2011 Aralık Anneleri

canım hayırlı haberlerle dön inşallah

gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasilsin
kizlar benim dis etim ve damagim sismis cok kotu kasiniyor ne yapacagimi sasirdim birde aft cikmis dudagimdan offfffffffffffffff hamilelikde olan seyler ama hepsi bir cok kotu olduuuuuuu:84::84::84::84:

sanada günaydın
diş eti rahatsızlıkları ehh yavaş yavaş ortaya çıkıyor...sık sık fırçalamalısın...
aft için ise bulabilirsen eğer kırmızı dut iyi geliyor.... yani bitkisel olarak çözümü bu.. ağız yaralarına birebir....
geçmiş olsun...

iyi haberlerle dön canım..
off güzelimm yaaa.... alınganlıkmı gelde bana sor. alınganım sinirliyim çatacak yer arıyorum.. kendimi mutsuz hissediyorum.... benimde bulantılarım var ve ben çalışıyorum.... inşallah sağlıkla kucağımıza alırızda 7 ay sonra bu yazılara güler geçeriz..
canım endişelenme sakın.... olağan bir şeymiş bu okuduğum kadarıyla...
içini ferah tut emi...
seviyorum seni
canımsınnnnnnnnn.... korktum ama dr aramadı.. p tesi gidecem nasıl olsa dedim.. bende seni seviyorum güzel annecikk

ewet ya of ama hepsi birarada gercekden kotu yani hicbisey yiyemiyorum ben.

ewet ya of ama hepsi birarada gercekden kotu yani hicbisey yiyemiyorum ben.

bebeklerimiz göbüşlerimize konsun diye o kadar takla atıyoruz.. sonrada onlar göbüşlerimize konduğunda ve bize 9 ay çektirecekleri şeyleri iyi bilmemize rağmen ofluyor pufluyoruz...
ne garip değil mi?
ben aynını yaşıyorum... ama öz eleştiri yaptığımda işte tamda yukardakileri düşünüyorum...
o bebişleri biz istedik.. anne olmak istedik.. dünyanın en güzel.. en şefkatli anneleri olmak istedik... o yüzden aslında kendimde dahıl mızlanmaları bırakıp bu 9 ayın acısıyla tatlısıyla güzelliğini çıkarıp ve rabbimin izniyle kucaklarımıza bebeklerimizi almamız...
allah hepimizin yardımcısı olsun....

canım arkadaşım.. inan olumlu düşün.. bak yiyemiyorum deme... yiyeceğim beeğim için yiyeceğim de..
inan az bir süre sonra bunları atlatacaksın...

gunaydin guzel anneler.. bakiyorum alingan sayimizda ciddi bi artis olmus.. Allah eslerimize kolaylik versin diyeyim ben dee

günaydın aralık anneleri hıdrelleziniz kutlu olsun bütün dilekleriniz kabul olsun hepinizi öpüyorum bebeişlerimizle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum

tesekkurler canim. valla cikmis aklimdan. bi gul agaci bulmak lazim bugun :)

canim istemissin olmus iste ne guzel. bu siddette uzun surmez insallah, en fazla 1 hafta bu kadar kotu olursun sonra tiksinmeye doner. ben de 6. haftamda cok kotuydum ve kusuyordum ama 3-4 gun icinde kusmalar bitti. simdi halapekcok seyden tiksiniyorum ama nisbeten daha iyiyim. bazi gunler midem bulanmayinca korkuyorum ama o da yersizmis. carsamba bu yuzdendoktora tasindim hemen, bebisin halbini gorup rahatladim.

Allahim ne enteresan kullariz diye dusunuyorum bazen. bulansak bi dert bulanmasak baska dert :)

günaydın kızlar çok kötü uyandım acayip midem bulanıo seviniyordum başlamadı diye ama buraya kadarmış ölüm gibi işyerindekiler hamile olduğumu bilmiyorda kendimi sıka sıka bir hal oldum

calisirken cok zor yaa, allah kolaylik versin :2:

bugün itibari ile 7+3 'üz... ama ne bulantı ne bi şey hiç bir şey yok bende..... acaba bir sorun mu var

bence haline sukretmelisin. oncesinde mide sorunu olmayanlar daha rahat gecirirmis hamileligini..

aynen katiliyorum. yeter ki iyi olsun buyumeye devam etsin de uyumam da, kusarim da hic farketmez. Allah bebeklerimize saglik versin.

bu hafta ben de kendimi hazirlamistim. bebisler artik kese duvarina tutunmayi birakip beslenme islevini plesentaya devrediyorlarmis. bu hafta kanamam olursa sorunyapmayacagim demistim. seninki de muhtemelen boyle bir durumdur.

guzel haberler getir insallah :)

gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasilsin
kizlar benim dis etim ve damagim sismis cok kotu kasiniyor ne yapacagimi sasirdim birde aft cikmis dudagimdan offfffffffffffffff hamilelikde olan seyler ama hepsi bir cok kotu olduuuuuuu:84::84::84::84:

canim tuzlu suyla gargara yap, afta da karbonat basmai dene. karbonatin bebek icin bir tehlikesi yok.

cnm çok sıkıldı. Avcılar hospital'e gidiyordum, doğumuda orda yaparım diyordum. Ama internette çok kötü yorumlar okudum vezgeçtim. Nisa hastanesini çok övüyorlar acaba orda mı yapsam. Fikri olan var mı arkadaşlar. Belki erken diyeceksiniz ama işte herşeyi taklıyoruz kafaya.

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. biraz ekmek yedim bastırdı midemi. birazcık ayaklandım. aklıma bulantıyı getirmemeye çalışıyorum. allah herkese kolaylıklar versin.

cnm anlıyorum hepimiz gibi sen de çok alıngan oldun. Arada bir bende öyle düşünüyorum beni ayırıp mı cevap yazmıyorlar diye. ama işte gebelik bize böyle düşündürüyor eminim herkez bu kadar alıngandır. ammmmmaaaaa en çok alıngan olan kim biliyormusun bebişin. Onu "annesini ne hale soktu" şeklinde konuşarak kaybedebilirsin. Çok dikkat et cnm.Kaybetmesen bile çocuk otomatik kendini zararlı, etrafına zarar veren diye alğılayıp bu ruh haliyle doğabilir. Hepimizin durumu aynı midelerimiz berbat. Hatta bu mideye birde birkaç arkadaş ve ben gribiz üstüne. Ama bunda çocuğumuzu suçlayıcı konuşmalar içine nasıl girebiliriz ki. O daha mercimek kadar. Onun ne suçu var annesi. Biyolojik bir durum bu. Sana naçizane tavsiyem biraz çık dolaş sen biraz deprosyon eğlimli geldin. Herşeyi bu kadar olumsuz düşünme. Minicik 2 elin sana güven ve sevgi arayışı içinde tutunduğunu düşün.Bebeğin ve kendin için moralini yüksek tut ve mutlu olmaya çalış ki mutlu bir bebeğin olsun. Unutma sen psikolojik olarak ne yaşarsan bebek bu duyğuları özümseyecek ve hsayatı boyunca hep o ruh hali içinde olacak.

Bu siteminin hemen üzt tarafına bakarsan ben cevap yazmışım sana cnm.

aaaaaaa kendime nazar değirdim bile ne güzel kahvaltı yaptım derken masayı toplayamıyorum bulantıdan şimdi annem hep kızar zaten bana kendine çok nazar değiriyon diye.bebişim sağlıklı olsunda bu arada kardeşim ( dayısı daha şimdiden ilk doğacaktan başlıyor nasıl abla bebişin diyor bende anlamamazlıktan gelip hangisi diyorum en ufak olanı diyor.ya gelmeden herkes bebişe düşkün oldu ablaları abisi bile kardeş konu olunca farklılaşıyorlar.bebek ya herzaman bereketi uğuruyla gelirmiş Rabbim hepimize saplıkla hayırla dunyaya getirmeyi kısmet etsin.

bu arada yine hatalı yazıp durmuşum
aaaaaaa kendime nazar değirdim bile ne güzel kahvaltı yaptım derken masayı toplayamıyorum bulantıdan şimdi annem hep kızar zaten bana kendine çok nazar değiriyon diye.bebişim sağlıklı olsunda bu arada kardeşim ( dayısı daha şimdiden ilk doğacaktan başlıyor nasıl abla bebişin diyor bende anlamamazlıktan gelip hangisi diyorum en ufak olanı diyor.ya gelmeden herkes bebişe düşkün oldu ablaları abisi bile kardeş konu olunca farklılaşıyorlar.bebek ya herzaman bereketi uğuruyla gelirmiş Rabbim hepimize sa(ğ)lıkla hayırla dunyaya getirmeyi kısmet etsin.
[/QUOTE]

günaydın kızlar...artık alınganlığımdan kendimi tanıyamaz hale geldim..
eşim hızlı kahvaltı etti ben ona yetişemedim diye 15 dk. ağladım....adam beni sustururken işe geç kaldı...
Allah sabır versin eşlere ne diyim...

canım benim arkaşaım orda avcılar hospitalda doğum yaptı çok memnun olduğunu söyledi ama ben hiç orayı düşünmüyorum.. esenyurtta oturudğum halde.. bir diğer arkaşadımdan da duyduğum arkadaşalrı orda doğum yapmış ama hiç memnun değillermiş.... ne bileyim zor durumlar...
ama halam nisa hastanesinde geçen ay doğum yaptı bir önceki kızını da orda doğurmuştu oradan çok memnun olduğunu söyledi...

doktorların davranışıda o anki psikolojisine göre de değişiyor sanırım birimize iyi davranan dr başka arkadaşa o anki psikolojiyle kırıcı olabiliyor. hastanede memnuniyet neye göre acaba doktorların hemşirlerin davranışlarımı yoksa temizlik konusumu yada bebek odalarımı memnun olunmayan durumu bilebilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. ben medipolde yapacak gb doğumu suan için öyle enazından medipolden memnun olmayan yada duyan varmı sebebiyle yazarsa sevinirim

öyle tabi ama sanrıım dr dan kaynaklanana bir durum.. orda doğumu hiç düşünmediğim için sormadım.. ben de medikalparka gidiyorum bahçelievlere... şuan için dr iyi ama sonuna kadar nasıl gideriz bilmiyorum..

selam kızlar
geçmişi okudumda psikolojiler alt üst anlaşılan.benimde aslında öyle.mide bulantım da var o yüzden birşey yiyemiyordum ama sonra farkettimki bişey yemeyince daha çok bulanıyor.o yüzden zorlayın kendinizi.hiç olmazsa çubuk kraker yeyin.bu arada kendinizi iyi hissetmeye çalışın.bebiş bizim psikolojimizden etkilenirmiş.hatta doğum sonrası bebekteki huzursuzluk v.b şeyler hamilelikteki psikolojimizdenmiş.o yüzden ben pozitif olmaya çalışıyorum.2 gündür midem çok bulanıyordu ve yattım sürekli.eşim bana sen hamilesin hasta değilsinkeyfini çıkar deyince silkelendim resmen.

Günayddın benden de kızlar nasılsınız.. biz çok şükür iyiyiz.. metal tatlarla savaşıyorum..

canım tavsiyen için teşekkür ederim.. zaten otçul birşey oldum kabızlıktan dolayı.. 2litreyi geçiyor günlük içtiğim su.. dükkanım var masamda 1,5litrelik şişeyi dolduruyorum (yoksa su içmeyi unutuyorum ya da üşeniyorum..)
ılık içiyorum soğukta soğuk su geçmiyor boğazdan..
menümde herzaman da çorba var ama işte..
biraz da ırsi sanırım.. annemde de bu sıkıntı var.. meyveyi fazla yemem gerekiyor.. ozaman da ishal oluyor.. bir orta ayarı bulamadım henüz.. ilaçlar da sonradan bağırsaklarda tembellik yaparmış diyorlar..
Efeciğim orada mısın ?
Pofff sabahın saat 5 i oldu hala tık uykum yok :2: Ne olcak benim bu uyku düzenim Rabbim (CC.) yardım et!

Canım biryerde okuduğumu hatırlıyorum.. annenin uyku düzeni nasılsa.. bebek doğduğunda aynı düzende oluyormuş.. uykuna dikkat etmeni tavsiye ederim. gündüz geçe kadar uyuma istersen gecen zehir olur sonradan :)

ben daha muayeneye gitmedim ama sağlık ocağına gittim onlarda hamileliği takip ediyorlar ya.. folik asit istedim adamdan.. vermedi.. herkes folik asit mi içiyor sanki dedi.. hamilelik öncesi ve riskli gebeliklerde kullanılır aslında dedi.. ama şimdiki doktorlar nerdeyse herkese yazıyor dedi.. 3.aydan sonra demirle birlikte dozu az da olsa yine folik asit vereceğiz ... dedi..
bende ne yaptım.. folik asit içeren ne gıda bulduysam aldım.. ama bir tek greyfurt ve lahanayı yiyebiliyorum.. yer fıstığında da varmış ama aldım kenarda duruyor..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
8+3 haftalık hamileyim tüp bebeek yöntemiyle hamile kaldım
bu haftalarda nasıl besleniyorsunuz
benim iştahım kesildi çoğ şeyden tiksindim
sizler neler yemeye veya yememeye dikkat ediyorsunuz

bide bu haftada yapılan bi test falan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…