günaydın kızlar
tülay doğum gününü kutluyorum sevdiklerinle beraber nice senelere inşallah...
şehitlerimize çok üzüldüm..allahım ailelerine sabırlar versin.
canımcım güle güle kullansın bebişin hepsini...iyi günlerde olsun...bakım ürünlerini almadım daha sebamed i bende düşünüyorum..
a
bende ilk defa sipariş ettim bakalım nasıl cıkacak daha olmadı 7gun içinde iade edilebiliyormuş öyle yaparım bende
iade edilebiliyorsa süper inşallah ıyı cıkar da iade etmemize gerek kalmaz canım
benim 2 yandan cırt diye gitti önce 1 taraftaydı sonra 3-4 kola ayrıldı kıpkırmızı,derken diğer tarafta da oluştu,göğüslerimde de var,çatlamadan önce kaşınıyo geriliyo sonra çatlıyo
annesi bebeğinin imzası olarak düşün o çatlakları yerim ben onun küçük ayaklarını
maşallah canım eksiği kalmamış miniğinin bizde Rabbim izin verirse cuma günü doktor kontrolune gıdecegız ordan gelırken alırız artık.Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim
sumak masal bebek güle güle kullansın alıdkalrını
sebamedin içinde neler var ne aldın.. ben mustela ve sebamed arasında kararsız kaldım...
birde ıslak mendil olarak pampers aldım fiyatı daha ucuzdu...
cnm aldıklarını güle güle kullan inş kızın dogdugundane güzel artık sen ayaklarını uzatıp gününü bekleyebilirsin herşeyin tamam
hayırlı olsun canım aldıkların iyi günlerde kullanın inş.
ben bakım ürünlerini hallettim bezleri de tmm (700 adet şeklinde:)))) tırnak makası saç fırçası(ay onların saçıdamı olcakyaaaa fırça alcaz hale bak) burun aspiratörü dediğiniz bi de termometresi yok benim oğlumun sen halletmişsin ne güzel güle güle kullanın cnm en hızlımız sensin bu arada diyim sana
canımcım güle güle kullansın bebişin hepsini...iyi günlerde olsun...bakım ürünlerini almadım daha sebamed i bende düşünüyorum..
annesi bebeğinin imzası olarak düşün o çatlakları yerim ben onun küçük ayaklarını
tülay dogum günün kutlu olsun..
teşkk ederim cnm
sehıtlerımız varmıs yenı gordum ,Allah belasını versın ya ,yandı yürekler yıne.
TULAYUZUN;canım doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu bozmasın ınsallah
şehitlerimizi duydum sabahtan beri çok kötüyüm, allah hepimize sabır versin ve bunu yapanlarda artık cezasını bulsun
tülaycım doğum günün kutlu olsun, oğlunla nice yıllara canım
günaydın kızlar
tülay doğum gününü kutluyorum sevdiklerinle beraber nice senelere inşallah...
çok sağol cnm amin hep birlikte inş
şehitlerimize çok üzüldüm..allahım ailelerine sabırlar versin.
bende bakım ürünlerini almadım ve cok kararsızım aslında önceden kullanan arkadaslar fikir verebilir
amin cnm amiiiiin inş Allah hepimize huzur mutluluk versin bi ömür
çok teşekkürler cnm
ben önceden kullanmadım ama bilgüç bi arkadaşım var o mustela al dedi 2 yıl önce oğlu oldu acıbademin dru önermiş memnunum dedi şimdi de ikizleri olcak inş onlarada mustela alcam dedi bende mustela aldım bakalım bu arada nette 3 al 2 öde kampanya yapan siteler var ben ordan almadım 30 tl kazık yedim(( siz o siteye bakın alırsanız
kızlar hepinizede çok teşekkür ederim cvplarınız için
derya bendede enfeksiyon vardı 3 tane serum yedim sonunda sıfırladık ondan değil sanırım benimki daha çok fiziksel çünkü sadece hareket ederken ve dokununca ağrıyor
bide benim bebek çok hareketli karnım büyük ama daha çatlağım yok
acaba çatlarken ağrıdamı yapıyoprdur belkide çatlamaya başlıcak
nihalle tam dediğin gibi benimde çukurdu şimdi düzleşti sanırım yakında seninki gibi dışarı çıkacak
kızlar ya bişi sorucam size,yine pinpirik mi yapıyorum acaba ama canım sıkıldı işte!!!eşim bugün işten geldi,yine malum muhabbet tabi,nasıldı günün vs.ben anlattım onu dinliyorum.demez mi arakadasım x'in kız arkadası da iş bulmuş şurda başlamış diye.???!!!ben de çok merak etmiyordum ama iyi olmuş dedim :) !çok sinir oldum ama ,daha önce de sölemişti üstelik bunu.ii de bana ne!!!ben hamile kaldıktan sonra çalışmadım,özelde çalışıyordum ve de eşimin tayini çıkınca buraya ve benim de karnım büyüdüğü için iş aramadım.(kimse hamile bayan almak istemio zaten!)(ama cv'imden ötürü arayan 4-5 yer de olmuştu üstelik burda) ay sizce bana msj mı vermeye çalıtı , millet iş bulmuş vs die.benim öle sorunu yok ,Allah nasip ederse öğretmen olarak özelde de dershanede de en kötü ücretli bile çalışabileceğime inanıyorum.ay bu iş konusu büyük sıkıntı oluyo bana,en zayıf noktam haline geldi.şu anda bile ağrıma gidiyo ((
Yanıyoooor yanıyoooor midem yanıyooooorrr((((((((((
al benden de okadar(((((((((((
alev alev yanıyorum offf offf
Bu sabah İstanbulda güneş var ama gün hiç aydınlık değil( Sabah annemin telefonuyla uyandım ağlıyodu '' bi panik ne oldu anne dedim'' kızım apartmanımızda şehit var dedi (( çok üzgünüm ya,bişeyler yapmak istiyorum sokaklara çıkıp bağırmak bela okumak istiyorum.Yeter artık 1 avuç kalleşle başedemiyoruz.Çok üzgünüm çokkk
selam kızlarr
tulaycım facede kutladım bırde burdan yazam dogum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara
zuzuzu06 kıs sanada ozel mesaj attım bak bakım bı
baktım canım ekledım bırını inşallah sensındır :)))
hangi siteler canım bı baksam
şimdiiiiii dosyama bakıyım bende bundan sonra ordan alcam diye not almıştım dermokozmetik ten alınca 3 al 2 öde var cnm burdan bak direk en ii fiyatlar burda oluyo 1 tanesi hediye olduğundan
bugün hiç keyfim yok...
hepimizin başı sağolsun...
şimdiiiiii dosyama bakıyım bende bundan sonra ordan alcam diye not almıştım dermokozmetik ten alınca 3 al 2 öde var cnm burdan bak direk en ii fiyatlar burda oluyo 1 tanesi hediye olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?