- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
günaydın kızlar çok kötü uyandım acayip midem bulanıo seviniyordum başlamadı diye ama buraya kadarmışölüm gibi işyerindekiler hamile olduğumu bilmiyorda kendimi sıka sıka bir hal oldum
bugün itibari ile 7+3 'üz... ama ne bulantı ne bi şey hiç bir şey yok bende..... acaba bir sorun mu var
Buseli kız ben senin ismini Busedir diye düşünüyordum :))) Memnun oldum
ben onlari ilk gebeligimde izledim tek izlemedigim sey :) normal dogum videosuydu
iyi akşamlar kızlar.. maşallah burası bayağı kalabalıklaşmış artık takip etmesi zor oluyor, yazdıklarınızı okuyup bitireyim diye saatler geçiyor, sonra bir şey yazamadan çıkıyorum :) ama olsun, inşallah aralığa kadar aynı kalabalıkla devam edeceğiz
ben pazartesi akşam kahverengi lekeler nedeniyle doktora gittim. doktorum ultrason sonrası bir sorun yok ama yine de progestana başlayalım dedi. 1 hafta da istirahat verdi. 3 gündür evde dinleniyorum. haftaya tekrar kontrole gideceğim. sürekli bir şey olur mu korkusu var içimde ama gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizde aynı kuşkular var. valla bu 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum :)
starimu, beni de listeye ekler misin? ben de henüz özel mesaj atamıyorum. sat 10 mart,yaş 32,kilo 72,istanbul,kalp atışı duyuldu
hepimize fasulyelerimizle sağlıklı, sabırlı günler
10 .haftam bıttı 11. haftaya gırdım kocaman oluyor bebişiiiim
kızlaar günaydın.
ben daha önce size demiştimki benim neden midem bulanmıyor? hiç belirti yok diye size sızlanmıştım. rabbim dileğimi kabul ettiüç gündür yataktan kalkamıyorum. mide bulantısından ölüyorum. aldığım kilolar (1,5-2 kilo almıştım) gitmiş. bu ne zaman geçecek bilen var mı? gece yatakta uyurken bile eşim yanlışlıkla mideme dokunsa hemen uyanıyorum, öğürüyorum. çok kötüyüm. allahım sabrını da versin insallah.
son bikaç keredir foruma girip bişeyler yazdığımda hiç kimse bana cevap yazmıyor
bu yüzden kızlar ben bi daha foruma girmemeye karar verdim. nasılsa sorularıma kimse cevap yazmıyor.
sayın starimu beni listeden çıkarır mısın? rica ediyorum.
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum .hoşçakalın.
canım ne oldu neden bu kadar üzüldün sorun gözden kaçmıştır sayfalar çok çabuk ilerliyor
Sen mükemmel bir annesin seni okudukça ben olabilir miydim öyle bir anne diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Allah sana ve evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin eşinle birlikte...
günaydın arkadaşlar. günaydın chnb teşkkr ederim canım her anne mükemmldir senin gb aynı inşllh inşllh güzel haberlerini duymak için bekliyorum.inan hep aklımdasın . Rabbim kimseyi evlatları ve ailesiyle imtahan etmesin.herkesi yuvasına bağışlasn.bu mübarek cuma gününün hürmetine inşllh güzel haberler alırız tüm annelerden.Hayırlı cumalar
son bikaç keredir foruma girip bişeyler yazdığımda hiç kimse bana cevap yazmıyor
bu yüzden kızlar ben bi daha foruma girmemeye karar verdim. nasılsa sorularıma kimse cevap yazmıyor.
sayın starimu beni listeden çıkarır mısın? rica ediyorum.
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum .hoşçakalın.
sanırım çok alıngan oldum. midem aşırı bulanıyor. yataktan kalkamıyorum. ne zaman geçecek bu bilgisi olan var mı arkadaşlar? bazı internet sitelerinde 14-16.hafta yazıyo. ben daha 6. haftadayım. 10 hafta daha böle olursa ölürüm gibi geliyo. gerçi şimdi de kendimi yaşayan bir ölü görüyorum. bebişimin yaptığına bakın((((( annesini ne hale koydu
sanırım çok alıngan oldum. midem aşırı bulanıyor. yataktan kalkamıyorum. ne zaman geçecek bu bilgisi olan var mı arkadaşlar? bazı internet sitelerinde 14-16.hafta yazıyo. ben daha 6. haftadayım. 10 hafta daha böle olursa ölürüm gibi geliyo. gerçi şimdi de kendimi yaşayan bir ölü görüyorum. bebişimin yaptığına bakın((((( annesini ne hale koydu
kızlaar günaydın.
ben daha önce size demiştimki benim neden midem bulanmıyor? hiç belirti yok diye size sızlanmıştım. rabbim dileğimi kabul ettiüç gündür yataktan kalkamıyorum. mide bulantısından ölüyorum. aldığım kilolar (1,5-2 kilo almıştım) gitmiş. bu ne zaman geçecek bilen var mı? gece yatakta uyurken bile eşim yanlışlıkla mideme dokunsa hemen uyanıyorum, öğürüyorum. çok kötüyüm. allahım sabrını da versin insallah.
günaydın herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün akşam benden pembe bi akıntı geldi çok korktum ama daha önce gebe org diye bi site var orda 8 hafta ile ilgili birşey okumuştum o yüzden biraz rahatladım..
8 haftasında benim gibi olan varmı acaba...:26::26::26:
gnydn bende 9. haftadayım olmadı benim öyle ama çok sık duyuyoeum genelde oluyor sanırım 8 haftada bu arada bugun doktora gdcğm 15.15 te randevum var dualarınızı esirgemeyin lütfen gecengün dayanamadım sancıya mide hapı içtim inşllh sorun oluşmamıştır bebişte korkarak gdcm bugun hayırlısı artık Hayırda rabbimden şerde
günaydın herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün akşam benden pembe bi akıntı geldi çok korktum ama daha önce gebe org diye bi site var orda 8 hafta ile ilgili birşey okumuştum o yüzden biraz rahatladım..
8 haftasında benim gibi olan varmı acaba...:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?