2011 Aralık Anneleri

heeee git alışverişine işine bakcak birileri varsa sat anasını:))) ben ne kadar çalışırsam o kadar ii ben son haftama kadar burda olabilirim hani işlerimi ne kadar çok yapıp çıkarsam o kadar ii hemde şubatta döncem ben düşün ama sonraaaa yazın oğlumla olcam ben 2-2,5 ay ama arka arka olmaz tabi benimki mecbureiyetten böle işte neyse hayırlısı yaaaa inş güzel geçer günlerimiz sorunsuz bebeklerimiz gelir ha önce ha sonra çıkmışız nası ii hissediyosan öle çık bence hiçte bencillik diye düşünme

benim 18 günüm kaldı izne ayrılmama,3 gün bu haftadan,10 da diğer haftalardan toplam 13 gün çalışcam planım cuma değil de çarş.dan falan gitmek,kafa izni planlıyorm inş. olur

sumakcım eşinle nice mutlu yıllara

luveylacım, 1 haftaya bebişin iyice toparlanır çok sağlıklı doğar inşallah

dualarımız seninle canım

Son düzenleme:

soğanı ikiye böl bir kase süzme balın içine yatır en az 12 saat beklesin soğanın suyu bir güzel akmış olur soğanı çıkar balı karıştır tadı pek farketmiyor kokmuyor da
günde 5-6 kere 1er kaşık aç tok farketmez bundan ye en geç 2 güne tamamsın öksürüğün geçmiş olur
bu benim aylarca süren öksürüğümü kesti kardeşiminkini de
bal 70 derde devaymış
yeterki nasıl tedavi olacağımızı bilelim
geçmiş olsun

Herkese Merhaba Arkadaşlar;

Annis (bu nick aslında ANNİŞ, di mi?), doğumgünün kutlu olsun. Çocukların ve eşinle nice güzel, mutlu günlerin olsun inşallah.

Sumak'çım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. 3. yıla 3 kişi gireceksiniz, ne güzel yorumları gelmiş. Ben de 4. yıla da 4 kişi girin inşallah, diyeyim mi?? :) :) :)

Emvacilbihar, çok geçmiş olsun canım. Zencefilli, ballı sıcak içecekler tüketirsen faydası olabilir.

Luveyla'yı ilk okuduğumda çok endişelendim ama Allah'a çok şükür biraz daha bekleyebilecek olmaları çok güzel. 34. haftada hem de miniği 2 kg'yu geçmişken Allah'ın da izniyle her şey yolunda gidecektir. Allah yardımcıları olsun, güzel haberlerini alalım inşallah.

Güzel güzel bebek haberlerini de okudum, tombik tombik bebekleri var forumumuzun, maşallah hepsine.

Ben de Cumartesi gördüm bebeğimi. 30+0'da 1760 gr., doktor 2 hafta ileride dedi, Ben şekerle uğraşıyordum hatırlarsanız, ama Cumartesi günü işinin ehli bir endokrinoloğa gittim, bir problem yok, çok şükür. Bebeğin iriliğini başta şekerden sandım, üzüldüm. Ama şeker yokmuş ki bende, niye iri bu bebek falan diye mızıldandım ama doktorun dediğine göre bebeğin genetiği öyleymiş, şekerle alakası yokmuş, kemikleri de iriymiş.

Bu arada, şekerim var sanarak diyet yaptığım 10 gün içerisinde ben 2,5 kg. vermişim. Hamile kaldığımdan beri 2 kg. almıştım, 2,5 kg. verince hamile kaldığım kg.'dan 0,5 kg. eksik olmuş oldum. :) :) :)

ya işte bu azminize hayranım yok ben bi de arabayla gidip gelmeme rağmen tahammülüm sıfır
sizin kadar düşkün bi anne olamicam mı acaba diye düşünüyorum böyle olunca da:18:

Maşallah kuzuna
yaaa nasıl 2,5 kilo aldın anlamıyorum, ben gemi gibi oldum şimdiden 15 kiloyu geçtim

ya işte bu azminize hayranım yok ben bi de arabayla gidip gelmeme rağmen tahammülüm sıfır
sizin kadar düşkün bi anne olamicam mı acaba diye düşünüyorum böyle olunca da:18:

canım öle düşünme herkesin tahammül sınırı farklı tabii, bunun annelik duygusuyla alakası yok.
ben 37 olana kadar çalışçam diyorum ama bu şartlarda zor gibi bakalım :44:

yok ben çok yıpranıyorum hakkaten bi de ofiste beraer çalıştığım insanlar da korkunç insanlar
yok yok bencil değilim di mi yok yok değilim

selam kızlarrrr umarım herkes iyidir. iş telaşının arasında takip etmeye çalışıyorum ama öyle hızlı ilerliyosunuz ki maaşallah mümkün değil
luvelya inşallah sağlıkla kucağına alır bebişini, ayyy heyecanlandım şimdi yaaa ilk bebiş geliyo galiba.
sumakcım senin evlilik yıl dönümün, anniscim seninde doğum günün kutlu olsun, nice yıllara inşallah.

kızlar yaa bebek arabası konusunda çok kararsızım. önce kraft horn modelini istiyordum.

ama şimdi şu ikisi arasında kaldım. fiyatlarıda çok yakın birbirine (nette yakl. 380TL). noooolur bi akıl verin :44::44::44:

Graco Graco Mırage Travel Sistem Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Crystal Baby Crystal Baby Rider Travel Sistem Bebek Arabası CB511 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

işimi dü ndevrettim
yani daha doğrusu patronla iş bölümünü yaptık sonra da devredeceğimiz kişilerle toplanarak deklare ettik bu 1 haftada onlara paslicam ondan sonra inş işte çarşamba günü çıkcam sonra ver elini emzik beşik

ouw şubatta mı başlican
ay yazı beraber geçirmek de çok süper olcek yaaaa

yok ben çok yıpranıyorum hakkaten bi de ofiste beraer çalıştığım insanlar da korkunç insanlar
yok yok bencil değilim di mi yok yok değilim

haaa bak bu olmadı işte, butun gün yüzlerini görmek zorunda olduğun insanlar iyi değilse oda çalışmak istememe sebebidir.
ben yollarda zorluk çekiyorum ama ofiste rahatım çok iyi, karışan eden yok, ağada benim patronda

Maşallah kuzuna
yaaa nasıl 2,5 kilo aldın anlamıyorum, ben gemi gibi oldum şimdiden 15 kiloyu geçtim

Teşekkür ederim canım.
Yaa ben arada kızıyorum ediyorum kg. vs. gibi işleri takip eden doktoruma ama adam en başından beri kilo konusuyla uğraşıyor. Hamilelik takibi için ilk gittiğimde bana demişti ki, 24-26. haftalarda bu bebek ancak 1 kg. olacak. Öyle ayda 2-3 kg. alıp gelme bana sakın, bebek ihtiyacı olanı zaten senin vücudundan bulup alacak demişti. Zaten ilk 3,5 ay her şeyden iğrendim. Yiyip kusma şeklinde olmadı benim, hiçbirşey yiyemedim. Sonrasında da iğrenme geçince de hep adamın verdiği listelere göre beslendim, abur-cubur, hamurişi, tatlı vs. hiç yemedim. Fena da olmadı. Şimdi hala sırt-bel ağrısı, uyuyamama, yatakta dönememe, yürüyememe vs. gibi problemlerim yok. Hiç hamile gibi değilim. Kuzucum uyuyorsa hamile olduğumu unutuyorum bazen. :)
Senin aldığın kilo da birşey değil, sonuçta doğum + emzirme sırasında hepsi gider. Belki son 2 ayın biraz zor geçer, o da olur o kadar, bebeğine anlatacak şeyin olur, ben seni ne zorluklarla taşıdım 9 ay karnımda diye. :)

maşallah süpersin ilk başlarda bulantın çok olmuştu senin sanırım,bebişine de maşallah

valla 37. haftaya kadar çalışmak zor olsa gerek..benim işimle evim arası 5 dk...ona rağmen ben gün sayıyorum 32. haftaya ..gerçi ben 1-2 sene ara vericem çalışmaya..eğer doğum sonrası çalışsaydım bebeğimle vakit geçirebilmek için en fazla 1 hafta dayanırdım..
işten işe değişiyo..hastanede çalışıyorum..bütün gün koşturmaca,hastayla ayrı uğraş,personele laf anlat..inanın yorucu..
yarın son günüm..bakalım ev hayatına ne kadar dayanıcam..

yaaa ilk 5 ay ben hep kustum, herşeyden tiksindim doğru duzgun beslenemedim, serum yedim hep,
sonra bulantım azaldı ama bu sefer yanmalarım başladı yine istediğim herşeyi yiyemiyorum
ana öğünler haricinde aralarda sadece süt içiyorum ve meyva yiyorum okadar, ana öğünlerde de şeker yüzünden ekmek makarna pilav yemedim aç kalktım masadan diyebilirim
buna rağmen 16-17 kilo aldım anlamıyorum

çok ilginç yaa hazımsızlık var mı peki canım,ödem sv.bi de tsh değerine bırtkrdın mı hiç:44::44::44:

selam kizlar
nasilsiniz
annis dogum gunun kutlu olsun
aysegul sanada nicenice yillara esinle beraber mutlu mesut olasiniz
leyladanda guzel haber gelmis yuce rabbim saglikli sihhatli kavusmasini nasip etsin
dualarimiz onunlaaaaaaaaa

offfffffffff uyuyamiyorum kizlar kaburgalarim felaket agriyor sipam hala donmedi ya ^tekmeleri canimi acitiyorrrr

maşallah süpersin ilk başlarda bulantın çok olmuştu senin sanırım,bebişine de maşallah

Sağol Derya'cım.
Bu arada hafızana bravo. Bulantı ve herşeyden iğrenme olmuştu, doğru diyorsun. Başta bir verdim, sonra biraz aldım, şimdi tekrar verdim, başa döndüm. :) Ama tabii şunu da eklemem lazım, hamile kaldığımda öyle zayıf falan da değildim hani, yüksek kiloyla hamile kaldım. 72'yle başladım, şu an 71,5'um. Tabii ki çoğunuz gibi 50-55 kg.'yla başlamış olsaydım, zaten sağlıklı olanı 10-12 kg. almaktı.

benim de belim çatı kemiklerim aipyp ağrıyo gece uykularım öülbnüyo,2 kere tuv. e kalkıyom ama yine de 8 saatin altında uyumuyom,iş yerinde bi bayanın oğlu oldu 11 gün önce maşallah çok akıllıymış hep uyuyomuş,inş. benim kızım da öyle olur üzmez annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…