2011 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız..bugun benım bıdık tam göğsumun altına kadar geldı daraltıyo benı.migdem bugun fena baskı yapıyo ondan galıba..bugun kendımı çok kötu hıssedıyorum ya.yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadır :26::26::26:

BENİMDE yarın görüş günüm:))) ama taaa 17:00 de bu akşam kocam doğum günüsüm nedeniyle yemeğe götürcek geçen hafta çocuk kordona yakın diye yasin akucam demiştim hemen eve dönüp yasin okumalıyım son güne bıraktım ama okıcam kesin okuyan olursa oğlum içinde dua etsin kordon ondan çooookkkk uzağa gitmiş olsun tmm mı teyzeleri

canım senin için dua etcem. ben de bu akşam 8de görcem kuzumu. insallah böbreğindeki genişleme ufalmış olsun. gerçi 9 haftadır ne büyüme ne küçülme aynı duruyo ama bari bu sefer biraz küçülmüş olsa ya.

dogum gunun kutlu olsun cnmm insss dedigin gibi kordooon cook uzaklasmis olurr minik prensinden :)

valla cnm, doktorlar en çok koltuk altını öneriyorlar diye duymuştum ben de... ama kulaktan ölçende saniyelikmiş... küçücük bebeğin koltuk altında tutmak zor olur dediler ama ne bileyim işte... sen alırsan bana da haber ver olur mu???

bi de ben bugün gecelik, sabahlık, pijama takımı, hastaneden eve gitmek için şirin bi eşofman takımı ve emzirme atleti aldım:)) sonunda bebiş takıntımı bırakıp kendime de alabildim bişeler :))

cnm siz bilirsiniz ama efe dogdugunda doktor a kulaktan olcenden alacam dediim bana henuz cok kucuk dedii kulaklari icin filan yani alma dedi bence almayin simdi cunku ilk3 ay neredeyse sen nasil yatirsan oylekalio :)zor olmaz ates olcmeeek ozellikle hareketlendigi ve ayaklandigi zaman kulaktan olcen iyi olur bence :) bide cocugunuz sakin bi yapida olursa koltuk altindan olceni hep kullanabilirsiniz :) bbi bebisinizin durumuna bakin derim

bana çektiyse zıpır bişe olabilir :)))) yemek yeme alışkanlığı babasına, uykusu bana çeksin yeter :))) sen bebiş akıllı mı???

bana çektiyse zıpır bişe olabilir :)))) yemek yeme alışkanlığı babasına, uykusu bana çeksin yeter :))) sen bebiş akıllı mı???

masALLAH AKILLI elh yaa yani tabi cocuktur yaramazligi war amaaa normal sinirda yani yasinin gerektirdigi seyler buaralar duvar boyuyoruz :)) cok sukurr masALLAH oglusuma kiskancligi yok tabi kardese nasil olur bilemem :) inss yine kiskanmaz (asiri) paylasimci filan masALLAH AMA BUARALAR ISTAHSIZ DIS YUZUNDEN BI TEK ONA UZULUYORUM SUT ICIO TEK DIEE AMA INS ODADUZELIR RABBIM CAN BEDEN SAGLIGI VERSIN GERISI BOS HII BIDE BEBEKKEN OLCUYODUM KOLTUK ALTINDAN AMA SUAN ONU IMKANSIZ YAPAMAM HAREKETLI COK :)

cnm maaşallah kuzuna o zaman... dediğin gibi normal bugünlerdeki davranışları... ama illa ki kıskançlığı olacaktır kardeşe karşı... onu da bi süre sonra atlatır inşallah...

haberleri izleyince kendimden utandım yine... gülmekten bile utanır oldum... o canlar yok olup giderken, gidip kendime alışveriş yapmaktan utandım... affedin beni şehitlerim

haberleri izleyince kendimden utandım yine... Gülmekten bile utanır oldum... O canlar yok olup giderken, gidip kendime alışveriş yapmaktan utandım... Affedin beni şehitlerim

Allah rahmet eylesın aılelerıne sabır versın o anaların eslerın kardeslerın cocukların canını yakanlarında allah belasını versın onlarında canını yaksın ınsallah

Son düzenleme:
bugün öğlen şehit haberlerini izledğim andan beri her aklıma geldiğinde ağlıyorum.Allah bu evlatların analarının yüreğini yakanları helak etsin...

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. bugünkü gibi kötü bir gün bir daha yaşamayız inşallah.
tekrar başımız sağolsun.

ben çok hastayım yaaa. yarın büyük ihtimalle doktora gideceğim. çok öksürüyorum hem de nasıl. ciğerlerim çıkacak gibi. balgam var galiba boğazımda. sanki içimden bişey atmaya çalışıyorum ve öksürürken istifra ediyorum o kadar yani. nane limon ıhlamur ayva elma kabuğu zencefil tarcın karabiber karıştırıp çay yapıyorum içiyorum. ballı zencefil yapıp boğazım ağrıdıkça yiyorum ama iyileşmiyorum. bu arada aktardan da antibiyotik etkisinde ama hamilelere zararı olmayan bi şey aldım propolis diye. ondan da içiyorum. bu balgamı nasıl atarım. bayılcam artık. fikri olan varsa yardımcı olsun. gece gündüz kötüyüm. doktora şimdiye kadar niye gitmedin diyen olabşilir gittim ama doktor ilaç yazmadı hamileyim diye doğal çözümleri dene dedi. ama işe yaramıyor gibi.

bugün bi arkadaş geldi. öksürürken dikişlerim acıyor dedim o da biliyo musu benim bi arkadaşım 7 aylıkkn öksürürken doğum başlamış ve bebek erken doğmuş dedi. ihmal etme dedi gözümü korkuttu.

bu arada dün bebeğimin battaniyelerini bugün de renklilerini yıkadım. yarın da beyazları ve minik çoraplarını yıkayacağım ve ütüye başlayacağım.

az sonra gidip yatacağım dinlenmem lazım.

benim 2 yandan cırt diye gitti önce 1 taraftaydı sonra 3-4 kola ayrıldı kıpkırmızı,derken diğer tarafta da oluştu,göğüslerimde de var,çatlamadan önce kaşınıyo geriliyo sonra çatlıyo

Cnm bayağı belli oluyo mu, yani çatlarsa fark ederim de mi. Bazıları diyo ki doğumdan sonra anlaşılır çatladığı.

kızlar!!!
çok kötü durumdayım. haftasonu özellikle gece başlayan bi sancım vardı. uykudan uyandırdı beni 2 gece üstüste. ama doğum sancısı değil. karnımın her yanına iğne batıyor, hareket ettikçe artıyor, yürürken aşağı dağılıyor, yatarken, karnımın tam üstünde ortada birikiyor. mide yanması değil. resmen iğneleri batırıyolar sanki karnıma. sızlanırken tabi eşimde uyandı ve 4-5 saat öylece geçmesin bekledik. ılık su, nane çayı falan içtiM gaz sancısıdır belki diye. ama değil sanırım. pazartesi yoktu bişey. ama dün gece yine oldu. sabaha kadar uyuyamadık desem yeridir. bugün de randevumuz vardı, o saate kadar bekledik yoksa acile gidecek duruma gelmiştim en son. doktora söyledim, anlattım durumu. nst düzgün çıktı. ultrason, bebek problemsiz çıktı. 2250 olmuş kızım. ama sancımın ne olduğunu çözemedi. kan-idrar tahlilleri de yaptırdı. onlarda da bişey çıkmadı. ama ne olduğunu da tespit edemedi. reflüdür belki, gaviscon falan iç dedi. reflü olsa, yanma olur. ben karnıma dokunamıyorum bile!!! çok kötü durumdayım, şu anda da daha beter oldu!!! ne yapmalıyım??? nedir bu sancının sebebi??? nasıl geçer??? var mı bileniniz!!! YARDIM LÜTFEN!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…