- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
gunaydıııııııın
dogum gunun kutlu olsun annis,
bugun bızım de evlilik yıldönümümüz,3.yılı bitirdik :)
gunaydıııııııın
gunaydıııııııın
gunaydıııııııın
gunaydıııııııın
gunaydıııııııın
gunaydıııııııın
gunaydıııııııın
tenniterenne aramızda 1 gün varmış:
merhaba kızlar
annis doğum günün kutlu olsun.nice senelere sevdiklerinle...
luveyla canım allah sağlıklıca kucvağına almayı nasip etsin.iyi olmanıza sevindim...
herkese günaydın
annis doğum günün kutlu olsun canım.. nice senelerin olsun sevdikelrinle birlikte
neslihancım nevresim götürmen şart değil ama ben götürmek istiyorum... şu doğum çantamı bir hazırlayabilsem kesin götürcemde korkum hazırlıksız hastaye gitmek... birde bakmışsın bebeğime bile eşya alamadan hastanedeyim.. ayyy allah korusun
tülaycımmm mersi teşekkür ederim... ayrıca çok hassas olduk herşeye ağlıyoruz maalesef insan duygulanıyor...
leylanın iyi olduğuna sevindim.. inşallah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alır.... konuşan olursa çokk selam söylesin...dualarım onunla..
valla kızlar annem wee ninkini almış, ben de avent aldım. anne göğsüne en yakın olan emzikmiş diye duydum. ama toplu alışveriş yapınca fiyatını falan unuttum gitti(
nice nice mutlu yaşlara inşallah...
ah cnm benim yaa.... nasıl da düşünceli davranmış... olbeycim sen de hepimizden slm söyle. şimdi biz de msj atsak belki rahatsız olur. sen aracı ol ne olur... Allah yardımcısı olsun inşallah...
ben efeye mail attım. şimdi sanırım sabahın 5 i orda:)) mailimi görünce cevap verir sanırım cnm...
gunaydıııııııın
Face'de 2011 ARALIK - 2012 OCAK ANNELERİ diye bir sayfayı beğendim kimseyi tanımıyorum ama( nasıl olucak?
ivviiiiiitttt sen benden bir gün önce doğurcann
sağol canım ya aslında ben de mail attım ama onu da kontrol etmiyor herhaldevalla kızlar annem wee ninkini almış, ben de avent aldım. anne göğsüne en yakın olan emzikmiş diye duydum. ama toplu alışveriş yapınca fiyatını falan unuttum gitti(
nice nice mutlu yaşlara inşallah...
ah cnm benim yaa.... nasıl da düşünceli davranmış... olbeycim sen de hepimizden slm söyle. şimdi biz de msj atsak belki rahatsız olur. sen aracı ol ne olur... Allah yardımcısı olsun inşallah...
ben efeye mail attım. şimdi sanırım sabahın 5 i orda:)) mailimi görünce cevap verir sanırım cnm...
yaa h.sonuda düğün vardı kızlar amcamın torununun sünneti, herkes oynarken yengem kalktı yani sünnet olan çocuğun babaannesi para attı bende bir ağlama ama görseniz çoğu kişide hamile olduğumdan beri beni ilk kez görüyodu ,eşimle hemen lavaboya gittim noldu tülay diyo amcam olsaydı yengem para atmazdı diye ağlıyorum düşünsenize çok kötü oldum yaaa baya makyajım falan gitti millette demiştir noldu acaba diye olur olmaz şeye ağlar oldum yaaaa bi de biz düzelmezsek çocuklardan sonra naparız bu şekilde yaaaaa ben böle değildim sonradan oldum hehehehe gerçi şimdi bile amcam ölmeseydi diyip içip cız ediyo yine ağlıyabilirim(((
gunaydıııııııın
Face'de 2011 ARALIK - 2012 OCAK ANNELERİ diye bir sayfayı beğendim kimseyi tanımıyorum ama( nasıl olucak?
sağol canım ya aslında ben de mail attım ama onu da kontrol etmiyor herhalde
hay çok yaşa destinacım yaluveyladan güzel haberler almak cok güzel 34.hafta dogan bebekler pek küvezede girmiyorlar inş saglıkla kavuşur bebişine..
söylerim cnm akşama denk gelirsek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?