2011 Aralık Anneleri

cnm benim oglum dogdugunda kızım 6yaşındaydı ama oglum uyurken onu yatagından kaldırıp bizim yataga koyar kendide onun beşiğine girer yatardı:)
birde tam uyuturdum cocugu bır bakardım kızımın kucagında dolaşıyor nıye uyandırdın deyıncede uyanmıştıkı diyordu bana yanı hıç rahat vermedi ozamanlar kerdeşine şimdi bu kızcıgımıda sanırsam oglum öyle yapacak hatta ablayla kavga edecekler sen tutacan ben tutacam dıye öyle ortalıklarda buyuyecek bu gidişle yavrum:)))
senin oglunda kucuk oyuzden hıc ıkısını yalnız bırakmamalısın cocuga guven olmaz

cnm ağız mendillerini terzi sadece kenarlarını dikip geçti mi yoksa kenarına oya, dantel vs. dikildi mi

cok tatlııııı gercekten ;güle güle kullansın bebişin saglıklı gunlerde

cnm ağız mendillerini terzi sadece kenarlarını dikip geçti mi yoksa kenarına oya, dantel vs. dikildi mi

yok canım sadece overlok yaptı ben ıstemedım;ewe gelınce kenarına dantel yaptım bı tanesının güzel gelmedi sade daha guzeldı hazırlar gibi bende öle bıraktım.Hazır almaktan daha hesaplı oldu canım 12 tane yıka yıka kullan

bende de var ama kenarları yapılacak, cnm sen renkli iplerle mi overlok yaptırdın. Bende bayağı var, 20 tane falan, brz mavi brz turuncu brz yeşil mi yaptırsam yoksa düz beyaz mı olsa ki :44:

cnm kesinlikle haklisin :) ama en azindan mutfagim genis bu tasiniyo yemek yaparken filan mutfaga cekerim :) dedim :26: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BNIMKIDE GECEN MISAFIR GELEN BI BEBISE KENDI EMZIGINI VERIO BI BAKTIM ALMIS SOFRADAN FANTAYI COCUGA ICIRMEYE GIDIOO ALLAH MUHAFAZA NIYETI TEMIZ AMA GORMESEK BOGAR COCUGU :26:

yok hayatım ya ne agresif olacak benim kociş biraz cins bu konularda bana kalsa kesinlikle kırmızı alırdım ve odama da çok yakışırdı
ama turuncu-gri aldık ve hiiççç yakışmadı odaya

olsun almıssınız artık öle düşünme hem içinde bebeğin uyurken huzurlu bi şekılde odaya öyle bir uyarki

bende de var ama kenarları yapılacak, cnm sen renkli iplerle mi overlok yaptırdın. Bende bayağı var, 20 tane falan, brz mavi brz turuncu brz yeşil mi yaptırsam yoksa düz beyaz mı olsa ki :44:

renklı yaptır canım ben renklı yaptırdım daha güzel oldu beyazın ustunde .Sonra o renklere uygun dantel yapayım dedım begenmedım öle bıraktım işte;belkı sen yaparsın hosuna gıdebılır

renklı yaptır canım ben renklı yaptırdım daha güzel oldu beyazın ustunde .Sonra o renklere uygun dantel yapayım dedım begenmedım öle bıraktım işte;belkı sen yaparsın hosuna gıdebılır

Yok cnm overloğu renkli yaptırırsam dantele hiç gerek yok. Hazır gibi olur ztn cnm 12 tanesine ne kadar ücret ödedin

kızlar kasım annelerine baktımda 5 dogum ları olmuş listede yapmışlar cok güzel olmuş dogum ypanların adı bebegın adı cınsıyetı kılosu boyu dogdugu haftası bizimde bebişler gelmeye başlayınca bizde yaparız inş..heralde bizde ilk bebek lüveyladan gelecek açılışı onlan yapacaz hayırlısıyla inş

bu arada bugun emzirme atleti aldım cok rahat cok güzel bişeymiş benım önceki dogumlarımda pek yoktu böyle şeyler emzirme südyeni vardı genelde ama bu atlet olanlarda cok güzelmiş tavsiye ederim kızlar..birde ben 100 bedenini aldım ıyı geldi kendime şaşırdım 80lerden nerelere gelmişiz

ben de aldım bugün:))) en küçüğünden ama :)) kışın kullanacağımız için extra olarak sütyene hiç gerek yok dedi satıcı kadın. bana da mantıklı geldi. evde deneyip bakarım diye bi tane aldım. daha kaç tane alsam ki fatmacım???

canım ben ankarada bir pasajdan aldım kenarları oyalıydı ve 3 tanesini 5 tl ye aldım birdaha gidicem 2 tane daha alırım aklında bulunsun

kasım ayı çok heyecanlı geçecek bence :))))))))))
hem korkulu hem heyecanlı

mrb kızlar ben geldimm kocişi uyutup kaçtım sizlere bi bakayım dedim..okuduğum kadarıyla herkes iyi bi problem yok şükürler olsun

kızlar ben bir süveter başladım bebişim için ama kol kesim kısmına gelince durdum çünkü kol kesimi nasıl yapılır bilmiyorum ((haa bu arada tam 5 kez örüp söktüm kol kısmına gelene kadr))) baya bi beceriksizim sanırım ama bu süveteri bitirip oğluşuma giydireceğim

cnm sudyen takmaya gerek yok evet o atletlerden gıyınce ust kısmı zaten sudyenlı..ben bır tane daha yedek alacam artı 3tanede emzırme sudyenım var..son sudyenımı almamış olsaydım 3atlet ıkı emzırme sudyenı seklınde alırdım atlet kış için daha kullanışlı geldi..

bu arada halımem tam sana cevap yazacaktım kı babası oglumu wcye kaldırmıştı tam banyonun kapısının önünde işemeye başladı heryer sidik oldu (
uykusu cok agır ve oyuzden mecburen gece wcye kaldırıyoruz yoksa kaza olabılıyor..doguma kadar düzelseydi keşke bu durum dogumdan sonra cok zor olacak benim için birde bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…