2011 Aralık Anneleri

bende bakım ürünlerini almadım ve cok kararsızım aslında önceden kullanan arkadaslar fikir verebilir

selam kızlarr

tulaycım facede kutladım bırde burdan yazam dogum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara

zuzuzu06 kıs sanada ozel mesaj attım bak bakım bı

Son düzenleme:
benim 2 yandan cırt diye gitti önce 1 taraftaydı sonra 3-4 kola ayrıldı kıpkırmızı,derken diğer tarafta da oluştu,göğüslerimde de var,çatlamadan önce kaşınıyo geriliyo sonra çatlıyo

annesi bebeğinin imzası olarak düşün o çatlakları yerim ben onun küçük ayaklarını

maşallah canım eksiği kalmamış miniğinin bizde Rabbim izin verirse cuma günü doktor kontrolune gıdecegız ordan gelırken alırız artık.Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim

tesekkur ederım cnaım

sumak masal bebek güle güle kullansın alıdkalrını
sebamedin içinde neler var ne aldın.. ben mustela ve sebamed arasında kararsız kaldım...
birde ıslak mendil olarak pampers aldım fiyatı daha ucuzdu...

ben canta ıstemedım ,zaten cantam var bırde nıvea fılan ıstemedım cunku onlar kozmetık ürün nede olsa ..
doktorlarda sebamed onerıyorlar ..

ben ayrı ayrı aldım
sampuan aldım büyük boy
banyo köpüğü aldım büyük boy .
pişik kremı aldım
bebe yagı aldım
sabun aldım..

unıbaby onerdıler bnaa da heryerde ,sadece su ve pamukmuş..12lı paket vardı e-bebekte ındırımlı aldım bende hemen.

cnm aldıklarını güle güle kullan inş kızın dogdugunda ne güzel artık sen ayaklarını uzatıp gününü bekleyebilirsin herşeyin tamam

evt artık herseyı tamam..büyük bir yük kalktı üstümden.

hayırlı olsun canım aldıkların iyi günlerde kullanın inş.

tesekkur ederım cnım

evet hallettım bitti şükür ..ne olur ne olmaz dedım ya esım de dedı erken gelırse bırde dıye herseyımız tam olsun dedık ıste..

canımcım güle güle kullansın bebişin hepsini...iyi günlerde olsun...bakım ürünlerini almadım daha sebamed i bende düşünüyorum..

sebamed en ıyısı dedıler bırde mustela ..bende sebamed aldım :)

tülay dogum günün kutlu olsun..

teşkk ederim cnm

sehıtlerımız varmıs yenı gordum ,Allah belasını versın ya ,yandı yürekler yıne.

TULAYUZUN;canım doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu bozmasın ınsallah

amin cnm amiiiiin inş Allah hepimize huzur mutluluk versin bi ömür

şehitlerimizi duydum sabahtan beri çok kötüyüm, allah hepimize sabır versin ve bunu yapanlarda artık cezasını bulsun

tülaycım doğum günün kutlu olsun, oğlunla nice yıllara canım

çok teşekkürler cnm

bende bakım ürünlerini almadım ve cok kararsızım aslında önceden kullanan arkadaslar fikir verebilir

ben önceden kullanmadım ama bilgüç bi arkadaşım var o mustela al dedi 2 yıl önce oğlu oldu acıbademin dru önermiş memnunum dedi şimdi de ikizleri olcak inş onlarada mustela alcam dedi bende mustela aldım bakalım bu arada nette 3 al 2 öde kampanya yapan siteler var ben ordan almadım 30 tl kazık yedim(( siz o siteye bakın alırsanız

hangi siteler canım bı baksam

cnm.. çok normal.. Karnın büyüdüğü için o ağrı oluyor bazen bendede oluyor. Sanki içeriden biri resmen çekiyor kopacak gibi oluyor..korkma..

32. Haftadayım.. Burnumun içi hamilelikten dolayı şiş ( yeni dr.a gittim) nefes almakta çok zorlanıyorum.. Bu da beni yoruyor ve çarpıntı yapıyor... Gitgite zorlanıyorum daha çok...

canım boşuna evham yapıyosun. eşinin aklına bile gelmemiştir. hem erkekler bişey düşünüyosa pat diye söylerler. bizim gibi ima ediyim de anlasın diye beklemezler. yani en azından benimki öle. sen boşuna canını sıkıp üzülüyosun.

Yanıyoooor yanıyoooor midem yanıyooooorrr ((((((((((

al benden de okadar(((((((((((

alev alev yanıyorum offf offf

ben de yanıyorum. midem çok fena kızlar. bi de bu sıpa ayaklarını kaburgama bi dayıyo, nefes alamıyorum. ölüyorum yahu.

benim teyzemin oğlu şehit olmuştu yıllar önce ben 13 yaşındaydım. nasıl bir acı olduğunu hala unutamadım. şimdi bile ne şehit cenazelerine bakabiliyom, ne de haberlerini duymaya tahammül edebiliyom(

bende facedeyım artık..ama kım kımdır nerden bılıyosunuz...demek çoğunlukla ordan yazışıyosunuz sızı gidi gididilerrrrr

bugün hiç keyfim yok...

hepimizin başı sağolsun...

evet canım hepimizin başı sağolsun...ama artık benım bu devletten hiçbirrrrr beklentım kalmadı herşey boş..boşa beslıyolar o adamı hapislerde kımden bahsettıgımı anlamıssındır.dahada beslerler onu.ölenler bızım şehıtlerımız ama kımsenın umrunda değil yaaaaaaaa.

şimdiiiiii dosyama bakıyım bende bundan sonra ordan alcam diye not almıştım dermokozmetik ten alınca 3 al 2 öde var cnm burdan bak direk en ii fiyatlar burda oluyo 1 tanesi hediye olduğundan

anladım canım teşekkür ederim sen dosyana bakınca yazarsın dıgerlerını de

kızlar kötü bi güne uyanmışız yaa.şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.nesıl içim yandı yaa.sabahtan beri ağlıyorum.iki gündür hafiften adet sancısı gibi sancılanıyodum.dün sağlık ocağından aradılar ebe yalancı doğum sancıları dedi.sıklaşırsa doktoruna görün dedi.doktorumu aradım.riskli bi hamileliğim olduğundan muayene olmamı istedi.25 gündür kızımı görmemiştim.inş.büyümüştür.cumaya randevu aldım.

tülaycım doğum günün kutlu olsun cnm.bebişsiz geçen son doğum günün.eşinle sana mutlu seneler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…