve eşinle uzunnnnnnn,sağlıklı ve mutlu ömürler size

Allah yardımcı olsun inş bebişinide kendisinede.inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)

sagol canimmm amin insallahh

sagol canim

annişciiim doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle nice mutlu güzel senelere inşallah..

sagol canim.amin insallahhh

kendi adima tesekkur ediyorum canim..

hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah.Rabbim yardımcıları olsun...
ANNİŞ mutlu yıllar canım;ailenle birliklte sağlıklı uzun ömürler geçirmen dileğiyle

sagol canim.guzel dileklerin icin tsk ederim.

gunaydınnn guzel annelerrrrrrrrr annış doğum gunun kutlu olsun canımnıcemutluyılara ailenlesevdıklerınle hep mutlu olman dılegıyle hoşçakall

sagol canim..

Doğum günün kutlu olsun Annis prensesinle ve eşinle uzunnnnnnn,sağlıklı ve mutlu ömürler size

Allah yardımcı olsun inş bebişinide kendisinede.inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)

Sagol canimmm cok tesekkur ederim.aminnnn insallah hepimiz saglikla aliriz bebisleri kucaklarimiza..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
annis doğum günün kutlu olsun.nice senelere sevdiklerinle...
luveyla canım allah sağlıklıca kucvağına almayı nasip etsin.iyi olmanıza sevindim...

herkese günaydın
annis doğum günün kutlu olsun canım.. nice senelerin olsun sevdikelrinle birlikte
neslihancım nevresim götürmen şart değil ama ben götürmek istiyorum... şu doğum çantamı bir hazırlayabilsem kesin götürcemde korkum hazırlıksız hastaye gitmek... birde bakmışsın bebeğime bile eşya alamadan hastanedeyim.. ayyy allah korusun
tülaycımmm mersi teşekkür ederim... ayrıca çok hassas olduk herşeye ağlıyoruz maalesef insan duygulanıyor...
leylanın iyi olduğuna sevindim.. inşallah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alır.... konuşan olursa çokk selam söylesin...dualarım onunla..

bebeğim doğsun onun ağzını iyice öpücem :)))))))))))) sana emzik almak için kızlarla nasıl konuşuyoduk diye
ben iyice bakayım ama herkes nuk taraftarı ama avent te avent yani hadi bakalım

valla kızlar annem wee ninkini almış, ben de avent aldım. anne göğsüne en yakın olan emzikmiş diye duydum. ama toplu alışveriş yapınca fiyatını falan unuttum gitti (

nice nice mutlu yaşlara inşallah...

ah cnm benim yaa.... nasıl da düşünceli davranmış... olbeycim sen de hepimizden slm söyle. şimdi biz de msj atsak belki rahatsız olur. sen aracı ol ne olur... Allah yardımcısı olsun inşallah...

ben efeye mail attım. şimdi sanırım sabahın 5 i orda:)) mailimi görünce cevap verir sanırım cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…