haklısın canım... aslında zor karar ama şu 5 hafta daha çalışmak seni daha fazla yıpratacak... o yüzden sen iznine çık bir güzel dinlen bebişine cicilerini al....
yol sorunu hakketten büyük dert..
içini ferah tut bencil değilsin...
heeee git alışverişine işine bakcak birileri varsa sat anasını:))) ben ne kadar çalışırsam o kadar ii ben son haftama kadar burda olabilirim hani işlerimi ne kadar çok yapıp çıkarsam o kadar ii hemde şubatta döncem ben düşün ama sonraaaa yazın oğlumla olcam ben 2-2,5 ay ama arka arka olmaz tabi benimki mecbureiyetten böle işte neyse hayırlısı yaaaa inş güzel geçer günlerimiz sorunsuz bebeklerimiz gelir ha önce ha sonra çıkmışız nası ii hissediyosan öle çık bence hiçte bencillik diye düşünme
MERHABA ARKADAŞLAR
nasılsınız
sumakcım nice güzel yıllara eşin ve bebişinle birlikte.
luveyla adına sevindim. belki 34te de 1 hafta daha bekletiriz diyebilirler.
ben çok hastayım arkadaşlar . öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi oluyor. boğazım tahriş oldu öksürmekten. burnumu silmekten yara oldu. öksürürken dikişlerim ağrıyor. doğumdan sonra böyle öksürsem herhalde bi daha dikişlerim açılır. (Allah korusun) ballı zencefil ıhlamur içiyorum. daha ne yapabilirim. aklınıza gelen bişey varsa tavsiyelere açığım. bebeğim de sağ tarafımdan tünel kazıyor sanki çıkmak istiyor.
ya işte bu azminize hayranım yok ben bi de arabayla gidip gelmeme rağmen tahammülüm sıfırbenimde işyerim evime çok uzak, hele kışta geldi sabahları işe gelmek tam bir eziyet, servisim var ama evimden çok uzaktan alıyo dolayısıyla otobüse biniyorum o kalabalıkta sıkış tıkış kimse hamile olduğumu göremiyo kalabalıkta,
otobüsten iniyorum sonra servise biniyorum
bu kadar zorluğa dayanabilirsem 37ye kadar kadar çalışıcam allah izin verirse. :26::26::26:
Herkese Merhaba Arkadaşlar;
Annis (bu nick aslında ANNİŞ, di mi?), doğumgünün kutlu olsun. Çocukların ve eşinle nice güzel, mutlu günlerin olsun inşallah.
Sumak'çım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. 3. yıla 3 kişi gireceksiniz, ne güzel yorumları gelmiş. Ben de 4. yıla da 4 kişi girin inşallah, diyeyim mi?? :) :) :)
Emvacilbihar, çok geçmiş olsun canım. Zencefilli, ballı sıcak içecekler tüketirsen faydası olabilir.
Luveyla'yı ilk okuduğumda çok endişelendim ama Allah'a çok şükür biraz daha bekleyebilecek olmaları çok güzel. 34. haftada hem de miniği 2 kg'yu geçmişken Allah'ın da izniyle her şey yolunda gidecektir. Allah yardımcıları olsun, güzel haberlerini alalım inşallah.
Güzel güzel bebek haberlerini de okudum, tombik tombik bebekleri var forumumuzun, maşallah hepsine.
Ben de Cumartesi gördüm bebeğimi. 30+0'da 1760 gr., doktor 2 hafta ileride dedi, Ben şekerle uğraşıyordum hatırlarsanız, ama Cumartesi günü işinin ehli bir endokrinoloğa gittim, bir problem yok, çok şükür. Bebeğin iriliğini başta şekerden sandım, üzüldüm. Ama şeker yokmuş ki bende, niye iri bu bebek falan diye mızıldandım ama doktorun dediğine göre bebeğin genetiği öyleymiş, şekerle alakası yokmuş, kemikleri de iriymiş.
Bu arada, şekerim var sanarak diyet yaptığım 10 gün içerisinde ben 2,5 kg. vermişim. Hamile kaldığımdan beri 2 kg. almıştım, 2,5 kg. verince hamile kaldığım kg.'dan 0,5 kg. eksik olmuş oldum. :) :) :)
ya işte bu azminize hayranım yok ben bi de arabayla gidip gelmeme rağmen tahammülüm sıfır
sizin kadar düşkün bi anne olamicam mı acaba diye düşünüyorum böyle olunca da:18:
yok ben çok yıpranıyorum hakkaten bi de ofiste beraer çalıştığım insanlar da korkunç insanlarhaklısın canım... aslında zor karar ama şu 5 hafta daha çalışmak seni daha fazla yıpratacak... o yüzden sen iznine çık bir güzel dinlen bebişine cicilerini al....
yol sorunu hakketten büyük dert..
içini ferah tut bencil değilsin...
işimi dü ndevrettimheeee git alışverişine işine bakcak birileri varsa sat anasını:))) ben ne kadar çalışırsam o kadar ii ben son haftama kadar burda olabilirim hani işlerimi ne kadar çok yapıp çıkarsam o kadar ii hemde şubatta döncem ben düşün ama sonraaaa yazın oğlumla olcam ben 2-2,5 ay ama arka arka olmaz tabi benimki mecbureiyetten böle işte neyse hayırlısı yaaaa inş güzel geçer günlerimiz sorunsuz bebeklerimiz gelir ha önce ha sonra çıkmışız nası ii hissediyosan öle çık bence hiçte bencillik diye düşünme
yok ben çok yıpranıyorum hakkaten bi de ofiste beraer çalıştığım insanlar da korkunç insanlar
yok yok bencil değilim di mi yok yok değilim
Maşallah kuzuna
yaaa nasıl 2,5 kilo aldın anlamıyorum, ben gemi gibi oldumşimdiden 15 kiloyu geçtim
Herkese Merhaba Arkadaşlar;
Annis (bu nick aslında ANNİŞ, di mi?), doğumgünün kutlu olsun. Çocukların ve eşinle nice güzel, mutlu günlerin olsun inşallah.
Sumak'çım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. 3. yıla 3 kişi gireceksiniz, ne güzel yorumları gelmiş. Ben de 4. yıla da 4 kişi girin inşallah, diyeyim mi?? :) :) :)
Emvacilbihar, çok geçmiş olsun canım. Zencefilli, ballı sıcak içecekler tüketirsen faydası olabilir.
Luveyla'yı ilk okuduğumda çok endişelendim ama Allah'a çok şükür biraz daha bekleyebilecek olmaları çok güzel. 34. haftada hem de miniği 2 kg'yu geçmişken Allah'ın da izniyle her şey yolunda gidecektir. Allah yardımcıları olsun, güzel haberlerini alalım inşallah.
Güzel güzel bebek haberlerini de okudum, tombik tombik bebekleri var forumumuzun, maşallah hepsine.
Ben de Cumartesi gördüm bebeğimi. 30+0'da 1760 gr., doktor 2 hafta ileride dedi, Ben şekerle uğraşıyordum hatırlarsanız, ama Cumartesi günü işinin ehli bir endokrinoloğa gittim, bir problem yok, çok şükür. Bebeğin iriliğini başta şekerden sandım, üzüldüm. Ama şeker yokmuş ki bende, niye iri bu bebek falan diye mızıldandım ama doktorun dediğine göre bebeğin genetiği öyleymiş, şekerle alakası yokmuş, kemikleri de iriymiş.
Bu arada, şekerim var sanarak diyet yaptığım 10 gün içerisinde ben 2,5 kg. vermişim. Hamile kaldığımdan beri 2 kg. almıştım, 2,5 kg. verince hamile kaldığım kg.'dan 0,5 kg. eksik olmuş oldum. :) :) :)
Teşekkür ederim canım.
Yaa ben arada kızıyorum ediyorum kg. vs. gibi işleri takip eden doktoruma ama adam en başından beri kilo konusuyla uğraşıyor. Hamilelik takibi için ilk gittiğimde bana demişti ki, 24-26. haftalarda bu bebek ancak 1 kg. olacak. Öyle ayda 2-3 kg. alıp gelme bana sakın, bebek ihtiyacı olanı zaten senin vücudundan bulup alacak demişti. Zaten ilk 3,5 ay her şeyden iğrendim. Yiyip kusma şeklinde olmadı benim, hiçbirşey yiyemedim. Sonrasında da iğrenme geçince de hep adamın verdiği listelere göre beslendim, abur-cubur, hamurişi, tatlı vs. hiç yemedim. Fena da olmadı. Şimdi hala sırt-bel ağrısı, uyuyamama, yatakta dönememe, yürüyememe vs. gibi problemlerim yok. Hiç hamile gibi değilim. Kuzucum uyuyorsa hamile olduğumu unutuyorum bazen. :)
Senin aldığın kilo da birşey değil, sonuçta doğum + emzirme sırasında hepsi gider. Belki son 2 ayın biraz zor geçer, o da olur o kadar, bebeğine anlatacak şeyin olur, ben seni ne zorluklarla taşıdım 9 ay karnımda diye. :)
yaaa ilk 5 ay ben hep kustum, herşeyden tiksindim doğru duzgun beslenemedim, serum yedim hep,
sonra bulantım azaldı ama bu sefer yanmalarım başladı yine istediğim herşeyi yiyemiyorum
ana öğünler haricinde aralarda sadece süt içiyorum ve meyva yiyorum okadar, ana öğünlerde de şeker yüzünden ekmek makarna pilav yemedim aç kalktım masadan diyebilirim
buna rağmen 16-17 kilo aldım anlamıyorum
maşallah süpersin ilk başlarda bulantın çok olmuştu senin sanırım,bebişine de maşallah
selam kizlar
nasilsiniz
annis dogum gunun kutlu olsun
aysegul sanada nicenice yillara esinle beraber mutlu mesut olasiniz
leyladanda guzel haber gelmis yuce rabbim saglikli sihhatli kavusmasini nasip etsin
dualarimiz onunlaaaaaaaaa
offfffffffff uyuyamiyorum kizlar kaburgalarim felaket agriyor sipam hala donmedi ya ^tekmeleri canimi acitiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?