kızlar!!!
çok kötü durumdayım. haftasonu özellikle gece başlayan bi sancım vardı. uykudan uyandırdı beni 2 gece üstüste. ama doğum sancısı değil. karnımın her yanına iğne batıyor, hareket ettikçe artıyor, yürürken aşağı dağılıyor, yatarken, karnımın tam üstünde ortada birikiyor. mide yanması değil. resmen iğneleri batırıyolar sanki karnıma. sızlanırken tabi eşimde uyandı ve 4-5 saat öylece geçmesin bekledik. ılık su, nane çayı falan içtiM gaz sancısıdır belki diye. ama değil sanırım. pazartesi yoktu bişey. ama dün gece yine oldu. sabaha kadar uyuyamadık desem yeridir. bugün de randevumuz vardı, o saate kadar bekledik yoksa acile gidecek duruma gelmiştim en son. doktora söyledim, anlattım durumu. nst düzgün çıktı. ultrason, bebek problemsiz çıktı. 2250 olmuş kızım. ama sancımın ne olduğunu çözemedi. kan-idrar tahlilleri de yaptırdı. onlarda da bişey çıkmadı. ama ne olduğunu da tespit edemedi. reflüdür belki, gaviscon falan iç dedi. reflü olsa, yanma olur. ben karnıma dokunamıyorum bile!!! çok kötü durumdayım, şu anda da daha beter oldu!!! ne yapmalıyım??? nedir bu sancının sebebi??? nasıl geçer??? var mı bileniniz!!! YARDIM LÜTFEN!!!
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. bugünkü gibi kötü bir gün bir daha yaşamayız inşallah.
tekrar başımız sağolsun.
ben çok hastayım yaaa. yarın büyük ihtimalle doktora gideceğim. çok öksürüyorum hem de nasıl. ciğerlerim çıkacak gibi. balgam var galiba boğazımda. sanki içimden bişey atmaya çalışıyorum ve öksürürken istifra ediyorum o kadar yani. nane limon ıhlamur ayva elma kabuğu zencefil tarcın karabiber karıştırıp çay yapıyorum içiyorum. ballı zencefil yapıp boğazım ağrıdıkça yiyorum ama iyileşmiyorum. bu arada aktardan da antibiyotik etkisinde ama hamilelere zararı olmayan bi şey aldım propolis diye. ondan da içiyorum. bu balgamı nasıl atarım. bayılcam artık. fikri olan varsa yardımcı olsun. gece gündüz kötüyüm. doktora şimdiye kadar niye gitmedin diyen olabşilir gittim ama doktor ilaç yazmadı hamileyim diye doğal çözümleri dene dedi. ama işe yaramıyor gibi.
bugün bi arkadaş geldi. öksürürken dikişlerim acıyor dedim o da biliyo musu benim bi arkadaşım 7 aylıkkn öksürürken doğum başlamış ve bebek erken doğmuş dedi. ihmal etme dedi gözümü korkuttu.
bu arada dün bebeğimin battaniyelerini bugün de renklilerini yıkadım. yarın da beyazları ve minik çoraplarını yıkayacağım ve ütüye başlayacağım.
az sonra gidip yatacağım dinlenmem lazım.
kızlar!!!
çok kötü durumdayım. haftasonu özellikle gece başlayan bi sancım vardı. uykudan uyandırdı beni 2 gece üstüste. ama doğum sancısı değil. karnımın her yanına iğne batıyor, hareket ettikçe artıyor, yürürken aşağı dağılıyor, yatarken, karnımın tam üstünde ortada birikiyor. mide yanması değil. resmen iğneleri batırıyolar sanki karnıma. sızlanırken tabi eşimde uyandı ve 4-5 saat öylece geçmesin bekledik. ılık su, nane çayı falan içtiM gaz sancısıdır belki diye. ama değil sanırım. pazartesi yoktu bişey. ama dün gece yine oldu. sabaha kadar uyuyamadık desem yeridir. bugün de randevumuz vardı, o saate kadar bekledik yoksa acile gidecek duruma gelmiştim en son. doktora söyledim, anlattım durumu. nst düzgün çıktı. ultrason, bebek problemsiz çıktı. 2250 olmuş kızım. ama sancımın ne olduğunu çözemedi. kan-idrar tahlilleri de yaptırdı. onlarda da bişey çıkmadı. ama ne olduğunu da tespit edemedi. reflüdür belki, gaviscon falan iç dedi. reflü olsa, yanma olur. ben karnıma dokunamıyorum bile!!! çok kötü durumdayım, şu anda da daha beter oldu!!! ne yapmalıyım??? nedir bu sancının sebebi??? nasıl geçer??? var mı bileniniz!!! YARDIM LÜTFEN!!!
benim hipotroit yani tsh yüksekti çok ta değildi 5 yerine 5.7 ama 5 ay boyunca hamile kalamamın,baş dönmesinin,ödemin,kilonun,hazımsızlığın,tüylenmenin,kansızlığın,depresyonun nedeni buymuş,50 mg ın çeyreğini alıyorum hayatım düzene bindi çok mutluyum,belki doğumdan sonra kullanmama gerek kalmayabilir yada daha düşük dozajda kullanmam gerekebilir,en azından 10 ilaç yerine minik bi ilacım var,bu düzelmese sittinsene hamile kalamayacaktım
ilk bebegin kac kg di canim
sakin yanlis anlama cunku ben yasadim biliyorum
oglum 4.50kg dogdu.suanda kizim icin her pazartesi 3 dr ellinden geciyorum hedefimiz 3-3.5kg bebek cunku burdaki drler diyet yapmazsam enaz 4.5-5kg arasi olacagini hesapladilar offfffff cok zor durum yani herkes kgli olsun ister bende normal olsun diye cabaliyorummm
yucce rabbim herkesin gonlune gore versin
insallah bebisin erken dollenmedir ondandir hastaligi falanda cikmas insallahhhhh cok zormus ya durumunuz kocaman ilcede tek bayan dr......
slm kızlar tv yi açamıyoum çok üzgünüm kardeşimd asker daha 1 haftalık biter mi ya Allah herkesin kuzusunu içindede benim kuzumu ailesine bağışlasın onu ben büyüttüm oğluma bile çogunlukla onun ismiyle hitap ediyorum annem çalıştığı için mahalledekiler küçükk anne derlerdi bana
anniş tülay mutlu yıllar sizlerede
dün çok güzel bişey oldu eşimle isim konusunda anlaşamıyoduk 1 haftadır kayıp olan anahtarını bulmam karşılığında yemek ısmarlayacağını söyledi bende yemek değil isim hakkı istedim bulamasaydık odasının kapısını kırdıracaktı Rabbim yardım etti o namazdayken ben buldum hemde tesadüfen mehmet efemizin yanına ahmet berk emiz gelio inş ama hala kararsızım nasıl olmuş sizce başka ne olabilir ki ahmet in yanına ilk oğlumda hiç düşünmemiştik ben mehmet efe demiştim öylece kalmıştı en başta
bide kızlar bebek gelişimi bölümüne yazdım benim bebiş 33+3 te 2900 çıktı dr şeker veya karaciğerde problem olabilir dedi 38 haftalık gözüküyo birazda koca kafalı dedi ama içinde kitle su falan yok normal dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem oğluş 1 ayda 1300 gr ben 2 kilo almışım kilo almak istemiyorum ne yapsam bebişte çok büyümesin normal doğum yapmak istiyorum ilkinde dr sezaryan diye çok diretmişti ben normal istemiştim çok rahatta doğurdum 10 gün erken 3800 doğdu sıpam keşke diretmeseydim normal diye şimdi sezaryan olursam iki yerdende dikişli olcam bari alt tarafı elletmemiş olurdum
doğumun ne zaman olacağıda kafamı karıştırıyo yanımda bana bakacak kimse yok anneme gel dediğim an çıksa 24 saate anca gelir fazlada kalamaz d önce değilde sonra daha çok istiyom yanımda sat a göre aralık başı ultrasona göre kasım başı doğurcam ne zaman gelse annem acaba
kızlar!!!
Allah şifa versin. neden olabileceğini bilmiyorum canım.kızlar!!!
sen ne demiştin yaa hatırlamıyorum yoksa neden yapmayayım. denize düşen yılana sarılır misali şu an herşeyi yapcam yaaa iyileşmek için. bebeğim de 1 hafta geriledi. bu hastalıkla ilerleyeceğini sanmıyorum bu da beni korkutuyor. bi de erken doğumdan korkmaya başladım öksürüklerden dolayı.benim dediğimi yapmamışsın o zaman((
tekrar geçmiş olsun..
ya bende bulamıyom face de ne diye aratayım yada kim benide ekleyebilir
canım senin için dua etcem. ben de bu akşam 8de görcem kuzumu. insallah böbreğindeki genişleme ufalmış olsun. gerçi 9 haftadır ne büyüme ne küçülme aynı duruyo ama bari bu sefer biraz küçülmüş olsa ya.
kızlar!!!
Cnm ödeme nasıl yapılıo, kapıda ödeme şansımız yoktur heralde...
kredi kartı ile yaptım ben birde havale ile ödeme şekli vardı
slm kızlar bende bugün doktordaydım oğlumu gördüm renkli ultrasonda gördüm bu defa çok şekerdi ya kilosu 1780 dedi normal dedi doktorum ağzını açıp açıp kapatıyodu resimlerine bakıp duruyorum :))) doğsalarda sevsek artık
maşallah cnm ogluna
kızlar bugun bende cok rahatsızım yine.. oglumu okula bırakınca hava güzel bıraz yuruyeyim dedim ama daha 5dkka yurudum bır kasıldı karnım taş gibi adım atamadım öylece kaldım bır yere oturup sonra zar zor eve gelmeye calıştım ama tansıyonum mu dustu bılmem yolda elim ayagım tıtremeye gözlerim kararmaya başladı zor attım kendımı eve halada pek kendıme gelemedım nefes alamıyorum başım dönüyor bıraz hareket etsem karnım kasılıyor midem zaten devamlı alev alev hiç keyfim yok yani
Allah şifa versin. neden olabileceğini bilmiyorum canım.
sen ne demiştin yaa hatırlamıyorum yoksa neden yapmayayım. denize düşen yılana sarılır misali şu an herşeyi yapcam yaaa iyileşmek için. bebeğim de 1 hafta geriledi. bu hastalıkla ilerleyeceğini sanmıyorum bu da beni korkutuyor. bi de erken doğumdan korkmaya başladım öksürüklerden dolayı.
Allah şifa versin. neden olabileceğini bilmiyorum canım.
sen ne demiştin yaa hatırlamıyorum yoksa neden yapmayayım. denize düşen yılana sarılır misali şu an herşeyi yapcam yaaa iyileşmek için. bebeğim de 1 hafta geriledi. bu hastalıkla ilerleyeceğini sanmıyorum bu da beni korkutuyor. bi de erken doğumdan korkmaya başladım öksürüklerden dolayı.
cnm 2011 aralık anneleri diye ara yada bana ismini mesaj at ekleyeyim seni
inş güzel haberlerle gelirsin cnm
cnm bu bahsettiğin agrıdan ıkı sefer bende de oldu bana doktorum buscopan dıye bır hap verdı öyle durumlarda onu içiyorum ben iyi geliyor sanırsam gaz sıkışması bagırsak hareketlerinden falan oluyor
kredi kartı ile yaptım ben birde havale ile ödeme şekli vardı
maşallah cnm ogluna
kızlar bugun bende cok rahatsızım yine.. oglumu okula bırakınca hava güzel bıraz yuruyeyim dedim ama daha 5dkka yurudum bır kasıldı karnım taş gibi adım atamadım öylece kaldım bır yere oturup sonra zar zor eve gelmeye calıştım ama tansıyonum mu dustu bılmem yolda elim ayagım tıtremeye gözlerim kararmaya başladı zor attım kendımı eve halada pek kendıme gelemedım nefes alamıyorum başım dönüyor bıraz hareket etsem karnım kasılıyor midem zaten devamlı alev alev hiç keyfim yok yani
sağol canım o rahatsızlık arada yolda yürürken banada oluyo aniden kasıklaraa giren sancı artık normal herhalde dün arkadaşımı gördüm yarın sezaryan olacak oda kocaman karnı vardı ya sancıdan duramadı bende korktum bendemi böyle olucam diye sanki kaçarım varda :)))
sağol canım o rahatsızlık arada yolda yürürken banada oluyo aniden kasıklaraa giren sancı artık normal herhalde dün arkadaşımı gördüm yarın sezaryan olacak oda kocaman karnı vardı ya sancıdan duramadı bende korktum bendemi böyle olucam diye sanki kaçarım varda :)))
hatırladım sen yazınca. ben balı soğanın içine koymaya gidiyorum. hayırlı geceler....cnm ya sanırsam sana soganın ortasını oy içine bal koy bır gece beklet ertesi gün o balı ye demişti galiba yanlış hatırlamıyorsam :26: gecmiş olsun cnm ama kendi dogum doktoruna danışsan bazen bazı ilaçlar kullanılabılıyor hamıle de olunsa belki bir oksuruk surubu falan verebılır
herkese iyi akşamlar
geçmişi okumaya gideyim bi
slm kızlar bende bugün doktordaydım oğlumu gördüm renkli ultrasonda gördüm bu defa çok şekerdi ya kilosu 1780 dedi normal dedi doktorum ağzını açıp açıp kapatıyodu resimlerine bakıp duruyorum :))) doğsalarda sevsek artık
sanada caniiim
buaradaa oglusumu begendigin icin tekrar tsk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?