2011 Aralık Anneleri

slm kızlar tv yi açamıyoum çok üzgünüm kardeşimd asker daha 1 haftalık biter mi ya Allah herkesin kuzusunu içindede benim kuzumu ailesine bağışlasın onu ben büyüttüm oğluma bile çogunlukla onun ismiyle hitap ediyorum annem çalıştığı için mahalledekiler küçükk anne derlerdi bana

anniş tülay mutlu yıllar sizlerede

dün çok güzel bişey oldu eşimle isim konusunda anlaşamıyoduk 1 haftadır kayıp olan anahtarını bulmam karşılığında yemek ısmarlayacağını söyledi bende yemek değil isim hakkı istedim bulamasaydık odasının kapısını kırdıracaktı Rabbim yardım etti o namazdayken ben buldum hemde tesadüfen mehmet efemizin yanına ahmet berk emiz gelio inş ama hala kararsızım nasıl olmuş sizce başka ne olabilir ki ahmet in yanına ilk oğlumda hiç düşünmemiştik ben mehmet efe demiştim öylece kalmıştı en başta

bide kızlar bebek gelişimi bölümüne yazdım benim bebiş 33+3 te 2900 çıktı dr şeker veya karaciğerde problem olabilir dedi 38 haftalık gözüküyo birazda koca kafalı dedi ama içinde kitle su falan yok normal dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem oğluş 1 ayda 1300 gr ben 2 kilo almışım kilo almak istemiyorum ne yapsam bebişte çok büyümesin normal doğum yapmak istiyorum ilkinde dr sezaryan diye çok diretmişti ben normal istemiştim çok rahatta doğurdum 10 gün erken 3800 doğdu sıpam keşke diretmeseydim normal diye şimdi sezaryan olursam iki yerdende dikişli olcam bari alt tarafı elletmemiş olurdum

doğumun ne zaman olacağıda kafamı karıştırıyo yanımda bana bakacak kimse yok anneme gel dediğim an çıksa 24 saate anca gelir fazlada kalamaz d önce değilde sonra daha çok istiyom yanımda sat a göre aralık başı ultrasona göre kasım başı doğurcam ne zaman gelse annem acaba

sağol canım,maddi sorun yok değil de,bi şekilde bütçe yaratıyorum işte napim :) kendime alcağım bişiden feragat edip ufak tefek alıyorum bebeğime .çok daha mutlu oluyorum.fazla evcimen oldum heralde bu dönem.evim bebeğim kocişim :)) ha bi de gezmelerim :)

canım maşallah sana da bebeğine de.ayyyy nasıl besleniyorsunuz yazsana bize de :) ne güzel işte doğduğunda ele gelcek.benim eşim 5 kilo doğmuş :)ben de minnak 2 kilo felan :) benim bebeğim de 28.haftasında 1.400 gr felandı. şimdi kaç oldu acaba

2900 mu ınanmıyorum ..sen sımdı dogurursun valla kasım bası degıl ..

kasım annelerınde takılıyorduk senle oyle olucak snaırım

ben 2900 -3000 dogsun kızım ıstıyorum senın ogluna masallah ya..

mutlu yaşlara inşallah tülaycım...

teşekkürleeeerr sağolun canlarııımmm benim

teşekkürler cicim

DELİ GEHEHEHHEE öle de denir mi be hehehehe evet cnm sanırım hande haklı biraz durul çokta bilmiş konuşmıyım ama benim evim çok süslü, toz falan çok nadir alabiliyorum mesela, ölüm gibi geliyo bişeyleri alırken neleri vermem gerektiğini düşünüyorum artık((( üzülüyo insan tabi parasından ziyade alırken ne heyecanla alıyoz onları... sen bi bekle artık sonrada çıkar alırıs ki bişeyleri öle dimi ama

emzirme yastığını hangi marka aldın..

beğen butonunun kalkması kötü oldu ama ben beğendim seni

cnm sorma ya ben artık tamamen genetik falan diycem ilk oğlumda bütün vitaminlerimi tam içtim çok dikkatli beslendim 22 kilo alarak 86 kiloyla doğuma gittim 3800 doğdu bide çok kuran okudum dinledim teravih namazlarını koca karnımla hiç kaçırmadım 2 bebiştede oruçlarımı tam tuttum

bunda midem kötüydü 8 kilo aldım şimdiye kadar hiç bi ilacı içemedim oğlum küçük olduğu için kuran okuyamıyorum daha cüzümüze bile başlayamadım(ki bu konu beni üzüyo ) ama bundada maşallah iyi gidiyo özel hiç birşey de yemedim ama sakın küçük diye üzülmeyin küçük bebekler daha çabuk toparlıyo daha iştahlı oluyo

bende 1100 gr doğmuşum

bende olanlara anlam veremiyorum

önemli olan sağlıklı olması bu kadar olması peki normalmiymiş,şekerin falan yok di mi,yani 33+lı haftalıkken 38 haftalık gözükmesi çok ilginç,üstüne görme falan olabilirmi,başından beri mi fark vardı,bu haftalarda mı çıktı

Son düzenleme:

sumakcım doğru diyon bende bayramdan sonra gelir diye bekliyorum

deryacım ya başta uyumlu gidiyodu 1 hafta 2 hafta derken böyle öne geçti bende korkmuyo değilim 2. gebeliğimde6- 7 haftalıkken kürtaj oldum kızamıkçık geçirmiştim bebişte etkilenmiş çok dr gezdik ünv hastaneleri özeller proflar hep aynı cevap alimlerede danıştık riskli durumlarda ruh üflenene kadar alınabilir dedi o da 40.gün oluyomuş hiç yapmam dediğim şeyi yaptım ama hala pişmanım hala üzülüyorum belki bu doğunca unuturum ama bişey olursa kendimi ve eşimi hiç affetmem inş bişey yoktur belki senin dediğn gibi makinede bi problem vardır 2 kasımda kontrolüm o zaman dahada netleşir

olabilir herşey yolundaysa cihazlar bazen yanılabiliyo iri dedikleri bebek 3 kilo,zayıf dedikleri bebek 4-5 kilo doğabiliyo,bence 2300 falandır anca,bakalım kim önce doğurcak zayıf bebek geç,iri bebek erken gelir diye bişey yok aslında,vücut ne zaman hazır olursa,afacanlar ne zaman sıkılırlarsa o zaman gelcekler,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin

Merhaba suan kac aylıksın bılmıyorum ama sen ve bebegının saglıgı cok daha onemlı eger esın evı ıdare edebılıyorsa bence çalışma.bebegının cunku sana ıhtıyacı var.bebegın buyudukten sonra tabıkıde calısabılırsın ama ben calısmak zorundayım suan 7 aylık hamıleyım ımkanım olsada bebegımı memeden ayrılana kadar ben buyutsem calısmaya baslarsan ne ılk konusmasını ne ılk gulusunu ne yurusunu belkıde goremıceksın.ve baskaları buyutecek uzucu ama ulkemızın sartları buna ıtıyor. eger hafıf bır ıs cıkarsa karsına kendın ıcın calıs sadece kendını ıyı hıssetmek ıcın ama yınede sen bılırsın ama bence kendını gereksız yorma.

selam kizlarrrrr
canim cok sikkin sehitlerimiz icin yuce rabbim ailelerine sabir versinnnn
tulaycim dogum gunun kutlu olsun
celik canim insallah hersey yolundadir cunku bebegin gercekden cok iri insallah giizli sekeri veya bir hastaligi olmazzzz bebegini saglikli sihhatli kucagina alirsin

aynene katiliyorummm canimmmmmmm sanaaaa
ya benim diger topikde arkadasin bebegine iri iri dediler bebek dogdu 2750gr hatta onun icin sezeryan oldu bazi dr abarttiyor sirf para almak icin tam hesaplamiyorlarda ....

Cnm bnm çoook geçmiş olsn, aklıma direk ihtiyaç kredisi çekmek geldi ama pek anlamam bu işlerden. Eşin bence sinirden öyle diyodur.

valla zor bi durum. Allah yardımcın olsun...[/QUOTE]

bluege cnm Allah yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya çalış inşallah herşey geçer üzme kendini ve bebişi

cnm esin mutlaka sinirden oyle soyluyordur sen sakin uzme kendini RABBIM ISLERI KOLAYLASTIRANDIR ISIMLERINDEKI GIBI O RAHMET SAHIBIDIR SIKINTILARI GIDERENDIR SEN SADECE ONA YONEEL MUTLAKA BEBEGININ SANSINAA BISELER CIKARIR ONUNUZE

teşekkür ederım kızlar destegınız ıcın ogun cok uzgundum ama bgn toparladım kendımı cunku erken dogum rısklı aylara gırdım korkuyorum bende bebegıme bısı olur dıe ama ınsanın elınden bısı gelmıo uzuluyor cok.Allah yardımcım olsun henuz bır cozum bulunmadı ama para ıcın kendımı sıkmayacagım esım ogun sınırle soyledı bunu bılıyorum ama yınede yapmamalıydı ogunden sonra duzeldı ama ogun ben ıkı kat daha uzuldıum neyse tekrardan tesekkurler..

inş cnm ya desteğiniz için sağolun dr um devlette çalışıo zaten özel falan yok yaşadığımız ilde 1 tane kadın doğumcu var o da devltte ve zavallım tüm ilçeler dahil başında yerinde olmak istemezdim ve kesinlikle normal doğum taraftarı

sevi bebe dıye bır markadan aldım ben cnım..

sağol canım bende bakıyorum birkaç marka var ama karar veremedim bebedor,my... bişey bir iki daha görmüştüm..
birde aldığın simit şeklinde olan mı yoksa yastık gibi olan mı??

Son düzenleme:

ilk bebegin kac kg di canim
sakin yanlis anlama cunku ben yasadim biliyorum
oglum 4.50kg dogdu.suanda kizim icin her pazartesi 3 dr ellinden geciyorum hedefimiz 3-3.5kg bebek cunku burdaki drler diyet yapmazsam enaz 4.5-5kg arasi olacagini hesapladilar offfffff cok zor durum yani herkes kgli olsun ister bende normal olsun diye cabaliyorummm

yucce rabbim herkesin gonlune gore versin
insallah bebisin erken dollenmedir ondandir hastaligi falanda cikmas insallahhhhh cok zormus ya durumunuz kocaman ilcede tek bayan dr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…