cnm Allah sana daha çok versin ama sanırım maddi sorunun yok.. Yalnız heves ediyoruz alıyoruz hepimiz ama aldıklarının çoğunu bir süre sonra ya hiç kullanmadan kaldıracak ya da nereye koyacağını bilemeyeceksin.. Bence sen daha fazla gezme.. Al evde kitap falan oku:)
deryacım burdayım ben faceden de yazıyorum yabugün biraz durgun ,
slm kızlar tv yi açamıyoum çok üzgünüm kardeşimd asker daha 1 haftalık biter mi ya Allah herkesin kuzusunu içindede benim kuzumu ailesine bağışlasın onu ben büyüttüm oğluma bile çogunlukla onun ismiyle hitap ediyorum annem çalıştığı için mahalledekiler küçükk anne derlerdi bana
anniş tülay mutlu yıllar sizlerede
dün çok güzel bişey oldu eşimle isim konusunda anlaşamıyoduk 1 haftadır kayıp olan anahtarını bulmam karşılığında yemek ısmarlayacağını söyledi bende yemek değil isim hakkı istedim bulamasaydık odasının kapısını kırdıracaktı Rabbim yardım etti o namazdayken ben buldum hemde tesadüfen mehmet efemizin yanına ahmet berk emiz gelio inş ama hala kararsızım nasıl olmuş sizce başka ne olabilir ki ahmet in yanına ilk oğlumda hiç düşünmemiştik ben mehmet efe demiştim öylece kalmıştı en başta
bide kızlar bebek gelişimi bölümüne yazdım benim bebiş 33+3 te 2900 çıktı dr şeker veya karaciğerde problem olabilir dedi 38 haftalık gözüküyo birazda koca kafalı dedi ama içinde kitle su falan yok normal dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem oğluş 1 ayda 1300 gr ben 2 kilo almışım kilo almak istemiyorum ne yapsam bebişte çok büyümesin normal doğum yapmak istiyorum ilkinde dr sezaryan diye çok diretmişti ben normal istemiştim çok rahatta doğurdum 10 gün erken 3800 doğdu sıpam keşke diretmeseydim normal diye şimdi sezaryan olursam iki yerdende dikişli olcam bari alt tarafı elletmemiş olurdum
doğumun ne zaman olacağıda kafamı karıştırıyo yanımda bana bakacak kimse yok anneme gel dediğim an çıksa 24 saate anca gelir fazlada kalamaz d önce değilde sonra daha çok istiyom yanımda sat a göre aralık başı ultrasona göre kasım başı doğurcam ne zaman gelse annem acaba
slm kızlar tv yi açamıyoum çok üzgünüm kardeşimd asker daha 1 haftalık biter mi ya Allah herkesin kuzusunu içindede benim kuzumu ailesine bağışlasın onu ben büyüttüm oğluma bile çogunlukla onun ismiyle hitap ediyorum annem çalıştığı için mahalledekiler küçükk anne derlerdi bana
anniş tülay mutlu yıllar sizlerede
dün çok güzel bişey oldu eşimle isim konusunda anlaşamıyoduk 1 haftadır kayıp olan anahtarını bulmam karşılığında yemek ısmarlayacağını söyledi bende yemek değil isim hakkı istedim bulamasaydık odasının kapısını kırdıracaktı Rabbim yardım etti o namazdayken ben buldum hemde tesadüfen mehmet efemizin yanına ahmet berk emiz gelio inş ama hala kararsızım nasıl olmuş sizce başka ne olabilir ki ahmet in yanına ilk oğlumda hiç düşünmemiştik ben mehmet efe demiştim öylece kalmıştı en başta
bide kızlar bebek gelişimi bölümüne yazdım benim bebiş 33+3 te 2900 çıktı dr şeker veya karaciğerde problem olabilir dedi 38 haftalık gözüküyo birazda koca kafalı dedi ama içinde kitle su falan yok normal dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem oğluş 1 ayda 1300 gr ben 2 kilo almışım kilo almak istemiyorum ne yapsam bebişte çok büyümesin normal doğum yapmak istiyorum ilkinde dr sezaryan diye çok diretmişti ben normal istemiştim çok rahatta doğurdum 10 gün erken 3800 doğdu sıpam keşke diretmeseydim normal diye şimdi sezaryan olursam iki yerdende dikişli olcam bari alt tarafı elletmemiş olurdum
doğumun ne zaman olacağıda kafamı karıştırıyo yanımda bana bakacak kimse yok anneme gel dediğim an çıksa 24 saate anca gelir fazlada kalamaz d önce değilde sonra daha çok istiyom yanımda sat a göre aralık başı ultrasona göre kasım başı doğurcam ne zaman gelse annem acaba
mutlu yaşlara inşallah tülaycım...
kızlar kötü bi güne uyanmışız yaa.şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.nesıl içim yandı yaa.sabahtan beri ağlıyorum.iki gündür hafiften adet sancısı gibi sancılanıyodum.dün sağlık ocağından aradılar ebe yalancı doğum sancıları dedi.sıklaşırsa doktoruna görün dedi.doktorumu aradım.riskli bi hamileliğim olduğundan muayene olmamı istedi.25 gündür kızımı görmemiştim.inş.büyümüştür.cumaya randevu aldım.
tülaycım doğum günün kutlu olsun cnm.bebişsiz geçen son doğum günün.eşinle sana mutlu seneler diliyorum
cnm Allah sana daha çok versin ama sanırım maddi sorunun yok.. Yalnız heves ediyoruz alıyoruz hepimiz ama aldıklarının çoğunu bir süre sonra ya hiç kullanmadan kaldıracak ya da nereye koyacağını bilemeyeceksin.. Bence sen daha fazla gezme.. Al evde kitap falan oku:)
bende bende cocuk odası bıttı oturma odama sardım koltugumu fılan degıstırdım
bnede ıstıyorum oyuncagı olsun uyku oyuncagı ..kokum sinsin bebegım kokumla uyusun yalnızken.
emzırme yastıgı aldım bende cok övüyorlar cunku rahatmıs cok..
bı de emzırme örtüsü de aldım
manyak gıbı dolabını acıp acıp bakıyorum ya odasının kapısı hep acık zaten gıdoyırum yataga yatıyorum sıfonyerını acıyor bakıyorum arabasını suruyorum fılan
manyadım resmen delı oluyorum kızıma bır de cıksa kımbılır ne yapacagım
hepimizin başısağolsun ama o içerdekini zamanında asmayanlar yüzünden bu devleti suçlayamayız zuzucum,inanıyorum ki o zaman bu devlet olsaydı şimdi toprak altında kaçıncı kere ölüp diriliyordu ,zamanla temizleniyo işte ,muhsin yazıcıoğlunun olayından sonra tek güvendiğim yer iktidar yeri oldu .
canım maşallah sana da bebeğine de.ayyyy nasıl besleniyorsunuz yazsana bize de :) ne güzel işte doğduğunda ele gelcek.benim eşim 5 kilo doğmuş :)ben de minnak 2 kilo felan :) benim bebeğim de 28.haftasında 1.400 gr felandı.şimdi kaç oldu acaba
beğen butonunun kalkması kötü oldu ama ben beğendim seni
cnm sorma ya ben artık tamamen genetik falan diycem ilk oğlumda bütün vitaminlerimi tam içtim çok dikkatli beslendim 22 kilo alarak 86 kiloyla doğuma gittim 3800 doğdu bide çok kuran okudum dinledim teravih namazlarını koca karnımla hiç kaçırmadım 2 bebiştede oruçlarımı tam tuttum
bunda midem kötüydü 8 kilo aldım şimdiye kadar hiç bi ilacı içemedim oğlum küçük olduğu için kuran okuyamıyorum daha cüzümüze bile başlayamadım(ki bu konu beni üzüyo ) ama bundada maşallah iyi gidiyo özel hiç birşey de yemedim ama sakın küçük diye üzülmeyin küçük bebekler daha çabuk toparlıyo daha iştahlı oluyo
bende 1100 gr doğmuşum
bende olanlara anlam veremiyorum
2900 mu ınanmıyorum ..sen sımdı dogurursun valla kasım bası degıl ..
kasım annelerınde takılıyorduk senle oyle olucak snaırım
ben 2900 -3000 dogsun kızım ıstıyorum senın ogluna masallah ya..
önemli olan sağlıklı olması bu kadar olması peki normalmiymiş,şekerin falan yok di mi,yani 33+lı haftalıkken 38 haftalık gözükmesi çok ilginç,üstüne görme falan olabilirmi,başından beri mi fark vardı,bu haftalarda mı çıktı
emzirme yastığını hangi marka aldın..
sumakcım doğru diyon bende bayramdan sonra gelir diye bekliyorum
deryacım ya başta uyumlu gidiyodu 1 hafta 2 hafta derken böyle öne geçti bende korkmuyo değilim 2. gebeliğimde6- 7 haftalıkken kürtaj oldum kızamıkçık geçirmiştim bebişte etkilenmiş çok dr gezdik ünv hastaneleri özeller proflar hep aynı cevap alimlerede danıştık riskli durumlarda ruh üflenene kadar alınabilir dedi o da 40.gün oluyomuş hiç yapmam dediğim şeyi yaptım ama hala pişmanım hala üzülüyorum belki bu doğunca unuturum ama bişey olursa kendimi ve eşimi hiç affetmem inş bişey yoktur belki senin dediğn gibi makinede bi problem vardır 2 kasımda kontrolüm o zaman dahada netleşir
kızlar ya bişi sorucam size,yine pinpirik mi yapıyorum acaba ama canım sıkıldı işte!!!eşim bugün işten geldi,yine malum muhabbet tabi,nasıldı günün vs.ben anlattım onu dinliyorum.demez mi arakadasım x'in kız arkadası da iş bulmuş şurda başlamış diye.???!!!ben de çok merak etmiyordum ama iyi olmuş dedim :) !çok sinir oldum ama ,daha önce de sölemişti üstelik bunu.ii de bana ne!!!ben hamile kaldıktan sonra çalışmadım,özelde çalışıyordum ve de eşimin tayini çıkınca buraya ve benim de karnım büyüdüğü için iş aramadım.(kimse hamile bayan almak istemio zaten!)(ama cv'imden ötürü arayan 4-5 yer de olmuştu üstelik burda) ay sizce bana msj mı vermeye çalıtı , millet iş bulmuş vs die.benim öle sorunu yok ,Allah nasip ederse öğretmen olarak özelde de dershanede de en kötü ücretli bile çalışabileceğime inanıyorum.ay bu iş konusu büyük sıkıntı oluyo bana,en zayıf noktam haline geldi.şu anda bile ağrıma gidiyo ((
olabilir herşey yolundaysa cihazlar bazen yanılabiliyo iri dedikleri bebek 3 kilo,zayıf dedikleri bebek 4-5 kilo doğabiliyo,bence 2300 falandır anca,bakalım kim önce doğurcak zayıf bebek geç,iri bebek erken gelir diye bişey yok aslında,vücut ne zaman hazır olursa,afacanlar ne zaman sıkılırlarsa o zaman gelcekler,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
allah yardımcın olsun cnm.babanın borçları yüzünden neden sana haciz geliyo anlamadım:26:eşinin yaptığıda iş yani sana destek vermesi gerekir.üstelik hamilesin psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacın var.inş.bir mucize olurda kurtulurusun
Cnm bnm çoook geçmiş olsn, aklıma direk ihtiyaç kredisi çekmek geldi ama pek anlamam bu işlerden. Eşin bence sinirden öyle diyodur.
bluege cnm Allah yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya çalış inşallah herşey geçer üzme kendini ve bebişi
cnm esin mutlaka sinirden oyle soyluyordur sen sakin uzme kendini RABBIM ISLERI KOLAYLASTIRANDIR ISIMLERINDEKI GIBI O RAHMET SAHIBIDIR SIKINTILARI GIDERENDIR SEN SADECE ONA YONEEL MUTLAKA BEBEGININ SANSINAA BISELER CIKARIR ONUNUZE
selam kizlarrrrr
canim cok sikkin sehitlerimiz icin yuce rabbim ailelerine sabir versinnnn
tulaycim dogum gunun kutlu olsun
celik canim insallah hersey yolundadir cunku bebegin gercekden cok iri insallah giizli sekeri veya bir hastaligi olmazzzz bebegini saglikli sihhatli kucagina alirsin
aynene katiliyorummm canimmmmmmm sanaaaa
ya benim diger topikde arkadasin bebegine iri iri dediler bebek dogdu 2750gr hatta onun icin sezeryan oldu bazi dr abarttiyor sirf para almak icin tam hesaplamiyorlarda ....
sevi bebe dıye bır markadan aldım ben cnım..
inş cnm ya desteğiniz için sağolun dr um devlette çalışıo zaten özel falan yok yaşadığımız ilde 1 tane kadın doğumcu var o da devltte ve zavallım tüm ilçeler dahil başında yerinde olmak istemezdim ve kesinlikle normal doğum taraftarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?