kızlar kötü bi güne uyanmışız yaa.şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.nesıl içim yandı yaa.sabahtan beri ağlıyorum.iki gündür hafiften adet sancısı gibi sancılanıyodum.dün sağlık ocağından aradılar ebe yalancı doğum sancıları dedi.sıklaşırsa doktoruna görün dedi.doktorumu aradım.riskli bi hamileliğim olduğundan muayene olmamı istedi.25 gündür kızımı görmemiştim.inş.büyümüştür.cumaya randevu aldım.
bende de var karın,kasık bel ağrısı,ara ara gelen sancılar ben aldırmıyom çünkü daha bu perş. dr. daydım yalancı doğum sancıları olduğu ve vücudun doğuma hazırlandığı belli,ara ara olduğu için ve kısa sürdüğü için ben tınlamıyom artık
gunaydın ,tesekkur ederım evlılık yıldönümüümüzü kutlayan arkadaslara..
dün yıne gıttık masal kıza alısverıs yaptık ,anı bır kararla gıttım bakım ürünler,n, sebamed aldım ..ama 120 fılan tuttu ..
bakalım ne kadar gıdecek ..
banyo fılesıydı ,cok amaclı kullanılıyor sevı bebenın ,2 yasına kadar bakalım kullanılacak mı
benım gogüs pedim di ,bunu chıcco dan aldım yapısıyor sutyene antıbakterıyel..
ggögüs ucu kremım ,lansonıhoh..
emzık aldık bır tane bulunsun dıye bunu da chıccco dan aldık ,anne gögüs ucuna benzıyor ,annesının gögsünü bırakmıyacak ınsallah kızım ve bpa 0 ,mutlaka bkaın buna kızlar o kadar aradım taradım bnu buldum..
mama kasıgı aldım suyu fılan bunla verıcem ılaclarını ıkı tane,
bebek bezı aldık 3-6 kılo prıma care,ve unıbaby ıslak mendıl aldık 12 paket ındırımlıydı ..
tırnak makası cıtcıtlı ,tırnak makası cıtcıtsız makas seklınde,taragı konak fırcası burun aspiratöru, basit termometresı fılan
aldık hepsını ,artık hıc eksıgı kalmadı herhalde..
ama 300 tl bayıldık yıne..
saglıkla gelsınde kuzucuk hıc onemlı degıl ya gıden para ,içimizde kalmasında o eksık bu eksık dıye
oyle ıste ..
cok zevklı alısverıs yapmak..
dolabına yerlestırdım acıp acıp bakıyorum cok guzel cok
gunaydin guzel annecikler..
nihalcim nerde o gunes yaaa... ben de istiyorum
sumakcim dun yazamadim nice mutlu senelere olsunnsallah canim :)
tulayyy dogum gunun kutlu olsunnnn. nice guzel yaslara hep boyle enerjik boyle taptaze gir insallah...
bi deee sabah sanciyla uyandim biraz, ishal olmusum yawww.. sanci ondan mi bilmiyorum ama tirsak bi vaziyette beklemedeyim:18::18:
pudra ve bebek yağını önermiyolar kanserojen olduğu için ben almayacam onları,pişik kremini de jhansons baby i önerdi bi tanış 1 yıldır kullanıyom,çok az sürsem yetiyo hemen dağılıyo,halen bitmedi 100ml dedi,bepanten de iyi ama bu çok uzun gidiyo dedi,ben ikisinden de alcam,topuklarım çok çatlıyo benim olmadı bepanten bu işe yarar,göğüsteki yaralar için de 2009 ocak annelerinden biri ayvanın çekirdeklerni çay bardağına koyun üzerine biraz su koyun 3-4 gün bekletin kremsi bi kıvama geliyo göğüsteki çatlakları hemen geçiriyo,ben birsürü pahalı krem kullandm geçmedi,bu mucizevi bişey,hamileliğin son dönemlerinde de bunla bakım yapın göğüslerinize demiş,ben deneyecem
bende de pampers var ama ilk aylar unıbaby kullanın diyorlar o su+pamuk şeklindeymiş hiç katkı maddesi yokmuş ben sizle buluştuğum hafta 3'lü 10 tl ye almıştım şimdi de anneme aldırdım 3 kutu(içinde 3 paket var) 12 paket etti zaten bitince diğerlerinden kullancam bende bi daha da almam artık büyümüş olur herhalde 12 paket bitince adetleri de 40 lı 50 li falan fazla da gitmez herhalde
ben bi akşam arkadaşım oğlu bizde kalmıştı altını değiştirdim 10-15 tane ıslak mendil harcamıştım hehehehe çok dimi o kadara gerek yok zamanla öğreniris yaaa
evet canım hepimizin başı sağolsun...ama artık benım bu devletten hiçbirrrrr beklentım kalmadı herşey boş..boşa beslıyolar o adamı hapislerde kımden bahsettıgımı anlamıssındır.dahada beslerler onu.ölenler bızım şehıtlerımız ama kımsenın umrunda değil yaaaaaaaa.
aldıklarımız aşağı yukarı hep aynı şeyler... sebamed şampuanın büyük boy olması bile:) tırnak makası için de chicconun seti vardı onu aldım. bizde bi tek bebek bezi ve ıslak mendili kalmıştı. onları da senden kopya çekip aynısı almayı düşünüyorum. belli ki araştırmışsın :) bu arada ben ateş ölçerini, koltuk altı aldım yine chiccodan... kuşlaktan olanı mı almalıydım kararsız kaldım şimdi... ama en sağlıklısı koltukaltı die duymuştum. sen ne aldın???
dün ben de sancıyla uyandım ve ishal oldum... demek ki normal böyle şeyler...
ben de henüz çatlak olmadı ama çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. sağol verdiğin bilgi için...
kızlar kötü bi güne uyanmışız yaa.şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.nesıl içim yandı yaa.sabahtan beri ağlıyorum.iki gündür hafiften adet sancısı gibi sancılanıyodum.dün sağlık ocağından aradılar ebe yalancı doğum sancıları dedi.sıklaşırsa doktoruna görün dedi.doktorumu aradım.riskli bi hamileliğim olduğundan muayene olmamı istedi.25 gündür kızımı görmemiştim.inş.büyümüştür.cumaya randevu aldım.
bende de var karın,kasık bel ağrısı,ara ara gelen sancılar ben aldırmıyom çünkü daha bu perş. dr. daydım yalancı doğum sancıları olduğu ve vücudun doğuma hazırlandığı belli,ara ara olduğu için ve kısa sürdüğü için ben tınlamıyom artık
senin yürürken rahim içinde arada sancı veriyomu peki?.benim arada böyle oluyo:26:
senin yürürken rahim içinde arada sancı veriyomu peki?.benim arada böyle oluyo:26:
evet yok yok ben de anacığım,aldırmıyom artık,rahim içinde sancı mı dersin sağ kasıkta iğne batar gibi sancımı dersin,çatı kemiklerinde ağrı mı dersin,karın,kasık,kalça,bel ağrısı yok yok,gerçek sancılar olsaydı şimdiye doğurmam lazımdı benim
evet yok yok ben de anacığım,aldırmıyom artık,rahim içinde sancı mı dersin sağ kasıkta iğne batar gibi sancımı dersin,çatı kemiklerinde ağrı mı dersin,karın,kasık,kalça,bel ağrısı yok yok,gerçek sancılar olsaydı şimdiye doğurmam lazımdı benim
senin kız sana oyun oynuyo.belliki birden gelicek o
senin kız sana oyun oynuyo.belliki birden gelicek o
galiba gece kaç defa uyanıyom belimin ağrısından dönerken çatı kemiklerim kırılmış gibi ağrıyo,yastık ya belimde,ya bacaklarımın arasında,ya yerde,koca diyo çek şu yastığı aramızdan
anladım canım teşekkür ederim sen dosyana bakınca yazarsın dıgerlerını de
yok cnm dosyama baktım işte bu site 3 al 2 öde yapan ben yüzde 25 indirim yapan bi siteden almıştım ama orası 30 tl daha pahalıya geldi bana o yüzden sen direk burdan alabilirsin
hepimizin başısağolsun ama o içerdekini zamanında asmayanlar yüzünden bu devleti suçlayamayız zuzucum,inanıyorum ki o zaman bu devlet olsaydı şimdi toprak altında kaçıncı kere ölüp diriliyordu ,zamanla temizleniyo işte ,muhsin yazıcıoğlunun olayından sonra tek güvendiğim yer iktidar yeri oldu .evet canım hepimizin başı sağolsun...ama artık benım bu devletten hiçbirrrrr beklentım kalmadı herşey boş..boşa beslıyolar o adamı hapislerde kımden bahsettıgımı anlamıssındır.dahada beslerler onu.ölenler bızım şehıtlerımız ama kımsenın umrunda değil yaaaaaaaa.
kızlar ya araştırıyorum da bu emzirme yastıklarını pek metediyorlar.bana çok kullanışlı gibi gelmiyo ama almayı düşünen var mı aranızda??*
bi de bu alışveriş bağımlılık oldu galiba bende!:)her gün minik de olsa bişi aldığımı farkettim,ne tuhaf.!!!bebek ihtiyaçlarımız şimdilik bitti bu sefer eve sardım,ev dekoruyla ilgileniyorum.şu köşeyi şöyle süsleyeyim,şunu değiştireyim vs....(halbuki okumamçalışmam gereken çoook başka şeyler var :) ) mesela dün zara home u gezdim ve oyuncaklarına bayıldım.ilk bakışta pek albenili gelmiyo ama hem yumuşacık hem de bebek odası dekoruna öyle çok yakışıyo ki!!! :) mesela gözüme kestirdiğim oyuncakların linkini atayım siz de bakın bi.
Kids Blanca Soft Toy - Toys - DECORATION - United Kingdom bu tamamiyle pamuk.
Kids Rabbit Soft Toy - Toys - DECORATION - United Kingdom bu da polyester.üzerinde yıkamayın yazıyo,sırf o nedenle alamadım.ama narinde yıkasak bozulur mu ki???
bi de battaniyeleri enfes tabi,bi tane edindim gitmişken.
gamzelikız,serselo,kötükedisero,ajj,omman,derin,lorinleyla,arven,yuppe,ayyıldızım,mislin,chnb,balmond,blue-fugi,mariposita ooo birsürü isim kaybolmuş ya
kızlar ya araştırıyorum da bu emzirme yastıklarını pek metediyorlar.bana çok kullanışlı gibi gelmiyo ama almayı düşünen var mı aranızda??*
bi de bu alışveriş bağımlılık oldu galiba bende!:)her gün minik de olsa bişi aldığımı farkettim,ne tuhaf.!!!bebek ihtiyaçlarımız şimdilik bitti bu sefer eve sardım,ev dekoruyla ilgileniyorum.şu köşeyi şöyle süsleyeyim,şunu değiştireyim vs....(halbuki okumamçalışmam gereken çoook başka şeyler var :) ) mesela dün zara home u gezdim ve oyuncaklarına bayıldım.ilk bakışta pek albenili gelmiyo ama hem yumuşacık hem de bebek odası dekoruna öyle çok yakışıyo ki!!! :) mesela gözüme kestirdiğim oyuncakların linkini atayım siz de bakın bi.
Kids Blanca Soft Toy - Toys - DECORATION - United Kingdom bu tamamiyle pamuk.
Kids Rabbit Soft Toy - Toys - DECORATION - United Kingdom bu da polyester.üzerinde yıkamayın yazıyo,sırf o nedenle alamadım.ama narinde yıkasak bozulur mu ki???
bi de battaniyeleri enfes tabi,bi tane edindim gitmişken.
bende bende cocuk odası bıttı oturma odama sardım koltugumu fılan degıstırdım
bnede ıstıyorum oyuncagı olsun uyku oyuncagı ..kokum sinsin bebegım kokumla uyusun yalnızken.
emzırme yastıgı aldım bende cok övüyorlar cunku rahatmıs cok..
bı de emzırme örtüsü de aldım
manyak gıbı dolabını acıp acıp bakıyorum ya odasının kapısı hep acık zaten gıdoyırum yataga yatıyorum sıfonyerını acıyor bakıyorum arabasını suruyorum fılan
manyadım resmen delı oluyorum kızıma bır de cıksa kımbılır ne yapacagım
kızlar bebeğiniz 30 haftalıkken ultrasyonda kaç kilo ve boyu ne kadar çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?