- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
mutlu yıllar size de 30.yılınızı da kutlarsınız inş
tebriklerrr
OH OH ne güzel bikaç kutlama bir arada bugün tebrik ederis nice yıllara inş eşinle çooookkk mutlu bi ömür olsun
Daha nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun.Allah hayırlı geçim versin canım.
maşallah size,biz 16 mayısta ilk yıl dönümümüzü kutladık daha
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bebişli yıllaraaaa
daha nice senelere canım
daha nice 3 lü yıllar geçirirsiniz inşalllah mutlu huzurlu sağlıklı
Sagol canim.Sizede nice senelere.Bebisinizle beraber saglikli mutlu bir yuva diliyorum..
nıce mutlu yıllara ınsallah
oh mis herkesler hatırlarsa çok sevinirim oopsvalla onu bilmiyorum cnm ama görürsem söylerim ben...
oh mis herkesler hatırlarsa çok sevinirim oops
wow alttakileri çok beğendim örgülü olanları yani
sumak canım ağız tadıyla nice yıllarınız olsun inşallah... 3. yılınızda 3 kişi olmak çok güzel bir duygu değilmi???
oo sumak hayırlı olsun
daha nice seneleri beraber çoluğunuzla çocuğunuzla geçirirsiniz inşallah amin
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
yaa h.sonuda düğün vardı kızlar amcamın torununun sünneti, herkes oynarken yengem kalktı yani sünnet olan çocuğun babaannesi para attı bende bir ağlama ama görseniz çoğu kişide hamile olduğumdan beri beni ilk kez görüyodu ,eşimle hemen lavaboya gittim noldu tülay diyo amcam olsaydı yengem para atmazdı diye ağlıyorum düşünsenize çok kötü oldum yaaa baya makyajım falan gitti millette demiştir noldu acaba diye olur olmaz şeye ağlar oldum yaaaa bi de biz düzelmezsek çocuklardan sonra naparız bu şekilde yaaaaa ben böle değildim sonradan oldum hehehehe gerçi şimdi bile amcam ölmeseydi diyip içip cız ediyo yine ağlıyabilirim(((
gunaydıııııııın
dogum gunun kutlu olsun annis,
bugun bızım de evlilik yıldönümümüz,3.yılı bitirdik :)
MERHABA ARKADAŞLAR
nasılsınız
sumakcım nice güzel yıllara eşin ve bebişinle birlikte.
luveyla adına sevindim. belki 34te de 1 hafta daha bekletiriz diyebilirler.
ben çok hastayım arkadaşlar . öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi oluyor. boğazım tahriş oldu öksürmekten. burnumu silmekten yara oldu. öksürürken dikişlerim ağrıyor. doğumdan sonra böyle öksürsem herhalde bi daha dikişlerim açılır. (Allah korusun) ballı zencefil ıhlamur içiyorum. daha ne yapabilirim. aklınıza gelen bişey varsa tavsiyelere açığım. bebeğim de sağ tarafımdan tünel kazıyor sanki çıkmak istiyor.
doğum günün kutlu olsun anniş.nice sağlıklı ,mutlu ve çocuklarınla huzurlu yıllar gerçirmen dileğiyle cnm.Gunaydin kizlarrr
slm kızlar. nasılsınız.
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
gunaydıııııııın
facedebende bulamıyorum ocak çıkıyo nasıl bulcamsızlerıı yardımmm please :))):26::26:
gunaydıııııııın
Face'de 2011 ARALIK - 2012 OCAK ANNELERİ diye bir sayfayı beğendim kimseyi tanımıyorum ama( nasıl olucak?
MERHABA ARKADAŞLAR
nasılsınız
sumakcım nice güzel yıllara eşin ve bebişinle birlikte.
luveyla adına sevindim. belki 34te de 1 hafta daha bekletiriz diyebilirler.
ben çok hastayım arkadaşlar . öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi oluyor. boğazım tahriş oldu öksürmekten. burnumu silmekten yara oldu. öksürürken dikişlerim ağrıyor. doğumdan sonra böyle öksürsem herhalde bi daha dikişlerim açılır. (Allah korusun) ballı zencefil ıhlamur içiyorum. daha ne yapabilirim. aklınıza gelen bişey varsa tavsiyelere açığım. bebeğim de sağ tarafımdan tünel kazıyor sanki çıkmak istiyor.
yok canım bencil değilsin... eğer işe tahammülün yoksa yolda gidip gelmekten sıkıldıysan sonuna kadar çalışma.... bende düşünüyorum dünya kızlar size birşey söylicem
hani sonuna kadar çalışıp doğumdan sonra bebekle daha çok vakit geçirmeyi planlıyorsunuz ya
size hayranım
ben tam günüm gelince çıkmayı planlıyorum izne
bi tarafım diyro ki bebekle vakit geçireceğine bu yaptığın şımarıklık ama diğer tarafımın 1 gün bile işe gelmeye tahammülü yok.
ben allah nasip ederse haftaya çarşamba çıkıyorum izne.
diyorum ki hayatımızn bebeksiz son günlerini kendimi dinleyerek geçireyim sonra zatne bir ömür onunla olcam inşallah.
bencil miyim çok:26:
cnm facede 2011 Aralık Anneleri diye yaz cıkar karşına
nice mutlu senelere cnm
cnm bizimkisi sadece 2011 Aralık Anneleri diye geçiyor..ayrıca ordaki listemizde hem kendi isimlerimiz hem de burdaki nickerimiz var yani kim kimmiş görebiliyorsun:))
cok geçmiş olsun cnm ıhlamura ve zencefilli bala devam inş etki eder
ya işte benim maalesef işe gelme kısmı bebişle vakit geçirmekten daha ağır basıyor bu sefer de kötü anne mi olcam ben diyorumyok canım bencil değilsin... eğer işe tahammülün yoksa yolda gidip gelmekten sıkıldıysan sonuna kadar çalışma.... bende düşünüyorum dün
den beri yol uzun çalışmasam mı diye ama bebeğimle vakit geçirebilmek daha ağır basıyor.... çalışabildiğim kadar çalışacam.. evde zaten oturamayacağıma adım gibi eminim... eee doyasıya alış veriş yapabilme lüksümde yok... o zaman vakti işte geçirmek bana mantıklı geliyor... en azıdan kuzucuğumla biraz daha vakit geçircem....
ya işte benim maalesef işe gelme kısmı bebişle vakit geçirmekten daha ağır basıyor bu sefer de kötü anne mi olcam ben diyorum
ama eşim de bu şekerden falan çok yıprandım ya o yüzden istemiyorsun diyor bi de hergün köprü geçiyorum dün 6da işten çıktım akşam 8de eve kendimi zor attım falan
sonrasında ücretsiz izin alabilme lüksüm de yok ama napalım ben çıkcma iznime
he ben alışverişe falan da çıkmadım ya henüz daha hiçbişey almadım bebeğe o yüzden o zamanda da alışverişimi yaparım diye düşündüm
ya işte benim maalesef işe gelme kısmı bebişle vakit geçirmekten daha ağır basıyor bu sefer de kötü anne mi olcam ben diyorum
ama eşim de bu şekerden falan çok yıprandım ya o yüzden istemiyorsun diyor bi de hergün köprü geçiyorum dün 6da işten çıktım akşam 8de eve kendimi zor attım falan
sonrasında ücretsiz izin alabilme lüksüm de yok ama napalım ben çıkcma iznime
he ben alışverişe falan da çıkmadım ya henüz daha hiçbişey almadım bebeğe o yüzden o zamanda da alışverişimi yaparım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?