slm kızlar nasılsınız..bugun benım bıdık tam göğsumun altına kadar geldı daraltıyo benı.migdem bugun fena baskı yapıyo ondan galıba..bugun kendımı çok kötu hıssedıyorum ya.yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadır :26::26::26:
BENİMDE yarın görüş günüm:))) ama taaa 17:00 de bu akşam kocam doğum günüsüm nedeniyle yemeğe götürcek geçen hafta çocuk kordona yakın diye yasin akucam demiştim hemen eve dönüp yasin okumalıyım son güne bıraktım ama okıcam kesin okuyan olursa oğlum içinde dua etsin kordon ondan çooookkkk uzağa gitmiş olsun tmm mı teyzeleri
BENİMDE yarın görüş günüm:))) ama taaa 17:00 de bu akşam kocam doğum günüsüm nedeniyle yemeğe götürcek geçen hafta çocuk kordona yakın diye yasin akucam demiştim hemen eve dönüp yasin okumalıyım son güne bıraktım ama okıcam kesin okuyan olursa oğlum içinde dua etsin kordon ondan çooookkkk uzağa gitmiş olsun tmm mı teyzeleri
arastırdım canım ,cok arastırıdm zaten ne zaman nete gırsem onlara bkaıyorum :)
bende chıcconun aldım :)
benım bu aldıgım da koltuk altı basıt ama bılemıyorum kı aslında soyle guzel bı tane almak lazım olabılır hem alından olcen hem kulaktan olcenden ..indirimde gorürsem bı tane de ondan alacagım ..
bende de catlak olmadı henuz ama bakalım :)
valla cnm, doktorlar en çok koltuk altını öneriyorlar diye duymuştum ben de... ama kulaktan ölçende saniyelikmiş... küçücük bebeğin koltuk altında tutmak zor olur dediler ama ne bileyim işte... sen alırsan bana da haber ver olur mu???
bi de ben bugün gecelik, sabahlık, pijama takımı, hastaneden eve gitmek için şirin bi eşofman takımı ve emzirme atleti aldım:)) sonunda bebiş takıntımı bırakıp kendime de alabildim bişeler :))
canım senin için dua etcem. ben de bu akşam 8de görcem kuzumu. insallah böbreğindeki genişleme ufalmış olsun. gerçi 9 haftadır ne büyüme ne küçülme aynı duruyo ama bari bu sefer biraz küçülmüş olsa ya.
cnm siz bilirsiniz ama efe dogdugunda doktor a kulaktan olcenden alacam dediim bana henuz cok kucuk dedii kulaklari icin filan yani alma dedi bence almayin simdi cunku ilk3 ay neredeyse sen nasil yatirsan oylekalio :)zor olmaz ates olcmeeek ozellikle hareketlendigi ve ayaklandigi zaman kulaktan olcen iyi olur bence :) bide cocugunuz sakin bi yapida olursa koltuk altindan olceni hep kullanabilirsiniz :) bbi bebisinizin durumuna bakin derim
bana çektiyse zıpır bişe olabilir :)))) yemek yeme alışkanlığı babasına, uykusu bana çeksin yeter :))) sen bebiş akıllı mı???
canım senin için dua etcem. ben de bu akşam 8de görcem kuzumu. insallah böbreğindeki genişleme ufalmış olsun. gerçi 9 haftadır ne büyüme ne küçülme aynı duruyo ama bari bu sefer biraz küçülmüş olsa ya.
masALLAH AKILLI elh yaa yani tabi cocuktur yaramazligi war amaaa normal sinirda yani yasinin gerektirdigi seyler buaralar duvar boyuyoruz :)) cok sukurr masALLAH oglusuma kiskancligi yok tabi kardese nasil olur bilemem :) inss yine kiskanmaz (asiri) paylasimci filan masALLAH AMA BUARALAR ISTAHSIZ DIS YUZUNDEN BI TEK ONA UZULUYORUM SUT ICIO TEK DIEE AMA INS ODADUZELIR RABBIM CAN BEDEN SAGLIGI VERSIN GERISI BOS HII BIDE BEBEKKEN OLCUYODUM KOLTUK ALTINDAN AMA SUAN ONU IMKANSIZ YAPAMAM HAREKETLI COK :)
haberleri izleyince kendimden utandım yine... Gülmekten bile utanır oldum... O canlar yok olup giderken, gidip kendime alışveriş yapmaktan utandım... Affedin beni şehitlerim
benim 2 yandan cırt diye gitti önce 1 taraftaydı sonra 3-4 kola ayrıldı kıpkırmızı,derken diğer tarafta da oluştu,göğüslerimde de var,çatlamadan önce kaşınıyo geriliyo sonra çatlıyo
bende ilk defa sipariş ettim bakalım nasıl cıkacak daha olmadı 7gun içinde iade edilebiliyormuş öyle yaparım bende
Cnm ödeme nasıl yapılıo, kapıda ödeme şansımız yoktur heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?