2011 Aralık Anneleri

kızlaar günaydın.

ben daha önce size demiştimki benim neden midem bulanmıyor? hiç belirti yok diye size sızlanmıştım. rabbim dileğimi kabul etti üç gündür yataktan kalkamıyorum. mide bulantısından ölüyorum. aldığım kilolar (1,5-2 kilo almıştım) gitmiş. bu ne zaman geçecek bilen var mı? gece yatakta uyurken bile eşim yanlışlıkla mideme dokunsa hemen uyanıyorum, öğürüyorum. çok kötüyüm. allahım sabrını da versin insallah.

günaydın kızlar çok kötü uyandım acayip midem bulanıo seviniyordum başlamadı diye ama buraya kadarmış ölüm gibi işyerindekiler hamile olduğumu bilmiyorda kendimi sıka sıka bir hal oldum

hepinize hayırlı cumalar güzel anneler.....

rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin....

öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar çok kötü uyandım acayip midem bulanıo seviniyordum başlamadı diye ama buraya kadarmış ölüm gibi işyerindekiler hamile olduğumu bilmiyorda kendimi sıka sıka bir hal oldum

bugün itibari ile 7+3 'üz... ama ne bulantı ne bi şey hiç bir şey yok bende..... acaba bir sorun mu var

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar. Mercimeklerini düşünmekten gece uyuyamayanlar. O küçücük meleği merakla bekleyenler. Cinsiyetini,sağlığını,kesesini,kalp atışını merak eden dünyanın en tatlı anneleri hepinize günaydınnnnnnn. Bugün çok neşeliyim. Allah bozmasın, hepinize nasip etsin..

Buseli kız ben senin ismini Busedir diye düşünüyordum :))) Memnun oldum

Tanem bende memnun oldum. Hoş adını tahmin bile edemiyorum ama olsun.

ben onlari ilk gebeligimde izledim tek izlemedigim sey :) normal dogum videosuydu

Ben yapamam sanırım. Kesinlikle cesaret edemem normal doğum videosu izlemeye. Normal doğumdan yanayım ama nasıl olacak bilmesem sanırım daha az korkarım.

Hoşgeldiniz cnm. Bebişin ve sana sağlıklı bir gebelik diliyorum. Yaşımız aynı benim sat 8 mart. Hadi hayırlısı.

10 .haftam bıttı 11. haftaya gırdım kocaman oluyor bebişiiiim

Benimde 9. haftam bitiyor bugün 10. haftaya gireceğim allah nasip ederse. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah. Herkesin yuvasını da korusun inşallah.

Cnm benim sana daha önce anlatmaya çalıştık. Ama maalesef sen kaşındın.
Şaka bir tarafa 1-2 hafta da geçer diye tahmin ediyorum. En azından 1 hafta sonra bu kadar çok olmaz, azalır.Allah kolaylık versin cnm.

son bikaç keredir foruma girip bişeyler yazdığımda hiç kimse bana cevap yazmıyor
bu yüzden kızlar ben bi daha foruma girmemeye karar verdim. nasılsa sorularıma kimse cevap yazmıyor.

sayın starimu beni listeden çıkarır mısın? rica ediyorum.

herkese hayırlı hamilelikler diliyorum .hoşçakalın.

canım ne oldu neden bu kadar üzüldün sorun gözden kaçmıştır sayfalar çok çabuk ilerliyor

canım ne oldu neden bu kadar üzüldün sorun gözden kaçmıştır sayfalar çok çabuk ilerliyor

sanırım çok alıngan oldum. midem aşırı bulanıyor. yataktan kalkamıyorum. ne zaman geçecek bu bilgisi olan var mı arkadaşlar? bazı internet sitelerinde 14-16.hafta yazıyo. ben daha 6. haftadayım. 10 hafta daha böle olursa ölürüm gibi geliyo. gerçi şimdi de kendimi yaşayan bir ölü görüyorum. bebişimin yaptığına bakın((((( annesini ne hale koydu

canım yapma lütfen sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki bazen (bazen değil genellikle) yazdıklarımızı atlıyoruz.. lütfen bak üzülme... bebişini düşün.. biz seni aramızda görmek istiyoruz...

hepimiz öyleyiz birisi sen orada oturma şurada otur dese oturup ağlayacak haldeyim benimde sabah hafif bulantılarım var ama yine de onu beklerkenki hallerimi düşününce bu çektiklerim onu beklerken ki çektiklerim yanında bir hiç onun için 24 saat lavabonun başında durabilkirim çünkü çok bekledim onun güzel yüzünü ve mis kokusunu getir aklına ve biraz rahatlamaya çalış

canım bak benimde hiç bulantım yok...bende bir terslik mi var diye üzülüyorum... sanırım en geç hamileliğinin yarı döneminde biter bu bulantılar (okuduklarıma göre) annelik fedakarlık demek bunu sende çok iyi biliyorsun... üstelik hasta olduğun için yaşamıyorsun bu durumu... sadece içinde büyüyen canın için bu durumlar ve sen güzel bir anne olacaksın.. fedakar bir anne...
inan bebişini kollarına aldığında bunların hepsini unutacaksın...

günaydın herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün akşam benden pembe bi akıntı geldi çok korktum ama daha önce gebe org diye bi site var orda 8 hafta ile ilgili birşey okumuştum o yüzden biraz rahatladım..
8 haftasında benim gibi olan varmı acaba...:26::26::26:

canım arkadaşım merak etme arada durulup arada devam eder dua etki geçici bişey ben 10 ay bitecek çekiyorum bu bulantıları ülser dolayısıyla. dün ölüyordum bulantıdam bu sabahsa çok rahat kahvaltıdan kalkamıyorum iştahtan yani merak etme sonucta en fazla 1 ay belkide 1 hafta daha olucak ama sonucun da mükemmel bir hediye bizleri bekliyor sağlıkla sıhhatle inşllh bu arada bende geç okudum kusura bakma gec cvp yazabildim ben yokken 9 sayfa dolmuş hayırlı cumalar hepimize.

gnydn bende 9. haftadayım olmadı benim öyle ama çok sık duyuyoeum genelde oluyor sanırım 8 haftada bu arada bugun doktora gdcğm 15.15 te randevum var dualarınızı esirgemeyin lütfen gecengün dayanamadım sancıya mide hapı içtim inşllh sorun oluşmamıştır bebişte korkarak gdcm bugun hayırlısı artık Hayırda rabbimden şerde

gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasilsin
kizlar benim dis etim ve damagim sismis cok kotu kasiniyor ne yapacagimi sasirdim birde aft cikmis dudagimdan offfffffffffffffff hamilelikde olan seyler ama hepsi bir cok kotu olduuuuuuu:84::84::84::84:

hayırlı haberlerle dön inşallah....

canım endişelenme sakın.... olağan bir şeymiş bu okuduğum kadarıyla...
içini ferah tut emi...
seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…