gnydn bende 9. haftadayım olmadı benim öyle ama çok sık duyuyoeum genelde oluyor sanırım 8 haftada bu arada bugun doktora gdcğm 15.15 te randevum var dualarınızı esirgemeyin lütfen gecengün dayanamadım sancıya mide hapı içtim inşllh sorun oluşmamıştır bebişte korkarak gdcm bugun hayırlısı artık Hayırda rabbimden şerde
gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasilsin
kizlar benim dis etim ve damagim sismis cok kotu kasiniyor ne yapacagimi sasirdim birde aft cikmis dudagimdan offfffffffffffffff hamilelikde olan seyler ama hepsi bir cok kotu olduuuuuuu:84::84::84::84:
iyi haberlerle dön canım..gnydn bende 9. haftadayım olmadı benim öyle ama çok sık duyuyoeum genelde oluyor sanırım 8 haftada bu arada bugun doktora gdcğm 15.15 te randevum var dualarınızı esirgemeyin lütfen gecengün dayanamadım sancıya mide hapı içtim inşllh sorun oluşmamıştır bebişte korkarak gdcm bugun hayırlısı artık Hayırda rabbimden şerde
off güzelimm yaaa.... alınganlıkmı gelde bana sor. alınganım sinirliyim çatacak yer arıyorum.. kendimi mutsuz hissediyorum.... benimde bulantılarım var ve ben çalışıyorum.... inşallah sağlıkla kucağımıza alırızda 7 ay sonra bu yazılara güler geçeriz..sanırım çok alıngan oldum. midem aşırı bulanıyor. yataktan kalkamıyorum. ne zaman geçecek bu bilgisi olan var mı arkadaşlar? bazı internet sitelerinde 14-16.hafta yazıyo. ben daha 6. haftadayım. 10 hafta daha böle olursa ölürüm gibi geliyo. gerçi şimdi de kendimi yaşayan bir ölü görüyorum. bebişimin yaptığına bakın((((( annesini ne hale koydu
canımsınnnnnnnnn.... korktum ama dr aramadı.. p tesi gidecem nasıl olsa dedim.. bende seni seviyorum güzel annecikkcanım endişelenme sakın.... olağan bir şeymiş bu okuduğum kadarıyla...
içini ferah tut emi...
seviyorum seni
sanada günaydın
diş eti rahatsızlıkları ehh yavaş yavaş ortaya çıkıyor...sık sık fırçalamalısın...
aft için ise bulabilirsen eğer kırmızı dut iyi geliyor.... yani bitkisel olarak çözümü bu.. ağız yaralarına birebir....
geçmiş olsun...
ewet ya of ama hepsi birarada gercekden kotu yani hicbisey yiyemiyorum ben.
günaydın aralık anneleri hıdrelleziniz kutlu olsunbütün dilekleriniz kabul olsun hepinizi öpüyorum bebeişlerimizle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum
kızlaar günaydın.
ben daha önce size demiştimki benim neden midem bulanmıyor? hiç belirti yok diye size sızlanmıştım. rabbim dileğimi kabul ettiüç gündür yataktan kalkamıyorum. mide bulantısından ölüyorum. aldığım kilolar (1,5-2 kilo almıştım) gitmiş. bu ne zaman geçecek bilen var mı? gece yatakta uyurken bile eşim yanlışlıkla mideme dokunsa hemen uyanıyorum, öğürüyorum. çok kötüyüm. allahım sabrını da versin insallah.
günaydın kızlar çok kötü uyandım acayip midem bulanıo seviniyordum başlamadı diye ama buraya kadarmışölüm gibi işyerindekiler hamile olduğumu bilmiyorda kendimi sıka sıka bir hal oldum
bugün itibari ile 7+3 'üz... ama ne bulantı ne bi şey hiç bir şey yok bende..... acaba bir sorun mu var
hepimiz öyleyiz birisi sen orada oturma şurada otur dese oturup ağlayacak haldeyim benimde sabah hafif bulantılarım var ama yine de onu beklerkenki hallerimi düşününce bu çektiklerim onu beklerken ki çektiklerim yanında bir hiç onun için 24 saat lavabonun başında durabilkirim çünkü çok bekledim onun güzel yüzünü ve mis kokusunu getir aklına ve biraz rahatlamaya çalış
günaydın herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün akşam benden pembe bi akıntı geldi çok korktum ama daha önce gebe org diye bi site var orda 8 hafta ile ilgili birşey okumuştum o yüzden biraz rahatladım..
8 haftasında benim gibi olan varmı acaba...:26::26::26:
gnydn bende 9. haftadayım olmadı benim öyle ama çok sık duyuyoeum genelde oluyor sanırım 8 haftada bu arada bugun doktora gdcğm 15.15 te randevum var dualarınızı esirgemeyin lütfen gecengün dayanamadım sancıya mide hapı içtim inşllh sorun oluşmamıştır bebişte korkarak gdcm bugun hayırlısı artık Hayırda rabbimden şerde
gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasilsin
kizlar benim dis etim ve damagim sismis cok kotu kasiniyor ne yapacagimi sasirdim birde aft cikmis dudagimdan offfffffffffffffff hamilelikde olan seyler ama hepsi bir cok kotu olduuuuuuu:84::84::84::84:
sanırım çok alıngan oldum. midem aşırı bulanıyor. yataktan kalkamıyorum. ne zaman geçecek bu bilgisi olan var mı arkadaşlar? bazı internet sitelerinde 14-16.hafta yazıyo. ben daha 6. haftadayım. 10 hafta daha böle olursa ölürüm gibi geliyo. gerçi şimdi de kendimi yaşayan bir ölü görüyorum. bebişimin yaptığına bakın((((( annesini ne hale koydu
son bikaç keredir foruma girip bişeyler yazdığımda hiç kimse bana cevap yazmıyor
bu yüzden kızlar ben bi daha foruma girmemeye karar verdim. nasılsa sorularıma kimse cevap yazmıyor.
sayın starimu beni listeden çıkarır mısın? rica ediyorum.
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum .hoşçakalın.
aaaaaaa kendime nazar değirdim bile ne güzel kahvaltı yaptım derken masayı toplayamıyorum bulantıdan şimdiannem hep kızar zaten bana kendine çok nazar değiriyon diye.bebişim sağlıklı olsunda bu arada kardeşim ( dayısı daha şimdiden ilk doğacaktan başlıyor nasıl abla bebişin diyor bende anlamamazlıktan gelip hangisi diyorum en ufak olanı diyor.ya gelmeden herkes bebişe düşkün oldu ablaları abisi bile kardeş konu olunca farklılaşıyorlar.bebek ya herzaman bereketi uğuruyla gelirmiş Rabbim hepimize saplıkla hayırla dunyaya getirmeyi kısmet etsin.
canım benim arkaşaım orda avcılar hospitalda doğum yaptı çok memnun olduğunu söyledi ama ben hiç orayı düşünmüyorum.. esenyurtta oturudğum halde.. bir diğer arkaşadımdan da duyduğum arkadaşalrı orda doğum yapmış ama hiç memnun değillermiş.... ne bileyim zor durumlar...cnm çok sıkıldı. Avcılar hospital'e gidiyordum, doğumuda orda yaparım diyordum. Ama internette çok kötü yorumlar okudum vezgeçtim. Nisa hastanesini çok övüyorlar acaba orda mı yapsam. Fikri olan var mı arkadaşlar. Belki erken diyeceksiniz ama işte herşeyi taklıyoruz kafaya.
canım benim arkaşaım orda avcılar hospitalda doğum yaptı çok memnun olduğunu söyledi ama ben hiç orayı düşünmüyorum.. esenyurtta oturudğum halde.. bir diğer arkaşadımdan da duyduğum arkadaşalrı orda doğum yapmış ama hiç memnun değillermiş.... ne bileyim zor durumlar...
ama halam nisa hastanesinde geçen ay doğum yaptı bir önceki kızını da orda doğurmuştu oradan çok memnun olduğunu söyledi...
öyle tabi ama sanrıım dr dan kaynaklanana bir durum.. orda doğumu hiç düşünmediğim için sormadım.. ben de medikalparka gidiyorum bahçelievlere... şuan için dr iyi ama sonuna kadar nasıl gideriz bilmiyorum..doktorların davranışıda o anki psikolojisine göre de değişiyor sanırım birimize iyi davranan dr başka arkadaşa o anki psikolojiyle kırıcı olabiliyor. hastanede memnuniyet neye göre acaba doktorların hemşirlerin davranışlarımı yoksa temizlik konusumu yada bebek odalarımı memnun olunmayan durumu bilebilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. ben medipolde yapacak gb doğumu suan için öyle enazından medipolden memnun olmayan yada duyan varmı sebebiyle yazarsa sevinirim
bence duphelacı dene öncegeçmiş olsun .. ha bir de sıvışeyler tüketiyor musun , çorba - ev yemeği gibi yada lifli besinler , yeşillik- salata gibi .. onları az tüketiyorsan da olur kabızlık .. günde en az 2 lt su bir de
Efeciğim orada mısın ?
Pofff sabahın saat 5 i oldu hala tık uykum yok:2: Ne olcak benim bu uyku düzenim Rabbim (CC.) yardım et!
Cnm bana hiç folik asit vermediler. Hamile kalmadan önce içerdim. Hamilelikte sadece Decavit verdiler 3 ay buna devam edeceğim. 4.ay kan düşüklüğüm olduğu için kan ilacı verecekler. Doktorum ilk 3 ay fazla ilaç vermekten yana değil.Hatta bayağı kansız olmama rağmen kan ilacı bile kullandırmıyor.Adı vitamin de olsa kimyasal bişey sende çok fazla sarılma herşeyin doğalı daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?