2011 Aralık Anneleri

aldıklarımız aşağı yukarı hep aynı şeyler... sebamed şampuanın büyük boy olması bile:) tırnak makası için de chicconun seti vardı onu aldım. bizde bi tek bebek bezi ve ıslak mendili kalmıştı. onları da senden kopya çekip aynısı almayı düşünüyorum. belli ki araştırmışsın :) bu arada ben ateş ölçerini, koltuk altı aldım yine chiccodan... kuşlaktan olanı mı almalıydım kararsız kaldım şimdi... ama en sağlıklısı koltukaltı die duymuştum. sen ne aldın???

dün ben de sancıyla uyandım ve ishal oldum... demek ki normal böyle şeyler...

ben de henüz çatlak olmadı ama çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. sağol verdiğin bilgi için...

benim aldığımda su ve pamuk yeni doğan için dediler... hesap ettim unibaby den daha ucuza geliyor...toplamda bende 12 paket oldu...

sabahtan beri şehitlerimizden dolayı dağılmış vaziyetteyim..şimdi daha iyi anlıyorum annelerin acılarını..doğur,büyüt,okut,askere yolla..bi avuç kkkkkkkkkkkkkkkk öldürsün yavrunu...çıksın devlet büyükleri(!) terörü lanetle kınasın..o kadar..vatan saolsun..oğlun ölsün..bu mudur..

arastırdım canım ,cok arastırıdm zaten ne zaman nete gırsem onlara bkaıyorum :)

bende chıcconun aldım :)

benım bu aldıgım da koltuk altı basıt ama bılemıyorum kı aslında soyle guzel bı tane almak lazım olabılır hem alından olcen hem kulaktan olcenden ..indirimde gorürsem bı tane de ondan alacagım ..

bende de catlak olmadı henuz ama bakalım :)

anladım canım teşekkür ederim sen dosyana bakınca yazarsın dıgerlerını de

yok cnm dosyama baktım işte bu site 3 al 2 öde yapan ben yüzde 25 indirim yapan bi siteden almıştım ama orası 30 tl daha pahalıya geldi bana o yüzden sen direk burdan alabilirsin

gamzelikız,serselo,kötükedisero,ajj,omman,derin,lorinleyla,arven,yuppe,ayyıldızım,mislin,chnb,balmond,blue-fugi,mariposita ooo birsürü isim kaybolmuş ya

Son düzenleme:
kızlar benim de belim ağrıyo. ama bu akşam kuzucuğumu göreceğim için çok heyecanlıyım. üç hafta olmuştu da

kızlar ya araştırıyorum da bu emzirme yastıklarını pek metediyorlar.bana çok kullanışlı gibi gelmiyo ama almayı düşünen var mı aranızda??*

bi de bu alışveriş bağımlılık oldu galiba bende!:)her gün minik de olsa bişi aldığımı farkettim,ne tuhaf.!!!bebek ihtiyaçlarımız şimdilik bitti bu sefer eve sardım,ev dekoruyla ilgileniyorum.şu köşeyi şöyle süsleyeyim,şunu değiştireyim vs....(halbuki okumamçalışmam gereken çoook başka şeyler var :) ) mesela dün zara home u gezdim ve oyuncaklarına bayıldım.ilk bakışta pek albenili gelmiyo ama hem yumuşacık hem de bebek odası dekoruna öyle çok yakışıyo ki!!! :) mesela gözüme kestirdiğim oyuncakların linkini atayım siz de bakın bi.
Kids Blanca Soft Toy - Toys - DECORATION - United Kingdom bu tamamiyle pamuk.

Kids Rabbit Soft Toy - Toys - DECORATION - United Kingdom bu da polyester.üzerinde yıkamayın yazıyo,sırf o nedenle alamadım.ama narinde yıkasak bozulur mu ki???

bi de battaniyeleri enfes tabi,bi tane edindim gitmişken.

hepimizin başısağolsun ama o içerdekini zamanında asmayanlar yüzünden bu devleti suçlayamayız zuzucum,inanıyorum ki o zaman bu devlet olsaydı şimdi toprak altında kaçıncı kere ölüp diriliyordu ,zamanla temizleniyo işte ,muhsin yazıcıoğlunun olayından sonra tek güvendiğim yer iktidar yeri oldu .

cnm Allah sana daha çok versin ama sanırım maddi sorunun yok.. Yalnız heves ediyoruz alıyoruz hepimiz ama aldıklarının çoğunu bir süre sonra ya hiç kullanmadan kaldıracak ya da nereye koyacağını bilemeyeceksin.. Bence sen daha fazla gezme.. Al evde kitap falan oku:)

bende bende cocuk odası bıttı oturma odama sardım koltugumu fılan degıstırdım

bnede ıstıyorum oyuncagı olsun uyku oyuncagı ..kokum sinsin bebegım kokumla uyusun yalnızken.

emzırme yastıgı aldım bende cok övüyorlar cunku rahatmıs cok..

bı de emzırme örtüsü de aldım

manyak gıbı dolabını acıp acıp bakıyorum ya odasının kapısı hep acık zaten gıdoyırum yataga yatıyorum sıfonyerını acıyor bakıyorum arabasını suruyorum fılan

manyadım resmen delı oluyorum kızıma bır de cıksa kımbılır ne yapacagım

evet canım ya seni çok iyi anlıyorum :) çok mutlu oluyoruz bu şekilde napalım,evdeyiz zaten sıkıntıdan hobi olarak bunlara sardık heralde :) az kaldı sumak azzzzzzzzz :))) senn az da bakalım benim nasıl geççek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…