2011 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım..bilemiyorum sebebini ama dinleen,dediğin gibi sıcak şeyler tüket.ılık bir banyo yap.bilemiyorum ki şimdi.

benim dediğimi yapmamışsın o zaman ((

tekrar geçmiş olsun..

bilmiyorum canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin..

canım benim demekki bilmesen bu sorunu hamile kalamayacağını anlamayacaktın bende 75 lik kullanıyorum canım Allah yardımcımız olsun bugün kan verdim yine her ay olduğu gibi yarında sonuçlarımı göstericem o anlattığın şikayetlerin hepsi bende de vardı demekki sebebi buymuş hey Allah ım ya

cnm ne yapıyosun diyetin falan varsa bana da yollar mısın ya dr olayı dahada vahim ilçemizde kadın doğumcu yok ilde tek dr var ve o da erkek seçme şansımız yok yani diyetisyen falanda hiç olmadı benim bildiğim

bebiş ilk haftalar sat la uyumluydu erken döllenme değil yani ilk çocuğumda 38. haftada 3800 doğdu seninkinin maşallahı varmış 4500 normal mi oldu bide

cnm ne güzel yaa 3800 ü normal doğurmuşsun, hem de kolay doğurdum diyosun, maşallah...

slm kızlar bende bugün doktordaydım oğlumu gördüm renkli ultrasonda gördüm bu defa çok şekerdi ya kilosu 1780 dedi normal dedi doktorum ağzını açıp açıp kapatıyodu resimlerine bakıp duruyorum :))) doğsalarda sevsek artık

kızlar mesela son ayda doğum yapmadan önce bebeğin kilosu 600 gr önde olurmuş mesela 3600 gr diyosa doğduğunda 3000 gr doğuyormuş doğrumu acaba yanılma payı diyolar çünkü iri bir bebeği normal doğurmak zor olsa gerek :26:

cnm dun bnim karnimda fenaydi yani dokunamiyordum bile batiyordu sanki curumus gibi bi agriydi ben catlaklardan suphelendim onlar acilioo diee boyle batti diyorum ins seninkide tez zamanda gecer

Allah şifa versin. neden olabileceğini bilmiyorum canım.

benim dediğimi yapmamışsın o zaman ((

tekrar geçmiş olsun..
sen ne demiştin yaa hatırlamıyorum yoksa neden yapmayayım. denize düşen yılana sarılır misali şu an herşeyi yapcam yaaa iyileşmek için. bebeğim de 1 hafta geriledi. bu hastalıkla ilerleyeceğini sanmıyorum bu da beni korkutuyor. bi de erken doğumdan korkmaya başladım öksürüklerden dolayı.

ya bende bulamıyom face de ne diye aratayım yada kim benide ekleyebilir

cnm 2011 aralık anneleri diye ara yada bana ismini mesaj at ekleyeyim seni

inş güzel haberlerle gelirsin cnm

cnm bu bahsettiğin agrıdan ıkı sefer bende de oldu bana doktorum buscopan dıye bır hap verdı öyle durumlarda onu içiyorum ben iyi geliyor sanırsam gaz sıkışması bagırsak hareketlerinden falan oluyor

caniim Allah sifa veeeersin inss

cnm ya sanırsam sana soganın ortasını oy içine bal koy bır gece beklet ertesi gün o balı ye demişti galiba yanlış hatırlamıyorsam :26: gecmiş olsun cnm ama kendi dogum doktoruna danışsan bazen bazı ilaçlar kullanılabılıyor hamıle de olunsa belki bir oksuruk surubu falan verebılır

cnm ya benim kasıklarıma da değilde karnım kaskatı taş gibi oluyor adım atamıyorum aynı şey evdede oldu hareket edince enson yattım herseyı bırakıp halada yatıyorum inş yarına ıyı olurum

hatırladım sen yazınca. ben balı soğanın içine koymaya gidiyorum. hayırlı geceler....

ohh maşallahh canım...bende yarın gorcem aşkımı :)))

sanada caniiim
buaradaa oglusumu begendigin icin tekrar tsk :)

canım beğenilmeyecek gibi mi baksana şu yanaklara şu dudaklara valla ben çookkk tatlı buluyorum oğluşunu maşallah allah nazarlardan saklasın
bu arada kızlar ya geçmişi okudum kasık ağrısı çatı ağrısından falan bahsedilmiş yahu ben de hiç ağrı yok benim kız anca göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor yeri bulamıyor sanırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…