2011 Aralık Anneleri

mutlu yıllar size de 30.yılınızı da kutlarsınız inş

OH OH ne güzel bikaç kutlama bir arada bugün tebrik ederis nice yıllara inş eşinle çooookkk mutlu bi ömür olsun

Daha nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun.Allah hayırlı geçim versin canım.

maşallah size,biz 16 mayısta ilk yıl dönümümüzü kutladık daha

nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bebişli yıllaraaaa

daha nice senelere canım

daha nice 3 lü yıllar geçirirsiniz inşalllah mutlu huzurlu sağlıklı

Sagol canim.Sizede nice senelere.Bebisinizle beraber saglikli mutlu bir yuva diliyorum..

nıce mutlu yıllara ınsallah

tesekkur ederım hepınıze ...

sumak canım ağız tadıyla nice yıllarınız olsun inşallah... 3. yılınızda 3 kişi olmak çok güzel bir duygu değilmi???

arkadaşım doğum günün kutlu olsun.. kızınla ve sevdiklerinle birlikte bir ömür mutlu ol..

sumak canım ağız tadıyla nice yıllarınız olsun inşallah... 3. yılınızda 3 kişi olmak çok güzel bir duygu değilmi???

cokkk ,dıyorduk zaten 3 yıl olunca bebegımız olsun dıye..
3.yıl da 3 kişiyiz..

:)

tesekkur ederım

oo sumak hayırlı olsun
daha nice seneleri beraber çoluğunuzla çocuğunuzla geçirirsiniz inşallah amin

ınsallah canım tesekkur ederım

MERHABA ARKADAŞLAR
nasılsınız

sumakcım nice güzel yıllara eşin ve bebişinle birlikte.

luveyla adına sevindim. belki 34te de 1 hafta daha bekletiriz diyebilirler.

ben çok hastayım arkadaşlar . öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi oluyor. boğazım tahriş oldu öksürmekten. burnumu silmekten yara oldu. öksürürken dikişlerim ağrıyor. doğumdan sonra böyle öksürsem herhalde bi daha dikişlerim açılır. (Allah korusun) ballı zencefil ıhlamur içiyorum. daha ne yapabilirim. aklınıza gelen bişey varsa tavsiyelere açığım. bebeğim de sağ tarafımdan tünel kazıyor sanki çıkmak istiyor.

terziden geldim biraz önce dondum resmen hava ne kadar serinmiş halbuki güneş var dışarda.Kızımın agız silme bezlerini de verdim terziye yarın alacağım 12 tane yaptırıyorum hem terlediği zaman sırtına koyarım kuzumun.
SUMAK;canım nice nice yıllara Rabbim eşinle bebeğinle olan huzurunu hiç bozmasın inş.h

Canımmm dogum gunun kutlu olsun dogacak mınık bebısınle ve esınle bırlıkte nıce mutlu huzurlu senelereee

Bak bende cok kotu oldum sımdı hemen actım cesmelerı bende cok dusunurum dogacak bebısım ıcın dedesi olsaydı hayatta soyle yapardı boyle yapardı die gecen kayınbabam gorumcemın oglunu sevıodu hemen kendı babam geldı aklıma keske babacım hayatta olsaydıda torununu gorebılseydı die hemen kendimi attım wcye kimse görmesin die ağladığımı

gunaydıııııııın

dogum gunun kutlu olsun annis,

bugun bızım de evlilik yıldönümümüz,3.yılı bitirdik :)

Canım esınle ve bebısınle bırlıkte bır omur mutlu olmanız dılegıyle evlılık yıldonumunuz kutlu olsun

Canım cok gecmıs olsun ballı sütte göğsü bogazı yumusatır dıyolar onuda bır dene ıstersen ıyı gelır ınsallah dınlen bol bol bırde

doğum günün kutlu olsun anniş.nice sağlıklı ,mutlu ve çocuklarınla huzurlu yıllar gerçirmen dileğiyle cnm.

gunaydıııııııın

3.yılınız kutlu olsun cnm.3.yıl 3 kişi girdiniz ne güzel

facedebende bulamıyorum ocak çıkıyo nasıl bulcamsızlerıı yardımmm please :))):26::26:

cnm facede 2011 Aralık Anneleri diye yaz cıkar karşına

gunaydıııııııın

nice mutlu senelere cnm

Face'de 2011 ARALIK - 2012 OCAK ANNELERİ diye bir sayfayı beğendim kimseyi tanımıyorum ama ( nasıl olucak?

cnm bizimkisi sadece 2011 Aralık Anneleri diye geçiyor..ayrıca ordaki listemizde hem kendi isimlerimiz hem de burdaki nickerimiz var yani kim kimmiş görebiliyorsun:))

cok geçmiş olsun cnm ıhlamura ve zencefilli bala devam inş etki eder

ya kızlar size birşey söylicem

hani sonuna kadar çalışıp doğumdan sonra bebekle daha çok vakit geçirmeyi planlıyorsunuz ya
size hayranım

ben tam günüm gelince çıkmayı planlıyorum izne
bi tarafım diyro ki bebekle vakit geçireceğine bu yaptığın şımarıklık ama diğer tarafımın 1 gün bile işe gelmeye tahammülü yok.
ben allah nasip ederse haftaya çarşamba çıkıyorum izne.
diyorum ki hayatımızn bebeksiz son günlerini kendimi dinleyerek geçireyim sonra zatne bir ömür onunla olcam inşallah.

bencil miyim çok:26:

yok canım bencil değilsin... eğer işe tahammülün yoksa yolda gidip gelmekten sıkıldıysan sonuna kadar çalışma.... bende düşünüyorum dün
den beri yol uzun çalışmasam mı diye ama bebeğimle vakit geçirebilmek daha ağır basıyor.... çalışabildiğim kadar çalışacam.. evde zaten oturamayacağıma adım gibi eminim... eee doyasıya alış veriş yapabilme lüksümde yok... o zaman vakti işte geçirmek bana mantıklı geliyor... en azıdan kuzucuğumla biraz daha vakit geçircem....

canım yaaa bizim grup gizli diye biliyorum herkes göremez sanırım o yüzden bulamıyorlar bizi.... isimlerini özelden yazsınalr birimize bizde ekleyelim

ya işte benim maalesef işe gelme kısmı bebişle vakit geçirmekten daha ağır basıyor bu sefer de kötü anne mi olcam ben diyorum
ama eşim de bu şekerden falan çok yıprandım ya o yüzden istemiyorsun diyor bi de hergün köprü geçiyorum dün 6da işten çıktım akşam 8de eve kendimi zor attım falan

sonrasında ücretsiz izin alabilme lüksüm de yok ama napalım ben çıkcma iznime
he ben alışverişe falan da çıkmadım ya henüz daha hiçbişey almadım bebeğe o yüzden o zamanda da alışverişimi yaparım diye düşündüm

benimde işyerim evime çok uzak, hele kışta geldi sabahları işe gelmek tam bir eziyet, servisim var ama evimden çok uzaktan alıyo dolayısıyla otobüse biniyorum o kalabalıkta sıkış tıkış kimse hamile olduğumu göremiyo kalabalıkta,
otobüsten iniyorum sonra servise biniyorum
bu kadar zorluğa dayanabilirsem 37ye kadar kadar çalışıcam allah izin verirse. :26::26::26:

haklısın canım... aslında zor karar ama şu 5 hafta daha çalışmak seni daha fazla yıpratacak... o yüzden sen iznine çık bir güzel dinlen bebişine cicilerini al....
yol sorunu hakketten büyük dert..
içini ferah tut bencil değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…