canım beğenilmeyecek gibi mi baksana şu yanaklara şu dudaklara valla ben çookkk tatlı buluyorum oğluşunu maşallah allah nazarlardan saklasın
bu arada kızlar ya geçmişi okudum kasık ağrısı çatı ağrısından falan bahsedilmiş yahu ben de hiç ağrı yok benim kız anca göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor yeri bulamıyor sanırsam :))
Cnm ödeme nasıl yapılıo, kapıda ödeme şansımız yoktur heralde...
canım ben normalde ınt.ten alışveriş yaparken kredi kartıyla alıyorum ama ;sanırsam kapıda odeme yoktu bu sıtenınde...
benımde göbek deliğim acıyodu geçti şükür..bıde benımkı hep sağımda duruyo hiç soluma geçmiyo sızınkıler nasıl duruyo =????? bazen akllıma takılıyo acaba sağımda bişeymı varda geçmiyo o tarafa hiç
canım beğenilmeyecek gibi mi baksana şu yanaklara şu dudaklara valla ben çookkk tatlı buluyorum oğluşunu maşallah allah nazarlardan saklasın
bu arada kızlar ya geçmişi okudum kasık ağrısı çatı ağrısından falan bahsedilmiş yahu ben de hiç ağrı yok benim kız anca göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor yeri bulamıyor sanırsam :))
benımde göbek deliğim acıyodu geçti şükür..bıde benımkı hep sağımda duruyo hiç soluma geçmiyo sızınkıler nasıl duruyo =????? bazen akllıma takılıyo acaba sağımda bişeymı varda geçmiyo o tarafa hiç
aman maşallah de cnm ne güzel hiç agrının olmaması benimde diğer hamılelıklerımde rahat gecıyorduda bu kızcıgım cok zorluyor benı yada ben yaşlanıyorum hamılelık agır gelıyor:)))
hmmm kıızzz ne var sağ tarafında acep:))
ya şu hamilelik bizi ne hale getirdi
valla benimki heryerimde geziniyor o kadar çok gezindiği için de kordonu dolamış boynuna o yüzden bırak bi tarafta kalsın rahat etsin
benim kızımda hep sağımda soluma da yatsam sağıma da yatsam hep sağda.Sağ tarafım sürekli şiş kızım orda durdugu için...doktora gıdecegım cuma gunu soracam bakalım
bugün meleğimin oyun parkı geldi hatta kurdular çok güzel bi duygu ya babasıda bende gidip gidip bakıyoruz;ayrıca ağız mendillerini de aldım terziden yarın onlarıda yıkayıp ütüleyeceğim...hazırlıklara başlayınca ınsan daha bir heyacanlı oluyor
bugün meleğimin oyun parkı geldi hatta kurdular çok güzel bi duygu ya babasıda bende gidip gidip bakıyoruz;ayrıca ağız mendillerini de aldım terziden yarın onlarıda yıkayıp ütüleyeceğim...hazırlıklara başlayınca ınsan daha bir heyacanlı oluyor
yaslaaniyorum mu :))) oda ne demek kiz sendee ha bende esime bu bunye 3.hamileligi kaldirmaz diyorum :) 2.de tokezledim :))
vallaa bende merak eder oldum hiç soluma geçmiyo bu çoçuk hep sağda.yatarken bıle sağıma bazen yatıyorum oyle bı durtuyokı kalk der gıbı sola yata yata bı tuhaf oldum..sorcam bende doktoruma :)))))) duvar falanmı var geçemıyo o taraafa :))
aynen ya bende sağıma yatıom belkı sıkısır sola gecer dıe yok;o değil ben sıkışıom şimdiden oynatıo valla bunlar bizi:)))
çok şükür kızım çok hareketli olmasına rağmen bana pek ağrı sızı yaşatmıyor şu kordon dolanma olayı da olmasa valla hiç son aylarına yaklaşmış gibi değilim (maşallah bana )aman maşallah de cnm ne güzel hiç agrının olmaması benimde diğer hamılelıklerımde rahat gecıyorduda bu kızcıgım cok zorluyor benı yada ben yaşlanıyorum hamılelık agır gelıyor:)))
hayırlı olsun bebişin huzurlu huzurlu uyusun içindebugün meleğimin oyun parkı geldi hatta kurdular çok güzel bi duygu ya babasıda bende gidip gidip bakıyoruz;ayrıca ağız mendillerini de aldım terziden yarın onlarıda yıkayıp ütüleyeceğim...hazırlıklara başlayınca ınsan daha bir heyacanlı oluyor
bizde aldıkta kurmadık..geçen bi kurduk çok şirin ya içine girip yatasım geldı valla :)))gule gule yatsın bebişin canım
ne güzel güle güle kullanmak nasip olsun cnm bebiş geldiğinde
cnm ya 13yıldır cocuklarla ugraşmaktan bedenen yaşlanmaya başladım sanırım bu hamılelık cok agır geldı bana arada bır de acaba dogumu nasıl yapcam dıye düşünmedende edemiyorum ama sonra hemen düşüncemden siliyorum buda ötekıler gibi cıkacak inş
kizlar bizim abimizden kalma park yatagimiz war onu ilk zamanlar icin yanima koycam bide salonda her yere yatiramicam yada salincakta filan cunku efemiz war ya :) dun bi arkadastan emanet bi besik aldim kucucuk ilk 3 ay anca yatar icine salona koyayim diyorum biz orda otururken hem efedee ulasamaz die nede olsa oda kucuk korumak lazim bu tarz bise bi bakin
Delta Children's Products Play Time Jungle Rocking Bassinet
çok şirin hem sallanıyor di mi güle güle kullansın bebişin
çok şükür kızım çok hareketli olmasına rağmen bana pek ağrı sızı yaşatmıyor şu kordon dolanma olayı da olmasa valla hiç son aylarına yaklaşmış gibi değilim (maşallah bana )
canım sen yaşlanmıyorsundur benim yaş 30 ama daha ilk hamilelik ondandır 2.de ben de kendimi düşünemiyorum 3. ye zaman yok zaten
hayırlı olsun bebişin huzurlu huzurlu uyusun içinde
biz de park yatağını kurduk ama odanın şeklini bozdu odamın rengine de uymadı çünkü ben kırmızı istiyordum eşim kabul etmedi çocuğa kırmızı renk olmaz kırmızı renk agresif yapar falan filan dedi işte ben de mecbur kabul ettim
saol canım;ay valla biz kırmızı aldık agresif falan olmaz inş.h fıstıgımsiz ne renk almıstınız kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?